قربون شما
متاسفانه این گوشی زیاد طرفدار نداره و کلا کم کسی براش نرم افزار فارسی مینویسه....ولی تا 2 روزه دیگه میگردم ولینک فارسی سازو براتون میزارم
ویرایش: تا حالا یه چیزایی دستگیرم شده و فهمیدم که باید حتما گوشی رو رووت کنین اگه نه فارسی نصب نمیشه!
قربون شما
متاسفانه این گوشی زیاد طرفدار نداره و کلا کم کسی براش نرم افزار فارسی مینویسه....ولی تا 2 روزه دیگه میگردم ولینک فارسی سازو براتون میزارم
ویرایش: تا حالا یه چیزایی دستگیرم شده و فهمیدم که باید حتما گوشی رو رووت کنین اگه نه فارسی نصب نمیشه!
Last edited by Real Madrid C.F; 03-02-2010 at 12:08.
متشکر از لطف شما
والا من چند تا سوال ساده هم داشتم
1:روت کردن یعنی چی؟
2:چطور اهنگ تو گوشی بریزم؟
3:چطور با کامپیوتر سینک کنم؟
فدای شما
خواهش میکنممیترسم آخرش کاری نتونم بکنم بعد شرمنده ی شما بشم ولی باشه تا اونجا که بتونم میگردم
در کل شما به دلیله اینکه همراه گوشی CD راه انداز بهتون ندادن (یعنی اصلا نداره) شما نمیتونین گوشی رو با کامپیوتر سینک کنین...من براتون دنبال یه نرم افزار راه انداز هم میگردمولی شما میتونین یه بلوتوث واسه کامپیوتر بگیرین که قیمته چینیاش 4 تومنه و به کامپیوتر وصل کنید و لذت ببرین
![]()
اقا تهش این گوشی ارزش خریدن داره یا i8000 بهتره؟کدوم؟
بزرگوار ! داخل کارت حافظه گوشی نرم افزار سینک رو ریختن. شما کافیه حافظه رو به عنوان storage توی کامپیوتر باز کنید و نرم افزار رو نصب کنید. در پایان نصب نرم افزار گوشی خود به خود با کامپیوتر سینک می شه.
1000 در صد i8000 در حال حاضر برتری داره .
چه جوری به بلوتوث کامپیوتر کانکت بشم؟می شه توضیح بدید لطفا؟ من انجام دادم نشد
منظورتون اینه که بلوتوث شما هنوز قابلیت تبادل دیتا رو پیدا نکرده یعنی با گوشی های دیگه نمیتونین بلوتوث بفرستین و بگیرین؟؟؟ من داداشم G1 رو به Cupcake 1.6 آپدیت کرد این مشکلش حل شد؟؟!! بعد شما همونطور که کاربر گرامی mehr1095 گفتن عمل کردین و نرم افزار داخل مموری رو ریختین داخل کامپیوتر؟؟؟؟
من نمیدونم چه نرم افزاری را باید داخل مموری بریزم
میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید؟
ببینید دقیقا کاریو که mehr1059 در بالا گفتن انجام بدین !! یعنی گوشی رو به حالت Storage به کامپیوتر وصل کنین بعد یه نرم افزار طبق گفته ی این دوست عزیز باید توی مموری باشه و اونو روی کامپیوتر نصب کنین و بعدشم گوشی سینک میشه!!
سوال اولمم در مورد بلوتوث جواب بدین مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)