من همون فرض می کنم جوابی موجود نبوده...نه عزیز ، اصلا ارزش وقت گذاشتن برای جواب دادن ندارن ...
سر 3 تومن اختلاف قیمت دیگه بحث نمی کنم ولی پس شما معتقد هستی که یک پاور 550 وات به قیمت 70 جوابگو 260 نیست؟!بله حدودا 30 هزار تومان هست ، برای مثال GREEN GP 535A باقیمت 53 هزارتومان و فقط یک کانکتور6PIN PCI-E و GREEN GP 585B با قیمت 85 هزار تومان و 2 کانکتور PCI-E 6PIN
برای GTX 260 نسبی گفتم چون مدل های اورکلاک شدش هم تو بازار به وفور یافت میشه ولی برای 5770 هنوز نسخه اورکلاک شده تو بازار یافت نمیشه ( اگر هم بشه خیلی محدود هست ) .
تو همون تاپیک قبلی من اشاره کردم بهش و می خواسم ادمه بحث هم بیشتر بگم که اونطور شد و اینجا مطرح کردم...قضیه اش فرق میکنه ... با این قیمت انخاب خوبی به نظر می رسه ... از ابتدای بحث 4890 تو بحث من و شما نبود . بود ؟
البته توان مصرفیش حتی 5% بیشتر از GTX260 هست و باید در نظر گرفته بشه ..
بازم میگم من به اختلاف 5 فریم وقتی یکی 30 هست یکی 25 اصلا نمیگم ناچیز و نامحسوس!!اگه یکی 130 بود یکی 125 حرف شما درست بود...خودت می بینی که اختلاف ها خیلی کمه ، همانطور که تو لینکی که من داده بودم اختلاف ها ناچیز بود ،
آره واقعا توی یه بازی که پاسخگویی باید بالا باشه مثلا بازی هایی سبک ورزشی-رانندگی که دست گذاشتی روشون جدا 30 فریم یعنی همش تو دیوار!!!شما طوری داری حرف می زنی که انگار 30FPS دیگه .... !! بابا یه کم فکر کن ..
بابا یکم در این مورد از بچه های گیم بپرس که با 20 فریم میشه بازی کرد یا نه!
من به نتیجه نرسیدم کاملا مشخص بود شما هرجا دیدی من گفته باشم مصرف 260 و 5770 یکی هست یا اختلاف دما مصرف و نویز رو قبول ندارم حتما نقل قول کن!!بازم خدا رو شکر در این مورد به نتیجه رسیدی .
منم گفتم برای خودم متاسفم اگه سو تعبیر شد ببخشید!شما لطف کن برای خودت متاسف باش ... اینکه حرفه ای ترین گیمرها کنسول دارند حرف من نیست ، اینو می تونی آمار بگیری ... قبول دارم امکانات PC بیشتره ولی دردسرهای مربوط به ارتقاء سیستم و ...... هم داره .
مهدی عزیز ایرادی نداره که شما در این مورد اطلاعات دقیق نداری نظرت چندان درست نیست!حتما آمار بگیرید که چه سبک بازی هایی اصلا برای کنسولهای عرضه نمیشن بازی های گروهی چند نفره آنلاین چطور هست و مسابقات جهانی بازی هایی کامپیتری چطور هست و معایب کنسولها رو ه متحقیق کنید ...بله در مقابل هزینه تاریخ عرضه و مشکلات پی سی چیزی هست که از قبل مشخص بود ربطی نداره به اینکه گیمر حرفه ای با پی سی کار نمی کنه...
نه خودت مشکل برداشتت بیشتره!عزیزم من اون پست رو قبل از بحث در این مورد با شما زدم ، مثل شما که ویرایش نکردم ( ) . پس هیچ دلیلی برای توجیه اون جمله در آینده نداشتم !
مسئله به این سادگی رو درک می کنی یا این رو هم باید به زبان " بازی " بهت بگم ؟ : دیمن کی گفتم ویرایش کردی گذاشتی!؟!من گفتم نوشتن اونکلمه برای توجیه کردن بود...وگرنه بازی قارچخور رو شما راس میگی تو اون معمولاها هست با کارت گرافیک سیستم مورد نیازش میشه 100 فریم گرفت با بالاترین تنظیمات!!ما داریم بازی های برتر گرافیکی رو مقایسه می کنیم کجا تو تستها دیدی فوتبال بنچمارک بگیرن!؟!
منظورت این بود اولین بار کسی رو با افکار مخالف خودت دیدی!؟ببین هرچی می خوای میگی بعد توجیه می کنی اصلا قضیه رو شخصی نکن من یک آدم بی علم بی سواد بی منطق و با سابقه یک شبه در دنیای مجازی و یک ساعته در این انجمن هستم اینا مهم نیست شما بحث کن محترمانه ...این موضوع هم متاسفانه بر میگرده به برداشت اشتباه شما ... من نزدیک به 3 سال هست تو این انجمن فعالیت می کنم ، این اولین بار هست که کسی رو با این افکار دیدم !
یعنی اون همه مقاله و زحمت که برای این انجمن کشیدم به خاطر اینکه دارم با شما بحث میکنم میره کنار ؟
در یک کلام متاسفم برات !
صد البته که شما خیلی زحمت کشیدی برای این انجمن مهدی جان چرا پیچیدش می کنی کسی گذشته تو رو زیر سوال برد زحماتی که کشیدی رو منکر شد!؟پس این اتهامات چیه به من میزنی یادت رفته در موردت به خودت چی گفتم!؟!
اورکلاک رو که شما قبول کردی کارتهایی مثل 260 4890 و 4870 هم چقدر اور کلاک میشن و تاثیرش رو هم پذیرفتی نپذیرفتی!؟بله من همین حرف رو زدم ! تمام شرایط یعنی تمامی قابلیت های DirectX 11 ( چه در گیم و چه استفاده های خارج از گیم ) ، مسئله توان مصرفی ، مسئبه حرارت متصاعد شده ، مسئله قابلیت اورکلاکینگ و ...... رو در بر می گیره !
فقط دما و مصرف و کاربردهای گیمینگ(که برای 5770 رد میشه برای 5800 هست ) و کاربردهای غیر گیمینگ (که برای کل سری 5000 صادقه) رو قبول دارم
مگه من گفتم کاربردهای جانبی که شما میگی تو پردازش مستقیم تو مبدلها تو استفادهی چند رسانه ای و ...کسی نمی کنه!؟من دارم کیبرد رو میترکونم به شما بگم کاربرد رو تفکیک کنید شما باز میگی برای اینکه به یک نتیجه کلی برسید قاطی کنیم!؟کجای این حرف منطقیه!؟!نتیجه کلی رو هم تفکیک می کنن کسی هم سردر گم نمیشه...این یه مثال ساده از قابلیت های نسل جدید Radeon 5000 که خیلی از افراد ازش استفاده می کنند :
خیلی جالبه!به نظرت تبدیل فرمت های ویدئویی به واسطه تکنولوژی GPGPU و ATI Streem که مشابه CUDA در انویدیا هست کم دلیلی محسوب میشه ؟ به نظر کاربری که PC داره هیچ وقت از این قابلیت استفاده نمیکنه ؟
تو جدول بالا به ضوح مشخصه که سری 5000 رادئون حدودا 3% حتی از GTX295 هم بهتر عمل کردند ! خواهش می کنم دوباره به زیان بازی بحث رو ادامه ند
اولا شما داری نسل جدید این کمپانی رو با نسل قدیمی مقایسه می کنی سری 300 عرضه میشه باز هم این مقایسه رو انجام میدیم بعد اینکه اگه بحث تبدیل تصویری باشه من تو این مورد کاملا بررسی کردم درسته که سرعت کار پردازشگر ای تی آی بیشتر بوده ولی نتیجه نهایی مشکلات تصویری و کیفیت بسیار پایینتری داره بله کسی این فناوری ها رو زیر سوال نمیبره ...
کاربرد رو در نظر بگیریم اینکه تو پردازشگر تبدیل یا ... این جی پی یو چند ثانیه سریعتر عمل کنه ملاک انتخاب گیمرها نخواهد بود
باز این یکی از مواردی هست که شما چارتها رو خوب قبول داری الان یکی بیاد بگه این چارت بی پدر هست که ایرادی نداره!؟شما که خیلی به اختلافات جزئی خطای آزمایش و دستکاری و نتایج غیر واقعی اعتقاد داری یکی بیاد بگه این اختلاف 3% یعنی هیچ عیبی نداره که!؟
با تمام شدن بحث موافقم ..
من تو این تاپیک داشتم با فرد دیگه ای بحث می کردم که شما وارد بحث شدید ، پس شما بحث رو شروع کردید ، یعنی شما اختلاف نظر داشتید ، پس از من نخواهید که بحث رو تموم کنم ، این شمایید که باید بحث رو تموم کنید !
بله من فقط یک جمله شما رو دیدم که نتیجه کلی میداد بهترین انتخاب رنج 230 5770 هست که مخالف بودم بله بحث دیگه تمام خواهشمندیم در همین راستای بحث تمام دیگه از این پست نقل قول نگیر چون من باز میام و بحث ناتمام میشه!
در طی گفت و گو هم هر توهینی از من دیدی ببخشد و به حساب رفتارم بزار
قربانت
به شدت با صحبتهای شما موافقم دوست عزیز...البته یه چیزی من بگم شاید خارج از بحث باشه سرعت فریم بازی رو اصلا نمیشه با فیلم مقایسه کرد به نطر من حتی 50 فریم هم در بعضی بازیها خیلی کمه و تاثیر زیادی تو نتیجه نهایی یه بازی که نیاز به عکس العمل سریع داره میذاره ...! 30 فریم بازی کردن با رنج و عذاب و زیر 20 فریم یک فاجعه میشه اسمش رو گذاشت ... یه مثال ساده .. شما بازی برید nfs رو در تنظمیاتی قرار بدیدکه فقط 30 فریم به شما بده اونوقت می بینی که بیشتر دیوارها و پیچها عاشق شما میشن و کنترل بازی براتون چقدر سخت میشه ... ولی تنظیمات رو عوض کنید و بالای 70 فریم داشته باشین اونوقت تازه تاثیر این فریمهای اضافی رو درک میکنید و بازی بسیار روونتر لذت از بازی هم به همون نسبت بیشتر میشه .. عین همین مطلب در خیلی از بازیها صادقه ...!
من که ابوسعید نیستم شاید مهدی ابن سینا باشهابو علی سینا و ابو سعید ابلخیر هم نشستن سه شبانه روز با هم بحث کردن و نقل قول و آخرش هم معلوم نشد حق با کی بود ولی فکر کنم در آخر هر دو راضی بودن امیدوارم اینجا هم همینطور به پایان برسه ..!
راضی که نیستم چون نمی خواستم دوستی به هم بخوره...
پ.ن:من متن رو صریع نوشتم و کم خوندم باز اگه دوستان طتف کنن قلت عملایی حای منو با رنگ غرمظ مشخس کنن خوب میشه که برم طمرین کنم درص بشه...