رشته ی شما نیاز به پیش نداره
میتونی تا لیسانس هم ادامه بدی
البته دوره پودمانی با ترمی فرق داره
رشته ی شما نیاز به پیش نداره
میتونی تا لیسانس هم ادامه بدی
البته دوره پودمانی با ترمی فرق داره
فكر كنم زمان كنكور بتونم جوابمو پيدا كنم...
سلام دوست عزیز پودمانی با ترمی چه فرقی میکنه کدوم بهتره و ایا مدارک معتبر هست یا نه
ممنون میشم کامل جواب بدید
خب همه چیو گفتی جز رشته!!
رشته خیلی مهمه
منظورتون از کسی میدونه چیه؟؟ چیو میدونه؟؟ منبع؟؟ رشته؟؟ سال؟؟؟ چیو؟؟
خب باید بدونن چه کتابی واسه چه رشته ای و واسه چی میخوای
حتما ذشته ی خودتونو بگین تا بتونم بیشترر راهنماییتون کنم اگه بتونم
ترمی همانطور که از اسمش پیداست مثل همین دانشگاه هاست که ترم به ترم پیش میری
ترم 1 ترم 2 ترم 3 ترم 4 و احیانا ترم 5 و 6
ولی پودمانی اینطور نیست دقیقا نمیدونم چطوریه ...
مدرک دوره ترمی خیلی خیلی بهتر از پودمانی هست
دوره ترمی مدرکش هم معتبره
همش اينه... تو دفترچه 86 براي كارداني (زمينه صنعت و خدمات و هنر) اينا رو گفته...
مواد و ضرايب آزمون
آزمون دوره هاي كارداني علمي - كاربردي شامل آزمون عمومي (براي كليه داوطلبان آزاد و شاغل) ميباشد. اين آزمون به منظور تشخيص ميزان آمادگي داوطلبان در زمينه دروس عمومي و در حد كتب دوره سه ساله نظام جديد آموزش متوسطه مي باشد. مواد آزمون و ضرايب آن به شرح جدول شماره ( 1) ميباشد.
جدول شماره ( 1) : مواد آزمون عمومي و ضرايب آن براي داوطلبان گروههاي آموزشي 4 گانه
عنوان آزمون ضريب
ادبيات و زبان فارسي 4
زبان عربي 2
فرهنگ و معارف اسلامي 3
زبان انگليسي 2
رشته خودم تو دبيرستان (هنرستان) كامپيوتر بود... حالا اينجا نگفته اين كتابها مال چه رشتههايي هستن.. يا از چه پايهاي
مثلاً ادبيات رشته ما و ادبيات رشته انساني فرق داره و ما عربي و ادبيات 3 نداشتيم..
(من كارداني رو ميگم نه كارشناسي... كارشناسي مثل اينكه آزمون تخصصي هم داره)
منظورت از عربی و ادبیات 3 چیه؟؟؟؟؟
اینجا که شما گفتین حرفی از 2 یا 3 نزده
اونا هم فقط ضرایب هستن که جلوی اسم منابع در ج شده
فقط هم کتابهای هنرستان خودتونو بخونین البته به دقت کفایت میکنه و لازم به خرید کتاب نیست
البته میتونین کتابای کمکی هم بگیرین
اگه اتفاق خاصی نیفته باید آذر ماه یا دی ماه بیاد...
منظورم از عربی3 و ادبیات 3 ... خب عربی و ادبیات سال سومه دیگه.... تو فنی حرفه ای این کتابها رو نداریم
من کتابهای هنرستانم رو هم ندارم (مال چهار سال پیشه) ...
تو اون جدول ننوشته از کتابهای کدوم سال (سال اول، دوم یا سودم دبیرستان) آزمون میارن... یا کتابها مال چه رشته اییه.. (چون فکر کنم چند تا کتاب تو رشته های مختلف فرق داشته باشن .. مثلاً همین ادبیات... ادبیات هنرستان با ادبیات رشته انسانی فرق می کنه)
آذر کنکوره... هنوز من نمی دونم باید چه کتابهایی رو بخونم...![]()
دوست عزیز سوال از کتابهای اول و دوم و سوم باهم میاد البته دوم یه کم بیشتر از اول و سوم هم بیشتر از دوم سوال میاد
شما هر جا که میرین واسه خرید کتاب بگین واسه چه کنکوری میخواین و رشتتون هم بگین و بگین که تالیف جدید رو بهتون بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)