تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 13 از 34 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط IBM is GOD
    با عرض ادب خدمت پرفسور عظم آقاي صديقي مبلغ شركت ايليا سيستم

واقعا از مطالب ايشان لذت بردم ولي يه سري سوال برام پيش آمده كه از جناب استاد كه هم تحصيل

كرده هستند و هم محقق ! بايد بپرسم

1 چرا هرچی تکنولوژی تو کامپیوتر مثل PCI Experss BTX Form FAcTOr Dual channel Wi Fi Wi Max ... هست ایتل اختراع کرده

2 amd چرا از DDR2 پشتیبانی نمیکنه

3 چه طور شده که برخلاف گفته شما اینتل زود تر از AMD سی پی یو های دو هسته ای خودشو تولید کرده

4 چرا مایکروسافت تو ایکس باکس از اینتل استفاده کرد

5 چرا اپل از اینتل میخواداز اینتل استفاده کنه ( آقا امیر جواب شما ربطی به موضوع نداشت)

6 SSE 3 چه ربطی به معماری 64 بیتی داره که اینتل بخواد تقلید کنه

7 AMD که کم مصرف تره و هم کم حرارت تره چه تو بازار نوت بوک جایی نداره!(جواب منطقی لطفا)

8 AMD چرا تو ایران دارای نمایندگی است ولی اینتل که هم بزر گتر و هم با نفوز تره نمایندگی نداره

9 شما هم ثابت كن كه به AMD تعصب نداری وشرکت معظم شما که از قرار معلوم دارای لابراتوار های فوق پیشترفته است

(در شهرستان!) تعداد زیادی سی پی یو AMD خریداری نکرده

در آخر

با وجود مدیر تعصبی بیشتر از این نمیتونم چیزی بگم چون ممکنه منو حذف کنه ولی اینو بدونیدکه

[/B]همان طور که قبلا گفتم آمار فروش و استفاده تو دنیا بیان گر همه چیز هست اگه اینو قبول نداشته باشید به شعور میلیون ها

کابر کامپیوتر توهین کردید

از آقا حسام هم (mahdy 2021) از قبل برای دلیل و منطق های خیلی اصولی اخلاقی که بعد از این در جواب من میدن سپاسگذارم!

در ضمن اینتل تو ایتانیوم 2 یک میلیارد ترانزیستور قرار داده

قبلا بالاترین مقدار مال GPU Gforce6800 بود که حدود 300 میلیون ترانریستور بوده

به ساعت هم توجه کنید !!!!
    سلام
    من شمارو دعوت كردم كه بيايد اينجا تا بحث يكطرفه پيش نره مثل اينه يهو تبديل شد به ميدون جنگ

راستش من الان دارم ميرم ولي به زودي ميام يه سري جواب ميدم

ضمنا شما هم نميخواد طرفدار حقوق ميليونها كاربر باشيد چون به اندازه كافي وكيل مدافع دارن

فعلا اينو داشته باش تا بعد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

IBM is GOD عزیز شما چرا ناراحت می شید . خیلی راحت سوال های خودتون رو مطرح کنید و جواب بگیرید ...
    من تا اونجایی که در توانم هست به سوال های شما جواب می دم :

80 تا 85 درصد فروش پردازنده های کامپیوتر های رومیزی (desktop) اینتل هستندو شرکت دل که بزرگترین تولید کننده
    کامپیوتر تو جهان هست فقط از cpu های اینتل استفاده میکنه نه amd
    اگه می گفتی نوت بوک بار قابل قبول بود ولی من یه لینک دادم که در اونجا نشون می ده که در دسکتاپ amd از اینتل جلو زده . شرکت دل هم به تازگی قرار هست کامپیوتر با cpu amd به بازار بده .
    چرا هرچی تکنولوژی تو کامپیوتر مثل PCI Experss BTX Form FAcTOr Dual channel Wi Fi Wi Max ... هست ایتل اختراع کرده

amd چرا از DDR2 پشتیبانی نمیکنه
    amd با تلنولوژی که در cpu خودش داره از ddr معمولی مثل یه ddr2 بهره می بره ولی به زودی ( کمتر از چند ماه ) amd از ddr2 هم پشتیبانی می کنه .

چرا مایکروسافت تو ایکس باکس از اینتل استفاده کرد
    تراشه های ibm در ایکس باکس استفاده شده .

چرا اپل از اینتل میخواداز اینتل استفاده کنه ( آقا امیر جواب شما ربطی به موضوع نداشت)
    چرا بیشتر سرور ها به سوی amd داره پیش می ره ؟ چرا گوگل از amd استفاده می کنه ؟ ( شما جواب این سوال رو بده )

AMD که کم مصرف تره و هم کم حرارت تره چه تو بازار نوت بوک جایی نداره!(جواب منطقی لطفا)
    amd در دسکتاب سی پی یو کم مصرف و کم حرارت می ده . اگر توجه کرده باشی اینتل در نوت بوک تراشه هایی به نام سنترینو می ده که مصرفشون کمتره ولی قدرت دسکتاپ رو ندارن . پس اصلا بحث نوت بوک و دسکتاپ کاملا جداست و مخلوتش نکنید .
    AMD چرا تو ایران دارای نمایندگی است ولی اینتل که هم بزر گتر و هم با نفوز تره نمایندگی نداره
    اینو که ما نمی تونیم جواب بدیم . شاید شرکت ها می دونند آینده amd بهتره می رن روی این برند سرمایه گذاری می کنند مثل شرکت آواژنگ .
    شما هم ثابت كن كه به AMD تعصب نداری وشرکت معظم شما که از قرار معلوم دارای لابراتوار های فوق پیشترفته است

(در شهرستان!) تعداد زیادی سی پی یو AMD خریداری نکرده
    تعصب داشتن چیزه بدی نیست ولی تعصب کورکورانه چیزه خیلی بدیه . اگه تهصب داری دلایلش رو بگو مدرک بیار حرفت رو اثبات کن ، در کنار اینها تعصب هم می خوای داشته باشی داشته باش . این نظر منه !

همان طور که قبلا گفتم آمار فروش و استفاده تو دنیا بیان گر همه چیز هست اگه اینو قبول نداشته باشید به شعور میلیون ها

کابر کامپیوتر توهین کردید
    به نظر من همه دنیا تبلیغات هست . اینجا شعور کاربر ملاک نیست . شاید 3% اونایی که کامپیوتر می خرن می دونن چی می خرن و چی کار دارن می کنن . مثل قضیه اینترنت اکسپلورر ماکروسافت می مونه ! در مقایسه با بقیه هیچ چیز خاصی نداره ولی آمار یه چیزای جالبی نشون می ده !
    پس فروش در دنیا ملاک اصلی نیست . به هیچ وجه !
    اگر به فروش علاقه دارید به لینکی که در این تاپیک دادم مراجعه کنید .

در ضمن خوشحال می شیم آقا حمید و جناب ساقی هم در این تاپیک نظرات خودشون رو مطرح کنند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام قربان.غافل گير شدم.ديشب خيلي خسته بودم.رفتم خوابيدم اما ظاهرا دوست عزيزمان اقاي ibm شب زنده داري كردند.اول از ايشان مي خواهم كه اگر ممكن است اسم خودشان را بفرمايند چون من يك مقدار سختمه كه بگم اقاي ibm .سعي مي كنم به تك تك سوالات جواب بدهم.از نويد خان هم خيلي ممنونم چون بعضي از چيزهايي كه مي خواستم بگم را ايشان فرمودند.فقط چند اصل را رعايت كنيد:
    ا)از حرف هاي من ناراحت نشويد چون من قصد توهين ندارم 2) شما هم بدون تعصب نگاه كنيد

در ضمن هوا اينجا بسيار عاليه. بهاري.خنك.اينقدر خوبه كه دوست داري بري بيرون حسابي نفس عميق بكشي. من جاي شما هم نفس مي كشم. تا چند دقيقه ديگر بعضي از جواب ها را مي فرستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

1) قبل از جواب دادن من به سوالات شما اين را برايتان اثبات كنم كه من تعصبي نسبت به amd ندارم:
    1-1-)اينتل در كامپيوتر هاي لب تاپ از amd خيلي جلو تر است و كارش واقعا درسته.
    1-2-)اينتل بهترين واحد تحقيق دنيا را دارد و انها هم كارشان درست است.
    1-3-)اينتل شركت بسيار معتبر و خوبي است.هم پول داره هم اعتبار هم قدرت.
    1-4-)همانطور كه گفنم اينل پرشيا است.ايا پرشيا ماشن بدي است؟ اما amd در چند سال اخير زانتيا را ساخته و من مي گم amd فعلا از اينتل جلو افتاده است.حالا شايد سال ديگر اينتل يك cpu ساخت مثل ماكسيما.اونوقت خودم ميام همينجا مي نويسم اينتل بهتر از amd است.
    اميدوارم قانع شده باشيد كه من تعصب ندارم وگرنه به بقيه جوابهاي من به سوالات شما با اين ديد نگاه مي كنيد كه من نسبت به amd تعصب دارم.

2) كي گفته pci express را اينتل اختراع كرد؟اينتل را مجمع PCI-SIG كه شامل پنج شركتintel,amd,hp,microsoft,dell است ساخته است.
    در ادامه پاسخ شما را با يك سوال از خودتان مطرح ميكنم:فن اوري هاي پيشرفته hyper transport , 64 bit كه انقلابي در صنعت cpu سازي بودند را چه شركتي درست كرد؟فن اوري ويروس پروتكشن را در cpu ها چه شركتي درست كرد؟ پس هر چي فن اوري تو دنيا هست را اينتل درست نكرد.بله واحد تحقيقات قوي داره ولي شركت هاي ديگر هم واحد تحقيقات دارند. در ضمن بين فن اوري هايي كه نام بردي فقط dual channel مهم است و pci express ((كه ان هم توضيح دادم به صورت شراكتي ساخته شد و amd نيز در ساخت ان شريك بود).اگر اين جوري هست من هم مي تونم بگم چرا هر چي فن اوري تو دنيا است نظير power now و quantispeed و 3DNOW و ... را amd توليد كرده است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

3)در جواب اين سخن شما جناب رياست IBM كه فرموديد چرا دل از اينتل خريد مي كنه اين كه دليل بر بهتر بودن ان نميشود.بايد توجه داشته باشيد كه در معاملات تجاري عوامل زيادي مانند قيمت و رشوه و اعتبار و ... دخيلند.خود من 80 در صد خريدم براي شركت در امسال اينتل بود پس اين يعني اينكه من اينتل را بهتر از amd ميدانم؟اصلا شايد رييس شركت دل مثل شما از amd خوشش نمي امد و هزاران دليل سياسي و اقتصادي ديگر.

4)اما اين كه فرموديد 80درصد فروش پردازنده در دنيا مال اينتل است و اگر اعتراضي بكنيم پس به شعور ميليونها نفر توهين كرديم:
    اولا كه براي خيلي از اون ميليونها نفر من اينتل بستم((شوخي كردم))!!!بابا حداقل 85 درصد افرادي كه ميرند رايانه بخرند هيچ اطلاعي ندارند يا بسيار كم اطلاعند.نصف شان نمي دانند cpu يعني چه؟مي ايند به مسئولين واحد فروشمان مي گن من يك كامپيوتر سامسونگ مي خواهم. انگار كامپيوتر فقط مانيتوره!! سيستم شان را سلرون مي بندند تا مانيتورشان ال سي دي باشد.كل قيمت سيستم هم با مانيتور ال سي دي بشود 600 هزار تومان!!! نه انها بي شعور نيستند بلكه اطلاعاتشان كم است.اصلا انها cpu را انتخاب نمي كنند.اين ما هستيم كه براي انه تصميم ميگيريم كه چه cpu اي ببنديم.البته 15 درصد هم با اطلاعات خوب يا با افراد متخصص مي ايند و ما اكثرا براي اين افراد amd مي بنديم چون مطمئنيم كه اين افراد بعد از شنيدن يك مشت دروغ درباره amd انها را باور نمي كنند و پس فردا نمي ايند شركت كل سا ختمون را به هم بريزند و اعصاب پرسنل شركت را خورد كنند.پس اين ما هستيم كه تصميم مي گيريم چه cpu اي بسته شود.و خيلي ها مثل ما هستند كه مي دانند amd بهتر است ولي به همان دلايلي كه در پست هاي قبلي گفتم براي مردم باز اينتل مي بندند.

3)در مورد جواب سوال 2 شما بايد يگويم كه ان شائ الله در اينده ddr2 رانيز ساپورت مي كند.در ضمن هنوز ddr2 در بازار جا نيفتاده و ممكن است به سرنوشت RDRAM دچار بشه كه هرگز در بازار جا نيفتاد.
    اما اگر اينطوري بخواهيد سوال كنيد من هم مي تونم بگم چرا هنوز اينتل بعد از اين همه مدت cpu با قيمت ارزان و با fsb1600 درست نكرده است و هنوز نتوانسته به فن اوري hyper transport جواب دهد؟

4) جواب سوال 4 شما را باسوالي از خودتان مي دهم: چرا مايكروسافت فن اوري AMD 3D NOW را مورد تاييد قرار داد و از ان حمايت كرد و در سال گذشته در سايتش از كاربران ويندوز كه كار تخصصي شان ويرايش تصاوير ديجيتالي و DSP است خواست كه از cpu هاي amd استفاده كنند.و اين فن اوري تحت حمايت نرم افزار هاي x86 نيز قرار گرفت؟من كه دقيقا نمي دانم در ايكس باكس از چه استفاده كرد ولي حتي اگر از اينتل هم استفاده كرده باشد دليل محكم و قانع كننده اي براي بهتر بودن amd نيست.

فعلا بايد برم ناهار بخورم واخبار گوش بدهم.بعد از ناهار در خدمت تون هستم با ادامه جواب ها.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام به ادامه پاسخ ها توجه كتيد:
    5)سوال 5 شما براي من نامفهوم بود ولي در كل فكر مي كنم شما زياد از حد به معاملات تجاري دنيا توجه مي كنيد.اينها يك سري معاملات اقتصادي هستند وازنظر علمي نمي توان انها را به عنوان يك دليل معتبر و قانع كننده حساب كرد.در ضمن به قول نويد جان كه چرا گوگل از amd استفاده كرد.

6)در مورد سوال 6 شما بايد بگويم كه شما بد منظور من را متوجه شديد.يك نفر گفت كه amd فن اوري sse3 را از اينتل تقلب زد من هم گفتم خب اينتل هم فن اوري 64 بيت را از amd تقلب كرد.

7) ببينيد پردازنده هاي نوت بوك با پردازنده هاي دسك تاپ خيلي تفاوت دارند هم از نظر معماري و هم از نظر چگونگي استفاده.در نوت بوكها نياز ها چيز ديگري هستند.ما برق بسيار كم نياز داريم تا نوت بوك بيشتر روشن بماند.ما مي گوييم cpu هاي amd اگر كم مصرف تر از اينتل نباشند حداقل پر مصرف تر نيستند(در كامپيوتر هاي دسك تاپ).و بسيار خنك تر هستند ولي در نوت بوك بحث فرق مي كند و پردازنده هاي اينتل واقعا در دسك تاپ حرف اول را مي زنند. البته شايد بعد ها روزي amd از اينتل جلو بزند اما فعلا مي گوييم اينتل در نوت بوك ها از amd بهتر است.البته بايد قبول كرد كه amd در ساختن پردازنده براي نوت بوكها بسيار جوان است و كم تجربه و مسلما با تجربه بيشتري كه بعد ها بدست خواهد اورد بهتر مي شود.

8)اين رو ديگه بايد برين از شركت ها بپرسين و من نميدانم.اما حدس مي زنم تحريم اقتصادي امريكا وتحت فشار قرار گرفتن اينتل توسط دولت امريكا به موضوع ربط داشته باشد و در ضمن استقبال شركت هاي ايراني براي گارانتي كردن محصولات amd مي تواند از نشانه هاي كيفيت ان باشد وگرنه هيچ شركتي دوست نداره خودش رو توي دردسر بندازه.

9) علت كم فروختن amd در شركت ما را در چندين پست در صفحه قبل توضيح دادم. اما من با ديدن نتيجه نظر خواهي و نظر دوستان واقعا شگفت زده شدم چون فكر مي كردم amd در اين نظرخواهي با اختلاف فاحشي شكست بخورد ولي همانطور كه مي بينيد فعلا كه جلو است و اين انقدر بر روي من تاثير داشت كه تصميم گرفتم فروش محصولات amd را در سال اينده به صورت چشمگيري افزايش دهم و اين موضوع را در جلسه هيئت مديره مطرح كردم و از انجايي كه اعضاي محترم هيئت مديره هم افراد حرفه اي هستند با پيشنهاد من موافقت شد به طوري كه تخمين مي زنم در سال اينده فروش محصولات amd در شركت ما حداقل 3 برابر شود البته ما به مشتري چيزي را تحميل نمي كنيم. بلكه به او اطلاعات مي دهيم و راه انتخاب را براي او باز مي گذاريم.

در ضمن نظر انسانهاي غير حرفه اي زياد اهميت نداره بلكه نظر حرفه اي ها در مورد اينتل و amd شرط هست و خوشبختانه اكثر افراد شركت كننده در اين نظر خواهي داراي اطلاعات قابل توجهي بودند و حرفه اي محسوب مي شدند.در ضمن خودتان شاه باشيد كه تا كنون در پست هايي كه افراد مختلف نوشتند طرفداران amd دلايل منطقي تر و علمي تري ارايه داده بودند و طرفداران اينتل كمتر دليل علمي براي طرفداري از اعتقادشان ارايه دادند و از نظر من شما اولين فردي بوديد كه علمي صحبت كرديد. و ما باهم يك بحث علمي داشتيم. البته به غير از امار و ارقام هايي كه ارايه داديد چون انها از نظر من اقتصادي اند تا علمي.اميدوارم شما را قانع كرده باشم.با اجازه مي روم بخوابم چون ديشب فقط 5 ساعت خوابيدم.خداحافظ

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض به عمل كار برايد

با عرض ادب خدمت پرفسور عظم آقاي صديقي مبلغ شركت ايليا سيستم

واقعا از مطالب ايشان لذت بردم ولي يه سري سوال برام پيش آمده كه از جناب استاد كه هم تحصيل

كرده هستند و هم محقق ! بايد بپرسم
    حالا اگر هر كدوم اينا (amd or intel) بهتر باشه چيزي به من و تو اضافه ميشه؟

اين بحث فقط براي ارائه تجربيات و اطلاعات در مورد اين دو برند تا براي خريد راهنمايي براي ديگران باشه
    1 چرا هرچی تکنولوژی تو کامپیوتر مثل PCI Experss BTX Form FAcTOr Dual channel Wi Fi Wi Max ... هست ایتل اختراع کرده

2 amd چرا از DDR2 پشتیبانی نمیکنه
    اينجا تعصبي بودن مشخص ميشه چرا؟
    چون مگه كسي اينجا شركت اينتل به طور كل با amd مقايسه كرده

شركت اينتل يكي از بزرگترين شركتهاي دنياست و شايد سومين يا چهارمين شركت بزرگ كامپيوتري باشه

اصل بحث در مورد پردازنده هاي x86 بود كه بعضي از افرادي كه كم آوردن رفتن سراغ نوت بوك و ....
    3 چه طور شده که برخلاف گفته شما اینتل زود تر از AMD سی پی یو های دو هسته ای خودشو تولید کرده
    من منظورتو از پرسيدن اين سوال نفهميدم يعني ميخواي بگي amd هنوز براي توليد و پخش انبوه آماده نبود
    اين ميتونه دلايل مختلفي مثل پيش بيني آينده بازار و ... داشته باشه و همه موضوعات فني نيست

من كه منظورتو از پرسيدن اين سوال نفهميدم ولي اينو نقطه ضعف ميدوني؟
    4 چرا مایکروسافت تو ایکس باکس از اینتل استفاده کرد
    توي اين سايت كه يه چيز ديگه نوشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس چون sony در ps3 از پردازنده هاي nvidia استفاده كرده اين نشون دهنده اينه كه هم اينتل و هم amd كشكن
    5 چرا اپل از اینتل میخواداز اینتل استفاده کنه ( آقا امیر جواب شما ربطی به موضوع نداشت)
    من يه سوال از شما دارم ؟
    مگه اينها همش معاملات تجاري ميليارد دلاري نيست ؟
    با اين عظمت معاملات مديران به صورت بسيار مظلومانه فقط به فكر كيفيت فني هستند(اين يكم نشونه ساده لوح بودنه !البته با عرض معذرت)
    6 SSE 3 چه ربطی به معماری 64 بیتی داره که اینتل بخواد تقلید کنه
    به قول يكي از شعرا: به عمل كار برايد به سخن داني نيست

اين موضوع من نگفتم كه جوابش بدم اما من هيچ وقت خودمو مشغول يكسري اسم تكنولوژي نمي كنم
    مهم اينه كه پردازنده هاي amd در بنچماركها و حتي در عمل نشون دادن كه بهترن و اينتل يكسري جوك مثل ((پنتيوم D با كش 2مگ )) ميده بيرون
    AMD که کم مصرف تره و هم کم حرارت تره چه تو بازار نوت بوک جایی نداره!(جواب منطقی لطفا)
    شما يكم صبر كن مثل اينكه تازه 1-2 ساله كم كم اعتماد به amd داره زياد ميشه(به خاطر سابقه داغ كردن و سوختن)

همين nvidia تا 2 ساله پيش يه برند معمولي بود الان چيييييي شده!
    8 AMD چرا تو ایران دارای نمایندگی است ولی اینتل که هم بزر گتر و هم با نفوز تره نمایندگی نداره
    قسمتيش مربوط به همون سابقه سوختنه اين نمايندگيها وظيفشون اعتماد سازيه
    اينتل هم انقدر حضورش در جهان گستردس كه اصلا از سياست نمايندگي بازي پيروي نميكنه و بيشتر در پي جذب سفارشهاي شركتهاي بزرگه و از اين طريق تبليغات بيشتري ميكنه
    در ضمن اینتل تو ایتانیوم 2 یک میلیارد ترانزیستور قرار داده
    كاشكي يه آمار از استقبال از ايتانيوم ميدادي كه يكم اطلاعات عمومي من زياد بشه البته منظور رشده استقباله(دلتا x)
    Last edited by mahdy2021; 19-03-2006 at 00:53.

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خيلي ممنون .من يك هفته بود دستم بند خريد كامپيوتر بود.كه تمام شد. اول از ايمان جان تشكر مي كنم چون كه
    واقعا من را از نظر اطلا عاتي زياد كرد.من amd 3000 939 athlon 64 خريدم .خوبه با قيمت 115 تومن. با برد
    giga k8nsc-939 f راضي هستم.من 3000 اينتل كار كردم. در همين حده و بسيار خوبه. ولي به تجربه ديدم كه
    دماش حدود 41 درجه است.تازه از دو فاكتور اين سي پي يو بهتره اينتله :1- قيمت اينتل 3000 155 تومنه.
    2- اين 64 بيتي و 3000 32 بيتي است. پس ما مي گيريم كارايي يكسان حالا كدوم بهتره ؟ ضمنا اكثر دوستان
    مثلا سي پي يو 2 اينتل دارن مي گن 3000 اينتل بهتره تا 3000 اي ام دي. و اكثر اشتباه مي كنن. چون كه
    خو دشون اينتل دارن راضين مي گن اينتل بهتره اي ام دي هست.من با دو تاش كار كردم اگه قيمن را ول كنيم و
    بگيم كارايي يكسان خداييش 64 بيتي بهتره يا 32 بيتي.همين طور نگين كدوم بهتره فكر كنيد رو حرف من و با
    عقل جواب بدين نه با احساس.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام.نويد جان مهدي خان ممنون كه كمكم كرديد.اما شهريار جان اولا كامپيوتر نو مبارك دوما نميخواهي به ما شيريني بدهي؟!!! سوم هم اينكه از اينكه بدون تعصب و با منطق تصميم گرفتي ممنونم.مطمئن باش از تصميمي كه گرفتي پشيمان نمي شوي.
    اقايان خواهش مي كنم در انجمن هاي ديگر تبليغ كنيد بيان اينجا راي بدهند البته بعد از خواندن پست ها.چون ديشب كم خوابيدم سر درد گرفتم بايد بروم بخوابم.ببخشيد امشب زود خداحافظي مي كنم.شب به خير همگي.

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

iman 1365 چرا توی تاپیک های دیگه پست الکی میزنی

هرچی هچی نمی گیم ول نمی کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •