از این جواب خوشم اومد. من اصلا به کلمه "علاقه" توجه نکرده بودم.
من واقعا نمیدونم تا کی. از هم سن و سال های خودم هم که میپرسم میگن برو بابا بازی چیه. ولی ته دلشون دوست دارن بازی کنند.
از این جواب خوشم اومد. من اصلا به کلمه "علاقه" توجه نکرده بودم.
من واقعا نمیدونم تا کی. از هم سن و سال های خودم هم که میپرسم میگن برو بابا بازی چیه. ولی ته دلشون دوست دارن بازی کنند.
من که از الان دیگه بازی نمیکنم
البته کامپیوتر ها
پلی 2 بازی میکنم
من بعد از دریم کست دیگه بازی نکردم تا 84 پی سی خریدم من بازی بازی من من بازی بازی من من بازی بازی من
پس شد من بازی
تا وقتی که بمیرم!
من تا بمیرم به بازی علاقه دارم
حتی بازی با بچه ها
برای تعویض روحیه خیلی عالیه
با توجه به بازی های الان که سری هستند و یه جورایی آدم با بازی زندگی و ماجراجویی میکنه ...
فقط باید آدم در عمل انجام شده قرار بگیره تا بخواد خدایی ناکرده (گوش شیطون کر )بازی را ترک کنه ...
کالاف منتظرت هستیم زود بیا...
من به خاطر این جمله این ترم رسما مشروطمکالاف منتظرت هستیم زود بیا...![]()
فیلم و بازی هیچ ربطی به هم ندارن.اگه شما 90 سالتم باشه و فیلم ببینی نه کسی بهت میگه چرا نشستی داری فیلم میبینی نه خودت احساس میکنی که این کار در حد سنت نیست..ولی کافیه سنت بره بالای بیست و بخوای یک دیقه بازی کنی انقدر بهت سرکوفت میزنن تا خودت هم از کارت احساس شرمندگی کنی و فکر کنی که این کارا بچه بازیه .که البته تفکر غلط بزرگترها باعث شده که همه بازی کردن رو کار بچه ها بدونن ....فکر نکم کسی تا حالا به این فکر کرده باشه که تا کی به فیلم دیدن علاقه داره چون این کاری هست که از بچگی انجام داده و نسبت به این کارش برخوردی نشون داده نشده. پس میدونه تا هر موقع که بخواد میتونه با خیال راحت فیلم ببینه.ولی اگه یکم سنت بره بالا دیگه نمیتونی بازی کنی چون همه بهت میگن این بازیها مال بچه هاست ..ولی تو خودت ته دلت دوست نداری بازی کنی؟....
کاملا تایید میشه.
کلا مسله فیلم و گیم باهم فرق میکنه اینو خیلی هام میدونن
ولی در کل تو جوامعی مثل ایران بازیهای کامپیوتری هنوز جا نیفتاده و اگه به این منوال بگذره جا نخواهد افتاد!
من تا زمانی که چشمام یاری بدن بازی میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)