تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 30 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 292

نام تاپيک: كلوب براويا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان يك سوأل

نميدونم شمام شنيدين يا نه ... اينكه ميگن محصولات سوني البته به استثناي سري X در داخل ايران موتناژ ميشه . از طرفي پشت هيچ كدوم از ال سي دي هاي سوني كه تو نمايندگيها بفروش ميره حك نشده كه ساخت كدوم كشوره . يه سري ميگن شايعه ست و يك سري روش اصرار دارن ... حالا جالب اينجاست كه ال سي دي هاي سوني كه تو بانه فروخته ميشه هم چنين شرايط مشابهي داره ... يعني جائي رو تلويزيون حك نشده كه ساخت فرضاً ساخت كشور مالزيه يا جاي ديگه ... بهر حال يك سري اصرار دارند كه سوني بهيچ عنوان ساخت مشابه غير از مشور مالزي نداره و يك سري اصرار داند كه سوني ساخت كارخانه تلويزيون شهابه در داخل ايران ... خواستم هر كي اطلاعاتي تو اين زمينه داره در اختيار بقيه قرار بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها کسی مدل KLV-32T550A رو داره؟ حدود 550 تومنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

فكر كنم كه شما از يه دي وي دي پلير سطح پايين و يه كابل نامرغوب استفاده ميكني كه اينقدر اين مشكل رو داري.

اگه اينجوريه اينا رو عوض كن تا ببيني كه يكي از بهترين ال سي دي هاي دنيا تو خونته.
    نمیدونم چرا وقتی از تیونر داخلی تلویزیون تصویر میگیرم تصویر جا میمونه ولی بعد از تنظیم و فیلم دیدن (با کوپوننت)عالی بود و اصلا جاموندون تصویر رو احساس نکردم در کل الان راضیم اگه یه ماهپاره یا ستاب باکس بگیرم دیگه مشکلی ندارم

نميدونم شمام شنيدين يا نه ... اينكه ميگن محصولات سوني البته به استثناي سري X در داخل ايران موتناژ ميشه . از طرفي پشت هيچ كدوم از ال سي دي هاي سوني كه تو نمايندگيها بفروش ميره حك نشده كه ساخت كدوم كشوره . يه سري ميگن شايعه ست و يك سري روش اصرار دارن ... حالا جالب اينجاست كه ال سي دي هاي سوني كه تو بانه فروخته ميشه هم چنين شرايط مشابهي داره ... يعني جائي رو تلويزيون حك نشده كه ساخت فرضاً ساخت كشور مالزيه يا جاي ديگه ... بهر حال يك سري اصرار دارند كه سوني بهيچ عنوان ساخت مشابه غير از مشور مالزي نداره و يك سري اصرار داند كه سوني ساخت كارخانه تلويزيون شهابه در داخل ايران ... خواستم هر كي اطلاعاتي تو اين زمينه داره در اختيار بقيه قرار بده
    فروشنده ای که من ازش خریدم به میگفت مالزیه ولی مونتاژ ایران اونم فقط کارتون
    Last edited by vahidsport; 07-03-2010 at 13:12.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1080/24p بودن خیلی مهمه که سری t550 نداره و سری s داره و 40 تومنم گرانتره؟

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا وقتی از تیونر داخلی تلویزیون تصویر میگیرم تصویر جا میمونه ولی بعد از تنظیم و فیلم دیدن (با کوپوننت)عالی بود و اصلا جاموندون تصویر رو احساس نکردم ا
    بله درسته
    . توي دفترچه دقيقا نوشته كه سيستم Cinema Drive كه سرعت ال سي دي رو تنظيم ميكنه ، بسته به تصاوير ورودي ممكنه خاموش بشه كه يكي از حالتها هم ميتونه همين تصاوير بي كيفيت صدا و سيما باشه.

ولي موقع پخش تصاوير از DVD اين سيستم روشن ميشه و خود من تا حالا هيچ مشكلي رو هنگام تماشاي فيلم ( حتي اكشن ترين فيلمها ) نديدم.

اينم بگم كه يه سري افراد ديدم كه از سرعت LCD ميناليدن ، بعد رفتم خونشون ديدم دارن فيلم DivX ميبيين .

فيلم DivX رو آوردم تو كامپيوتر و ديدم كه Frame Rate تصوير خيلي پايينه و همين باعث اين مشكل شده و طرف فكر ميكنه اشكال از LCD ولي در اصل اشكال از پايين بودن Frame Rate فيلم هستش.

---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

1080/24p بودن خیلی مهمه که سری t550 نداره و سری s داره و 40 تومنم گرانتره؟
    اگه ميخواي در آينده بلوري نگاه كني تلويزيونت بايد 24P داشته باشه.

اگه ميخواي فقط DVDو ماهواره نگاه كني احتياجي به 24P نيست.

6. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

يه سوال :

آيا امكان آپديت فريور براويا 37S400 وجود داره ؟

اگه ميشه آپديت كرد ، دقسقا چه جوري ميشه اين كار رو كرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

این دقیقا همون سوالیه که من دارم 40 وی 400 هم یو اس بی داره که برای سرویسه
    آیا فریمش گیر میاد من که هر چی گشتم پیدا نکردم

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم فلان برای هیچ کدوم از مدل های اسیایش اپدیت نداده فقط برای اروپایی و فکر میکنم امریکایی اپدیت داده

من فقط تو مدل های جدید اونهایی که BE3 هستن تو منوشون دیدم که گزینه ای برای اپدیت کردن دارن وی 400 که جزوه BE2 هست تو منوش که گزینه ای برای اپدیت ندیدم شاید روش خاصی داشته باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من امروز رفتم هایپر استار برای خرید t550 یا s550 سری 32 اینچ. هرچی به طرف گفتم dvd های منو بگذار ببینم چطوره. زیر بار نرفت. اولش که گفت بلوری این dvd ها رو پخش نمیکنه. بعد اونور 22 اینچ t550 بود. گفتم خب اینکه به بلوری وصل نیست. مجبورش کردم dvd های منو بگذاره که چون از انور اب اورده بودم مشکل region داشت با پلیر . جالب اینجاست که می گفت مشکل از dvd منه و باید دیکود بشه یه همچین مزخرفاتی. خلاصه یک فیلم دایو ایکس گذاشتم در حد چند ثانیه که همانطور که انتظار داشتم کیفیتش تعریفی نداشت. اخرش با اصرار من گفت که بهشون گفتن که کیفیت sd روی lcd ها پخش نشه.
    32t550 قیمت 548 و 32s550 هم 590 بود. ولی انتظار نداشتم پلاسمای 42 اینچ ال جی یا سامسونگ از 40 اینچ xvision هم ارزانتر باشه .

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

دوستان به نظر شما LED Sharp یا w550 ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •