یه مطلبی می خوام بگم فقط به اینی که نقل قول کردم مربوط نمیشه و کلا در مورد یه سری پستای این چند وقته توی انجمنه...
فکر کنم دارید کم کم یه فرهنگی غلطی رو جا می ندازین!
اصلا اشکالی نداره یه نفر می تونه یه بازی که امتیاز 2 هم می گیره رو بره بگیره و بازی کنه و این بستگی به خودش داره و کسی نمی تونه بگه مثلا چرا گرفتی. ولی اینکه بیایم بگیم منتقد های سایت های معتبر خارجی کلا هیچی حالیشون نیست و تبانی می کنن و پول می گیرن و دست های پشت پرده در کاره اصلا خوب نیست
همچین چیزی مطمئنا وجود نداره. منتقد های بعضی از این سایت ها اون قدر نکته بین و دقیقن که کمتر اشتباه می کنن و همین جوری هم الکی که نیست و سال ها ست دارن بازی می کنن و صد ها بازی در این سبک رو نقد کردن و خیلی حرفه این و همین جوری کشکی نیست!
من حالا روی امتیاز یه سایت تاکید ندارم ولی میانگین امتیاز ها در اکثر موقع ها با واقعیت مطابقت داره و اکثر جاها هم اینو قبول دارن. بعدشم وقتی امتیاز یوزر های سایت ها بالا نیست همین طور یوزر های سایت خودمون هم میگن اون چنان آشن دهن سوزی نیست و تاپیک هم مهم نمیشه اینا چه معنی میده؟ اینا هم با هم تبانی کردن؟!
ببینید سلیقه یه نفر محترمه ولی نباید بگم مثلا بقیه جاها چرت میگن فقط ما درست میگیم! مثلا من می تونم بیام به پرتال 2 امتیاز 8 بدم ولی به شوتر سطح پایینتر 9- 9.5 بدم ولی در این صورت خودم می دونم که یه نظر شخصیه و هیچ منطق و دلیل فنی پشت اون نیست...
اینا رو گفتم که هی همه جا دوستان نگن که امتیاز ها کلا ارزش ندارن. آره امتیاز ها برای بازی کردن و بازی نکردن یه بازی مخصوصا برای ما ایرانی ها شاید تاثیر زیادی نداشته باشن ولی در اکثر مواقع میانگین اونا سطح یه بازی رو تعیین می کنن و خیلی هم نمیشه اونا رو کم و زیاد کرد مثلا یه بازی که میانگین 6.5 هست رو نیام بگیم نه کاملا اشتباهه و باید حداقل دو نمره بیشتر باشه! این بازی هم حداکثر در حد 7 - 7.5 هستش نه بیشتر...
یعنی خلاصه مسئله اینه که کلا در تاپیکای بازی های مختلف این فرهنگ غلط رو جا ندازید....