ببین داری با آدم بازی می کنی خودت تو تاپیک قبلی گفتی آدم نمیاد سیستم 32 بیت اورجینالشو با 64 بیت غیر اورجینال اپدیت کنه این حرفت یعنی سیستم عامل اورجینال داشتن مهمه در ثانی شاید خواسته باشم برم خارج پس نگو پاکش کن !
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
ببین داری با آدم بازی می کنی خودت تو تاپیک قبلی گفتی آدم نمیاد سیستم 32 بیت اورجینالشو با 64 بیت غیر اورجینال اپدیت کنه این حرفت یعنی سیستم عامل اورجینال داشتن مهمه در ثانی شاید خواسته باشم برم خارج پس نگو پاکش کن !
ببین مهران جام من مهندس صنایع هستم نه کامپیوتر و درکت می کنم وقتی آدما تو کاری که تخصص کافی ندارن اظهار نظر میکنن و واقعا حرص آدمو در می آرن مخصوصا تو حوزه کامپیوتر مثلا من سیستم داداشمو ارتقا دادم بعد میگفت چرا سیستم رو روشت میکنم پس طول میکشه تا بالا بیاد مثلا انتظار داشت بعد از 1 ثانیه دسکتاپو ببینه حالا اینا رو گفتم تا منو ...
سئوال:
اگه رو ویستای اورجینال ویندوز 7 غیر اورجینال نصب کنی یا بهتر بگم آپدیت کنی اورجینال بودنش از بین میره و زمانی که دمکه ریکاوری رو بزنی ویندوز ویستای اورجینال بالا می آید یا نه یا میشه کاری کرد که با آپدیتش بالا بیاد!
با تشکر
من کی گفتم
اگه G550 رو بخری ویندوز 32 بیت.
آره خوب ارجینال مهمه،همه چیز اصلش بهتره،برای اون کلی پول می پردازی
نگران نباش مشکلی نیست
لازم نیست شما ویستا ارجینال داری و dvd ویندوز 7رو از تو DOS اجرا کن.اما در یه درایو دیگه مثل D نصب کن
در پایان دو سیستم عامل جدا داری و ویستا ارجینال حفظ میشه
جناب mehran_4x چرا قوانين رو رعايت نميكنيد ؟
گذاشتن هرگونه لينك و ليست قيمت لپ تاپ هاي فارسي با منبع و سايت خلاف قوانين هست .
پست شما پاك شد
متاسفانه تاپيك از مسير اصلي خودش خارج شده همينطور تاپيك Acer 5738
در صورت تكرار اين تاپيك ها بسته خواهند شد
لطفا فقط و فقط در اين تالار موارد مشاوره اي براي خريد لپ تاپ رو مطرح كنيد ، بحث و تبادل نظر در باره لپ تاپ ها و تكنولوژي ها در تالار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و درخواست و دانلود درايور در تالار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظم انجمن رو رعايت فرماييد
با تشكر
مدير محترم من اصلا كارم اين نيست.بخاطراسوده خاطر كردن بعضي از دوستان كه از بعضي مشخصات اطمينان حاصل كنند اونو گذاشتم.
ثانيا شما خودتون همش در حال قيمت دادن هستيد و حتي اين قيمتها كه مربوط به سازگار ارقام بود كاملا در سايتش موجود و خود شما عزيزان چنين چند بار اون سايت رو لينك داديد جوري كه در فروش 5738 كاملا تاثير گذار بود.
اميدوارم با اين مشخصات بدون قيمت مخالف نباشيد.
![]()
سلام دوستان
برای اینکه بحث ها دقیق تر و فنی تر بشه و دوستان با خیال راحت مباحثشون رو بیان کنند دو تاپیک دیگر دربخش های مربوط ایجاد شد
IBM LENOVO LAPTOPS بحث و تبادل نظر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی IBM LENOVO :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
هر كسي لينك سايت فارسي بزاره باهاش برخورد ميشه چه من چه شما چه سوپر مدير انجمن ، قانون براي همه يكي هستخود شما عزيزان چنين چند بار اون سايت رو لينك دادي
فعلا بحث هاي مربوط به درايور و تبادل نظر رو در تاپيك هاي بالا دنبال كنيد تا يك فكر اساسي به حال اينجور موارد ( لپ تاپ هاي پرفروش ) باشيم .
اينجا فقط درباره مشاوره خريد اين لپ تاپ پست داده ميشه ( هرچند به زودي بسته خواهد شد تا تاپيك هاي مرجع ايجاد شوند )
مهران جان این مشخصات G550 مدل 3 گیگ رم که زده HDMI و اکسپرس کارت هم داره اما تو بحث ها گفتن نداره! این مشخصات رو از کجا اوردی؟ مال چه زمانیه؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)