تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 175 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1744

نام تاپيک: iPhone 3GS | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون 3جي اس

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

.
    دوست عزیز آیفون تو دوربین نمیتونه با n82 و n95 8gb رقابت کنه.
    حالا شما میایی میگی hd رو گذاشته تو جیبش..
    در ضمن کی حوصله داره دوربین به اون کت و کلفتی رو با خودش حمل کنه.مگه ما خبرنگاریم یا میخواهیم از تام کروز عکس برداریم که دوربین حرفه ای حمل کنیم.
    دوست عزیز اگه درست میخوندی سامان خان نگفتن دوربین آیفون HD رو گذاشته تو جیبش! ایشون کلی گفتن!
    در ضمن کسی که به عکاسی علاقه داشته باشه و حرفه ای عکاسی کنه هیچوقت سمت موبایل نمیره! حالا چه 2 مگاپیکسل باشه چه 32 مگاپیکسل! مطمئن باش دوربین هر چقدر هم که کلفت و سنگین باشه رو ترجیح میده!
    شما به فروش بالای 3gs نگاه نکن شما ببین کدوم سیستم عامل فروش بالایی داره.
    مک یا سیمبین؟؟ فعلا که سیمبین اوله.
    در ضمن خرید سیستم مک تو ایران به هیچ وجه ارزش نداره.
    این رو دوستانه میگم!
    واقعا برای این طرز فکر شما و اکثر ایرانیهایی که میگن مک تو ایران بدرد نمیخوره متاسفم!
    برای اینکه مطمئنم نه با مک کار کردید نه تاحالا کسی رو دیدید که باهاش کار کنه!!

2. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

ویرایش.ممنونم پوریا جان بابت پستت.آره داداش.1 ساعت با مک کار نکردن بعد میگن...

سیمبیان
    به کسی بگو سیمبیان خوبه که نداشتتش.هنوز هنگ کردنهای N95 و E90 ام یادم نرفته...

.
    دوست عزیز آیفون تو دوربین نمیتونه با n82 و n95 8gb رقابت کنه.
    حالا شما میایی میگی hd رو گذاشته تو جیبش..
    در ضمن کی حوصله داره دوربین به اون کت و کلفتی رو با خودش حمل کنه.مگه ما خبرنگاریم یا میخواهیم از تام کروز عکس برداریم که دوربین حرفه ای حمل کنیم.
    در ضمن خرید سیستم مک تو ایران به هیچ وجه ارزش نداره.
    هر هر. چند تا جک با مزه گفتی

دوربین 5MP رو میخوای با 3.2 مقایسه کنین؟

مثل اینکه اون خنده جلو حرفام رو ندیدی.شما تو بحث نیستی چرا نظر میدی.من و سانتیاگو جان یه کل دوستانه و فان کردیم.نه علمی و دقیق...
    در مئرد عکاسی هم من مثل شما نیستم و نمیخوام تو خیابون موبایلم رو در بیارم و به عالم و آدم بگم بیاین ببینین 8 مگاپیکسله و صداش انقده بلنده

من میخوام دو تا عکس تو مسافرت و مهمونی بگیرم که اونم میخوام عکسهای درس حسابی باشه نه آبرنگی...

جک سال

سیمبیان تاچی که 6 ماه بیشتر نیست اومده و چند صد تا برنامه درس حسابی بیشتر واسش نیست رو داری با مکی که تو سرعت.راحتی نصب و اسفاده برنامه و بازی(بیشتر از 50 هزارتا) اونم تو این مدت کم مقایسه میکنی؟
    بعدشم سیمبیان اگه فروشش بالاست به خاطر اینه که شونصدتا گوشی از این سیستم عامل استفاده میکنن...
    نه مثل مک که فقط یه آیفون دارتش

شما هم اگه میبینی فروش آیفون بالاست بدون که مهمترین دلیلش سیستم عاملش و رابط کاربریشه
    چون نه کسی به خاطر دوربین میاد آیفون بگیره نه سر کوچه کل گذاشتن سر بلندی صدا

بعدشم چه ربطی با ایران و فلان جا داره که میگین ارزش نداره؟میشه شما ربطش رو بگین؟

بدون اطلاعات لطفا دیگه نظر ندین.برین همون تاپیک گوش کوب اچ دی حالش و ببرین
    Last edited by saman65; 04-08-2009 at 11:33.

4. 2 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1.5 میلیون بار از اپ استور دانلود شده!! همین عمق فاجعه رو نشون میده!
    خودتون قضاوت کنید!
    سامان جون کم کم دارم به اون قضیه دست و گربه و گوشت ایمان میارم!

6. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

1.5 میلیون بار از اپ استور دانلود شده!! همین عمق فاجعه رو نشون میده!
    خودتون قضاوت کنید!

دادش توهین نکن.
    یکو نیم میلیون چیه؟؟؟؟؟؟؟

یکونیم میلیارد !!!!!!!!!!!!!!!!! بار.
    Last edited by ELVIS PRESLEY; 04-08-2009 at 13:25.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دادش توهین نکن.
    یکو نیم میلیون چیه؟؟؟؟؟؟؟

یکونیم میلیارد !!!!!!!!!!!!!!!!! بار.
    منظورم میلیون دلار بود! که میشه همون میلیارد تومن!
    بله شما درست میفرمایید! 1.5 میلیارد!

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سیمبیان
    به کسی بگو سیمبیان خوبه که نداشتتش.هنوز هنگ کردنهای N95 و E90 ام یادم نرفته...

هر هر. چند تا جک با مزه گفتی

دوربین 5MP رو میخوای با 3.2 مقایسه کنین؟

مثل اینکه اون خنده جلو حرفام رو ندیدی.شما تو بحث نیستی چرا نظر میدی.من و سانتیاگو جان یه کل دوستانه و فان کردیم.نه علمی و دقیق...
    در مئرد عکاسی هم من مثل شما نیستم و نمیخوام تو خیابون موبایلم رو در بیارم و به عالم و آدم بگم بیاین ببینین 8 مگاپیکسله و صداش انقده بلنده

من میخوام دو تا عکس تو مسافرت و مهمونی بگیرم که اونم میخوام عکسهای درس حسابی باشه نه آبرنگی...

جک سال

سیمبیان تاچی که 6 ماه بیشتر نیست اومده و چند صد تا برنامه درس حسابی بیشتر واسش نیست رو داری با مکی که تو سرعت.راحتی نصب و اسفاده برنامه و بازی(بیشتر از 50 هزارتا) اونم تو این مدت کم مقایسه میکنی؟
    بعدشم سیمبیان اگه فروشش بالاست به خاطر اینه که شونصدتا گوشی از این سیستم عامل استفاده میکنن...
    نه مثل مک که فقط یه آیفون دارتش

شما هم اگه میبینی فروش آیفون بالاست بدون که مهمترین دلیلش سیستم عاملش و رابط کاربریشه
    چون نه کسی به خاطر دوربین میاد آیفون بگیره نه سر کوچه کل گذاشتن سر بلندی صدا

بعدشم چه ربطی با ایران و فلان جا داره که میگین ارزش نداره؟میشه شما ربطش رو بگین؟

بدون اطلاعات لطفا دیگه نظر ندین.برین همون تاپیک گوش کوب اچ دی حالش و ببرین
    شما لزومی نیست کلوپ اصلی یه گوشی رو محل فان و شوخی در نظر بگیری.بهتره این گونه شوخی ها رو از طریق پیخام خصوصی با همدیگر رد و بدل کنید.و به قوانین سایت هم احترام بذاری.
    در مورد عکس هم اگه گفته های شما درسته پس چرا رقابت بین شرکتهای گوشی ساز داره بین بالا بردن پیکسلاژ دوربین و لنز دوربین گوشی و گذاشتن فلاش های قوی مثل زنون تنگاتنگ میشه؟؟؟؟ الان شرکتها میخوان گوشی بدن بیرون با دوربین 20 مگاپیکسلی شما میایی میگی تو خیابون در بیارم بگم فلان و بهمان .شما با دوربین 3.2 مگاپیکسلی آیفونت حال کن.(دوربینی که 4 سال پیش روی گوشیهای سیمبین گذاشته شده).دوست عزیز خواهشا یه ذره پخته تر حرف بزن.
    گوشی که تازه هنوز بلوتوسش رو فعال کرده و باید حتما برنامه itunes رو داشته باشی تا موزیک و ویدیو و ... بهش بریزی و .... به نظر من برتری وجود نداره.خدا برکت بده به سیمبین که با یک usb و یا بلوتوث کارت رو سریع راه میدازه و مثل آیفون هم دنگ و فنگ نداره.
    یه گوشی که بهش 1.200 الی 1.400 تومن پول میدی باید به همه چیزش بنازه نه اینکه فقط بگی چون تاچ و اینترفیس خوبی داره پس هر چقدر هم گرون داد حقشه.
    تو کشورهایی مثل امریکا سیستم عامل پالم هم هست خوب بدرد مردم اونجا میخوره و تو ایران طرفدار نداره همین آندرویید هم اگه یه نگاه بندازی میبینی که گارانتیهای معتبر این سیستم عاملو گارانتی نمیکنند.پس لزومی نداره فکر کنی چون تو آمریکا و ... فروش آیفون خوب بوده پس بهترین سیستم عاملو داره.

10. 2 کاربر از sogol6561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باید حتما برنامه itunes رو داشته باشی
    مثل آیفون هم دنگ و فنگ نداره.
    فقط بگی چون تاچ و اینترفیس خوبی داره
    اینها همه عواقب کارنکردن با مک و آیفونه!
    در مورد عکس هم اگه گفته های شما درسته پس چرا رقابت بین شرکتهای گوشی ساز داره بین بالا بردن پیکسلاژ دوربین و لنز دوربین گوشی و گذاشتن فلاش های قوی مثل زنون تنگاتنگ میشه؟؟؟؟ الان شرکتها میخوان گوشی بدن بیرون با دوربین 20 مگاپیکسلی شما میایی میگی تو خیابون در بیارم بگم فلان و بهمان .شما با دوربین 3.2 مگاپیکسلی آیفونت حال کن.
    همه این شرکت ها این کارها رو میکنن که فروش گوشیشون رو ببرن بالا(کافیه ببینی کدوم گوشی به رکورد فروش در روز اول آیفون 3GS رسیده بعد بیای اینجا بحث رو ادامه میدیم!) با اینهمه امکاناتی که تو گوشیهاشون میزارن باز هم نمیتونن به آیفون نزدیک بشن!
    همین آندرویید هم اگه یه نگاه بندازی میبینی که گارانتیهای معتبر این سیستم عاملو گارانتی نمیکنند
    کی شرکت های گارانتی تو ایران به سود مشتری عمل کردن که این دومین بارش باشه؟ الان خیلی ها تو همین کشور خودمون از سیستم عامل های متن باز استقبال میکنن!
    پس لزومی نداره فکر کنی چون تو آمریکا و ... فروش آیفون خوب بوده پس بهترین سیستم عاملو داره.
    درسته لزومی نداره به خاطر این دلیل بگیم مک بهتره! به دلایل کلی میگیم مک بهتره!

12. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

قيمت جهاني 3gs الان چنده؟
    و تو تر كيه با اين قيمت فروخته ميشه يا نه؟
    بعد اگه از اونجا خريداري بشه بايد چيكار كرد تا تو ايران كار كنه؟
    چون هيچي از اين گوشي نميدونم
    (انلاك-jail break-...........)
    Last edited by kamran987456; 04-08-2009 at 20:11.

14. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

مرسی پوریا جان

شما لزومی نیست کلوپ اصلی یه گوشی رو محل فان و شوخی در نظر بگیری.بهتره این گونه شوخی ها رو از طریق پیخام خصوصی با همدیگر رد و بدل کنید.و به قوانین سایت هم احترام بذاری.
    خانوم نا محترم.به شما هیچ ربطی نداره که ما تو این کلوپ چیکار میکنیم چیکار نمیکنیم!نه مدیری نه هم همکار!
    شما بهتره قوانین رو 2باره بخونین که اگه کسی سعی داشته باشه جو فروم رو به هم بزنه و ....
    100 تا پست دادی که اونم 50 تاش سوال این بوده که من میخوام اون گوش کوب رو بخرم

در مورد عکس هم اگه گفته های شما درسته پس چرا رقابت بین شرکتهای گوشی ساز داره بین بالا بردن پیکسلاژ دوربین و لنز دوربین گوشی و گذاشتن فلاش های قوی مثل زنون تنگاتنگ میشه؟؟؟؟ الان شرکتها میخوان گوشی بدن بیرون با دوربین 20 مگاپیکسلی شما میایی میگی تو خیابون در بیارم بگم فلان و بهمان .شما با دوربین 3.2 مگاپیکسلی آیفونت حال کن.(دوربینی که 4 سال پیش روی گوشیهای سیمبین گذاشته شده).دوست عزیز خواهشا یه ذره پخته تر حرف بزن.
    جواب این پستتون رو دادم! من مثل شما و دوستانت یا هرکس دیگه نیستم که بخوام یه گوشی بگیرم برم بگم گوشی من 8 مگاپیکسله.چراغ قوه هم داره
    اپل هم میتونه مثل خیلی شرکت های دیگه مثل اچ تی سی دوربین بخره و بزاره رو گوشیش!

شما هم لازم نیست به من بگین چند ساله که 3.2 اومده.خودم اولین 3.2 مگاپیکسلی(K800 ) رو داشتم اونم زمانی که تو کل شیراز هنوز یه دونه نیاورده بودن

بعد 4 سال تازه یه گوشی زدن که ال سی دیش میتونه با آیفون رقابت کنه میگه ...

کسی که آیفون میخره دنبال دوربین گوشی نیست.من دست شرکت اپل رو میبوسم که دوربین بیشتر از این نذاشته رو گوشی که 4 تا ادم مثل شما که از یه گوشی فقط دوربینش رو میفهمین بیان آیفون بخرن.

طراحیش هم که 100 تا گوشی بعد آیفون اومد یکی هم نتونست به ظرافت و قشنگی آیفون بشه!

سیستم عاملش رو هم اگه میفروخن مطمئن باش همین سامسونگ رو همه گوشی هاش مک میزاشت و نمیرفت سیمبیان رو از بزرگترین رقیبش گدایی کنه و پول بریزه تو جیب رقیبش!

گوشی که تازه هنوز بلوتوسش رو فعال کرده
    بلوتوسش از اول بوده و اگه واسه سند غیر فغال بوده به خاطر شعور اپل و احترامیه که شرکت اپل به قانون کپی رایت داره

و باید حتما برنامه itunes رو داشته باشی تا موزیک و ویدیو و ... بهش بریزی و .... به نظر من برتری وجود نداره.خدا برکت بده به سیمبین که با یک usb و یا بلوتوث کارت رو سریع راه میدازه و مثل آیفون هم دنگ و فنگ نداره.
    دنگ و فنگ؟یه بار گفتم بی اطلاعات حرف نزن.سینک کردن یه آهنگ 1 دقیقه بیشتر طول نمیکشه!

یه گوشی که بهش 1.200 الی 1.400 تومن پول میدی باید به همه چیزش بنازه نه اینکه فقط بگی چون تاچ و اینترفیس خوبی داره پس هر چقدر هم گرون داد حقشه
    من این گوشی رو یه جورایی مجانی گرفتم! اینکه اونجا 1.200 تومنه به شرکت اپل ربطی نداره

ولی 2 برابر که هیچ.3 برابر اون گوش کوب هم می ارزه.آیفون هم به همه چیش مینازه.سیستم عامل.طراحی.ال سی دیش.مولتی تاچ بودنش.سرعتش.اینرفیسش.گرافی ش و ...

تو کشورهایی مثل امریکا سیستم عامل پالم هم هست خوب بدرد مردم اونجا میخوره و تو ایران طرفدار نداره همین آندرویید هم اگه یه نگاه بندازی میبینی که گارانتیهای معتبر این سیستم عاملو گارانتی نمیکنند.پس لزومی نداره فکر کنی چون تو آمریکا و ... فروش آیفون خوب بوده پس بهترین سیستم عاملو داره
    در مورد کشورهایی مثل آمریکا هم من خودم اینجام میدونم چی به درد میخوره چی نه!
    لازم نیس شما بگین

یه بارم پرسیدم منظور شما از به درد خوردن چیه؟البته لازم نیست جواب بدین.ممنون هم میشم دیگه اینجا پست ندین که دارین جو تاپیک رو به هم میزنین و مجبور میشم گزارش بده

کسی بیاد انتقاد درست کنه ما هم جوابش رو میدیم ولی بدون اطلاعات و چشم بسته حرف زدن فقط جو تاپیک رو به هم میزنه

قيمت جهاني 3gs الان چنده؟
    و تو تر كيه با اين قيمت فروخته ميشه يا نه؟
    بعد اگه از اونجا خريداري بشه بايد چيكار كرد تا تو ايران كار كنه؟
    چون هيچي از اين گوشي نميدونم
    ترکیه رو نمیدونم.تو آمریکا آنلاکش دور و بر 900 دلاره.البته 16 گیگ

هیچی عزیز.باید اگه انلاک فکتوری باشه که هیچ.اگه لاک باشه آنلاکش میکنی که خواستی آموزشش رو هم میزاریم
    Last edited by saman65; 04-08-2009 at 20:49.

16. 3 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

متاسفانه یه مشکلی که برای بچه های آیفون دار تو این انجمن یا انجمن های مشابه غیر تخصصی به وجود میاد پست هاییه که اکثرا افرادی که اطلاعات کافی و تجربه کار با گوشی ندارن میان و میدن

همه میدونیم که از شروع معرفی آیفون تا حالا همین سامسونگ بالای 20 تا گوشی داد بیرون به عنوان رقیب آیفون

ولی این کجا و آنها کجا

البته منکر ویژگی های مثبت اونها نیستیم ولی یک سری تفاوت ها اساسیه و کار ریشه ای تر از اونه که با چند تا ایمپروو بشه گفت خوب حالا اینم شده رقیب آیفون

اسم اپل خودش به تنهایی برای خیلی ها معنی خاصی داره

وقتی لوگوی اپل میاد پشت یه محصول یعنی یک محصول ویژه و خاص

من درک میکنم که افرادی که تا حالا محصولات اپل نداشتن یا کار نکردن براشون غیر قابل لمسه که چطور یه گوشی با دوربین 2 یا 3 و صدای کم و به قول شما نداشتن بلوتوث و اینقدر گرون ، میتونه اینقدر محبوب باشه

اتفاقا ارزش کار اپل همینجاس

از دوستان آیفون هم میخوام خیلی به این پستها توجه نکنن و به حساب بی اطلاعی بذارن و از کنارش رد بشن چون انجمن ما میشه یه چیز مثل خودشون که فقط توش کل صدا و عکسه

من نمیدونم یه انسان طبیعی در روز چند تا دونه عکس میخواد بگیره .....

و البته چون به اندازه کافی جواب برای این بحث ها ارائه شده دیگه لزومی نداره کشش بدیم

ما به دین خود و اونا هم به دین خود

18. 3 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •