تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 42 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 418

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 5000 Series ا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه عزیز ، اصلا ارزش وقت گذاشتن برای جواب دادن ندارن ...
    من همون فرض می کنم جوابی موجود نبوده...

بله حدودا 30 هزار تومان هست ، برای مثال GREEN GP 535A باقیمت 53 هزارتومان و فقط یک کانکتور6PIN PCI-E و GREEN GP 585B با قیمت 85 هزار تومان و 2 کانکتور PCI-E 6PIN

برای GTX 260 نسبی گفتم چون مدل های اورکلاک شدش هم تو بازار به وفور یافت میشه ولی برای 5770 هنوز نسخه اورکلاک شده تو بازار یافت نمیشه ( اگر هم بشه خیلی محدود هست ) .
    سر 3 تومن اختلاف قیمت دیگه بحث نمی کنم ولی پس شما معتقد هستی که یک پاور 550 وات به قیمت 70 جوابگو 260 نیست؟!

قضیه اش فرق میکنه ... با این قیمت انخاب خوبی به نظر می رسه ... از ابتدای بحث 4890 تو بحث من و شما نبود . بود ؟

البته توان مصرفیش حتی 5% بیشتر از GTX260 هست و باید در نظر گرفته بشه ..
    تو همون تاپیک قبلی من اشاره کردم بهش و می خواسم ادمه بحث هم بیشتر بگم که اونطور شد و اینجا مطرح کردم...

خودت می بینی که اختلاف ها خیلی کمه ، همانطور که تو لینکی که من داده بودم اختلاف ها ناچیز بود ،
    بازم میگم من به اختلاف 5 فریم وقتی یکی 30 هست یکی 25 اصلا نمیگم ناچیز و نامحسوس!!اگه یکی 130 بود یکی 125 حرف شما درست بود...

شما طوری داری حرف می زنی که انگار 30FPS دیگه .... !! بابا یه کم فکر کن ..
    آره واقعا توی یه بازی که پاسخگویی باید بالا باشه مثلا بازی هایی سبک ورزشی-رانندگی که دست گذاشتی روشون جدا 30 فریم یعنی همش تو دیوار!!!

بابا یکم در این مورد از بچه های گیم بپرس که با 20 فریم میشه بازی کرد یا نه!

بازم خدا رو شکر در این مورد به نتیجه رسیدی .
    من به نتیجه نرسیدم کاملا مشخص بود شما هرجا دیدی من گفته باشم مصرف 260 و 5770 یکی هست یا اختلاف دما مصرف و نویز رو قبول ندارم حتما نقل قول کن!!

شما لطف کن برای خودت متاسف باش ... اینکه حرفه ای ترین گیمرها کنسول دارند حرف من نیست ، اینو می تونی آمار بگیری ... قبول دارم امکانات PC بیشتره ولی دردسرهای مربوط به ارتقاء سیستم و ...... هم داره .
    منم گفتم برای خودم متاسفم اگه سو تعبیر شد ببخشید!
    مهدی عزیز ایرادی نداره که شما در این مورد اطلاعات دقیق نداری نظرت چندان درست نیست!حتما آمار بگیرید که چه سبک بازی هایی اصلا برای کنسولهای عرضه نمیشن بازی های گروهی چند نفره آنلاین چطور هست و مسابقات جهانی بازی هایی کامپیتری چطور هست و معایب کنسولها رو ه متحقیق کنید ...بله در مقابل هزینه تاریخ عرضه و مشکلات پی سی چیزی هست که از قبل مشخص بود ربطی نداره به اینکه گیمر حرفه ای با پی سی کار نمی کنه...

عزیزم من اون پست رو قبل از بحث در این مورد با شما زدم ، مثل شما که ویرایش نکردم ( ) . پس هیچ دلیلی برای توجیه اون جمله در آینده نداشتم !

مسئله به این سادگی رو درک می کنی یا این رو هم باید به زبان " بازی " بهت بگم ؟ : دی
    نه خودت مشکل برداشتت بیشتره! من کی گفتم ویرایش کردی گذاشتی!؟!من گفتم نوشتن اونکلمه برای توجیه کردن بود...وگرنه بازی قارچخور رو شما راس میگی تو اون معمولاها هست با کارت گرافیک سیستم مورد نیازش میشه 100 فریم گرفت با بالاترین تنظیمات!!ما داریم بازی های برتر گرافیکی رو مقایسه می کنیم کجا تو تستها دیدی فوتبال بنچمارک بگیرن!؟!

این موضوع هم متاسفانه بر میگرده به برداشت اشتباه شما ... من نزدیک به 3 سال هست تو این انجمن فعالیت می کنم ، این اولین بار هست که کسی رو با این افکار دیدم !

یعنی اون همه مقاله و زحمت که برای این انجمن کشیدم به خاطر اینکه دارم با شما بحث میکنم میره کنار ؟

در یک کلام متاسفم برات !
    منظورت این بود اولین بار کسی رو با افکار مخالف خودت دیدی!؟ببین هرچی می خوای میگی بعد توجیه می کنی اصلا قضیه رو شخصی نکن من یک آدم بی علم بی سواد بی منطق و با سابقه یک شبه در دنیای مجازی و یک ساعته در این انجمن هستم اینا مهم نیست شما بحث کن محترمانه ...
    صد البته که شما خیلی زحمت کشیدی برای این انجمن مهدی جان چرا پیچیدش می کنی کسی گذشته تو رو زیر سوال برد زحماتی که کشیدی رو منکر شد!؟پس این اتهامات چیه به من میزنی یادت رفته در موردت به خودت چی گفتم!؟!

بله من همین حرف رو زدم ! تمام شرایط یعنی تمامی قابلیت های DirectX 11 ( چه در گیم و چه استفاده های خارج از گیم ) ، مسئله توان مصرفی ، مسئبه حرارت متصاعد شده ، مسئله قابلیت اورکلاکینگ و ...... رو در بر می گیره !
    اورکلاک رو که شما قبول کردی کارتهایی مثل 260 4890 و 4870 هم چقدر اور کلاک میشن و تاثیرش رو هم پذیرفتی نپذیرفتی!؟

فقط دما و مصرف و کاربردهای گیمینگ(که برای 5770 رد میشه برای 5800 هست ) و کاربردهای غیر گیمینگ (که برای کل سری 5000 صادقه) رو قبول دارم

این یه مثال ساده از قابلیت های نسل جدید Radeon 5000 که خیلی از افراد ازش استفاده می کنند :
    مگه من گفتم کاربردهای جانبی که شما میگی تو پردازش مستقیم تو مبدلها تو استفادهی چند رسانه ای و ...کسی نمی کنه!؟من دارم کیبرد رو میترکونم به شما بگم کاربرد رو تفکیک کنید شما باز میگی برای اینکه به یک نتیجه کلی برسید قاطی کنیم!؟کجای این حرف منطقیه!؟!نتیجه کلی رو هم تفکیک می کنن کسی هم سردر گم نمیشه...

به نظرت تبدیل فرمت های ویدئویی به واسطه تکنولوژی GPGPU و ATI Streem که مشابه CUDA در انویدیا هست کم دلیلی محسوب میشه ؟ به نظر کاربری که PC داره هیچ وقت از این قابلیت استفاده نمیکنه ؟

تو جدول بالا به ضوح مشخصه که سری 5000 رادئون حدودا 3% حتی از GTX295 هم بهتر عمل کردند ! خواهش می کنم دوباره به زیان بازی بحث رو ادامه ند
    خیلی جالبه!

اولا شما داری نسل جدید این کمپانی رو با نسل قدیمی مقایسه می کنی سری 300 عرضه میشه باز هم این مقایسه رو انجام میدیم بعد اینکه اگه بحث تبدیل تصویری باشه من تو این مورد کاملا بررسی کردم درسته که سرعت کار پردازشگر ای تی آی بیشتر بوده ولی نتیجه نهایی مشکلات تصویری و کیفیت بسیار پایینتری داره بله کسی این فناوری ها رو زیر سوال نمیبره ...
    کاربرد رو در نظر بگیریم اینکه تو پردازشگر تبدیل یا ... این جی پی یو چند ثانیه سریعتر عمل کنه ملاک انتخاب گیمرها نخواهد بود
    باز این یکی از مواردی هست که شما چارتها رو خوب قبول داری الان یکی بیاد بگه این چارت بی پدر هست که ایرادی نداره!؟شما که خیلی به اختلافات جزئی خطای آزمایش و دستکاری و نتایج غیر واقعی اعتقاد داری یکی بیاد بگه این اختلاف 3% یعنی هیچ عیبی نداره که!؟

با تمام شدن بحث موافقم ..

من تو این تاپیک داشتم با فرد دیگه ای بحث می کردم که شما وارد بحث شدید ، پس شما بحث رو شروع کردید ، یعنی شما اختلاف نظر داشتید ، پس از من نخواهید که بحث رو تموم کنم ، این شمایید که باید بحث رو تموم کنید !

بله من فقط یک جمله شما رو دیدم که نتیجه کلی میداد بهترین انتخاب رنج 230 5770 هست که مخالف بودم بله بحث دیگه تمام خواهشمندیم در همین راستای بحث تمام دیگه از این پست نقل قول نگیر چون من باز میام و بحث ناتمام میشه!

در طی گفت و گو هم هر توهینی از من دیدی ببخشد و به حساب رفتارم بزار

قربانت

البته یه چیزی من بگم شاید خارج از بحث باشه سرعت فریم بازی رو اصلا نمیشه با فیلم مقایسه کرد به نطر من حتی 50 فریم هم در بعضی بازیها خیلی کمه و تاثیر زیادی تو نتیجه نهایی یه بازی که نیاز به عکس العمل سریع داره میذاره ...! 30 فریم بازی کردن با رنج و عذاب و زیر 20 فریم یک فاجعه میشه اسمش رو گذاشت ... یه مثال ساده .. شما بازی برید nfs رو در تنظمیاتی قرار بدیدکه فقط 30 فریم به شما بده اونوقت می بینی که بیشتر دیوارها و پیچها عاشق شما میشن و کنترل بازی براتون چقدر سخت میشه ... ولی تنظیمات رو عوض کنید و بالای 70 فریم داشته باشین اونوقت تازه تاثیر این فریمهای اضافی رو درک میکنید و بازی بسیار روونتر لذت از بازی هم به همون نسبت بیشتر میشه .. عین همین مطلب در خیلی از بازیها صادقه ...!
    به شدت با صحبتهای شما موافقم دوست عزیز...

ابو علی سینا و ابو سعید ابلخیر هم نشستن سه شبانه روز با هم بحث کردن و نقل قول و آخرش هم معلوم نشد حق با کی بود ولی فکر کنم در آخر هر دو راضی بودن امیدوارم اینجا هم همینطور به پایان برسه ..!
    من که ابوسعید نیستم شاید مهدی ابن سینا باشه

راضی که نیستم چون نمی خواستم دوستی به هم بخوره...

پ.ن:من متن رو صریع نوشتم و کم خوندم باز اگه دوستان طتف کنن قلت عملایی حای منو با رنگ غرمظ مشخس کنن خوب میشه که برم طمرین کنم درص بشه...
    Last edited by Kianoosh; 26-11-2009 at 22:59.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

من همون فرض می کنم جوابی موجود نبوده...
    شما کلا بحثت از بقیه جداست . هر جور دوست داری فرض کن .

سر 3 تومن اختلاف قیمت دیگه بحث نمی کنم ولی پس شما معتقد هستی که یک پاور 550 وات به قیمت 70 جوابگو 260 نیست؟!
    این پاور 70 تومانی باید مدل دقیقش مشخص بشه . آمپراژ شاخه 12 ولت ، درصد بازدهی باید مشخص بشه .. و از همه مهمتر باید دارای دو کانکتور 6pin Pci-e باشه ..

گیریم همون 20 هزار تومان .. مگه کمه ؟

بازم میگم من به اختلاف 5 فریم وقتی یکی 30 هست یکی 25 اصلا نمیگم ناچیز و نامحسوس!!اگه یکی 130 بود یکی 125 حرف شما درست بود...
    دیگه اختلاف بیشتر 10% که نیست ... یه جا این بهتر بوده ، یه جا اون بهتر بوده ..

آره واقعا توی یه بازی که پاسخگویی باید بالا باشه مثلا بازی هایی سبک ورزشی-رانندگی که دست گذاشتی روشون جدا 30 فریم یعنی همش تو دیوار!!!

بابا یکم در این مورد از بچه های گیم بپرس که با 20 فریم میشه بازی کرد یا نه!
    این مورد رو بارها گفتم که برمیگرده به سطح توقع اشخاص .. باز که بحث 20fps رو کشیدی وسط !

در این مورد دیگه بحث نکن چون کاملا سلیقه ای هست .

منم گفتم برای خودم متاسفم اگه سو تعبیر شد ببخشید!
    مهدی عزیز ایرادی نداره که شما در این مورد اطلاعات دقیق نداری نظرت چندان درست نیست!حتما آمار بگیرید که چه سبک بازی هایی اصلا برای کنسولهای عرضه نمیشن بازی های گروهی چند نفره آنلاین چطور هست و مسابقات جهانی بازی هایی کامپیتری چطور هست و معایب کنسولها رو ه متحقیق کنید ...بله در مقابل هزینه تاریخ عرضه و مشکلات پی سی چیزی هست که از قبل مشخص بود ربطی نداره به اینکه گیمر حرفه ای با پی سی کار نمی کنه...
    ه خودت مشکل برداشتت بیشتره! من کی گفتم ویرایش کردی گذاشتی!؟!من گفتم نوشتن اونکلمه برای توجیه کردن بود...وگرنه بازی قارچخور رو شما راس میگی تو اون معمولاها هست با کارت گرافیک سیستم مورد نیازش میشه 100 فریم گرفت با بالاترین تنظیمات!!ما داریم بازی های برتر گرافیکی رو مقایسه می کنیم کجا تو تستها دیدی فوتبال بنچمارک بگیرن!؟!
    این موارد هم بر می گرده به سلیقه شخصی شما ! وقتی نمی خوای چیزی رو قبول کنی که نمیشه زور کرد !

خیلی جالبه!

اولا شما داری نسل جدید این کمپانی رو با نسل قدیمی مقایسه می کنی
    جالب تر اینجاست که قیمت GTX295 حدودا 3 برابر Radeon 5770 هست !!

از اون جالب تر هم اونه که با اینکه قیمتش 3 برابره باز هم 3 % ضعیف تر عمل کرده !

سری 300 عرضه میشه باز هم این مقایسه رو انجام میدیم
    اون وقت سری 300 شما قراره با قیمت 170$ عرضه بشن ؟

عد اینکه اگه بحث تبدیل تصویری باشه من تو این مورد کاملا بررسی کردم درسته که سرعت کار پردازشگر ای تی آی بیشتر بوده ولی نتیجه نهایی مشکلات تصویری و کیفیت بسیار پایینتری داره
    شما رو همون عکس کلیک کن ، تو اون رویو هیچ حرفی در این مورد زده نشده ! اگر واقعا مشکلی وجود می داشت حتما بهش اشاره می شد .

اربرد رو در نظر بگیریم اینکه تو پردازشگر تبدیل یا ... این جی پی یو چند ثانیه سریعتر عمل کنه ملاک انتخاب گیمرها نخواهد بود
    حالا خوبه بهت گفتم با زبان گیم صحبت نکن .

عزیزم قبول کن که اینجا انجمن گیم نیست و همه مردم گیمر نیستند و همه استفاده های PC گیم نیست !

باز این یکی از مواردی هست که شما چارتها رو خوب قبول داری الان یکی بیاد بگه این چارت بی پدر هست که ایرادی نداره!؟شما که خیلی به اختلافات جزئی خطای آزمایش و دستکاری و نتایج غیر واقعی اعتقاد داری یکی بیاد بگه این اختلاف 3% یعنی هیچ عیبی نداره که!؟
    شما مثل اینکه تو باغ نیستی ها !! اختلاف 3% بین GTX 295 هست و Radeon hd 5770 !!

بله من فقط یک جمله شما رو دیدم که نتیجه کلی میداد بهترین انتخاب رنج 230 5770 هست که مخالف بودم بله بحث دیگه تمام خواهشمندیم در همین راستای بحث تمام دیگه از این پست نقل قول نگیر چون من باز میام و بحث ناتمام میشه!
    بنده اگر عمری باشه تا آخر این بحث شما رو همراهی می کنم ... اصلا نگران نباش !

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما بحثتون سر چی هست ؟ ما رو هم بازی میدید ؟ یعنی الان کسی رو کارایی cypress شک داره ؟ یا با قیمت به کاراییش مشکل دارید ؟ یا شایدم هنوز به امید gt300 و انقلاب خیالی nvidia هستید ؟

نمیدونم متوجه هستید یا نه اما هسته ی cypress که در سری 5000 استفاده شده توی تمام تست های غیر گرافیکی (direct compute) به سادگی corei7 975 رو سوسک کرد دیگه چه برسه به ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمیدونم متوجه هستید یا نه اما هسته ی cypress که در سری 5000 استفاده شده توی تمام تست های غیر گرافیکی (direct compute) به سادگی corei7 975 رو سوسک کرد دیگه چه برسه به ....
    1. این direct compute در کارت گرافیک های GT200 و سری 4000 هم وجود داره نسخه ی 4 اش. در DirectX11 به نسخه ی 5 ارتقا پیدا میکنه. پس کارت های Nvidia هم از این ویژگی برخوردار خواهند بود.
    2. خب اگه این چیزی که شما میگید واقعیت داشته باشه، دیگه چه نیازی به CPU داریم؟ چرا Intel و AMD با این وضعیت مشغول تولید CPU هستند؟!
    3. شما میگید تو فلان جا کارت گرافیک y از فلان CPU بهتر بوده.خوب فرض کنیم حرف شما درست. این چه ارتباطی به این داره که کارت گرافیک y تو همون فلان جا! می تونه از کارت گرافیک x هم بهتر باشه؟ به فرض درست بودن قسمت اول حرف شما، ادعای شما نهایتش میگه کارت y بهتر از فلان CPU است. همین و بس.
    یا شایدم هنوز به امید gt300 و انقلاب خیالی nvidia هستید ؟
    کسی از انقلاب حرفی نزده جز فن بوی های جوگیر! به ادعای nVidia از زمان عرضه ی سری 8000 این بزرگترین تغییر در معماری کارت های گرافیکش بوده. به خاطر استفاده از DDR5 ، استفاده از لایه های کش و ... . اسم GPU وش رو هم گذاشته cGPU و تاکید بیشتری کرده بر استفاده های دیگری به جز بازی ( GPGPU ) از کارت گرافیک. حالا اگه شما دوست داری اسمش رو بزار انقلاب مخملی!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما کلا بحثت از بقیه جداست . هر جور دوست داری فرض کن
    اوهوم پس شما قبول می کنی که خیلی از سوالات منو نتونستی جواب منطقی و قانع کننده بدی بار اولم نیست که با کسی بحث می کنم چیزی رو مطرح کردی که نتونستی ازش دفاع کنی و برخیش انقدر مشخصا اشتباه هست که سایر کاربرها هم متوجه شدن...

این پاور 70 تومانی باید مدل دقیقش مشخص بشه . آمپراژ شاخه 12 ولت ، درصد بازدهی باید مشخص بشه .. و از همه مهمتر باید دارای دو کانکتور 6pin Pci-e باشه ..

گیریم همون 20 هزار تومان .. مگه کمه ؟
    خوبه از 40 به 20 رسیدی نه کم نیست مگه قبلا نگفتم بحث اختلاف پاور رو قبول دارم در شرایطی که پاور فعلی این مقدار نباشه یا توان خریدش نباشه و قصد ارتقا هم نباشه وگرنه 5770 بگیریم با پاور 500 بعد موقع ارتقا به مثلا 5850 دو طرفه ضرر کردیم!...

دیگه اختلاف بیشتر 10% که نیست ... یه جا این بهتر بوده ، یه جا اون بهتر بوده ..
    نه دیگه نشد همه جا 260 بهتر بوده یکی دو جا هم 5770

این مورد رو بارها گفتم که برمیگرده به سطح توقع اشخاص .. باز که بحث 20fps رو کشیدی وسط !

در این مورد دیگه بحث نکن چون کاملا سلیقه ای هست .
    نه دیگه چه ربطی به سلیقه افراد داره فریم زیر 30 رو حتی خود 30 رو تمام کسایی که از بازی سر درمیارن بازی های رو تست می کنن و گیمر هستند رد می کنن تازه بازی هایی که زمان پاسخگویی پایینتری دارن که هیچی 20 فریم در حد جوک هست قبول کن!
    نکنه این منظورته چون کسایی هستن به خاطر کم فروشی یه عده یا سایر مسائل دیگه سیستم های خوبی ندارن مجبورن با فریمها و کیفیت پایین بازی کنن پس حالا فریم 20 خوبه!؟!عجب منطقی

این موارد هم بر می گرده به سلیقه شخصی شما ! وقتی نمی خوای چیزی رو قبول کنی که نمیشه زور کرد !
    آره شما درست میگی سلیقه شخصی من میگه که معمولا وقتی کارتی تو لیست توصیه شده سیستم مورد نیاز باشه میشه بازی رو با حداکثر تنظیمات و فریم بالا اجرا کرد مگه اینکه بازی کرایسیس باشه جی تی ای باشه فار کرای باشه رزیدنت اویل باشه و....

(الانم میدونم چی میگی این استثناست اون گرافیک اشکال داره اون اصلا بازی مهمی نیست و...)

پس شد:معمولا = قارچخور تنیس روی میز و فوتبال!و سایر بازی های قدیمی یا گرافیک پایین!

خوبه تو همین تستهای DIRT 2 مشخص شد چقدر از پس اجرا با تنظیمات و رزولوشن بالا برمیاد تازه بازی که این فریم 40 هم براش مناسب نیست!!!

جالب تر اینجاست که قیمت GTX295 حدودا 3 برابر Radeon 5770 هست !!

از اون جالب تر هم اونه که با اینکه قیمتش 3 برابره باز هم 3 % ضعیف تر عمل کرده !
    چه ربطی داره به گیم

3% شما تو این تست میشه یک ثانیه چقدر جالب و خنده داره!!!بازی با اعداد و ارقام !دیگه هرکسی ندونه خودت خوب میدونی مقایسه 295 و 5770 رو!!!جالبه 5850 هم 31 زده 5870 کراس هم 31 زده این تست بهش میخوره پدر نداشته باشه!!شما 10% رو توجیه می کنی تو فریم نزدیک 30 قبول نداری 5 فریم پایینتر رو تو تبدیل چسبیدی به 3% یا بهتر همون یک ثانیه که معلوم نیست چند بار تست گرفته شده تا به این نتیجه رسیدن!1 ثانیه واقعا اختلاف وحشتناکی هست الان فکر کنم همه کسایی که کارشون تبدیل های تصویری هست (اوه چه کیفیتی هم داره)پردازنده های 300 دلاریشون رو زیر قیمت بفروشن که 5770 بخرن

اون وقت سری 300 شما قراره با قیمت 170$ عرضه بشن ؟
    سری 300 من نیست مثلا میخوای به من نسبت بدی طرافدار انویدیا هستم یا فن بویم یا ...خوبه در این چند سال فعالیت اینجا کسی یک پست از من ندید که از برندی مدلی و ...طرفداری کنم! اتفاقا من برای خودم قصد خرید 5770 رو دارم احتمال زیاد ولی نمیام نظر شخصیم رو به همه با هر کاربردی اعمال کنم!شما اگه یکم تحقیق کنی متوجه میشه که محصولات رنج متوسط-پایین این سری در حدود 200 دلار عرضه خواهند شد نکنه فکر کردی یه GTX380 یا همچین نامی عرضه خواهد شد 600 دلار و تمام!؟!حالا اونا به وقتش عرضه میشه مقایسه میشه تو تاپیک خودش دیگه ...

این مدل حمله قرار دادن سری رقیب فقط به فن بویهای ای تی آی می خوره!

شما رو همون عکس کلیک کن ، تو اون رویو هیچ حرفی در این مورد زده نشده ! اگر واقعا مشکلی وجود می داشت حتما بهش اشاره می شد .
    خب دیگه معلوم شد اطلاعاتت در این مورد هم کامل نیست!!!!

برای نمونه حتما این تاپیک رو با دقت مطالعه بفرمایید!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فرافکنی که شاخ و دم نداره!از این همه بحث چسبیدی به موضوعی که ربطی به کاربرد گیم نداره انگار من اومدم گفتم برای پردازش مستقیم 5770 بدرد نمی خوره بابا کاربرا متوجه میشن نکن ...هی من میگم تفکیک کاربرد هی تو ساز خودت رو میزنی میگی نتیجه گیری کلی

حالا خوبه بهت گفتم با زبان گیم صحبت نکن .
    عزیز من برای کاربرد گیم که یکی از کاربردهایاصلی (حداقل برای اکثریت) پی سی هست باید با چه زبانی صحبت کرد!؟
    خب می خوای به جای مقایسه فریم از این به بعد برای گیم ابعاد کارتها رو مقایسه می کنیم؟!

عزیزم قبول کن که اینجا انجمن گیم نیست و همه مردم گیمر نیستند و همه استفاده های PC گیم نیست !
    عجب گیری کردیم بابا مگه من چیزی غیر از این گفتم نقطه شروع این بحث جایی بود که شما برای همه کاربردها که گیم یکیشون هست- من میگم برای کاربرهای ما تو اکثریت هست پس مهمه- اومدی میگی بهترین انتخاب رنج 230 5770 هست!بعد که میایم میگیم چرا!؟میگی به خاطر در نظر گرفتن کلیه موارد!بعد از کلیه موارد فقط پاور (باز تحت شرایطی)و نویز و دما قبول میشه (اونم با برندهایی که خنک کننده خوب دارن )باقیش یا هیچ ربطی به گیمینگ نداره! (DC)یاکاربرد عملی با این GPU نداره و هیچ تستی و یا بازی که استفاده بخواد بشه که کاراییش رو نشون بده موجود نیست-نقطه ضعفی که تمام نقد و بررسی ها سایتهای سخت افزاری بهش اشاره کردن-(DX11)یا تناسب هزینه و کاربرد عملی نداره (Eyefinity) و .... این یک چیز مشخص هست دیگه واضحتر از این!؟باز شما بیا بگو نه!!!

من از دوستانی که این بحث رو دنبال می کنن خواهش می کنم این صفحه رو ببینن این دوستمون چند وقتی قصد ارتقا داره و چند جا تاپیکهای مختلف زده ببینید همین یک مورد کاملا مشخص می کنه در مورد پاور ارتقا و کاربرد گیم و فریم مناسب و...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما مثل اینکه تو باغ نیستی ها !! اختلاف 3% بین GTX 295 هست و Radeon hd 5770 !!
    نخیر من اصلا تو باغ شما نیستم

اختلاف یک ثانیه تو چی !؟

بنده اگر عمری باشه تا آخر این بحث شما رو همراهی می کنم ... اصلا نگران نباش !
    ایشالا که 1000 سال یه روزی به این بحث الان با هم بخندیم ولی

بحث از نظر من تموم شدست شما چیزی برای گفتن نداری که من قانع بشم!

ذره ای از منطق نظم و احترام تو بحث شما نیست!

کسی که ادعای بحث علمی می کنه اصول اولیه منطق رو هم نداره چی بگم!؟فقط این شاخه اون شاخه توجیه و... شد این بحث!باز من میدونم الان میای رو چی نقل قول می کنی و چی جواب میدی ... ببین من با آرمان که مدیر اول این بخش هست خیلی وقت پیش چند بار سر موضوعاتی گفت و گو کردم(یه سری سر پردازنده های 2 هسته ای و 4 هسته ای و ...) ولی نه بی احترامی شد نه کسی سعی فرافکنی داشت و ....طوری که من آخر بحث کاملا با دلایلی که ارائه داد قانع شدم اما با حرفهای شما (ارزش جواب دادن نداره-اینطوری فکر می کنی؟-نظر شخصیته-برداشتت غلطه-تفکر یونیکی -داغ کردی-جملت خیلی خنده داره-برات متاسفم-من تحلیلگرم و ...) اصلا قانع که نشدم هیچ متوجه شدم شما برخی نتیجه گیری و صحبتات خیلی هم ایراد داره...
    چه خوبه آدم توانایی پذیرش اشتباهشو داشته باشه مطمئن باش من اگه بعدا مشخص بشه کمی یا کلا تو این بحث اشتباه می کردم خیلی راحت میپذیرم در ضمن اینجا ما نظرمون رو به کسی تحمیل نمی کنیم من عقیدم با شما یکی نیست...

من بحث اینطوری رو اصلا نمی پسندم من یه چیزی بگم شما یه چیز دیگه جواب بدی بحث باید به یک نقطه مشترک برسه و تو موارد که اختلاف نظر هست صحبت بشه با اینطور ادامه دادن بحث از طرف تو من دیگه ادامه نمیدم نیمتونم تو هر پست دلایلم رو و منطقم رو 10 بار تکرار کنم شاید نظر مدیرها رو نمیشه تغییر داد و همیشه در همه موارد حق با اوناست اصلا اشتباه نمی کنن!

انقدر هم نمیشه روی یک تاپیک با این محتوا وقت گذاشت انقدر تاپیکهایی هستند که باید رسیدگی بشن که برای راهنمایی کاربران سایت هستند که الویت دارن به بحثهای بی فایده...

پس بعد از این پست تو هرچی می خوای بگی بگو من جواب نمیدم رد یا تایید هم نمی کنم فکر کنم دیگه وقتشه تموم بشه دوست داری پست آخر رو تو داده باشی اصلا مشکلی نیست!

فعلا...

پ.ن:مسائل دوستی دیگه جدا هست نه استاد گرامی؟اصلا نمی خواستم در حد همکار-مدیر بشه

شما بحثتون سر چی هست ؟ ما رو هم بازی میدید ؟ یعنی الان کسی رو کارایی cypress شک داره ؟ یا با قیمت به کاراییش مشکل دارید ؟ یا شایدم هنوز به امید gt300 و انقلاب خیالی nvidia هستید ؟

شما از اسم کاربریت و سبک نوشتارت همه چیز مشخصه جدا حال بحث با فن بوی دیگه ندارم همون بزار بحث علمیمون!به نتیجه برسه تا بعد البته یه جوابی به شما داده شد که فعلا کافیه...دلایل علمی و منطقی با مدارک داشتی برای بحث بدون تعصب بیا شما هم بازی من یک تنه با 100 نفر بازی می کنم

همگی موفق باشید
    Last edited by Kianoosh; 27-11-2009 at 04:42.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما تعداد ترتنزیستونر های cypress رو بیاد بیا با i7 و gt200 و کلا هر چی میخوای مقایسه کن بعد یک لحظه تصور کن جربان چبه ! بعد دبگه نیازی به بحث نیست !

بعد 100000001 بار گفتم اسم کاربریم مال 7 سال پیشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1. این direct compute در کارت گرافیک های GT200 و سری 4000 هم وجود داره نسخه ی 4 اش. در DirectX11 به نسخه ی 5 ارتقا پیدا میکنه. پس کارت های Nvidia هم از این ویژگی برخوردار خواهند بود.
    2. خب اگه این چیزی که شما میگید واقعیت داشته باشه، دیگه چه نیازی به CPU داریم؟ چرا Intel و AMD با این وضعیت مشغول تولید CPU هستند؟!
    3. شما میگید تو فلان جا کارت گرافیک y از فلان CPU بهتر بوده.خوب فرض کنیم حرف شما درست. این چه ارتباطی به این داره که کارت گرافیک y تو همون فلان جا! می تونه از کارت گرافیک x هم بهتر باشه؟ به فرض درست بودن قسمت اول حرف شما، ادعای شما نهایتش میگه کارت y بهتر از فلان CPU است. همین و بس.

کسی از انقلاب حرفی نزده جز فن بوی های جوگیر! به ادعای nVidia از زمان عرضه ی سری 8000 این بزرگترین تغییر در معماری کارت های گرافیکش بوده. به خاطر استفاده از DDR5 ، استفاده از لایه های کش و ... . اسم GPU وش رو هم گذاشته cGPU و تاکید بیشتری کرده بر استفاده های دیگری به جز بازی ( GPGPU ) از کارت گرافیک. حالا اگه شما دوست داری اسمش رو بزار انقلاب مخملی!
    این کارت گرافیک x ای که میگی از y بهتره دقیقا اسمش چیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما تعداد ترتنزیستونر های cypress رو بیاد بیا با i7 و gt200 و کلا هر چی میخوای مقایسه کن بعد یک لحظه تصور کن جربان چبه ! بعد دبگه نیازی به بحث نیست !
    تعداد ترانزیستورهای GT 300 بیش از 3 میلیارده احتمالا. تعداد ترانزیستورهای 5870 حدودا 2.4 میلیارد. تعداد ترانزیستورهای i7 و GT200 رو هم نمی دونم. GTX 275 احتمالا 1.4 میلیارد ترانزیستور داره. خوب که چی؟!! جریان چیه؟! چرا نیازی به بحث نیست. یه ادعای غیر منطقی می کنید، بعد میگید دیگه بحث نکنیم.
    در ضمن چند تا لینک از مقایسه ی cypress با i7 975 می خواستم. چرا که می خوام تو کامپیوتر بعدیم از CPU استفاده نکنم! به جاش یه کارت گرافیک قویتر بخرم!
    این کارت گرافیک x ای که میگی از y بهتره دقیقا اسمش چیه ؟
    مهم نیست. شما به جای x بزار غضنفر!
    من می خواستم استدلال شما رو روشنتر نقد کنم. در ضمن من نگفتم کارت x بهتر از y هستش. گفتم استدلال شما نتیجه نمیده که کارت y بهتر از x ــه. همین!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض کارت های جدید سری 5000

کارت های Redwood و Cedar احتمالا در Q1 2010 عرضه خواهند شد.

در Q4 2009 ،شرکت AMD کارتهای زیر رو عرضه کرد :

Hemlock dual-GPU card 5970--- Cypress XT 5870---- Cypress PRO 5850----Juniper XT 5770 ---- Juniper LE 5750

در Q1 2010 ، شرکت AMD احتمالا 2 چیپ جدید و 3 کارت جدید را عرضه خواهد کرد.
    در رده ی Mainstream ، چیپ Redwood XT ، چیپ 40 nm و با پشتیبانی از DirectX 11 ، عرضه و جایگزین 4770 و 4670 خواهد شد. چیپ دوم Redwood PRO نام داره و جایگزین 4650 خواهد شد.
    نام کارت های Redwood احتمالا به صورت 56XX خواهد بود.
    در رده های پایین تر هم، چیپ Cedar عرضه می شود با تکنولوژی 40 nm و DirectX 11 و جایگزین 4350 و 4550 خواهد شد نام کارتهایش هم متناسب با کارایی و تصمیمات ATI به صورت 55xx/55xx خواهد بود.

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Yi Yi; 27-11-2009 at 18:26.

10. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

کارت های Redwood و Cedar احتمالا در Q1 2010 عرضه خواهند شد.

در Q4 2009 ،شرکت AMD کارتهای زیر رو عرضه کرد :

Hemlock dual-GPU card 5970--- Cypress XT 5870---- Cypress PRO 5850----Juniper XT 5770 ---- Juniper LE 5750

در Q1 2010 ، شرکت AMD احتمالا 2 چیپ جدید و 3 کارت جدید را عرضه خواهد کرد.
    در رده ی Mainstream ، چیپ Redwood XT ، چیپ 40 nm و با پشتیبانی از DirectX 11 ، عرضه و جایگزین 4770 و 4670 خواهد شد. چیپ دوم Redwood PRO نام داره و جایگزین 4650 خواهد شد.
    نام کارت های Redwood احتمالا به صورت 56XX خواهد بود.
    در رده های پایین تر هم، چیپ Cedar عرضه می شود با تکنولوژی 40 nm و DirectX 11 و جایگزین 4350 و 4550 خواهد شد نام کارتهایش هم متناسب با کارایی و تصمیمات ATI به صورت 55xx/55xx خواهد بود.

منبع :
    کسی خبر نداره کی چیپست های موبایلی عرضه میشن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •