من e52 بهت پیشنهاد میکنم . شک نکن در خریدش
گوشی عالی و کاملی هستش .
من 2 ماه پیش رنگ سفیدشو خریدم 265000 تومن بدون گارانتی
اصل فنلاند
من e52 بهت پیشنهاد میکنم . شک نکن در خریدش
گوشی عالی و کاملی هستش .
من 2 ماه پیش رنگ سفیدشو خریدم 265000 تومن بدون گارانتی
اصل فنلاند
به نظرم یک کم قدیمیههم قیافش هم سیستم عاملش
من فکر نمی کردم فنلاندی اش هم هست, رفتم کره ای با گارانتی خریدم 254 تومن ...
من دستکاریش نکردم اتفاقا من خیلی خوب گوشی را نگه می دارم گوشی قبلیم را 4سال داشتم تعمیر کار چند تا گوشی دیگه نشان داد که همه اینجوری شدن
كي ميگه كوشيه بديه
من كه خيلي وقته دارمش
واقعا ازش راضيم
شما که خیلی وقته این گوشیرو داری میشه بگی راهنمای صوتی برای gps این گوشی چجوری فعال میشه
اگه اجازه بدید من بگم
اگر برنامه Nokia map یا Ovi map هست
وارد Setting برنامه بشید تو قسمت Navigation دنبال Drive guidance یا Voice guidanceبگردید
اگه فایل صوتی رو ریخته باشید یا داشته باشه گوشی،تو لیستی که میده Farsi رو انتخاب کنید
این تنظیماتی که گفتم مربوط به ورژن برنامه ای که ازش استفاده میکنیدهم میشه ولی کلا یکی هست
سلام
این راهنمای صوتی چی هست و چی کار میکنه؟
این یعنی وقتی با gps کار میکنیم و نقشه رو نشون میده خودش اسم خیابونو میخونه ؟ فقط همین ؟؟؟؟
خوب که چی بشه؟
سلام
اسم خيابون رو مي خونه ، ميگه مثلا چند متر ديگه به كجا ميرسيد و چند متر ديگه چه كاري انجام بديد. اين راهنما براي وقتي استفاده ميشه كه با ماشين داريد جابجا ميشيد و نمي تونيد هي به صفحه گوشي نگاه كنيد و ...
يك سوال : تو سايت خود نوكيا نوشته يه holder همراه گوشي هست تو پك ، اما اين فروشنده به من اونو نداد. تو ايران كلا همينجوره يا شماها گرفتين ؟
سلام
دوست عزیز
جواب سوالتونو کلی میدم
هولدرو قلم اضافه . نگه دارنده گوشیو کیفو ... که همراه با گوشی کلا به عنوان مثلا اشانتیون هست،بستگی به کشور ارائه دهنده داره
شما اگه گارانتی دار میگرفتی و پلمپ،مخصوصا گارانتی ایران نوکیا...همونایی که تو جعبه هست،کلا عهموناست
هولدر نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)