تشکر همایون جان می خوام دو تا خط حلالی بگشم هم سطح با خطهای افقی که رسم کردم ایا می شه با استفاده از ابزار دیگه ای جز CUT این کارو کرد چون کار من خیلی Face داره و رسم خط با cut کج و کوله می شه
اگه متوجه منظورم نمی شه تا تصویر کامل برات بزارم
![]()
تشکر همایون جان می خوام دو تا خط حلالی بگشم هم سطح با خطهای افقی که رسم کردم ایا می شه با استفاده از ابزار دیگه ای جز CUT این کارو کرد چون کار من خیلی Face داره و رسم خط با cut کج و کوله می شه
اگه متوجه منظورم نمی شه تا تصویر کامل برات بزارم
![]()
دوستان حد اقل هر کسی برای مشکلات خودش که میتونه تاپیک بزنه
الان هر کسی بیاد تو تاپیک شما پست بده سوال کنه شلوغ میشه و حواب خیلیا داده نمیشه
اونطوری منظم تره
بعد این سیستم انجمنا طوریه که با تعداد تاپیکا مشکلی براش پیش نمیاد
اکثرشون میرن تو آرشیو یا پاک میشن
اینو ببین
اول خطوط موازی که قراره خطت از وسطش رد بشه انتخاب میکنی بعد دکمه کانکت رو میزنی
تنظیماتش بری میتونی چندتا خط بیاری یا مثلا جابجا کنی خطا رو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه نگرفتم چی گفتی!
اول بگو اینی که داری میسازی چی هست! بعد اینجایی رو که میخوای انحنا بدی کجای مدلت هست. عکس از مدل هم از نزدیک و هم از دور بذار. ( خوب توضیح بده، کاری نکنی به گیراییم شک کنم ها!!!)
خب من جواب شهاب جان رو ندیدم که اونم یکی از روشهاست. مرسی شهاب جان...
Last edited by HOMAYOON.F; 02-10-2009 at 19:31. دليل: دیدن پست شهاب جان
ما بچه بوديم اينو نوشتيم شما به بزرگي خودتون ببخشيد![]()
خوب دوست عزیز شهاب جون من خیلی سوال دارم و اگه بخوام واسه هر کدوم از سوالام یه تاپیک بزنم... چی می شه
ولی اگه شما اینجور می خواید چشم(فقط این یکی دوتا سوال رو تو همین تاپیک می پرسم تا شلوغ نشه)
همایون جان بفرما اینم شکل کامل می خوام جزئیات این مدل رو طراحی کنم
راستی برای ساخت دایره باید با دادن خط های زیاد و مدل استفاده از cut دایره تو مدل طراحی کرد
![]()
نه شما سوالای خودتو همینجا بپرس میگم بقیه تو این تاپیک سوال نپرسن برای خودشون تاپیک جدا بزنن
سوالتم نفهمیدم
این جوابی که دادم به کارت نیومد؟؟؟ با ابزار کانکت
خب صمد جان اگه اون قسمت به شکل نیم دایرس چرا به صورت جدا نمیزنی؟! میتونی یه Tube رو با استفاده از گزینه ی Slice On نصف کنی و خیلی راحت اون قوس رو بسازی.
معمولا سعی کن واسه ساختمون از اسمود استفاده نکنی! اما اگه بخوای اون قوس رو یه تیکه بزنی میتونی همون Tube نصف شده رو بوسیله ی بولین با مدل اصلی یکی کنی بعد در صورت نیاز ایجها رو مرتب کنی. یا با ابزار cut اون ایجها رو اضافه کنی و مدل رو مرتب کنی و بعد اسمود کنی.
راستی فلسفه ی اون همه ایجی که به کار بردی چیه؟! اگه چیز خاصی نمیخوای اضافه کنی نیازی بهشون نیست!
امیدوارم ایندفعه درست متوجه شده باشم!!![]()
همایون جان تشکر من اصلا این پست رو ندیده بودم تا الاناینو ببین
اول خطوط موازی که قراره خطت از وسطش رد بشه انتخاب میکنی بعد دکمه کانکت رو میزنی
تنظیماتش بری میتونی چندتا خط بیاری یا مثلا جابجا کنی خطا رو
تشکر عالی بود
من می خوام دایره رو رو شکل بزنم استفاده از Tube فقط یک نیم دایرست ولی شکل همون شکل من می خوام با اعمال خط های زیاد و با استفاده از move ورتکس ها رو جابجا کنم تا یه دایره در بیادخب صمد جان اگه اون قسمت به شکل نیم دایرس چرا به صورت جدا نمیزنی؟! میتونی یه Tube رو با استفاده از گزینه ی Slice On نصف کنی و خیلی راحت اون قوس رو بسازی.
معمولا سعی کن واسه ساختمون از اسمود استفاده نکنی! اما اگه بخوای اون قوس رو یه تیکه بزنی میتونی همون Tube نصف شده رو بوسیله ی بولین با مدل اصلی یکی کنی بعد در صورت نیاز ایجها رو مرتب کنی. یا با ابزار cut اون ایجها رو اضافه کنی و مدل رو مرتب کنی و بعد اسمود کنی.
راستی فلسفه ی اون همه ایجی که به کار بردی چیه؟! اگه چیز خاصی نمیخوای اضافه کنی نیازی بهشون نیست!
من می خوام یه بنای تاریخی رو مدل سازی می کنم و کارم هم نیاز به برجستگی های زیادی داره که اینجا عقل و منطق می گه باید از خط های زیاد استفاده کنم در ضما من از خطها در یک لایه ی موازی بکار بردم یعنی مثل صورت یا چیزی شبیه این نیست که بخواد خط ها رو خوابوند یا...
فقط نمی دونم واسه چی وقتی به کار رو برجسته می کنم از نمای جلو که نگاه می کنم چیزی دیده نمی شه توی تصویر پست های قبلی هم مشخصه
بازم تشکر خداییش سنگ تموم گذاشتین خودم خجالت می کشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)