من عاشق این گوشی شدم وای دارم میمیرم.واقا رویاییه . حالا چندی هست ؟
![]()
من عاشق این گوشی شدم وای دارم میمیرم.واقا رویاییه . حالا چندی هست ؟
![]()
q1 2010 منتشر میشه ! هنوز که نیومــده !من عاشق این گوشی شدم وای دارم میمیرم.واقا رویاییه . حالا چندی هست ؟
![]()
اینها رو ول کنید. بگید برا گوشی که این همه هزینه بخوایم بکنیم , چند درصد از برنامه هایی که الان روی سیمبین داریم رو داره؟
مهم نیست چون تو آینده برنامه های بهتری براش میاد . این open source و این عالیه
چه ربطی به هدفمند کردن یارانه ها داره؟
ببخشید جنسیتش رو از کجا میشه فهمید؟!
گلپسرم علی ریسره
شما سوسولا بگین ری چل ماها باهاش صمیمی تر هستیم راشل صداش میکنیم
رافائل؟این که مرد شد!!
اره علی توتون هم توی ویت نامش اورده بود که برنامه های خوبی و زیادی براش هست.اگه دروغ گفته تنش تو اونجا بلرزه
به به دوستان قدیمی
این احمد اقا قدیم مدیما خیلی تو کار پچ ریختن و این حرفا بود.یادت میاد حمید؟
quote]
به این میگن یک دلداده ی واقعی نه مثل بعضی ها برند فروش
بیا در اغوش فن بوی های اس ای![]()
بهتره بگی سیمبین چند درصد از برنامه هایی که روی آندروید هست رو دارهاینها رو ول کنید. بگید برا گوشی که این همه هزینه بخوایم بکنیم , چند درصد از برنامه هایی که الان روی سیمبین داریم رو داره؟
منبع موثقی بهم اطلاع داده که برنامه پشه پرون هم داره آندروید. یعنی وقتی برنامه رو اجرا میکنی پشه دور میشن ازتدیگه چی میخوای؟
حدودا چند میشه تخمین زد قیمتش رو ؟ البته با توجه به قیمت گوشیای sony ericsson?!
آخه میخوام گوشی بگیرم ولی با خودم فکر کردم اگه صبر کنم بهتر میشه ! شاید تونستیم EXPERIA X10 بخریمو ما هم به عشقمون رسیدیم؟!!!
![]()
دوستان سلام...
منم مثل شمها از این گوشی خیلی خوشم اومده...اما یه کم گنده نیست؟؟؟؟اخه اگه برید کلوپ hd2 همه دارن میگن کنده هست و مثل کاشی کف میمونه...حالا این گوشی هم همون اندازه هست....![]()
سلام
فون آرنا گفته 879 دلار قیمتشه....
خیلی گرون نیست؟ hd2 760 تقریبا با x10 تو مشخصات یکیه... گفتم تقریبا...
روزای اول بالای 1میلیون. دقیقا همین وضعیتی که ساتیو داره شایدهم بدتر!!!حدودا چند میشه تخمین زد قیمتش رو ؟ البته با توجه به قیمت گوشیای sony ericsson
se اگه این قیمتاشو درست کنه خیلی خوب میشه!!فون آرنا گفته 879 دلار قیمتشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)