بازی برای Xbox 360 لیک شد ولی فعلا خبری از نسخهPC نیست.............
بازی برای Xbox 360 لیک شد ولی فعلا خبری از نسخهPC نیست.............
بعد از 2 ساعت بازی کردن باید بگم بازی از هر نظر عالیه!
اصل افکر نمیکردم بازی اینقدر خوب و خوش ساخت باشه.
سیستم مبارزات و کمبو های بازی فوق العاده هستن.ضربه های رایدن خیلی سریع و نرم و در عین حال فوق العاده متنوع هستن،واقعا نمیدونم چطوری توضیح بدم!فقط بگم که اگه بخوام سیستم مبارزات رو با DMC مقایسه کنم،این بازی 100% از DMC بهتر هست.در کل از ظنر گیم پلی بازی هیچ مشکلی نداره،فقط بازی Dodge نداره،به جای Dodge یه قابلیتی هست به اسم Parrying که با یکم تمرین میشه بهش عادت کرد،توی فروم ها بعضی ها از این سیستم ایراد میگرین ولی من خیلی خیلی از این سیستم خوشم اومده!این فابلیت باعث میشه توی مبارزه ها بی هدف ضربه نزنید و بعد از عادت کردن به بازی ضربه ها و دفاع کردن ها همگی با هدف انحام میشن.در کل توی گیم پلی بازی سرعت عکس العمل نشون دادن(و به موقع عکس العمل نشون دادن)خیلی خیلی مهمه.
گرافیک بازی هم با توجه به 60 فریم بودن بازی خیلی خوب هست،دوربین بازی ممکنه بعضی جاها اذیت کنه که در کل مشکل خیلی خاصی نیست و میشه ازش چشم پوشی کرد.
در مورد درجه سختی بازی هم باید بگم روی درجه سختی Normal بازی نسبتا سخت هست و همین سختی به نظرم یکی از عوامل اعتیاد آور بودن بازیه.
در کل به هم هطرفدار های ---- n slash پیشنهاد میکنم این بازی رو تهیه کنن،مخصوصا به طرفدار های بایونتا............
پس ما پی سی بازها چی؟؟؟خبری نیست؟![]()
منم چند مرحله اول بازي رو انجام دادم و كل حرفاي علي تو پست قبلي رو تاييد مي كنم و البته بصورت نكات مثبت و منفي نظرمو ميگم :
نكات مثبت :
- همه چيزو ميشه بريد حتي پلها و پلكانها و .....و اين خيلي باحاله(به لطف موتور havok)
- اكشن بازي خيلي خيلي سريع هست و ميشه بهش لقب سريعترين HnS رو داد
- بازي نسبتا سخت ......هم health خيلي زيادي ندارين و هم اينكه parry كردن تو بازي كار ميخواد تا ياد گرفته بشه(من فعلا كه نتونستم خيلي parrying رو درست انجام بدم و زود ميميرم
)
- علاوه بر شمشيرهاي متنوع بازي بهتون راكت لانچر و نارنجك و ....ميده و جالب و اليته اينكه حتي ميشه بعضا با زدن دكمه b پست سر يا بالاي دشمن بصورت مخفيانه كشتش
- با وجود ٦٠ فريم بودن گرافيك شكيل هست و به نظرم تو زمينه گرافيك موفق عمل كردن سازنده ها
نكات منفي :
- دوربين اعصاب خرد كن....بازي اكثر اوقات دوربين ثابت نيس و همين باعث ميشه دوربين تو مبارزات پشت سر كاراكتر نباشه و اذيت مي كنه
- بازي خيلي ژاپني هست
فكر كنم تو ١ ساعت اول بازي نزديك 50 درصدش كات سين باشه خيلي هم چاخان داره(تخيلي يا فانتزي نيس بلكه چاخان)....رايدن رو موشك پرواز مي كنه موشكو نصفش مي كنه و .......يه مقدار تخيل خوبه ولي نه ديگه در اين حد(از اين لحاظ مناسب كسايي هستش كه بازيهاي ژاپني اينچنيني دوس دارن)
- داستان بازي اونقدرا محكم نيس با اينكه نويسندش از استوديوي كوجيما هست(البته تو اين سبك داستان در اون حد مد نظر نيس)
+++++++++++
در كل بدون شك اين بازي سريعترين HnS اي هست كه عرضه شده و بيشتر براي طرفداران بازي بايونتا مناسبتر هست تا مثلا gow يا ninja gaiden تو اين سبك......
Last edited by halflife g; 18-02-2013 at 15:09.
سلام به همگی
راستی از این نسخه pc خبر ندارم ایا برا pc تایید شده؟؟؟
بعدشم اگه تایید شده ریلییزش برا pc معلوم شده؟؟؟
ممنون
مراد اتفاقا من طرفدار Ninja Gaiden(تا نسخه دوم بازی البته)هستم و از این بازی هم خیلی خوشم اومده!سختیش منو یاد اون میندازه!در كل بدون شك اين بازي سريعترين HnS اي هست كه عرضه شده و بيشتر براي طرفداران بازي بايونتا مناسبتر هست تا مثلا gow يا ninja gaiden تو اين سبك......
+
امروز یکم رو درجه سختی Hard بازی کردم اینجوری شدم :
بعد برگشتم روی همون نرمال بازی کردم تا یه دور بازی رو تموم کنم و بعدش برم برای هارد.............
بابا من تازه DMC گرفته بودم !
آخه چرا با من همچین کاری می کنید ؟
نه به پارسال که یدونه H&S درست و حسابی نیومد، نه به امسال که همینجوری پشت سر هم میاد !
داشتم خیلی ملو و در فضایی آروم DisHonored بازی می کردمآ، باز دو تا بازی H&S اومد دست و پام شل شد
DisHonored هنوز از صف در نیومده دوباره رفت تو صف ... .
نمرات بازي :
Oxm 7/10
Opm 7/10
+
نينجا گايدن در كنار يه گيم پلي عالي وحشيت زيادي توش بود يعني به يه سازنده ژاپني نمي خورد همچين چيزي......ولي اين بازي عين بايونتا تاكيدش روي سرعت و خشونتش در حد اون نيس و يا ميشه گفت تو سايه سرعتش قرار مي گيره .....نظر منه البته
.
Last edited by halflife g; 18-02-2013 at 22:32.
دقیقا منم یکم تو مبارزات کم میارم چون قلقش هنوز دستم نیست.یه جورایی عادت کرده بودیم جاخالی بدیم.اما این سیستمه هنوز دستم نیست
از نظر سختی هم واقعا حال میکنم خیلی اذیت میکنن موقع مبارزه.کلا من همونیم که بازی ژاپنی دوست داره.هرچی سختتر بهتر.
یاده نینجا گایدن هم بخیر.یاده استاد ریو میوفتم بعضی جاها.خیلی زیاد موقع دویدن سریع.دوتا نینجای خالص تو دوتا بازی بسیار زیبا
اول بازی رو یادم نمیره بازم دست رایدن قطع شد.عجب صحنه ای بود متال گیر 4...
به نظرم اگه شمارهای قبل رو بازی نکرده باشیم با رایدن نمیشه ارتباط برقرار کرد.
مراد جان من دقیقا این مورد رو متوجه نشدم ، یعنی چی به یه سازنده ژاپنی نمیاد ؟ چی نمیاد.؟ وحشیتش.؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)