تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 67 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 665

نام تاپيک: کرک ویندوز 7

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من MRT.exe رو اجرا کردم ،یه گزینه به نام Scan داشت که دنبال یه سری قایل malicious می گشت
    بعد از سرچ تو کامپیوترم چیزی پیدا نکرد و یه پیغام با آیکن سبز رنگ معروف داد
    منظورم اینه که من احتمال زیادی میدم که اشکال از این آپدیت نباشه
    چون اینو 10 روز پیش نصب کردم و همین یکی دوروزه واسم این مشکل پیش اومده

یه سری جاها خودندم آپدیت KB971033 هم همین مشکل رو به وجود میاره
    با یه سرچ ساده تو گوگل متوجه میشید ، تو همین سایت هم یه جا یه چیزی نوشته بودند
    می خواستم بدونم این رو اگه unistall کنم مشکلی پیش نمیاد؟

ضمنا چون من از پچ 4 گیگ رم تو ویندوز 7 استفاده میکنم نمی خوام به هیچ وجه از لودرها برای اکتیو کردن استفاده کنم
    Last edited by NELLY; 28-02-2010 at 18:58.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من MRT.exe رو اجرا کردم ،یه گزینه به نام Scan داشت که دنبال یه سری قایل malicious می گشت
    بعد از سرچ تو کامپیوترم چیزی پیدا نکرد و یه پیغام با آیکن سبز رنگ معروف داد
    منظورم اینه که من احتمال زیادی میدم که اشکال از این آپدیت نباشه
    چون اینو 10 روز پیش نصب کردم و همین یکی دوروزه واسم این مشکل پیش اومده

یه سری جاها خودندم آپدیت KB971033 هم همین مشکل رو به وجود میاره
    با یه سرچ ساده تو گوگل متوجه میشید ، تو همین سایت هم یه جا یه چیزی نوشته بودند
    می خواستم بدونم این رو اگه unistall کنم مشکلی پیش نمیاد؟

ضمنا چون من از پچ 4 گیگ رم تو ویندوز 7 استفاده میکنم نمی خوام به هیچ وجه از لودرها برای اکتیو کردن استفاده کنم

کی گفت این فایلو اجرا کنی؟ کارو خراب کردی.

پست قبلی من رو دوباره بخون. من گفتم پاکش کنی. این همون فایلیه که به مایکروسافت گزارش میده ویندوز شما تقلبی است و شما با اجرا کردن دوباره ش کارو خراب کردی.

بعد از دقیق تر خوندن پست قبلی من این کار زیر و هم برای مطمئن شدن از دوباره نصب نشدنش انجام بده.

احتمالی که وجود داره اینه که MRT در هر بار ریستارت شدن سیستم اتوماتیک دوباره نصب میشه. احتمال داره خودش رو در داخل بک آپ های ویندوز مخفی کرده باشه. ویندوز هر وقت که آپدیتی رو نصب میکنه یک نسخه از فایل نصب شده رو بصورت بک آپ در داخل ویندوز نگهداری میکنه که هیچ وقت هم بدرد نمیخورن و به غیر از فضای زیادی که اشغال میکنند خاصیت دیگه ای نداره.

بک آپ آپدیت های ویندوز در مسیر زیر قرار داره که در عکس میبینی. برو و محتوای داخل این مسیر رو کاملا پاک کن. بعد از پاک کردن دوباره دنبال اون 3 فایل بگرد تا مطمئن بشی ساخته نشدند.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 726x535.

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

سلام دوستان با عرض معذرت گویا همه چیز به اینجا ختم نمیشه
    من از ورژن 2.2 WAT استفاده کردم اما گویا ماکروسافت بو برده
    عکس پائین رو نگاه کنید

اونایی که مثل من خرابکاری کردن و همه رو آپ دیت کردن منظورم kb هاست ، هیچ آپ دیتی رو پاک نکنند
    ولی دیگه مواظب باشید
    http://www.mediafire.com/?iemydrzyd44

wat v 2.2.5 final 2010--- date : 27.2.2010
    size :6.35 بعد آنزیپ
    Last edited by mohsen_1363; 28-02-2010 at 21:54.

4. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اونایی که مثل من خرابکاری کردن و همه رو آپ دیت کردن منظورم kb هاست ، هیچ آپ دیتی رو پاک نکنند
    ولی دیگه مواظب باشید
    http://www.mediafire.com/?iemydrzyd44

wat v 2.2.5 final 2010--- date : 27.2.2010
    size :6.35 بعد آنزیپ
    دوست عزیز ممنون از فایلی که قرار دادید . امیدوارم که مشکل دوستان بدون نصب دوباره ویندوز با این فایل حل بشه.

اما در مورد این 2 قسمت از حرفهاتون که پر رنگشون کردم پست زیر من رو که در جواب یکی دیگه نوشته بودن رو بخونید. در یک تاپیک دیگه هم کسی ادعا کرده بود که MRT.EXE هیچ ربطی به غیر فعال شدن سریال ویندوز نداره که این رو من میزارم بر حسب کم اطلاع بودنشون. MRT مخفف Microsoft Removal Tools است و هر ماه 1 بار توسط مایکروسافت منتشر میشه و کرک های جدید و سریال های تقلبی رو شناسایی میکنه و از کار میندازه.

شما از کجا اینقدر با اطمینان حرف من رو نقض میکنید. یا دلیل بیارید برای حرفتون یا با احترام چیزی رو که نمیدونید در موردش بحث نکنید.

هر حرف و توضیحاتی رو که مایکروسافت برای آپدیت ها و نرم افزارهاش میده رو باور نکنید. بعضی هاش دروغی بیشتر نیست و فقط برای حقه بازی و پیچوندن افراد ساده این توضیحات رو نوشته.

Windows Malicious Software removal tools که در اصل فایل MRT.exe است و در پوشه سیستم32 قرار داره کار اصلیش گزارش دادن سریال ویندوز ها, کرک های ویندوز و اطلاعات محرمانه دیگه ای است که هیچ کسی هم بغیر از مایکروسافت نمیدونه که اطلاعاتی که توسط این فایل فرستاده میشه چی است. چون این اطلاعات بصورت رمزی شده فرستاده میشند. حالا یا ممکنه این اطلاعات فقط نرم افزاری باشه اما شواهدی هم وجود داره که این اطلاعات برای کاربردهای سیاسی توسط CIA هم استفاده میشه.

همانطور که اطلاعات فرستاده شده توسط Windows Media Player در اروپا ممنوع شد و دادگاه اروپا مایکروسافت را متهم اعلام کرد و به همین دلیل مایکروسافت حق فروش ویندوز هایی همراه با ویندوز مدیا پلیر رو نداره و نسخه های اروپایی بدون ویندوز مدیا پلیر و همچنین اینترنت اکسپلورر ارائه میشوند.

Windows Malicious Software removal tools تنها آپدیتی است که نباید همراه آپدیت های ویندوز گرفته بشه. آپدیت های دیگه ویندوز تا حالا مشکلی نداشتند و میتونید ویندوزتون رو آپدیت کنید.

اطلاعات بیشتر در مورد
    Windows Malicious Software removal tools که در اصل فایل MRT.EXE است رو میتونید از سایت ها و منابع پایین بخونید.

کد:
    http://thebackroomtech.com/2008/01/22/mrtexe-reports-back-to-microsoft/
    کد:
    http://www.vista4beginners.com/Windows-Malicious-Software-Removal-Tool
    کد:
    http://windows-7-help.blogspot.com/2010/01/malicious-software-removal-tool.html
    موفق باشید.

6. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از فایلی که قرار دادید . امیدوارم که مشکل دوستان بدون نصب دوباره ویندوز با این فایل حل بشه.

اما در مورد این 2 قسمت از حرفهاتون که پر رنگشون کردم پست زیر من رو که در جواب یکی دیگه نوشته بودن رو بخونید. در یک تاپیک دیگه هم کسی ادعا کرده بود که MRT.EXE هیچ ربطی به غیر فعال شدن سریال ویندوز نداره که این رو من میزارم بر حسب کم اطلاع بودنشون. MRT مخفف Microsoft Removal Tools است و هر ماه 1 بار توسط مایکروسافت منتشر میشه و کرک های جدید و سریال های تقلبی رو شناسایی میکنه و از کار میندازه.

............................
    موفق باشید.

مرسی عزیز من که خیلی استفاده بردم
    ممنون از راهنماییت
    ولی فکر میکنم با این مشکل حل شه اخه ای ورژن ها جدید هر ماه در مقابل فعالیت های مایکرو ارائه میشه
    تو سایت خارجیشم در مورد kb اپ دیت ها که برایویندوز 7 میاد کاملا نوشته بود به خاطر این گفتم در ضمن من این Windows Malicious Software removal tools رو اصلا نگرفتم 100% مطمئم تو لیست اپ دیت هامم نیست ولی 2 روزمشکل genuine برای من هم پیش اومده ، به خاطر این با صراحت گفتم حالا شما چرا تاکید داری رو حرفاتون نمیدونم یا شاید فکر کردی من رو هوا یه حرفی زدم
    در ضمن نکته اخر اینکه مایکروسافت خیلی حرفه ای تر از منو شما وخیلی های دیگست
    که یه کرک چند مگابایتی 100% بتونه جای چند صد دلار کار بکنه هر چی باشه این ویندوز ساخت دست خودشه
    اینم یه عکس از هیدن اپدیت ها که Windows Malicious Software removal tools میتونید ببینید

بقیه عکسها روهم که مربوط به کل اپدیت هامه ، سایت شلوغ نشه لینکشو گذاشتم تا شما وسایر دوستان ببینند
    [http://xs.to/image-87FB_4B8AF9B5.jpg [/URL
    [http://xs.to/image-D5BF_4B8AF9B5.jpg [/URL
    [http://xs.to/image-81DC_4B8AF9B5.jpg [/URL
    [http://xs.to/image-D0EB_4B8AF9B5.jpg [/URL
    با بررسی کامل اپ دیت هام میبینی که نصبش نکردم
    Last edited by mohsen_1363; 01-03-2010 at 04:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه y91z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    usa

پيش فرض

ورژن جدید کرک WAT 2.2.5
    این کرک رو ویندوز 7 هر دو نسخه 32 و 64 بیت تست شده و 100% کار میکنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک کمکی

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

9. 3 کاربر از y91z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

البته جناب mohsen_1363 شما هم خیلی کلی میگی kb آپدیت ها

من چند جای دیگه هم احساس کردم منظور شما اینه که ویندوز رو برای اینکه از طریق ماکروسافت شناسائی نشه آپدیت نکنیم که احتمالا منظور شما رو اشتباه متوجه شدم
    چون یکی از دلایل اصلی برای کرک کردن ویندوز استفاده داثمی از قابلیت آپدیت هاست نه فقط صرفا از کار نیفتادن ویندوز
    که مورد اول توقع کاربرهای حرفه ای تره و دومی هم توقع همه استفاده کنندگان

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام

خب من برام یه سوالی پیش اومده که اگه امکانش هست یکی که کاملا مسلط هست این مبحث رو یکم باز کنه.!

من ویندوز7 ultimate استفده میکنم و از همون کرکی که معمولا تو بازار بود استفاده شده. یعنی موقعی که ویندوز در حین نصب است خودش هم کرک میشه و اکتیو بالا میاد.

من تو این چند ماه مشکلی نداشتم و ویندوز رو هرزگاهی آپدیت می کردم وخیلی خوب هم آپدیت میشد.

3 روز پیش وقتی اپدیت کردم دیدم برای اولین بار در حال استفاده از ویندوز اون صفحه آبی مرگ بالا اومد. و سیستم ریست شد. بعد از اینکه چند دقیقه با پی سی کاری نکردم پیام کپی بودن ویندوز و جینیون نبودنش در دسکتاپ که مشکی شده بود اومد.

اومدم تو این تاپیک و کرکی که دوست خوب ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داده بود.

کد:
    استفاده کردم.

خب حالا می خوام بدونم این کرک یکم با بقیه مثل اینکه فرق داره و اصلا کل قسمت مربوط به جینیون بودن ویندوز رو گویا برداشته.

به این عکس من هم توجه کنید.

کد:
    خب الان می خوام بدونم این آیا آپدیت های قبلی رو حذف کرده اون قسمتی از آپدیت هایی که مربوط به کرک بوده و یا اصلا تمام قسمت ها تغییرات پیدا کردن؟

از این به بعد آپدیت نمیشه دیگه؟ من که از تاریخ

Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB971033)

Installation date: ‎2/‎26/‎2010 9:20 PM

Installation status: Successful

Update type: Important

دیگه آپدیتی ندیدم بیاد.

اگر این چنین هست و آپدیت من مشکل پیدا کرده آیا با اجرای کرک جدید به حالت اول بر میگرده یا نه؟

ممنون میشم یکی این بحث کرک رو باز کنه و یک کرک خوب که همه جوره سالم باشه معرفی کنه با توضیحات. چون الان لازمه خیلی ها این مشکل رو پیدا کردن

با تشکر
    Last edited by Dr Hannibal; 01-03-2010 at 13:09.

12. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

البته جناب mohsen_1363 شما هم خیلی کلی میگی kb آپدیت ها

من چند جای دیگه هم احساس کردم منظور شما اینه که ویندوز رو برای اینکه از طریق ماکروسافت شناسائی نشه آپدیت نکنیم که احتمالا منظور شما رو اشتباه متوجه شدم
    چون یکی از دلایل اصلی برای کرک کردن ویندوز استفاده داثمی از قابلیت آپدیت هاست نه فقط صرفا از کار نیفتادن ویندوز
    که مورد اول توقع کاربرهای حرفه ای تره و دومی هم توقع همه استفاده کنندگان
    منظورم kb هایی که مخصوص ویندوز 7 میاد

(Update for Windows 7 (KB976662
    اینم یه نمونشوش و
    در ضمن به این هم نمیشه 100 % مطمئن بود
    فکر میکنم شرکت خیلی زرنگ تر از این حرفا باشه
    الحمدالله از دیشب تاحال که سیستمم روشنه پیغام نیومده

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

سلام

خب من برام یه سوالی پیش اومده که اگه امکانش هست یکی که کاملا مسلط هست این مبحث رو یکم باز کنه.!

من ویندوز7 ultimate استفده میکنم و از همون کرکی که معمولا تو بازار بود استفاده شده. یعنی موقعی که ویندوز در حین نصب است خودش هم کرک میشه و اکتیو بالا میاد.

................

با تشکر
    نه دوست عزیز با این کرک wat 2.2.5 مشکل اپ دیت به وجود نمیاد
    اگر هم اپ دیتی نیومده به خاطر اینه که ماکرو اپدیت جدیدی نداده
    و اپ دیت های قبلی شما هم از قبل تو سیستم باقی مونده
    اگه ویروس کش محشر مایکرو رو نصب کنی میبینی که اپ دیت جدید پیدا میشه
    یا همچنین word یا یکی دیگه از محصولات این شرکت رو
    Last edited by mohsen_1363; 01-03-2010 at 13:39.

15. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •