همچنين برنامه اي فكر نكنم بشه
همچنين برنامه اي فكر نكنم بشه
سلام دوستان
پروژه من درباره کنترل کننده های صنعتیه درباره 2تا میکروکنترلر اطلاعات کاملی میخوام خودم چیز خاصی پیدا نکردم.
لطفا کمکم کنید
سلام
من می خوام با Codevision 2 به حافظه SD وصل بشم.لیست فایل ها رو بخونم و محتوای فایل های txt رو ببینم
ولی نمی تونم از مثال های Codevision سر در بیارم
حافظه رو اینجوری وصل کردم :
اینم تنظیمات Codevision :
ولی دیگه باید چکار کنم ؟
لازمه از وقفه ها استفاده کنم یا نه؟
اگه ممکنه یک کد واضح و گویا بهم بدین تا روشن بشم
متشکرم![]()
خیلی متشکرم
کار من که راه افتاد
برای همین تصمیم گرفتم یک آموزش فارسی برای کار با دستورات کتابخانه CodeVisionAVR 2 بنویسم.خوشحال میشم اگه نظر بقیه رو هم برای بهتر شدنش بدونم
متشکرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ایا میتوانیم تصیر را از مطلب با avrبه lcd منتقل کرد
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
سلام دوستان ایا میتوانتصویر راازمطلب با avrبه lcd منتقل کرد
شدنش که میشه
ولی کار عجیبیه
اگه بتونید یک برنامه ویندوزی بنویسید که تصویر رو ار Mathlab بگیره می تونه مثلا با پورت RS232 به AVR بفرسته و اونم روی ال سی دی چاپش کنه
یه سوال داشتم کریستال برای atmega8L چیه؟
مثلا برای( atmega16-4MGHZ)هست
این حرفت عجیب غریبه ... آخه تا اونجایی که من میدونم شما میتونه تا 16 مگاهرتز کریستال بهش وصل کنی حالا هر مقداری میخواد باشه (حالا اینکه میگی مگا 16 4 مگاهرتز هست رو من تا حالا نشنیدم)
اما در مورد میکروهایی که آخرشون حرف ال هست ... اون ها به دلیل اینکه کم مصرفترند حداکثر تا 8 مگاهرتز میتونند کلاک بشند .... حالا زیر این مقدار هر چی میخواد باشه ... این مورد برای مگا8 ال هم صادق هست
دیتا شیت اتصال میکرو به یک LCD گرافیکی 16*2رو می خواستم.
سلام هركس كه درباره ميكرو كنترلر AVR سوال دارد مي تواند از من بپرسد تا اينجانب جوابگوي سوالات شما عزيزان علاقمند باشد_باشد كه اين گام هر چند كوچك اينجانب راهي باشد براي شكوفايي ميهن عزيزم ايران بزرگ و به اميد سرافرازي تمام علاقمندان علم در ايران![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)