تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 22 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 213

نام تاپيک: معرفی گوشی LG GD510 Pop یک گوشی زیبا و سبز مجهز به پنل خورشیدی

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دیروز پاپ رو گرفتم زیاد وقت نکردم باهاش کار کنم تنها چیزی که نظرمو فعلا جلب کرده نصب شدن نقشه تهران با حجم 7 مگابایت بود که اینطور که دوستان گفته بودن پاپ هم محدودیت حجمی داره اما اینگونه نبود

2. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masuod D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من این گوشی رو واسه روز مادر واسه مادرم گرفتم .
    از اون روز تا حالا هنوز تو کفم . کلا نظرم راجع به ال جی عوض شده.
    من گوشیم 5800 ولی در برابر قشنگی و راحتی و لذت بخش بودن کار با گوشی حسابی در برابر pop کم اورده.
    انصافا 180 که هیچی 280 هم بود واقعا ارزش خریدشو داشت.
    تاحالا هیچ گوشی به این باحالی ندیده بودم . از اون چیزی که تو ویدیوهای اینترنتی میدیدم خیلی باحالتره
    .

دم ال جی گرم.
    Last edited by masuod D; 12-08-2010 at 03:51.

4. 4 کاربر از masuod D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی بروبکس هر سوالی راجع به این گوشی داشتین ما در خدمتیم.

6. 4 کاربر از masuod D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    از دوستانی که گوشی رو دارن و ممکنه براشون یه ریویو از زبان خودشون منظورم راحت کم و زیادی های گوشی رو بنویسن ممنون میشم.

8. 2 کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز بعد از 10 روز کارکردن با پاپ تصمیم دارم یک ریویو از این گوشی برای دوستانی که قصد خرید این گوشی رو دارند بنویسم

گوشی رو از بازار موبایل ایران به قیمت 170 تومان خریدم دیگه پامو اعلادین نمیزارم انصافا بازار تمیز و شیک و خنک و فروشندگان با شخصیت و اخلاق درست و از همه مهمتر با انصاف و صادق تو این بازار به وفور پیدا میشد

فروشنده فاکتور خریدش رو نشون داد و گفت هر چقدر میخواهی سود بده که منم 2 هزار تومان سود دادم 168 خریده بود !

گوش 3 رنگ مشکی و نقره ای و صورتی داشت که من نقره ای رو انتخاب کردم
    داخل جعبه 3 تا درب باتری با رنگها سبز و خاکستری و نقره ای وجود داشت + سی دی + کابلusb + دفترچه + کارت گارانتی 2 ساله کامتل + هندزفری + باتری

پنل خورشیدی هم گفت به تعداد کم اومده بود تو بازار اما تموم شد و باید منتظر موند

گوشی بسیار سبک و باریک و خوش دست و خوش ساخته وقتی تو دست میگیری حس خوبی بهت دست میده همونطور که میدونید این گوشی یک گوشی سبز و ساخته شده از مواد غیر pvc هستش

بعد از روشن کردن گوشی با اینترفیس زیبای اون مواجه میشید که خیلی زیبا و شبیه اس کلاس هستش

باتری گوشی در هفته اول بیشتر از 2 روز دوام نداشت ( من کارم با گوشی خیلی زیاده ) بعد از هفته اول تقریبا هر وقت که خالی میشد صبر میکردم تا گوشی خاموش شه بعد فول شارژ میکردم بعد از یه هفته شارژ رو 3 روز نگه میدار ه و به نظرم اول کاری باتری تنبل بود و الان بهتر شده البته استفاده من تغییری نکرده

تاچ گوشی بسیار خوب و عالی عمل میکنه و مشکلی از این لحاظ وجود نداره

صدا گوشی از هندزفری عالی اما در اسپیکر زیاد خوب نیست ( برای موزیک گوش دادن ) و ال جی اگه یه اسپیکر جدا میگذاشت خیلی بهتر بود

دوربین گوشی نسبت به 3 بودنش خیلی خوبه و در روز و نور خوب عکسهای خوبی میشه باهاش گرفت البته برای کسانی که زیاد در قید و بند دوربین نباشند

** نکته ای که توجه من رو جلب کرد اجرا شدن و نصب نقشه 7 مگی تهران در این گوشی بود و نداشتن محدودیت حجمی

در کل از خرید خودم راضی هستم بازم سوالی بود در خدمتم

10. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باتری گوشی در هفته اول بیشتر از 2 روز دوام نداشت ( من کارم با گوشی خیلی زیاده ) بعد از هفته اول تقریبا هر وقت که خالی میشد صبر میکردم تا گوشی خاموش شه بعد فول شارژ میکردم بعد از یه هفته شارژ رو 3 روز نگه میدار ه و به نظرم اول کاری باتری تنبل بود و الان بهتر شده البته استفاده من تغییری نکرده
    سلام.

در مورد باطریها چند روز پیش برنامه ای تو تلویزیون بود و کارشناس برنامه مطالبی گفت که فکر کنم بدرد همه بخوره.

اون شخص میگفت که برای بالا بردن عمر باطریهای موبایل و یا لپ تاپ بهتره که تا 20 درصد مونده که باطری تموم بشه اونو دوباره شارج کنیم و تا 20 درصد مونده که پر بشه از شارج بکشیم یا بطور ساده تر هیچ وقت باطری رو تا آخر پر و یا خالی نکنیم.

12. 5 کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اینا همش سوسول بازیه هر کی یه حرفی میزنه در کل زمانی که گوشی رو برای اولین بار میخرید باید اول شارژش رو انقدر استفاده کنید تا خالی بشه و بعدش گوشی رو خاموش کنید و بذارید بیشتر از 6 ساعت شارژ بشه.
    دفعه های بعد هم بذارید شارژش کامل خالی بشه و این بار گوشی رو روشن بذارید باشه.
    این روند رو سه چهار بار انجام بدین گوشیتون کاملا اب بندی میشه.
    اون سوسول بازیها رو من با کا800 نداشتم اما 5 روز برام شارژ داشت

14. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز بعد از 10 روز کارکردن با پاپ تصمیم دارم یک ریویو از این گوشی برای دوستانی که قصد خرید این گوشی رو دارند بنویسم

گوشی رو از بازار موبایل ایران به قیمت 170 تومان خریدم دیگه پامو اعلادین نمیزارم انصافا بازار تمیز و شیک و خنک و فروشندگان با شخصیت و اخلاق درست و از همه مهمتر با انصاف و صادق تو این بازار به وفور پیدا میشد

فروشنده فاکتور خریدش رو نشون داد و گفت هر چقدر میخواهی سود بده که منم 2 هزار تومان سود دادم 168 خریده بود !

گوش 3 رنگ مشکی و نقره ای و صورتی داشت که من نقره ای رو انتخاب کردم
    داخل جعبه 3 تا درب باتری با رنگها سبز و خاکستری و نقره ای وجود داشت + سی دی + کابلusb + دفترچه + کارت گارانتی 2 ساله کامتل + هندزفری + باتری

پنل خورشیدی هم گفت به تعداد کم اومده بود تو بازار اما تموم شد و باید منتظر موند

گوشی بسیار سبک و باریک و خوش دست و خوش ساخته وقتی تو دست میگیری حس خوبی بهت دست میده همونطور که میدونید این گوشی یک گوشی سبز و ساخته شده از مواد غیر pvc هستش

بعد از روشن کردن گوشی با اینترفیس زیبای اون مواجه میشید که خیلی زیبا و شبیه اس کلاس هستش

تاچ گوشی بسیار خوب و عالی عمل میکنه و مشکلی از این لحاظ وجود نداره

صدا گوشی از هندزفری عالی اما در اسپیکر زیاد خوب نیست ( برای موزیک گوش دادن ) و ال جی اگه یه اسپیکر جدا میگذاشت خیلی بهتر بود

دوربین گوشی نسبت به 3 بودنش خیلی خوبه و در روز و نور خوب عکسهای خوبی میشه باهاش گرفت البته برای کسانی که زیاد در قید و بند دوربین نباشند

** نکته ای که توجه من رو جلب کرد اجرا شدن و نصب نقشه 7 مگی تهران در این گوشی بود و نداشتن محدودیت حجمی

در کل از خرید خودم راضی هستم بازم سوالی بود در خدمتم
    اقا ممنون کلی کار مارو راه انداختی.

فقط اگه اجازه بدی چند تا چیزم من اضافه کنم

از اونجایی که خیلی گلی میدونم اجازه میدی پس شروع میکنم.

1-دوربینش مثل 5 مگاپیکسلیه البته اگه گوشی ثابت باشه(با کوچکترین لرزش دست عکس تار میشه) اما فیلم برداریش اصلا تعریفی نداره

2-کیبوردی که برای اس ام اس یا نوشتن وجود داره خیلی کوچیکه البته با قلم مشکلش حل میشه با دستم میشه کار کرد اما سرعتو میاره پایین .

3-تمام برنامه های جاوا رو اجرا نمیکنه.(اگه بخام واضح تر بگم باید بگم هیچ کدوم از برنامه های جاوا رو اجرا نمی کنه ولی اگه هم اجرا کنه مردونه اجرا میکنه یعنی فرقی نداره که 1مگ باشه یا 100مگ.برعکس نوکیا که بالای 1 مگ رو اجرا نمیکنه.

4-صفحه اش با اینکه مقاومتیه اما تقریبا تو مایه های خازنی عمل میکنه(حساسیتش عالیه)

5-با برنامه ی اب و هواش اب وهوای کل ایران رو تو 7 ثانیه با نقشه و پیشبینی تا 10 روز اینده نشون میده و یه برنامه جالب داره که شمع رو با فوت کردن به گوشی خاموش میکنی.

6-بلندی صدا خوبه اما کیفیت صدا تقریبا افتضاحه . (نه اونقدرا هم که فکر می کنین .به نظر من کیفیت صداش 3 برابر k800 سونی اریکسون و 2 برابر از 5610 نوکیا بهتره. اما در برابر 5800 نوکیا کاملا پرته پرته)

7-مرورگر اینترنتش کنده و تا صفحه رو کاملا لود نکنه گوشی قفله و به غیر از خروج هیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد و باید بسته به حجم ضفحه 5 تا 15 ثانیه صبر کرد.البته با اپدیت این مشکل و مشکل پایینی حل میشه .

8- با هر بار زنگ زدن/زنگ خوردن/اس دادن و گرفتن شماره ای روی صفحه اصلی ایجاد میشه که نمیشه پاکش کرد و اگه زنگ خور زیاد داشته باشی باید قید والپیپر اون صفحه رو بزنی . حساب کن با هر بار زنگ خوردن یه حیوون از قبیل خر گاو بز الاغ اشک گوساله و بزغاله و...... جای والپیپر او صفحه رو میگیره و باید به خودت افتخار کنی که همیشه یه باغ وحش تو جیبت داری.

9-از طریق usb شارژ میشه .

10-گالری روان و بدونه مشکلی داره اما می شد از این قشنگ تر هم باشه.

11-و در اخر اینقدر کار با این گوشی لذت بخشه که 10سال هم داشته باشیش بازم برات تازگی داره و حاظر نیستی با هیچ گوشیه دیگه ای عوضش کنی.

درضمن سعی کردم کل بدی هاش رو بگم. این شماری 11 و 4و5 و9 هم از دستم در رفت به بزرگی خودتون ببخشید. وگرنه اگه میخواستم از نکات مثبتش بگم باید تا شماره 700 ادامه میدادم.

Last edited by masuod D; 12-08-2010 at 04:18.

16. 7 کاربر از masuod D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با تشکر از مسعود عزیز که بسیار دقیق نکات این گوشی رو بازگو کردند

3-تمام برنامه های جاوا رو اجرا نمیکنه.(اگه بخام واضح تر بگم باید بگم هیچ کدوم از برنامه های جاوا رو اجرا نمی کنه ولی اگه هم اجرا کنه مردونه اجرا میکنه یعنی فرقی نداره که 1مگ باشه یا 100مگ.برعکس نوکیا که بالای 1 مگ رو اجرا نمیکنه.
    من تا الان 3تا برنامه جاوا نصب کردم ==> نقشه تهران 7 مگ و 2تا دیکشنری اما مشکلی نداشته و حتی نصب کردن نقشه 5 ثانیه هم طول نکشید

با هر بار زنگ زدن/زنگ خوردن/اس دادن و گرفتن شماره ای روی صفحه اصلی ایجاد میشه که نمیشه پاکش کرد و اگه زنگ خور زیاد داشته باشی باید قید والپیپر اون صفحه رو بزنی . حساب کن با هر بار زنگ خوردن یه حیوون از قبیل خر گاو بز الاغ اشک گوساله و بزغاله و...... جای والپیپر او صفحه رو میگیره و باید به خودت افتخار کنی که همیشه یه باغ وحش تو جیبت داری.
    من از livesquare خیلی خوشم اومد انصافا ایده جالبیه اما مسعود جان بیشتر از 6 نفر تو صفحه نمیاره و وفتی نفر 7 زنگ میزنه یا اس میده نفر اول خود به خود پاک میشه
    در ضمن شما میتونی اون zoo رو برداری و یه عکس دیگه بگذاری که دیگه از دست شتر و گاو و پلنگ راحت شی

18. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

11 تا والپیپر واسه گوشی های تاچ ال جی که دقیقا فیت صفحه میشه.

اگه کم کسری داشت به بزرگی خودتون ببخشید.

20. 4 کاربر از masuod D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •