نفرات برتر کنکور 89 همراه با عکس....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نفرات برتر کنکور 89 همراه با عکس....
خواسته بگه اگر انتظار رتبه دو رقمي داشتيد و حالا شديد 20000 تعجب نكنيد اين حادثه برا دختر منم پيش اومده![]()
توی مدرسه انرژی اتمی تهران فقط 1 نفر ریاضی و فیزیک 100 زده که یکی از اینهاست دیگه هیچ کسی از این مدرسه (البته تا جایی که من خبر دارم) اونقدرا هم نترکونده .(البته زیر 1000 بازم دارن حتما)
من چی کار کنم فردا صبح امتحان آیین نامه و شهریه ! عجب شانسی دارم ....
جوابا هم بیاد این لینکش میشه ، اگر مثل پارسال باشه ، یکی از دوستان خواسته بودن.
Last edited by ramin 69; 01-08-2010 at 16:07.
من و چند تا از دوستان قراره بعد از نتایج کنکور فرار کنیم از شهرمون . فرار مغزها![]()
نمی دونم گفتن یا نه
ولی اشکان اسمعیلی از دبیرستان علامه حلی تهران
اینا هم دانش اموزای علامه حلی هستن
رتبه ی 5 کنکور محمد سعید تجریشی
رتبه ی 6 کنکور رسول شفیع پور
رتبه ی 10 کنکور ایدین یوسف زاده
رتبه ی 2 کنکور محمد کاظم پور
Last edited by new life; 01-08-2010 at 16:27.
کسی خونه مجردی داره ما یه چند وقت بیایم مزاحمش بشیم تا از تب و تاب نتایج کنکور خانواده بیوفتن![]()
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره فهرست اسامي معرفيشدگان چند برابر ظرفيت رشتههاي مختلف تحصيلي داراي شرايط خاص ( برنامه زمان و مكان مراحل مصاحبه ، معاينه وگزينش)درآزمون سراسري سال 138906/05/89 تاريخ درج خبر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من احساس می کنم امروز نتایج نمیاد....
احتمال میدم فردا 10-11 نتایج رو رو سایت بزارن...همونطور که کلید و کارت ورود به جلسه رو 2-3 ساعت بعد تاریخ اعلام شده گذاشتن...![]()
بعید میدونم احتمالا امسال روی سایت جدید سازمان سنجش نتایج میاد چون رتبه های برتر رو روی این سایت زدن . اگرم یکم با سایت جدید کار کنین اخطار میده (اخطارش اینه: در حال بروز رسانی...)
اين آقاي سعيد تجريشي تو راهنمايي بغل دستيم بود خيلي بچه گليه ! "راهنمايي دانش" بعد حالا كه گفتند 8 صبح ميدند دقيقا 8 صبحه !؟ يا 12 شب امشب !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)