تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 14 اولاول ... 391011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 136

نام تاپيک: سریال نردبام آسمان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

كارگردان«نردبام آسمان»: تلويزيون اعتمادكند، جومونگ را از مخاطب مي‌گيريم

محمدحسين لطيفي به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا گفت: آن چه در داستان اين سريال وجود دارد، يك اصل است. من هم در اندازه‌هاي خلق يك درام آگاهانه، در مسير كلاسيك حركت كرده‌ام تا قلب اين داستان بزند. اگر در اندازه‌ي تلويزيون كار مي‌كنيم و سريالي ارائه مي‌دهيم كه همه اقشار مختلف قرار است آن را ببينند، بايد مخاطب را جذب كنيم.

كارگردان سريال «نردبام آسمان» گفت: من معتقدم آن كه اهل كتاب است درباره‌ي غياث‌الدين خوانده است. ما اين فيلم را ساخته‌ايم تا مردم به سراغ خواندن كتاب‌هايي درباره‌ي غياث‌الدين بروند. بايد ابتدا قصه‌گويي كرد و سپس مطالبي كه مي‌خواهيم در لابه‌لاي قصه‌ بيان كنيم.

محمدحسين لطيفي در پاسخ به اين پرسش كه چرا «نردبام آسمان» نتوانست همانند سريالي چون «افسانه جومونگ» مخاطب جذب كند، گفت: اگر 90 قسمت مي‌ساختم، غياث‌الدين تمام جهان را مي‌گرفت. اين در حالي است كه من تنها 21 قسمت ساختم. من مشكلم با تلويزيون سر اين است كه من همواره بچه سرراهي تلويزيون بوده‌ام. هر جا پول كمتر و شرايط سخت‌تر است، حسين لطيفي بايد باشد. بعضي مطبوعات نوشته‌اند كار من ميلياردي است. اين در حالي است كه من نسبت به هم قطاران خودم چهار برابر كمتر خرج كردم. 21 قسمت من با بسياري از سريال‌هاي 35 قسمتي برابر است. من در سريال آب بستن را دوست ندارم ولي وقتي مي‌گويم تعداد قسمت‌ها بايد بيشتر شود، تلويزيون مشكل دارد!

اين كارگردان سينما و تلويزيون تصريح كرد: من گفتم بخش كودكي جا دارد بيشتر شود، ولي گفتند نه كافي است. شما مي‌دانيد سريالي مثل «جومونگ» باچه ضعف‌هايي مواجه است ولي قصه دارد و پخش 90 قسمت باعث مي‌شود كه مخاطب به آن عادت كند. من معتقدم جومونگ و امثال آن را مي‌توانيم از مخاطب بگيريم، به شرط آن كه تلويزيون هم به ما اعتماد كند. مديران تلويزيون به من اعتماد دارند اما چون از برخي افراد ضربه خورده‌اند، براي من هم كم مي‌گذارند. خود من جز‌ء‌ افرادي هستم كه مي‌گويم جلوي بودجه را بگيريد اما درباره خودم هم چنين مي‌شود.

لطيفي در ادامه نشست ايسنا درباره‌ي انتخاب بازيگران و مساله‌ي مشغول بودن حضور چهره‌هاي سينما در كارهاي ديگر اظهار كرد: اگر همه آن‌ها هم آزاد بودند و سر كار ديگري نبودند، من آن‌ها را نمي‌آوردم. من معتقدم نبودم نقش غياث‌الدين را بايد به يك ستاره بدهم چون بيننده به جاي غياث‌الدين‌ ستاره را مي‌بيند.

وي درباره‌ي حضور ويشكا آسايش و تداعي سريال امام علي(ع) گفت: خانم آسايش بعد از گذر چند سال و ايفاي نقش در امام علي (ع)، نقشي همسن و سال آن زمان را بازي كردند كه دشوار است؛ خانم آسايش در اين مورد خيلي نگران بود.

لطيفي اضافه كرد: ضمن اين كه با آوردن آقاي داوودنژاد سعي داشتم داروغه‌اي را تصوير كنم كه تا به حال ترسيم نشده بود. درباره انتخاب داريوش كاردان هم معتقد بودم كه پدر غياث‌الدين بايد همانند خودش از صدايي محكم و زيبا برخوردار باشد و به آقاي كاردان رسيديم.

وي درباره‌ي انتخاب رحيم نوروزي و شباهت نقشش با سريال يوسف پيامبر(ع)، اظهار كرد: همزمان كه كار ما داشت گرفته مي‌شد، كار رحيم نوروزي را در سريال يوسف پيامبر(ع)ديدم. ولي من آن چهره‌اش را پسنديدم و احساس كردم آقاي نوروزي با گريمي كه دارد با نقاشي‌هايي كه از الغ‌بيگ وجود دارد، چندان متفاوت نيست.

اين كارگردان سينما و تلويزيون درباره‌ي بازيگران سريال «نردبام آسمان» ادامه داد: من تنها يك تعويض در بازيگرانم داشتم كه آن هم به دليل نامردي‌هاي سينما است؛ پيشكسوتي با من كاري را كرد كه من انتظارش را نداشتم. وگرنه مابقي انتخاب‌هايم براي بازيگران يا انتخاب اول بوده‌است و يا انتخاب دوم.

محمد حسين لطيفي درباره اداره سياهي لشگرها در اين سريال، اظهار كرد: اين مساله فقط به دستياران خوب من بر مي‌گردد.حسن لبافي و مانفرد اسماعيلي دستياران من بودند كه زحمات زيادي كشيدند. ضمن اين كه سياهي لشگرها ما در برخي صحنه‌ها در حد 300 نفر بودند كه سه هزار نفر نمايش داده مي‌شدند.

هديش بيگدلي شاملو كه مسؤوليت جلوه‌هاي ويژه سريال «نردبام آسمان» را برعهده داشت با انتقاد از عدم آموزش سياهي لشگرها، خاطرنشان كرد: گاه اين 300 نفر به جاي پنج نفر هم نيستند، چون كارشان را بلد نيستند. در غرب سياهي لشگر‌ها اغلب حرفه‌يي و آماده هستند. اين در حالي است كه در سريالهاي ما بسياري از هنروران را از سرباز‌خانه‌ها مي‌آورند و فرد تنها براي اين‌كه در پادگان نباشد مي‌آيد و همكاري نمي‌كند.

محمدحسين لطيفي در پاسخ به پرسشي درباره استفاده از هنروراني كه به بهانه ايفاي نقش‌هاي اصلي آن‌ها را وارد كارها مي‌كنند، گفت: چنين افرادي تنها دو روز مي‌آيند و روز سوم وقتي مي‌فهمند گول خورده‌اند، عصباني مي‌شوند و مي‌روند؛ چنين افرادي به درد ما نمي‌خورند و تنها راكورد ما را به هم مي‌زند. اما در حال حاضر چاره‌اي نداريم و پذيرفتيم با همين‌ها كار كنيم؛ در حقيقت بايد موسسه‌اي باشد كه هنرورها را آموزش بدهد.

لطيفي در ادامه‌ درباره‌ي وضعيت بدلكاري در اين سريال هم گفت: ما چند نفر بدلكار داشتيم كه من مديون‌شان هستم؛ انصافا چند تا از بچه‌هاي بدلكار خوب درخشيدند. ولي واقعيت اين است كه بسياري از صحنه‌ها را خود بازيگران ما بازي كردند؛ در اين بخش هم نبايد سينماي ايران را با سينماي آن طرف مقايسه كنيم.

كارگردان «نردبام آسمان» هم چنين درباره چهره‌پردازي اين سريال تاريخي به ايسنا گفت:‌ من از محسن بابايي دفاع مي‌كنم؛ چراكه در مقاطعي بايد 30 بازيگر مقابل دوريبن بروند كه اگر براي گريم هر نفر نيم ساعت وقت بدهيم حدود 900 دقيقه وقت لازم است؛ اين در حالي است كه ما اين زمان را نداريم؛ بنابراين بايد تعداد ميزها و آدم‌هاي متخصص زياد شود كه چنين امكاني هم فراهم نيست؛ در چنين شرايطي است كه محسن بابايي تحت فشار قرار مي‌گيرد. او به لحاظ اجرا در مو و ريش زمان مي‌خواهد يا براي مسن كردن خانم‌ها بايد به تمهيداتي دست بزند كه زمانش را در اختيار نداشت.

محمدحسين لطيفي با يادآوري اين كه سريال «نردبام آسمان» با احتساب سه ماه تعطيلي ظرف يك سال تصويربرداري شد، تصريح كرد: اين سريال به بيش از يكسال و دو ماه وقت نياز نداشت و مشكل من هم همان دو ماه است. از من خواستند كه سكانس فينال را سه روزه فيلمبرداري كنم. اما من با امروز و فردا كردن كار را 10 روز به عقب كشيدم.

اين كارگردان ادامهداد: طبق قانون تلويزيون بايد 100 دقيقه تمام شود تا بتوانند از تلويزيون پول بگيرند، اما من جاهايي مجبور به ايستادگي شدم و نتيجه‌اش را هم در پلان آخر ديديد. اين پلان شامل 340 كات است كه ظرف هشت دقيقه انجام شده‌است.

به گزارش ايسنا محسن علي اكبري نيز در اين نشست در پاسخ به اين پرسش كه آيا بازهم كار تاريخي انجام مي‌دهد؟ گفت: سوال سختي است؛ من در شرايطي هستم كه علي‌رغم پيشنهاد كارهايي چون «حضرت موسي» و علاقه‌اي كه براي ساخت آن دارم، خيلي خسته هستم.

اين تهيه‌كننده ادامه داد: در حال حاضر آن‌قدر كه هنرمندان ما رشد كرده‌اند، مديران مياني ما آن درك لازم ندارند و نگاهشان خيلي بسته است؛ براي من جاي تعجب داشت كه يكي از مديران مياني كه به عنوان مشاور به ما معرفي شده بود، گفتم چرا از گاري استفاده كرديد؛ مگر چرخ 300 سال بيشتر است كه كشف شده‌است؟! جاي تأسف دارد كه استاد دانشگاه سينماي كشور ما چنين صحبتي را مطرح مي‌كند و نمي‌داند چرخ هزار سال است كه اختراع شده‌است.

علي اكبري تاكيد كرد: ناهمگوني مديران مياني با هنرمندان لطمات بسياري به كارها مي‌زند. مديران مياني در عرصه فرهنگي بايد خود را رشد دهند؛ آنها دوره كلاسهاي فرهنگ و هنر بين‌الملل را نديده‌اند و در نتيجه بسته فكر مي‌كنند؛ آنها فكر مي‌كنند هرچه مي‌گويند درست است.

وي گفت: اندك تجربه‌اي كه در كارهاي تاريخي قبلي چون «مريم مقدس»، «فرستاده»، «اصحاب كهف» و تجربه طولاني مدت 27 ساله كه در زمينه‌ي دفاع مقدس داشتم مرا به اين نتيجه رسانده كه در حال حاضر به حدي رسيده‌ايم كه مي‌توانيم سخت‌ترين كارها را در كشور انجام دهيم.

اين تهيه‌كننده سينما و تلويزيون سپس اظهار كرد: برغم حمايت‌هايي كه آقاي ضرغامي و معاون سيما از اين پروژه داشتند، ولي ما در مقاطعي مشكل مالي داشتيم؛ در اين يك سال و نيم به خود من به اندازه سه سال سخت گذشت و علي‌رغم اين‌كه در كل كار مشكل و كدورتي ايجاد نشد ولي خودم در درون خودم مدام درگيري و استرس داشتم؛ اما معمولا سعي مي‌كنم كه با توكل به خدا كم‌ترين بازتاب را به گروه منتقل كنم و بيشتر مشكلات روي خودم باشم.

اين تهيه‌كننده در پايان اين نشست با بيان اين كه با ساخت سريال‌هاي تلويزيوني به شيوه 35 ميلي متري مخالف است، در اين باره توضيح داد: تمام كارهايي كه براي تلويزيون توليد و پخش مي‌شود بايد به شيوه اچ دي باشد؛ وقتي 35 ميلي متري كار مي‌كنيم در نهايت بايد به به اچ دي تبديل شود كه افت‌هايي را در تبديل باعث مي‌شود؛ در اين شرايط كار تاريخي را شارپ مي‌بينيد و نورهاي آبي و سبز كه به علت تبديل‌هاي زياد است ايجاد مي‌شود.

او در ادامه تاكيد كرد: من هم‌چنان پيشنهاد اصلي‌ام به دوستان تاريخي‌ساز اين است كه با علم روز خودشان را مطابقت بدهند و از تكنولوژي روز استفاده كنند؛ صرف نگاه كردن به آثار داخلي مطلوب نيست. بايد از هزينه شخصي‌شان صرف كنند و با سينماي روز دنيا آشنا شوند.
    Last edited by sinath; 18-09-2009 at 11:32.

2. 2 کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

محتوای مخفی: ax 

بابا این جمشیده چقدر ضایس.توی فیلم خیلی بهتره.
    وحید جلیلوند رو من بدون ریش تا حالا ندیده بودم همیشه ریش بلند و توپی داره.احتمالا واسه این سریال برای اینکه بتونن گریمش کنن و ریش مصنوعی براش بذارن ریششو زده.

4. 2 کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه btheme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

درسته من هم وقتی قیافشو دیدم ،گفتم خیلی بدون ریش ضایع میشه ولی به قول دوستمون برای گریم کلشو زده تا راحت تر جا بگیره

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با اینکه 6 قسمت آخرو فقط دیدم،ولی یه سر و گردن از بقیه سریال های ماه رمضون بالاتر بود...
    همش موقع دیدنش به فرج الله سلحشور فحش میدادم...
    ای کاش پروژه یوسف رو هم میدادند به لطیفی حیف اون سریال که کلی بودجه خرجش شد بیشتر کمدی بود تا مذهبی مخصوصا قسمت آخر با اون پشتک بالانس هایی که یعقوب و یوسف می زدند

7. 3 کاربر از btheme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوشحالم كه منتقدان متوجه جلوه‌هاي‌بصري «نردبام آسمان» نشدند!

خبرگزاري فارس: «هديش بيگدلي شاملو» با اشاره به دشواري‌هاي كار جلوه‌هاي بصري در مجموعه تلويزيوني «نردبام آسمان» گفت: بسياري از بناهاي ديده در سريال را به صورت كامپيوتري بازسازي كرديم و خوشحالم كه نتيجه كار آنقدر واقعي در آمد كه هيچكدام از منتقدان متوجه اين موضوع نشدند.

مدير جلوه‌هاي بصري مجموعه تلويزيوني «نردبام آسمان» در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس اظهار داشت:آغاز همكاري من با پروژه نردبام آسمان بر مي‌گردد به زمان پيش توليد كار و حتي قبل از نهايي شدن فيلمنامه. آن زمان با گفت‌وگوهايي كه با كارگردان كا آقاي محمدحسين لطيفي داشتم، راجع به كليات داستان و اتفاقاتي كه در آن رخ مي‌داد صحبت مي‌كرديم تا هم من با داستان و لوكيشنهاي كار آشنا بشوم و هم بتوانم قابليت‌هاي فني را كه احساس مي‌كردم توانايي اجراي آنها را دارم به ايشان ارائه كنم تا در روايت خودشون استفاده كنند.
    وي افزود: در نشست‌هاي اوليه‌اي كه داشتيم مشخص شده بود كه در اين كار دو لوكيشن اصلي رصدخانه و سمرقند در قصه وجود دارد كه مي‌بايست با كمك رايانه آنها را بازسازي كنيم. به‌دليل وجود يك بناي از پيش ساخته شده در شهرك غزالي (كه مربوط مي‌شد به پروژه شهر آشوب) مشخص بود كه فيلمبرداري صحنه‌هاي داخلي رصدخانه مشكلات كمتري خواهند داشت، اما نماهاي بيروني دچار مشكلات زيادي بود از جمله وجود شهرك مسكوني غزالي در پس زمينه اين سازه و اين كه اصولا اين بنا در يك و نيم طبقه ساخته شده بوده و نيم طبقه بالايي از ابعاد كوچك‌تري نسبت به طبقه اول برخوردار بود كه در واقع و بر اساس گفته‌هاي آقاي رامين‌فر و عكس‌هايي كه ايشان از كتب مختلف داشت، اين بنا مي‌باست در 3 طبقه مساوي ساخته مي‌شد و بخش رصدي كه در شهرك غزالي ساختند، نبايد از اطراف اين سازه استوانه‌اي شكل، بيرون مي‌رفته است.
    «هديش بيگدلي شاملو» تصريح كرد: بنابراين تصميم گرفتيم كه نماهاي بيروني را كلا در كامپيوتر طراحي كنيم و از اين سازه صرفا براي فيلمبرداري شات‌هايي كه بازيگران بايد از در ورودي آن داخل يا خارج شوند استفاده كنيم كه البته اگر به قسمت آخر اين سريال توجه كنيد مي‌بينيد كه حتي اين پلانها هم به تنهايي قابل استفاده نبود و مجبور شديم با كروماكي(پرده سبز) اطراف آن را بپوشانيم تا محيط اطراف را حذف كرده و عملا آن را ميان يك دشت و بالاي يك بلندي نشان بدهيم.
    وي ادامه داد:شهر سمرقند و مخصوصا دروازه ورودي شهر هم بخش‌هاي ديگري بود كه نياز به كار داشت. در شهرك غزالي دروازه‌اي ساخته شده داشتيم كه از آن براي دروازه شهر كاشان استفاده كرديم اما ديدگاه آقاي لطيفي و آقاي رامين‌فر براي دروازه سمرقند، سازه بزرگ‌تر و چشمگيرتري بود. ارتفاع دروازه كاشان تقريبا 8 متر بود اما خواست آنها از دروازه سمرقند يك سازه عظيم با ارتفاع 15متر بود كه دور تا دور شهر سمرقند را فرا گرفته و اطراف آن هم خندقي وجود داشته كه شهر را از گزند دشمن محفوظ‌تر مي‌كرده است.
    مدير جلوه‌هاي بصري مجموعه تلويزيوني «نردبام آسمان» خاطرنشان كرد: براي فيلمبرداري اين صحنه ها، ما از همان زمين‌هاي شهرك غزالي و پرده سبز استفاده كرديم. آقاي لطيفي نماهاي فورگراند را با بازيگران فيلمبرداري مي‌كردند و بعد در كامپيوتر آنها را با زمينه‌هاي 3 بعدي كه ساخته بوديم تركيب مي‌كرديم...
    وي تاكيد كرد:اتفاقا اين نكته جالبي بود كه آقاي لطيفي فقط، ديدگاه كلي به نحوه كار افكت‌هاي بصري داشتند و همين امر باعث بروز مشكلاتي در روند كار مي‌شد. اما با ديد بسيار بازي كه ايشان داشتند، حاضر بودند بعد از فيلمبرداري به دفتر من بيايند و تا صبح قبل از شروع فيلمبرداري روز بعد، راجع به اين پلان‌ها حرف بزنيم و مشكلات اجرايي آنها را پيدا كنيم و ايشان هم با روند كار هماهنگ‌تر شوند. حتي قبول مي‌كردند كه براي اجرايي‌تر شدن اين پروسه، دكوپاژهاي خودشان را تغيير بدهند.
    بيگدلي شاملو ادامه داد:اين نكته واقعا حائز اهميت است، چرا كه اگر سرگروه‌هاي يك پروژه با روند كار جلوه هاي بصري آشنا و هماهنگ نباشند نتيجه كار اصلا مطلوب در نمي‌آيد. شايد اين يكي از دلايل مهمي باشد كه تا به حال اين بخش در سينماي ما جاي خودش را آنطور كه بايد باز نكرده است.
    وي افزود:پروژه «نردبام آسمان» كار من به تنهايي نيست، اين حاصل همفكري كارگردان، اعتماد تهيه كننده و مجري طرح و همكاري همه افراد پروژه است كه توانستيم كيفيت خروجي كار را تا حد زيادي بهبود ببخشيم. همين جا بايد از دستيارم آقاي علي تصديقي هم تشكر كنم كه بسيار سريع توانست تكنيك‌هاي كار را ياد بگيرد و كار را جلو ببرد و واقعا اگر ايشان نبود شايد نمي‌توانستم كار را با فشار زماني كه ناگهاني و به خاطر پخش در ماه رمضان به ما وارد شد سر وقت تمام كنم و تحويل بدهم، البته من هنوز هم نتيجه كار را در آن حدي كه انتظار داشتم نمي‌بينم ولي با تجربه‌اي كه كل گروه پيدا كرده مطمئنم كه در كار بعدي با هماهنگي هاي بيشتر نتيجه بهتري خواهيم داشت.
    مدير جلوه‌هاي بصري مجموعه تلويزيوني «نردبام آسمان» در ادامه اظهار داشت: سرفصل‌هايي كه براي جلوهاي بصري در اين پروژه تعريف شده بود به همين 2 لوكيشن ختم نشد. رفته رفته با انجام دادن هر پلاني كه فيلمبرداري مي‌شد، من تست‌هاي اجرايي را موازي با فيلمبرداري انجام و به گروه نشان مي‌دادم. همين كار باعث جلب اعتمادهاي بيشتر به اين بخش از سوي تهيه كننده و كارگردان شد و پيشنهادهاي جديد چه از طرف آقاي لطيفي و چه از طرف خود من شكل گرفت، به عنوان مثال سكانس آهنگري. مشخصه كه درست كردن فلز مذابي كه نور داشته باشه و بازيگر هم به راحتي بتواند با گرماي آن كنار بيايد كار مشكلي است، آن هم داخل دكورو وسط زمستان... كه به لحاظ اجرايي بسيار سخت بود.
    شاملو تصريح كرد: در نهايت كارهاي مختلفي در اين پروژه انجام شد از قبيل لوكيشن‌هاي مجازي، كروماكي با پلانهاي حركتي، حذف يا اضافه كردن اشياء به تصوير، تغيير تمامي آسمان‌ها در پلان‌هاي خارجي و اضافه كردن ابرها براي نمايش تميز بودن هوا نسبت به وضعيت دود آلودي كه هواي تهران دارد و جز زمينه سفيد چيزي ديده نمي‌شود، اصلاح رنگ و پخته تر كردن تصاوير از نظر نورپردازي و كنتراست‌ها و تكميل لوكيشن‌هايي كه هنوز كامل نشده بودند، مثل سقف خانه جمشيد در سمرقند و خيلي كارهاي ديگر... مجموعا نزديك به 500 پلان و به مدت 4844 ثانيه يعني حدود يك ساعت و بيست و يك دقيقه به صورت فريم به فريم كار شد.
    وي با اشاره به نقش آفريني خود در اين مجموعه گفت:البته موارد ديگري هم بود كه براي خودم هم جالب از آب درآمد و در واقع يك فرصتي بود براي محك زدن خودم. مثلا نقش آرداي رو قرار نبود من بازي كنم و در واقع بازيگر اون نقش دوست خوبم صالح ميرزاآقايي بود اما به دليل وقفه 3 ماهه‌اي كه بين فاز كاشان وسمرقند افتاد، وي نتونست خودش را به پروژه برساند، در حالي كه در انتهاي فاز كاشان آرداي به كاشان مي‌آمد تا جمشيد را به سمرقند ببرد و اين سكانس با صالح فيلمبرداري شده بود اما ديگر آن لوكيشن هم وجود نداشت.
    مدير جلوه‌هاي بصري مجموعه تلويزيوني «نردبام آسمان» ادامه داد:آغاز فاز سمرقند از منطقه خجير شروع شد كه به دليل ساخت و ساز سد ماملو گروه بيشتر از چند روز براي فيلمبرداري در آن محل زمان نداشت. اينجا بود كه آقاي لطيفي پيشنهاد بازي در اين نقش را به من داد كه اميدوارم ازعهده آن برآمده باشم. به هر حال اين تغيير بازيگر مشكل فيلمبرداري مجدد سكانس اول را هم داشت و اين يكي از همان چالش‌هايي بود كه براي خودم هم جالب بود.
    وي تصريح كرد: فكر نمي‌كنم تا قبل از اين كه پشت صحنه كار پخش بشود، كسي متوجه اين نكته شده باشد كه پلان‌هايي كه اولين بار از آرداي پخش شده، در واقع بدن صالح و صورت من بوده. فكر مي‌كنم از اين دست پلان‌ها داخل كار زياد پيدا كنيد كه خيلي‌ها براي بيننده عام و لااقل برخي از آنها براي همكاران خودم هم قابل تشخيص نباشند.
    شاملو در ادامه بيان داشت: همين كه در رابطه با همه محاسن اين سريال مثل داستان، نوع روايت، كارگرداني قوي، ريتم تند و غيره صحبت مي‌شود ولي راجع به جلوه هاي بصري بحثي نمي‌شود يا حتي يكي از دوستان منتقد نوشته بود كه خيلي ضعيف بوده جاي خوشحالي براي من دارد چون مشخصه كه از كل اين 4844 ثانيه فقط توانستند بخشهاي ضعيف آن را تشخيص بدهند كه حتي كل گروه نردبام هم قبول داره اگه امكانات و زمان بيشتر بود و من مجبور نبودم از خيلي نكات بگذرم، همان پلان‌ها را هم بهتر مي‌شد كار كرد.
    وي در خاتمه گفت:اميدوارم توانسته باشم ارتباط و اعتماد بيشتري بين هم رشته‌اي‌هايم و گروه‌هاي توليد برقرار كرده باشم تا از اين به بعد شاهد فضاي بيشتري براي كار و پيشرفت اين شاخه در سينماي ايران باشيم. از تماشاگران هم خواهش مي‌كنم كارهاي مارا با هاليوود مقايسه نكنن چون ما نه تجربه آنها را داريم، نه بودجه، نه تجهيزات و نه امكانات فني آنها را. با مقايسه تيتراژ اين كار و يك گروه 2 نفره و تيتراژ يك كار هاليوودي با بيش از 10 زير گروه در بخش جلوه هاي ويژه و اسم 150 نفر متخصص و بودجه‌اي كه بيشتر از هزينه ساخت يكسال تمام فيلمهاي ايراني است، معلوم ميشود كه اين مقايسه اشتباه است. از منتقدها هم انتظار داريم با ديد مثبت تري به جلوه هاي بصري ايراني نگاه كنند و سعي كنند اين بخش را صرفا با كارهاي قبل مقايسه كنند و اگر كاري ضعيف‌تر از آخرين كار قبلي ايراني بود، آن‌وقت آن‌را مورد انتقاد قرار بدهند.

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سریال خوبی بود.
    و به نظر من پخشش در ماه رمضان باعث شد بهتر دیده بشه اگر می خواستن هفتگی پخشش کنن نمی تونست ذهن بیینده رو چندین هفته دنبال خودش بکشه ولی پخش هر شبی باعث شد همه تا آخر دنبال کنند.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

این سریالم تموم شد! نگران دیده شدنش هم نباشید خود سیما سال دیگه تکرارش می کنه

حالا حالا ها دانشمند داریم که برا هر کدوم یه سریال ساخته بشه!
    فعلا که سریال تاریخی بعدی ای که در راهه ملک سلیمانه!!!!!
    اینم لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )

حالا چجوری می خوان در مورد حضرت سلیمان با تشریفاتش فیلم بسازن من نمی دونم ولی خب!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این سریالم تموم شد! نگران دیده شدنش هم نباشید خود سیما سال دیگه تکرارش می کنه

حالا حالا ها دانشمند داریم که برا هر کدوم یه سریال ساخته بشه!
    فعلا که سریال تاریخی بعدی ای که در راهه ملک سلیمانه!!!!!
    اینم لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )

حالا چجوری می خوان در مورد حضرت سلیمان با تشریفاتش فیلم بسازن من نمی دونم ولی خب!
    دوست عزیز این سریال نیست بلکه فیلم سینمایی هست که قرار بود عید فطر اکران بشه که به علت برخی تغیرات نشد، و موندش برای جشنواره و اکرانش هم شد سال بعد ،این فیلم هم از فیلم های پرخرج سیما فیلم هست که جلوه های ویژه ی اون توسط کاگردان فیلم خنجرهای پران و همچنین کارگردان نمایشی بخش المپیک پکن انجام شده

12. 2 کاربر از btheme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

كارگردان سريال «نردبام آسمان»:

اگر سريال۹۰ قسمتى مى ساختم «غياث الدين» تمام جهان را مى گرفت

كارگردان اين مجموعه در پاسخ به پرسشى درباره استفاده از تجربه و پيشينه كارهاى تاريخى قبلى دراين سريال، اظهاركرد: پيشينه خودم در سينماى غيرتاريخى، در ساخت اين سريال به من كمك كرد. محمدحسين لطيفى به ايسنا گفت: آن چه در داستان اين سريال وجود دارد، يك اصل است. من هم دراندازه هاى خلق يك درام آگاهانه، در مسير كلاسيك حركت كرده ام تا قلب اين داستان بزند. اگر در اندازه تلويزيون كار مى كنيم و سريالى ارائه مى دهيم كه همه اقشار مختلف قرار است آن را ببينند، بايد مخاطب را جذب كنيم.كارگردان سريال «نردبام آسمان» گفت: من معتقدم آن كه اهل كتاب است درباره غياث الدين خوانده است. ما اين فيلم را ساخته ايم تا مردم به سراغ خواندن كتاب هايى درباره غياث الدين بروند. بايد ابتدا قصه گويى كرد و سپس مطالبى كه مى خواهيم در لابه لاى قصه بيان كنيم. محمدحسين لطيفى در پاسخ به اين پرسش كه چرا «نردبام آسمان» نتوانست همانند سريالى چون «افسانه جومونگ» مخاطب جذب كند، گفت: اگر ۹۰ قسمت مى ساختم، غياث الدين تمام جهان را مى گرفت. اين در حالى است كه من تنها ۲۱ قسمت ساختم. من مشكلم با تلويزيون سر اين است كه من همواره بچه سرراهى تلويزيون بوده ام. هر جا پول كمتر و شرايط سخت تر است، حسين لطيفى بايد باشد. بعضى مطبوعات نوشته اند كار من ميلياردى است. اين در حالى است كه من نسبت به هم قطاران خودم چهار برابر كمتر خرج كردم. ۲۱ قسمت من با بسيارى ازسريال هاى ۳۵ قسمتى برابر است. من در سريال آب بستن را دوست ندارم ولى وقتى مى گويم تعداد قسمت ها بايد بيشتر شود، تلويزيون مشكل دارد! اين كارگردان سينما و تلويزيون تصريح كرد: من گفتم بخش كودكى جا دارد بيشتر شود، ولى گفتند نه كافى است. شما مى دانيد سريالى مثل «جومونگ» باچه ضعف هايى مواجه است ولى قصه دارد و پخش ۹۰ قسمت باعث مى شود كه مخاطب به آن عادت كند. من معتقدم جومونگ و امثال آن را مى توانيم از مخاطب بگيريم، به شرط آن كه تلويزيون هم به ما اعتماد كند. مديران تلويزيون به من اعتماد دارند اما چون از برخى افراد ضربه خورده اند، براى من هم كم مى گذارند. خود من جز ء افرادى هستم كه مى گويم جلوى بودجه رابگيريد اما درباره خودم هم چنين مى شود. لطيفى در ادامه نشست ايسنا درباره انتخاب بازيگران و مساله مشغول بودن حضور چهره هاى سينما در كارهاى ديگر اظهار كرد: اگر همه آن ها هم آزاد بودند و سر كار ديگرى نبودند، من آن ها را نمى آوردم. من معتقدم نبودم نقش غياث الدين را بايد به يك ستاره بدهم چون بيننده به جاى غياث الدين ستاره را مى بيند. وى درباره حضور ويشكا آسايش و تداعى سريال امام على(ع) گفت: خانم آسايش بعد از گذر چند سال و ايفاى نقش در امام على (ع)، نقشى همسن و سال آن زمان را بازى كردند كه دشوار است؛ خانم آسايش در اين مورد خيلى نگران بود. لطيفى اضافه كرد: ضمن اين كه با آوردن آقاى داود نژاد سعى داشتم داروغه اى را تصوير كنم كه تا به حال ترسيم نشده بود. درباره انتخاب داريوش كاردان هم معتقد بودم كه پدر غياث الدين بايد همانند خودش از صدايى محكم و زيبا برخوردار باشد و به آقاى كاردان رسيديم. وى درباره انتخاب رحيم نوروزى و شباهت نقشش با سريال يوسف پيامبر(ع)، اظهار كرد: همزمان كه كار ما داشت گرفته مى شد، كار رحيم نوروزى را در سريال يوسف پيامبر(ع)ديدم. ولى من آن چهره اش را پسنديدم و احساس كردم آقاى نوروزى با گريمى كه دارد با نقاشى هايى كه از الغ بيگ وجود دارد، چندان متفاوت نيست. اين كارگردان سينما و تلويزيون درباره بازيگران سريال «نردبام آسمان» ادامه داد: من تنها يك تعويض در بازيگرانم داشتم كه آن هم به دليل نامردى هاى سينما است؛ پيشكسوتى با من كارى را كرد كه من انتظارش را نداشتم. وگرنه مابقى انتخاب هايم براى بازيگران يا انتخاب اول بوده است و يا انتخاب دوم. محمد حسين لطيفى درباره اداره سياهى لشگرها در اين سريال، اظهار كرد: اين مساله فقط به دستياران خوب من بر مى گردد.حسن لبافى و مانفرد اسماعيلى دستياران من بودند كه زحمات زيادى كشيدند. ضمن اين كه سياهى لشگرها ما در برخى صحنه ها در حد ۳۰۰ نفر بودند كه سه هزار نفر نمايش داده مى شدند. هديش بيگدلى شاملو كه مسئوليت جلوه هاى ويژه سريال «نردبام آسمان» را برعهده داشت با انتقاد از عدم آموزش سياهى لشگرها، خاطرنشان كرد: گاه اين ۳۰۰ نفر به جاى پنج نفر هم نيستند، چون كارشان را بلد نيستند. در غرب سياهى لشگر ها اغلب حرفه اى و آماده هستند. اين در حالى است كه در سريالهاى ما بسيارى از هنروران را از سرباز خانه ها مى آورند و فرد تنها براى اين كه در پادگان نباشد مى آيد و همكارى نمى كند. محمدحسين لطيفى در پاسخ به پرسشى درباره استفاده از هنرورانى كه به بهانه ايفاى نقش هاى اصلى آن ها را وارد كارها مى كنند، گفت: چنين افرادى تنها دو روز مى آيند و روز سوم وقتى مى فهمند گول خورده اند، عصبانى مى شوند و مى روند؛ چنين افرادى به درد ما نمى خورند و تنها راكورد ما را به هم مى زند. اما در حال حاضر چاره اى نداريم و پذيرفتيم با همين ها كار كنيم؛ در حقيقت بايد موسسه اى باشد كه هنرورها را آموزش بدهد. لطيفى در ادامه درباره وضعيت بدلكارى در اين سريال هم گفت: ما چند نفر بدلكار داشتيم كه من مديون شان هستم؛ انصافا چند تا از بچه هاى بدلكار خوب درخشيدند. ولى واقعيت اين است كه بسيارى از صحنه ها را خود بازيگران ما بازى كردند؛ در اين بخش هم نبايد سينماى ايران را با سينماى آن طرف مقايسه كنيم. كارگردان «نردبام آسمان» همچنين درباره چهره پردازى اين سريال تاريخى به ايسنا گفت: من از محسن بابايى دفاع مى كنم؛ چراكه در مقاطعى بايد ۳۰ بازيگر مقابل دوربين بروند كه اگر براى گريم هر نفر نيم ساعت وقت بدهيم حدود ۹۰۰ دقيقه وقت لازم است؛ اين در حالى است كه ما اين زمان را نداريم؛ بنابراين بايد تعداد ميزها و آدم هاى متخصص زياد شود كه چنين امكانى هم فراهم نيست؛ در چنين شرايطى است كه محسن بابايى تحت فشار قرار مى گيرد. او به لحاظ اجرا در مو و ريش زمان مى خواهد يا براى مسن كردن خانم ها بايد به تمهيداتى دست بزند كه زمانش را در اختيار نداشت. محمدحسين لطيفى با يادآورى اين كه سريال «نردبام آسمان» با احتساب سه ماه تعطيلى ظرف يك سال تصويربردارى شد، تصريح كرد: اين سريال به بيش از يكسال و دو ماه وقت نياز نداشت و مشكل من هم همان دو ماه است. از من خواستند كه سكانس فينال را سه روزه فيلمبردارى كنم. اما من با امروز و فردا كردن كار را ۱۰ روز به عقب كشيدم. اين كارگردان ادامه داد: طبق قانون تلويزيون بايد ۱۰۰ دقيقه تمام شود تا بتوانند از تلويزيون پول بگيرند، اما من جاهايى مجبور به ايستادگى شدم و نتيجه اش را هم در پلان آخر ديديد. اين پلان شامل ۳۴۰ كات است كه ظرف هشت دقيقه انجام شده است.

ابرار
    Last edited by sinath; 22-09-2009 at 22:59.

14. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

گبرلو: «نردبام آسمان» گامي هوشمندانه، موفق و مثبت بود

خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اين كه «نردبام آسمان» گامي هوشمندان، موفق و مثبت بود، گفت: مجموعه‌هاي امسال ماه مبارك رمضان با وجود تغيير رويه تلويزيون، با استقبال مردم رو به رو شد.

«محمود گبرلو» در گفت‌و گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، در مورد سريال‌هاي ماه مبارك رمضان گفت: امسال در ماه مبارك رمضان شاهد برنامه‌ريزي متفاوتي از سوي مديران صدا و سيما بوديم و به‌جاي پخش چندين سريال متفاوت و گاه شبيه به هم- از همه شبكه‌ها- فقط شاهد پخش سه سريال آنهم گاه نامرتبط با ايام ماه مبارك رمضان بوديم. تغيير سياست‌ها اگر بر اساس برنامه‌ريزي درست و مطلوب باشد پسنديده و قابل بررسي است و به نظر مي‌رسد اينگونه بوده چون مدتي است كه پخش سريال‌ها معطوف به مناسبتي خاص نيست بلكه در طول ايام سال مردم شاهد پخش سريال‌هايي هستند كه به ظاهر بايد در مناسبتي خاص پخش مي‌شد اما در ايام معمول پخش شد و با استقبال هم روبررو گرديد. بنابراين اعمال اين سياست نشات گرفته از يك نگاه دقيق و كارشناسي است. اما اين كه كارگردان و يا ساير عوامل يك سريال در تاثيرگذاري و جذب مخاطب چقدر مفيد و موثر عمل كردند بحث ديگري است كه با بررسي سريال‌هايي كه در ماه رمضان گذشته پخش شد مي‌توان به اين ارزيابي رسيد.
    وي در ادامه افزود: امسال شبكه سه طبق معمول به سمت مضامين و قصه‌هايي بسيار ساده و راحت گام برداشت و با پخش «پنجمين خورشيد» سعي كرد تا عموم را به سوي خود بكشاند اما با شناختي كه از افخمي (كارگردان اين سريال) با ساير آثار گذشته‌اش وجود دارد، گامي موفق و رو به جلو براي او محسوب نشد، هرچند نمي‌توان از بكر بودن سوژه و نگاه ظريف سريال نسبت به جامعه غافل بود اما انتخاب يك مضمون جذاب صرف نمي‌تواند پاسخگوي همه نيازهاي مخاطبان و منتقدان باشد. ساختار بسيار ضعيف هم از لحاظ كارگرداني و هم فيلمنامه‌نويسي افخمي را همانند مضمون سريال‌اش بيست و اندي سال به عقب برد. با ديدن اولين و دومين قسمت سريال يعني آنجا كه متوجه مي‌شويم قرار است جامعه بيست و اندي سال قبل با جامعه امروز مقايسه شود، ذهن‌ها آماده مي‌شود تا شاهد شيريني‌ها و تلخي‌هاي جذاب و فراواني در اين سي روز باشيم اما تنها بسنده مي‌شود به زندگي چند نفر و محيط يك خانه و گارگاه مكانيكي و چند رزمنده و كميته‌هاي قديم و تاكسي‌هاي سمند جديد آنهم با نگاهي بسيار گذرا و ساده كه در همان نگاه اول متوجه مي‌شويم بيست و اندي سال پيش چگونه بوديم و امروز چگونه هستيم و ديگر ادامه دادن آن خسته كننده مي‌شود. قصه كه لو رفت ديگر كشش و چذابيتي براي ادامه وجود ندارد مگر آن كه بخاطر گذران اوقات بعد از افطار تسليم جعبه جادويي شويم.
    وي ادامه داد: گاهي احساس مي‌شد كه انگار كارگردان و نويسنده اي وجود ندارد و همانند كلافي است كه در يك مسير مشخص رها شده تا بظاهر گره‌هاي آن باز شود در صورتي كه اصلا گره‌اي وجود ندارد! انتظار از افخمي بيش از اين بود. بخصوص در انتخاب بازيگر كه مي‌توانست افراد مناسب‌تري را انتخاب كند، نه مثل حميد گودرزي كه در اين سي شب كوچك‌ترين انعطافي در بازي‌هايش ديده نشد و انگار با عجله آمده بود تا نقشي را آبكي بازي كند و برود!
    اين منتقد در ادامه افزود: سريال «عبور از پاييز» هر چند از ريتم كند و كش‌دار و خسته كننده‌اي برخورد دار بود اما وقتي به عمق آن تعمق مي‌كردي، مشخص بود با تلاش كارگردان و تهيه كننده و ساير عوامل هم مضمون و محتواي پسنديده‌اي داشت و هم از ساختار و كارگرداني نسبتا خوبي برخوردار بود. هر چند جامعه با چنين پديده گسترده‌اي روبرو نيست اما مي‌توانستيم برخي رفتارها و كردارهاي غلط خود را در اين داستان اين سريال بيابيم و با آن مقايسه كنيم. تلويزيون با سينما و صحنه تئاتر بسيار متفاوت است هر چند شاهد پخش تله‌تئاترهايي از تلويزيون هستيم اما ساختار آن قابل مقايسه با يك تئاتر معمولي نيست بنابراين اگر «عبوراز پاييز» از اين ساختار پرهيز مي‌كرد و به ساختار يك سريال تلويزيوني نزديك مي‌شد ديگر تماشگر احساس نمي‌كرد مي‌تواند وسط پخش سريال به خود انتراكت داده و لحظاتي به شبكه‌هاي ديگر مراجعه كند و اگر برگردد اتفاقي نمي‌افتد. در اين ميان نمي‌توان بازي‌هاي خوب برخي بازيگران سريال را ناديده گرفت اما اي كاش «جليلوند» با آن صداي ماندگارش كه خاطرات زيادي را زنده مي‌كند، همچنان در همان گوشه استوديو دوبله نقش آفريني مي‌كرد.
    گبرلو در مورد سريال «نردبام آسمان» اظهار داشت: سريال متفاوت امسال «نردبام آسمان» كار محمدحسين لطيفي بود كه به‌جاي پرداختن به برخي مضامين معناگراي ماه رمضان به سرنوشت تاريخي يكي از مفاخر مي‌پرداخت اما تماشاگر مي‌توانست در مسير زندگي «غياث الدين» با مفاخر ايرانيان و رفتارهاي غلط و ناپسند مدعيان و دينداران و حكومتيان در مقابل او آشنا شده و در مسير داستان نيز از معنويت دروني سريال نيز حظ و لذت ببرد. رمز موفقيت اين سريال در گام اول هوشمندي و زيركي محمدحسين لطيفي بود كه معمولا در همه آثارش اين تيزبيني‌ها وجود دارد. او با انتخاب قالبي جذاب و ريتمي تقربيا تند و نوآوري‌هايي در گويش، ادبيات ، قصه و انتخاب بازيگراني متفاوت اما دلنشين و جذاب، توانست امتيازات مثبتي را به‌دست آورد و گام دوم موفقيت اين سريال، استفاده از شخصيت‌هايي همچون دكتر ولايتي به‌عنوان كارشناس و خبره در اين امور و جسارت و شهامت تهيه كننده در نظارت و كنترل و مديريت بر توليد اين اثر تا حصول نتيجه مثبت بود.
    وي گفت: ديدن آثار تاريخي حوصله مي‌خواهد و مخاطبان خاص خودش را دارد اما «نردبام آسمان» نشان داد مي‌توان سريال‌هاي تاريخي را بگونه‌اي ساخت كه تماشاگر علاقمندش از ميانه راه از او جدا نشود و بر مخاطبينش نيز افزوده گردد.. پخش اينگونه سريال‌ها بصورت فشرده و مفيد در يك تايم سي روزه به نظرم گام موفق و مثبتي بود.. شايد اين تنها سريال تاريخي بود كه تماشاگر آن را در ميانه راه رها نكرد و به سرنوشت‌اش توجه داشت.

16. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •