قیمت پی اس پی چقدر است؟
قیمت پی اس پی چقدر است؟
الان دنگر ايد نشدش 220 هزار تومان هست امّا اگه دنگر ايد کنند براتون 260 70 تومانی پياده ميشی
البته اگه مطمئن هستی که توی دنگر ايد کردن گند نميزنی خودت بکن در غير اين صورت به ريسکش نميارزه
فکر کنم یا از اون بالا ها قیمت داری یا قیمتت مال خیل یوقت پیشهالان دنگر ايد نشدش 220 هزار تومان هست امّا اگه دنگر ايد کنند براتون 260 70 تومانی پياده ميشی
البته اگه مطمئن هستی که توی دنگر ايد کردن گند نميزنی خودت بکن در غير اين صورت به ريسکش نميارزه
من دستگاه دانگرید شده دو هفته پیش بدون مموری خریدم 212 تومن یه مموری دو گیگ هم اندختم روش 35 تومان جمعا شد 248 تومن !
من 1 ساعت هم نميشه از اومدم خونه از همونجا ، و قيمت 1 ساعت پيش ( البته تهران نيستم 2 ساعت فاصله دارم )
155 تومان 40 تومان هم رم 2 گيگ ، رو هم با ال سی دی دتکتور 305 تومان وايساد!
آقا حالا چرا می زنی دستگاه پک های مختلف داره من قیمت استاندارد پک رو گفتم !من 1 ساعت هم نميشه از اومدم خونه از همونجا ، و قيمت 1 ساعت پيش ( البته تهران نيستم 2 ساعت فاصله دارم )
155 تومان 40 تومان هم رم 2 گيگ ، رو هم با ال سی دی دتکتور 305 تومان وايساد!
موفق و پیروز باشید
جاوید
الان PSP خالی کرک شده 3.2 210000 تومان .
راستی javid_blogsky جان مموری 2 گیگ با این قیمتی که گفتی حتما یا تقلبیشه یا سرعت پایینه وگرنه اصلش 50 تومانه .
نه بابا چه خبره من همين ديروز هم شنيدم يکی ميگفت اصلش 60 تومان! هرکی يه چيزی ميگه
من ولويه پک رو گفتم انقدر
رم 4 و 8 گيگ هم هست که ما بی نصيب خواهيم موند 100%
جاوید جان سلام
میشه اسم و ادرس و تلفن اون مغازه ای که pspرو خریدی بدی؟
خیلی ممنونم
قیمت استاندارد پک که تو همین مایه هاست...الان PSP خالی کرک شده 3.2 210000 تومان .
راستی javid_blogsky جان مموری 2 گیگ با این قیمتی که گفتی حتما یا تقلبیشه یا سرعت پایینه وگرنه اصلش 50 تومانه .
مموری هم مطمئنم اصله جایی که ازش گرفتم مطئنه ! تقلبی هم داشت 23 تومن که سرعت بالا هم نبود ولی این هم سرعت بالاست و هم اصل هولوگرام هم داره روش ! اون تقلبی ها هولو گرام هم نداره !
الان مموری هشت گیگ هنوز نیومده قراره بیاد ولی چهار گیگ الان تو بازار هست تقلبی با سرعت پایین 50 تومان اصل سرعت بالا صد هزار تومن !نه بابا چه خبره من همين ديروز هم شنيدم يکی ميگفت اصلش 60 تومان! هرکی يه چيزی ميگه
من ولويه پک رو گفتم انقدر
رم 4 و 8 گيگ هم هست که ما بی نصيب خواهيم موند 100%
ولیو پک هم تبدیل شده بین 230 تا 240 به فروش می ره ! ولیو پک یک کیف اضافه تر داره با یه مموری 32 مگ هم تو جعبش هست
با توجه به اینکه حداکثر حجم یه بازی پی اس پی 1.8 گیگه یه مموری دوگیگ واسه بازی کردن کافیه ! واسه کسی که می خواد فقط بازی کنه !
در ضمن من این قیمت ها رو رو هوا نمی دم دستی در بازار دارم !!!
ایمیلتو بذار تا برات آدرسشو میل کنم البته تا 18 دهم تعطیله !جاوید جان سلام
میشه اسم و ادرس و تلفن اون مغازه ای که pspرو خریدی بدی؟
خیلی ممنونم
موفق و پیروز باشید
جاوید
من تهران نيستم واسه همين يه خورده قيمت گرون تر حتماً دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)