نا امید نشو عزیزم زمان میبره تا این تاپیک رونق بگیره ؟
اتظار روزهای خوبی داشته باش![]()
نا امید نشو عزیزم زمان میبره تا این تاپیک رونق بگیره ؟
اتظار روزهای خوبی داشته باش![]()
دوست من با یه نرم افزار به نام jaf سریال گوشی رو عوض میکنی تو فروم بگرد هست توضیحاتش هم هست
از اول گوشی فارسی میگرفتی بهتر نبود !؟
ولی من توصیه میکنم ببرم نمایندگی نوکی 15 تومن بده آدرسش تو سعادت آباده . همونجا بران فرت آپدیدت فارسی میکنه من 5800 خدا بیامورزم همین کارو کردم
من -- رو توصیه نمیکنم ریسک داره ، اگه چیزی بشه دستت به جای بند نیست.
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
چی میگی تو یه بار پست رو بخون ؟! اومدیم پارک !؟هوا خوبه !؟
خدا رو شکر این گوشی مثل 5800 خز نشده برای همین زیاد داغ نیست اتفاقا بهتر
هرجا که میری گوشی رو در میاری چون فلزیه سریع میره تو چشم![]()
در مورد این jaf هم که گفتی من اصلا نفهمیدم یعنی چی! میرم دنبالش میگردم یعنی چی و از کجا باید شروع کنم
من خیلی وقت پیش نوکیا داشتم و اون موقع جف نبود کهحالا این گوشی مال بابامه
در ضمن من که گوشی رو نخریدم که بخوام از اول فارسی باشه یا هر زبون دیگه
كدوم برنامه ها روي اين گوشي نصب ميشن ؟.سيمبين ورژن 5 يا 3 يا ...؟
چجوري بايد شماره ها يي كه تو سيم كارت بوده رو به گوشي انتقال داد ؟
مي ري تو Contact بعدش Option بعدش Setting بعد Contacts بعدش گزينه اول رو مي ري توش مي زني SIM Memory بعد OK مي كني حالا ليستت مي ياد بعدش همه رو مارك كن و كپي كن تو Phone Memory. تا اونجا كه يادمه اينطوري بود.![]()
دوستان لطفا يه آنتي ويروس كه Expire نشه و Update بشه و مجاني باشه معرفي كنن. مرسي.
اين گوشي واقعا عاليه!
ممنونم از نظري كه دادي ، دمت گرم .
تو نوشتن چطوري بايد فاصله داد؟
يه سئوال ديگه ، من وقتي ميخوام عكس بگيرم يه زره كه دستم ميلرزه ، عكس رو كه ميگيرم تار ميشه . ميگم تو تنظيماتش جايي هست كه بشه اين تاري رو درست كرد؟
خواهش ميكنم. دكمه بزرگ پايين وسط كه روش عكس چراغ قوه هم داره واسه فاصله است.
اگه موقع عكس گرفتن دستت رو Pad باشه و كادر سبز شه و بعدش عكس بگيري با يه كوچولو لرزش نبايد مشكلي باشه. اگه بري تو گالريت رو عكس مورد نظر بعد Option و بعد Edit يه سري تنظيمات هست ولي فكر نكنم لرزشو درست كنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)