مرسی از این که لینک دانلود رو قرار دادی . الان گذاشتم دانلود شه . منم دوبله فارسیش رو دیده بودم . هموند به خاطر اینکه دنده رو دیر عوض میکرد فشار زیادی به ماشین آورده بود .
در مورد استیگ من کلاً نظری ندادم .
مرسی از این که لینک دانلود رو قرار دادی . الان گذاشتم دانلود شه . منم دوبله فارسیش رو دیده بودم . هموند به خاطر اینکه دنده رو دیر عوض میکرد فشار زیادی به ماشین آورده بود .
در مورد استیگ من کلاً نظری ندادم .
بچه ها بحث استیگ رو تمومش کنید.چون اگه helmet را برداره بگه بابا مسلمونا من شوماخر نیستم بازم اینجا بحثه
کسی خبر داره فصل جدید کی شروع میشه
بچه ها یه پست هست که لینک Mkv همه سیزن ها رو داره ، دوتا آپلود سنترش واسه من فیللللتره
چیکار کنم ؟
می خوام کم حجم باشن نهایت 200Mb هر پارت..........
از کجا بگیرم ؟
برو قسمت تنضیمات بیار روی adishide flied بعد لینک رو فعال کن .
بعد اومدی روی صغحه ی دانلود mki رو غیر فعال و درصد فایل رو ۲۰ درصد بکن . بعد اجرا و فایل رو دانلود کن .
فیلم زیر به حجم 2.8MB مربوطه به 03x07 - 2003.12.14 که یه مقایسه ای بین سه خودروی اصالتاً انگلیسی انجام میده
مورگان پلاس 8 > مورد حمایت ریچارد هموند
نوبل>کلارکسون
روور سدان>جیمز می
در آخر نتیجه گیری میکنن کدوم یکی انگلیسی تره! که جالب و خنده داره
تشکر از یکی از دوستان که زحمت آپلود کردنشو کشیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها چند روز پیش تویک ویدئو دیدم که sTIG اصلی (سیاه پوش از توی دریا بلند میشه و فرار میکنه) نظرتون راجع بهش چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشد رفتم وی پی ان گرفتم !!!![]()
بچه ها کسی زیر نویس فارسی سراغ نداره تو نت دانلود کنیم ؟
کاملترین جا
البته فیل خوردتش.ولی میبینم که ابزار از پا درآوردن فیل رو داریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من فقط تونستم فصل 14 اپیزود 1 رو پیدا کنم
اگه کسی داره فارسی ها رو مال فصل 14 و 15 رو کامل بزاره.............مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)