منم پزشکی سنندج قبول شدم
منم پزشکی سنندج قبول شدم
کسی نیست مثل من خودشه رو بدبخت کرده باشه؟ با هم بریم اهواز؟
کسی خواجه نصیر نقبولیده؟
دوست گلم ، چرا گریه! من یه اعتقادی دارم و او ن اینکه هر چی برام اتفاق بیفته میگم مصلحت خدا بوده... واقعا اینطوره.
شما فکر کردید که اصلا صنعت نفت چجور جایی هست؟ می دونید امکانات فوق العاده ای میزاره در اختیار دانشجو. از لحاظ استخدام و اینده شغلی هم که مشکلی ندارید .
اصلا شاید شما از خواجه نصیر قبول میشدید و یه اتفاقی می فتاد مثلا به رشتتون علاقه پیدا نمی کردید. یا اونجا راحت نبودید . واقعا به مصلحت خدا اعتماد کن. چون بهترین انتخاب رو برای بندش می زاره.
خوشحال باش و خدار رو شکر کن و نا شکری نکن. مطمئن باش موفق میشی.
![]()
چرا داداش این جوری میگی مگه صنعت نفت بده؟!
هم بورسیه هستی هم شرایط تحصیلت بهتر از همه رشته های دیگه تو ایرانه بدون مشغله ذهنی برای کارت در آینده میتونی درس بخونی مگه بده؟!
وقتی میری امتیازات مهندسی نفت رو میخونی بقیه رشته ها از چشمت می افتن اون موقع تو...
فکر کنم خوشی زده زیر دلت :->
دوست من امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق باشی نزار به مسایل اینقدر منفی نگاه کنی ارزش نداره شکر خدا هم رشتت خوبه هم دانشکاه غصه خوردن چرا؟!
بخند :-)
تبریک میگم![]()
منم این رشته ای که قبول شدم رو دوست ندارم.
اما با مشاورم صحبت کردم کلی روحیه گرفتم.
واقعا مصلحت خداست که اومده تا رشته ی شماره ی 66ام قبول شدم....
تبریک بچه ها...موفق باشید
حتما در مورد دانشگاه دولتی بوعلی سینا تحقیق بکن...من دانشگاه آزاد مهندسی کامپیوتر واحد تهران مرکزی و دانشگاه دولتی بو علی سینا ی همدان مهندسی کامپیوتر قبول شدم.
نمیدونم شاید بین بچه های خودمون باشه...ولی میگن آزاد دانشگاههای تهران به سراسری بعضی از شهرهای ایران می ارزه... البته همه ی شرایط را در نظر بگیر و بعد انتخاب کن...
موفق باشی
آزاد نگفتی کدوم شهر! اگه تهران و شهرهای بزرگ باشه که بی برو برگرد برو آزاد... چون همونطور که خودت گفتی برا کارشناسی به مشکل میخوریمن کارشناسی برق الکترونیک نور آزاد قبول شدم و كاردان فني برق موسسه غيرانتفاعي شمال -امل. کاردان فنی برق دقیقا" چیه؟ کدومشو برم بهتره؟
از لحاظ مدرک کدومشون بهترن؟ اینکه بعدا آزمون کارشناسی داشته باشم نگران کنندس، نه؟
تهران مرکز، دانشگاه فنی مهندسیش واقعا خوب هست...اگرچه خودم آنجا درس نمیخونم ولی تعریف زیاد شنیدم... ساختمان شیک و تکی هم داره ... بوعلی سینا!! کجا هست؟!لطفا منو راهنمایی کنید. نمی دونم برم بوعلی سینا یا تهران مرکزی( هر دو مهندسی نرم افزار و روزانه ) کدوم بهتره؟ دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه معتبریه؟ تهران مرکزی چطوره؟
---
دوستان نظر شخصیم را دارم میگم...حتما تحقیقات بیشتری بکنید...
از طرفی، کسی که بخواد موفق باشه و تلاش بکنه، هم در دانشگاه آزاد و هم در دانشگاه سراسری میتونه... شک نکنید...
Last edited by sepid12ir; 10-09-2009 at 01:44.
بچه ها دستتون درد نکنه یکمی امیدوارتر شدم . انشاا... همتون موفق باشین
منم با 16000 منطقه 2 فیزیک شبانه چمرانم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)