تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 13 از 414 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

1

دوست عزیز اطلاعی نداری مشکل قطع و وصل شدن زیاد مال چیه ؟ من و یکی از دوستام از نیماد اشتراک گرفتیم تو دو تا منطقه ی مختلف با دو نوع مودم مختلف که هر دومون این مشکل رو داریم با هر جا هم تماس میگیریم میگن مودمتون آپدیت کنید یا نویزه خطه و . . . ولی هیچکدوم نتونستن مشکل ما رو برطرف کنن
    سلام
    دوست عزیز moslem جان شما کدوم مرکز هستید و آیا مودم شما نویز گیر داره یا نه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

1

دوست عزیز اطلاعی نداری مشکل قطع و وصل شدن زیاد مال چیه ؟ من و یکی از دوستام از نیماد اشتراک گرفتیم تو دو تا منطقه ی مختلف با دو نوع مودم مختلف که هر دومون این مشکل رو داریم با هر جا هم تماس میگیریم میگن مودمتون آپدیت کنید یا نویزه خطه و . . . ولی هیچکدوم نتونستن مشکل ما رو برطرف کنن
    سلام دوست عزیز moslem جان شما کدوم منطقه و مرکز هستید و آیا نویز گیر مودم شما داره؟؟؟؟

3. این کاربر از looloo20062003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان

من می خوام از شرکت نیماد سرویس بگیرم، بهم گفتن که دو مودم zyxel و Bilion رو خود شرکت داره که معمولیش 61000 تومنه و وایرلسش بالای 100000 تومنه

حالا نمی دونم از خودشون بگیرم یا برم بخرم

خواهشآ کسایی که از نیماد سرویس میگیرن من رو روشن کنن

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام وقعا تایپیک خوبیه
    دوستان من میخوام یه خط 128 بکشم . اما موندم میون رفاتک و نیماد کدوم رو انتخاب کنم . اگر محبت کنید به پرسش هام پاسخ بدید ممنونتون میشم .
    سرعت دانلود هر کدومشون چقدره البته با سرعت 128. هزینه ماهیانه شون رو می خواستم بدونم و این که چه فرقی بین سرویس های ART و ECO
    وجود داره ؟ آیا درسته که کیفیت نیماد جدیدا افت کرده ؟
    با تشکر از همه دوستان .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز من از راصد 128 گرفتم و استفاده میکنم. بهم گفتن که شر نیست و سرعت دانلودم بین 12 تا 14 هستش.

قیمت وایرلس های راصد هم به این صورت هستش.

64 ماهی 18 هزارتومان
    128 ماهی 35
    256 ماهی 80
    512 ماهی 120
    1024 ماهی 250 هزارتومان

تمامی سرویس ها بدون محدویت هستش

تعرفه وایرلس نیماد هم دارم هم محدویت داره و هم شر هستن قیمتاش هم خیلی بالا هستش.

در ضمن چون دکل شرکت راصد روی برج هستش و فاصله ی خونه ما تا برج 500 متر هستش سیگنالم فول می باشد.

ولی دکل نیماد روی برج نیست. باید یه میله 3 متری نصب کنی بعد رادیو رو نصب کنی به میله که سیگنال برقرار بشه.
    128 شرکت صدف های سپید کارون سرعتش بالای 20 و افت سرعت هم نداره،میتونی امتحان کنی.

7. این کاربر از madsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان

من می خوام از شرکت نیماد سرویس بگیرم، بهم گفتن که دو مودم zyxel و Bilion رو خود شرکت داره که معمولیش 61000 تومنه و وایرلسش بالای 100000 تومنه

حالا نمی دونم از خودشون بگیرم یا برم بخرم

خواهشآ کسایی که از نیماد سرویس میگیرن من رو روشن کنن

موفق باشید
    سلام از ماست!
    بین عزیزم نیماد کیفیتش اومده پایین و با این گستردگی که کاربرا دارن از مناطق مختلف شکایت میکنن فکر نمیکنم مدل مودم تاثیری روی این قضیه داشته باشه!شما هم میتونی مودم رو از خودشون بگیری هم از بازار تهیه کنی.در مجموع به نظر من اگه مودمت رو با توجه به نیازی که داری از بیرون بخری به نفعت خواهد بود.فقط حواست باشه D-Link و Linksys نخری چون نیماد ساپورت نمیکنه!سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم...
    Last edited by fashion_boy; 06-09-2009 at 02:12.

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز moslem جان شما کدوم منطقه و مرکز هستید و آیا نویز گیر مودم شما داره؟؟؟؟
    مرکز مخابرات رجایی

اسپلیتر هم دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام از ماست!
    بین عزیزم نیماد کیفیتش اومده پایین و با این گستردگی که کاربرا دارن از مناطق مختلف شکایت میکنن فکر نمیکنم مدل مودم تاثیری روی این قضیه داشته باشه!شما هم میتونی مودم رو از خودشون بگیری هم از بازار تهیه کنی.در مجموع به نظر من اگه مودمت رو با توجه به نیازی که داری از بیرون بخری به نفعت خواهد بود.فقط حواست باشه D-Link و Linksys نخری چون نیماد ساپورت نمیکنه!سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم...

دوست عزیز با این همه نارضایتی، به نظرتون باید باز از نیماد سرویس بگیرم یا رفاتک؟

اگر پیشنهادتون نیماده خواهشا یه توضیحی بدید که چه مودمی بگیرم که تو اهواز گیر میاد(در حده 50000 تومن یا زیر 50000 تومن)
    یا نه از همون دو تا بگیرم که 61000 تومنه(اگه قیمته مقبولیه؟)

خواهشا زودتر من رو راهنمایی کنید (عجله دارم)

با تشکر

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان امروز رفتم شرکت میکال اکسین(برج)

سرویس های وایرلس شون 1 به 4 هستن. (شر هستن)

شرکت صدف های سپید کارون سایت شرکت که هک شده

تماس گرفتم گفتتن واسه منزل 64 و 128 میتونیم سرویس بدیم.

(شرکت راصد واسه خونه تا 1 مگ هم پهنای باند میده)

128 نا محدود 40 تومان/

در ضمن گفت واسه منطقه ی کیانپارس باید رادیو 5.4 باشه. من که 2.4 دارم یا باید بیخیال این شرکت بشم یا باید دوباره رادیو بخرم .
    (که عمرآ دیگه تجهیزات بخرم)
    Last edited by nima_ir; 06-09-2009 at 11:42.

12. این کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

دوست عزیز با این همه نارضایتی، به نظرتون باید باز از نیماد سرویس بگیرم یا رفاتک؟

اگر پیشنهادتون نیماده خواهشا یه توضیحی بدید که چه مودمی بگیرم که تو اهواز گیر میاد(در حده 50000 تومن یا زیر 50000 تومن)
    یا نه از همون دو تا بگیرم که 61000 تومنه(اگه قیمته مقبولیه؟)

خواهشا زودتر من رو راهنمایی کنید (عجله دارم)

با تشکر
    ناراضایتی که نه!من موضوع رو زیادی بزرگ کردم و دوستان هم بی مهری میکنن!به هر حال هر شرکتی ممکنه کم و کاستی زودگذر داشته باشه که انشا... نیماد هم به زودی درست میشه.شکایت همه از افت سرعت بین ساعت 1-7 هست.در این ساعات ممکنه دیتا قطع بشه و مجبور بشی 2-3 بار مودمت رو خاموش روشن کنی همین!!!من همین دیشب با ECO512 بالای 1200 مگابایت ارسال و دریافت داشتم که نسبت به قبلآ که اینجوری نبود حدود 50 مگابایت تفاوت داره!در حقیقت مشکلی وجود نداره!!قیمتهای رفاتک توی صفحه اول هست و نیماد رو هم حتمآ داری(اگه نداری بگو بزارم برات)
    در مورد مودم هم میتونی اینارو بگیری که توی بازار هم هست:
    Tp-link
    Tenda
    Asus
    هر سه تا مارک دارای مدلی هستند که 1 پورت USB و 1 پورت Ethernet دارند.قیمتها هم همشون بین 35-40 هستش.موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •