قیمت 510 تومنی که دوستان گفتن احتمالا مال مدل 32گیگ هست
وگرنه مدل 16گیگ رو از هر جا سوال کنی بیشتر از 425 تا 430 نمیگن![]()
قیمت 510 تومنی که دوستان گفتن احتمالا مال مدل 32گیگ هست
وگرنه مدل 16گیگ رو از هر جا سوال کنی بیشتر از 425 تا 430 نمیگن![]()
Last edited by amin n & i series; 03-04-2010 at 14:02.
سلام به همگی دوستان
اینم بررسی x6
با اولین نگاه گوشی شما یاد 5800 و بعد به یاد x3 میوفتید
شکل و ظاهر گوشی زیبا و جذابه.طراحی گوشی خوب شده و یه کلاس خاصی داره
بدنه گوشی تماما از پلاستیکه ولی جنس پلاستیکش خوبه<تقریبا مثل 5800>
3تا دکمه تماس .منو و قطع تماس بر عکس ظاهرشون که عین 5530 هست لمسی نیستن
طراحی دکمه ها باظاهرگوشی خیلی هماهنگه
جای سیم کارت دقیقا مثل 5800 هست با این تفاوت یه ضامن در اون هست برای راحت در اوردن سیم کارت که به نظر من در اوردن سیم کارتو سخت تر کرده
در باطری هم به نسبت محکمه ولی از ظاهرش معلومه اگه زیاد باز و بسته بشه لق و شل بشه
حالا به مهمترین قسمت گوشی میرسیم یعنی ال سیدی
کیفت ال سی دی خوبه و مثل بقیه ال سی دی نوکیا ها هست
حساسیت ال سی دی خیلی عالیه و با کوچکترین ضربه ای عکس العمل نشون میده
هچنین خازنی بودن ال سی د ی باعث شده اس ام اس زدن با گوشی خیلی راحت تر از 5800 و 97 باشه
همچنین هیچ کندی در پاسخ گویی به ضربه توی ال سی دیش دیده نمیشه
کوچکترین ضربه به ال سی دی مساوی به پاسخگویی سریع
در مجموع از لحاظ ال سی دی یکی از بهترین هاست
ولی با تمام این تفاسیر من ال سی دی ایفون رو بیشتر ترجیح میدم ولی این دلیل بر بد بودن ال سی دی ایکس 6 نیست.
ولی با توجه به قیمتش ال سی دی فوق العاده ای داره
بقیه قسمت های گوشی هم جای بحث زیادی نداره و دقیقا مثل 5800 هست
حدود 1گیگ نقشه روی گوشی هست که نقشه کامل اکثر مناطق دنیا رو داره به جز ایران
کیفیت دوربینش هم خوب و راضی کنند هست و مثل بقیه ی 5 مگاپیکسلی های نوکیاست
فلش دوربینم قدرت خوبی داره و برد نوری مناسبی داره که تو شب خیلی کمک میکنه
یه نکته جالب اینه که یه هندزفری بلوتوث خیلی با کیفت همراه گوشی عرضه داخل کارتن گوشی هست
کیفیت هندزفری بلوتوث همراه گوشی فوقالعادست
تا 7 8 ساعتم یه پشت اهنگ گوش دادن هم جواب میده
زمانی که من گوشی رو خریدم حدود 5 روز پیش هندزفری بلوتوث روش بود ولی یکی از اقوام 11 فروردین رفت ایکس6 رو خرید ولی با وجود اینکه دفترچه راهنمای هندزفری بلوتوث رو گوشی بود ولی از هندزفری بلوتوث خبری نبود
هنگام خرید شما مراقب باشید که هندزفری بلوتوث رو از رو گوشی بر نداشته باشن
این مغازه دار ها واقعا از هر ترفندی استفاده میکنن تا از رو گوشی یه چیزی کش برن
هنگام خرید واقعا مراقب باشین
صدای اسپیکر گوشی واقعا عالیه
بلندیش در حد 95 8گیگ هست اما با کیفیت بالاتر
همچنین بلندیش از 5800 هم بیشتره ولی متاسفانه بیس 5800 رو نداره و 5800 از لحاظ بیس خیلی بهتره
یه مشکلی خیلی کوچیک و ضایعی داره اونم اینه که اگه باطری گوشی رو در بیاری باید دوباره ساعت و تاریخ رو تنظیم کنی که این واقعا مشکل تابلویی هست
یه مشکل دیگه هم اینه که کابل تی وی همراه گوشی نیست و همچنین کابل یو اس بی کوچیک همراه گوشیه.که با توجه به اینکه حدود 400 تومن پول واسه گوشی دادی یه خورده ادم زورش میگره<مخصوصا کابل یو اس بی کوچیک که بد جور رو اعصاب میره>
ماندگاری باطریشم خوبه
با یه استفاده نسبتا سنگین 2 روز رو راحت جواب میده
دوست گرامی
این گوشی رم خور که نیست. یعنی 16 Gb ثابت است؟
من توی معرفی این گوشی دو مدل دیدم
1-X6 25gb به قیمت 490 2-X6 بقیمت 610
تفاوت این دو در چیست»
اره 16 گیگ ثابته ورم دیگه نمیخوره
x6 دو مدله ولی 25 گیگ نیست و30 گیگه و یکی دیگه هم 16 گیگ
پشت مدل 16 گیگ هم زده
x6-00
تنها تفاوت این دو مدل هم از لحاظ حافظه است و دیگه هیچ تفاوتی ندارن![]()
Last edited by amin n & i series; 04-04-2010 at 18:14.
من آخرین قیمتی که دارم 410 نمی دونم کدم مدل بود (یعنی 16 گیگ بوده؟) راستی 16 گیگش فقط صورتی داره؟ یا رنگ های دیگه هم اومده
دوستان بنظر شما قیمت ایکس 6 مدل 32گیگ خیلی گزاف نیست؟ در مقایسه با سونی اریکسون ساتیو ارزش خرید داره؟ من معمولا از سایت گوشی شاپ خرید می کنم قیمت ساتیو رو با گارانتی پارسه زده 530و ایکس 6 مدل 16 رو با گارانتی اصلی 398 و پارسه 390 و قیمت ایکس 6 مدل 32 رو زده 550 تومن
سلام به همه
من 25 فروردين 1389 اين گوشي را خريدم از علا الدين 405 تومان با 16 گيگ حافظه و يك كيف فابريك از همون مغازه اي كه خريدم 20 تومان ولي قبل از اينكه شما براي خريد اقدام كنيد بايد چند تا نكته خدمتتون عرض كنم تا سرتون كلاه نزارند.
1- الان تو علاالدين مد شده ميگن گوشي مثلا 400 تومان بعد ميگن بايد نرم افزار رو گوشي بريزيد كه مثلا اونم ميشه 20 تومان ولي شما گول حرفهاي اين دزدهاي فروشنده را نخوريد چون اصلا نيازي به نرم افزار اضافي نداره. 2- وقتي ميگيد بدون نرم افزار ميخوام اين علا الدينيها ميگن گارانتيش با نرم افزار هستش بازم گولشون نخوريد. 3- براي خريد گوشي نوكيا x6 حتما در طبقه همكف علاالدين از فروشگاه به نام فروشگاه مركزي نوكيا خريد كنيد. 4- بعد از خريد گوشي با sms سريال گوشيتونو رجيستر ميكنن و ميتونين در مسابقه قرعه كشي نوكيا هم شركت كنيد. 5- اين مغازه فروشگاه مركزي نوكيا قيمتش مقطوعه ولي تنها نمايندگي رسمي نوكيا تو حافظ هستش.
حال يه خورده هم از گوشي واستون ميگم:
من قبلا c905 داشتم با دوربين 8 ولي تو 6 ماهي كه خريدم 2 دوبار خراب شد يه بار بلندگوش يه بارم فلتش سوخت اند گوشي با قطعات مزخرف چيني هستش. البته اين گوشي نوكيا هم تحت ليسانس چينه و جنس پلاستيكش با اون جنسي كه تو عكسهاي خارجي هستش يه كم بدتره ولي از تاچش بگم براتون حرف نداره واقعا اند تاچه من دوستم اپل داره و خانمم ويوتي اسمارت lg داره و با تاچ جفتشون كار كرده بودم ولي تاچ اين يه چيز ديگه هستش و با ناخن و قلم كار نميكنه و فقط به انگشت حساسه اگه يه اپسيلون از پوست انگشت به صفحه بخوره عمل ميكنه و يه سري نرم افزار هم رايگان نماينده مركزي نوكيا ريخت برام و اون نرم افزارهايي كه فروشندگان آفتابه دزد خصوصا نبش ورودي پاساژ (دست راست)ميگن به طور رايگان از سايت نوكيا دانلود ميشه.
- با دوربينش چند تا عكس گرفتم البته به پاي c905 قبلي خودم نميرسه ولي با خرابيهايي كه سوني اركسون رو دستم گذاشت ديگه اصلا دوربين گوشي واسم مهم نيست. تاچ اين گوشي ميرزه به تمام مدلهاي سوني اريكسون.
در ظاهر كه همه چيزي داره و نسخه سيمبينشم يك دهم از n86 n97 بالاتره و كيفيت صداش عاليه فقط عيبش به نظرم اينه كه محافظ لنز دوربين نداره و قفل صفحه با يك كليد مكانيكي در سمت راست گوشي باز ميشه كه اونم ميتونستن مثل ويوتي اسمارت بهتر عمل كنن. بقيه چيزا و خصوصا تاچ بينظيرش حرف ندارند راستي فقط اونجا رنگ مشكيشو دارند.
خيلي مهم: من تا به حال نظري نداده بودم و اين نظر را فقط جهت آگاهي شما دادم تا گول اين فروشندگان نرم افزار فروش تقلبي را خوريد و فقط از نماينده مركزي نوكيا خريد كنيد و درپايان اميدوارم كه با انتخاب خوبمون گوشي را بخريم كه با يك بار زمين خوردن مثل گوشي c905 سوني اريكسون اوت نشه.
در خصوص ساير موارد اين گوشي هم بعد از اينكه باهاش كار كردم مفصلاً توضيح ميدم خدمتتون.
ببخشیدا ولی میشه یکی از برتری های این گوشی را نسبت به 97 بگید؟![]()
دوستان یه توضیحی در باره این موضوع میدن روشن بشیم؟نسخه سيمبينشم يك دهم از n86 n97 بالاتره
ایوجور که معلومه قیمت 16 باز پایین اومده و به زیر 370 و حتی 360 هم دیده شده
=============
یک نکنه ی مهم که باید در مورد سخت افزار این گوشی روشن بشه اینه که آیا گوشی می تونه بزی های سنگین HD رو بالا بیاره یا مثل 5800 و ان 97 خیلی کند (غیر قابل بازی) گیم رو بالا می اره !
مثلا بازی ferrari gt: Evolution که حجمش 64 مگ
کسی از دوستان بازی رو تست کرده ببینه چطور اجرا می کنه ؟
==========
اگه نتونه روان اجرا کنه به نظر من خریدن گوشی یکم عادلانه نیست چون این گوشی برتری خاصی (به جز دورین قوی تر و حافظه ی بیشتر) از 5800 نداره و در اصلا نسخه ی آپدیت شده ی 5800
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)