تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 147

نام تاپيک: اثرات بازي هاي رايانه اي بر روي گيمر ها

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

اين اثــرات و ايـن چيزا همه اش مزخرفـــه !!!
    من ترجيح ميدم وقتي رو كه پشت سيستم ميخوام بگذرونم حواسم به معايب اش هم باشه ، مثلا :
    ضضري كه چشم مي زنه ، ضرري رو كه كتف كمر گردن و بازوهـا ميزنه ، غافل شدن از اطراف و .....
    پس بايد جبران اين همه خسارت يه سودي هم بكنم . كه اين سود با يادگيري پر ميشه .
    همين دو هفته آخر كه ديگه روزي بيشتر از 5 ساعت يه سره پشت سيستم بودم كلي تميرينات برنامه نويسي و مقالاتي رو كه از قبل دانلود كرده بودم و نخونده بودم رو كارشون رو يه سره كردم ، هاردم رو مرتب كردم ، كارهاي عقب مونده ام رو انجام دادم و ...
    كلا به نظر من بازي با كامپيوتر يه چيزي اونورتر ، حدود 5 6 فرسنخ از ضرر هست !!!
    چرا كه ما اين همه هزينه كنيم ( نـــه فـقـط مــالــي ) كه بشيم بـازي كنيم ، خب ميريم سر همون دوچرخه كه مزاياش رو هم دوستان فرمودند .

2. 4 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

آقا دركل نتيجه اينه كه بازي كامپيوتري خيلي خوبه واقعا لذت داره مخصوصا با گرافيك بالا باشه داستانشم اكشن باشه خصوصا سيستمت آخرين باشه تا بكشه بازي رو اما خيلي زياد بازي كنيم ضرر داره
    آخه همه چي زيادش ضرر داره ديگه
    فداتون

4. 3 کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بنده به شخصه 7 ساله که دارم با کامپیوتر بازی میکنم
    بعد اینهمه سال خیلی دلم میخواد زمانی برسه که دیگه هیچوقت نشینم پای بازی به دلایل زیر:

1-عقب ماندن از زندگی:
    این همه کار هست که آدم میتونه توی زندگی انجام بده تا توی زندگیش پیشرفت داشته باشه و بتونه به کسی یا چیزی که آرزوشو داره برسه
    در بسیاری از بچه ها هم متاسفانه باعث شده که کمتر سراغ درس خوندن برن و از درس هم عقب بیفتن

2-وقت تلفی:
    ما که قرار نیست تا ابد زندگی کنیم! چرا همین وقتی رو که داریم رو توی یه دنیای کاملا مجازی و غیر واقعی سپری کنیم؟!
    چرا نباید توی زندگی واقعی خودمون از خیلی از هیجانات خوب زندگی بهرمند بشیم؟

3-آسار بد جسمانی و حتی روحی:
    از ضررهای جسمانی که روی چشمها و ستون فقرات و عضلات بدن (به دلیل عدم تحرک) میزاره که همه خبردار هستن
    همچنین ضررهایی که روی هواس آدم و ذهن آدم میزاره که بحثش مفصله که چرا و چگونه این اثرات بد رو میزاره
    البته یه سری چیزهای خوب هم از بازی کردن متوجه شدم
    مزایای بازی کردن:

1-تسریع در امر یادگیری زبان انگلیسی:
    باید اعتراف کنم که بازی کردن با کامپیوتر یکی از بزرگترین راههایی بود که منو مجبور و تشویق به یاد گیری زبان انگلیسی کرد
    من حتی کلاس زبان هم نمیرفتم اما از اکثر کسانی که در دوره ی من به کلاس زبان میرفتن زبان انگلیسیو بهتر بلد بودم

2-تقویت سرعت و قدرت در تصمیم گیری
    به دلیل اینکه توی بازیها, مخصوصا بازی های اکشن که نیاز به انجام تصمیم گیری سریع دارن و بازی های استراتژیک که نیاز به فکر کردن و مدیریت دارن
    و در حالت کلی چون آدم از فکر و ذهن خودش توی بازیها زیاد استفاده میکنه, بازی کردن میتونه به آدم بعضی از تجربیات رو به صورت ذهنی و از پیش منتقل کنه که آدم میتونه از اون تجربیات توی زندگی واقعی استفاده کنه
    که البته بهتر شدن این امر نیاز به کیفیت و نوع بازی که ساخته میشه داره...به اینصورت که هرچه هوش مصنوعی و فیزیک بازی بیشتر باشه میتونه تجربه دقیق تری رو از دنیای واقعی به آدم منتقل کنه

در حالت کلی
    نتیجه گیری بنده این هست که آدم هرچه کمتر بتونه بازی کنه برای خودش بهتره و بسیاری از تجربیاتت زندگی و هیجانات مثبت رو آدم باید توی زندگی واقعی تجربه کنه و حتی الامکان از یک گوشه نشستن و انزوا فاصله بگیره
    با تشکر

6. 3 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان اگه تو هر کشور دیگه ای زندگی میکردیم شاید من اصلا gamer نمیشدم اما واقعا تا حالا فکر کردید -----------------------------------
    همین چند روز قبل به مناسبت آخرین روز کار قرار شد با همکارا بریم بیرون هرچی فکر کردیم که ساعت 5 کجا بریم هیچ کس!!!! هیچ جایی به ذهنش نمیرسید چون به جز رستوران تقریبا جایی وجود نداره که بشه رفت مهمونیم اگه بخوای بری یا بگیری هر لحظه احتمال مامور بازی و ... وجود داره وضعیت بنزین رو هم که دارین میبینین حالا گشت و ایست بازرسی و...بماند مسافرت رو هم که هم هزینه میخواد هم چند روز تعطیلات دوچرخه سواریم که دوستام مثال زدند بعد از چند وقت تکراری میشه واقعا برای من که تا ساعت 6 سر کارم بعدشم تا 8 شب میرک کلاس در آمد آنچنانی هم ندارم چه تفریحی به جز بازی کامپیوتری و تماشای فیلم میمونه ... عمدا!!! انقدر خودم رو تو بازی غرق میکنم و با شخصیاتش هم زاد پنداری میکنم که زندگی واقعیم یادم بره!

8. 3 کاربر از kkain-blood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

اين كه طبيعيه نكته اصلي اينه كه بازيو زندگي كني نه زندگي رو بازي :دي

10. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان اگه تو هر کشور دیگه ای زندگی میکردیم شاید من اصلا gamer نمیشدم اما واقعا تا حالا فکر کردید ---------------------------
    همین چند روز قبل به مناسبت آخرین روز کار قرار شد با همکارا بریم بیرون هرچی فکر کردیم که ساعت 5 کجا بریم هیچ کس!!!! هیچ جایی به ذهنش نمیرسید چون به جز رستوران تقریبا جایی وجود نداره که بشه رفت مهمونیم اگه بخوای بری یا بگیری هر لحظه احتمال مامور بازی و ... وجود داره وضعیت بنزین رو هم که دارین میبینین حالا گشت و ایست بازرسی و...بماند مسافرت رو هم که هم هزینه میخواد هم چند روز تعطیلات دوچرخه سواریم که دوستام مثال زدند بعد از چند وقت تکراری میشه واقعا برای من که تا ساعت 6 سر کارم بعدشم تا 8 شب میرک کلاس در آمد آنچنانی هم ندارم چه تفریحی به جز بازی کامپیوتری و تماشای فیلم میمونه ... عمدا!!! انقدر خودم رو تو بازی غرق میکنم و با شخصیاتش هم زاد پنداری میکنم که زندگی واقعیم یادم بره!
    آره دیگه خداییش حرف دل هممونو زده زندگیا شده یه نواخت تکراری ------- بدبختی اینترنت فیلم مجوز بازی مجوز اینترنت پرسرعت سرگردنه قیمت گوشی1000000000000000000000000برابر انگلیس خب ماهم باید یه نوع سرگرمی داشته باشیم یانه؟ همش بازی که نمیشه بلاخره خسته میشیم یه چیز دیگه میخوایم نه بجز بازی سرگرمی دیگه ای نداریم هرکی موافقه تشکر کنه
    خب بلاخره هرچی درده از پای لنگه .........
    درضمن اون دوستمون که در باره اثرات بد بازی میگفت فکر کنم اثراتشو روی بدن انسان چشم و.....نگفته بود منتظر باشید میزارم
    اردتمندعلیییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییییییییی
    Last edited by Advanced Ali-001; 27-03-2010 at 08:02.

12. 7 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

نمیدونم چرا تا حرف از تفریح و سرگرمی میشه هر کی نظر میده یه بار این فلیتر اینترنتو بازگو میکنه.الان تمام فلیتر ها رو از بین ببرن مشکل سرگرمی حل میشه؟؟؟ تو تهران (نه ایران) سرگرمی هست ولی هزینه هاش بالاست. من گلف خیلی دوس میدارم ولی 2 تا کلیه امم باید بدم تا 1 ساعت بازی کنم
    Last edited by Hadijooon; 27-03-2010 at 10:23.

14. 3 کاربر از Hadijooon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم چرا تا حرف از تفریح و سرگرمی میشه هر کی نظر میده یه بار این فلیتر اینترنتو بازگو میکنه.الان تمام فلیتر ها رو از بین ببرن مشکل سرگرمی حل میشه؟؟؟ تو تهران (نه ایران) سرگرمی هست ولی هزینه هاش بالاست. من گلف خیلی دوس میدارم ولی 2 تا کلیه امم باید بدم تا 1 ساعت بازی کنم
    سلام
    والا منم یه سرگرمی دیگه دارم که عشقمون ورزشه ولی بابت پولش باید سالی200000تومن پیاده شم واسه بدن خودم
    خب بگزریم والا ما که دمب ساعت یا دانشگاهیم یا پای Pc یا تو باشگاه خلاصه سرگرمی اصلیمون گیمه اونم که فکر کنم اگه خارج بود عمرا میزاشتن

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

دوستان اگه تو هر کشور دیگه ای زندگی میکردیم شاید من اصلا gamer نمیشدم اما واقعا تا حالا فکر کردید -----------------------------------
    دوست عزيز به ياد داشته باشيد كه هرچيزي برنامه ميخواد
    براي بيرون رفتن و گشت و گذار نميشه كه همينطوري فوري پاشي بگي من ميخوام الان برم گردش كجا برم خوبه
    بايد دوهفته مونده به موعد مقرر برنامه ريزي گردش انجام بشه
    حتي اگه بشه جايي رو رزرو كني يا جايي رو براي گردش بشاسي
    شما چون برنامه ريزي نميكنين اينطوري همه چي براتون ديمي هستش
    تو كشوراي ديگه مثله آمريكا اين برنامه ريزي بسيار بسيار اهميت داره.چون جماعت مجبورن اين كارو بكنن .
    ممنون

آره دیگه خداییش حرف دل هممونو زده زندگیا شده یه نواخت تکراری ------- بدبختی اینترنت فیلم مجوز بازی مجوز اینترنت پرسرعت سرگردنه قیمت گوشی1000000000000000000000000برابر انگلیس خب ماهم باید یه نوع سرگرمی داشته باشیم یانه؟ همش بازی که نمیشه بلاخره خسته میشیم یه چیز دیگه میخوایم نه بجز بازی سرگرمی دیگه ای نداریم هرکی موافقه تشکر کنه
    خب بلاخره هرچی درده از پای لنگه .........
    درضمن اون دوستمون که در باره اثرات بد بازی میگفت فکر کنم اثراتشو روی بدن انسان چشم و.....نگفته بود منتظر باشید میزارم
    اردتمندعلیییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی ییییییییی
    آره بيا خودتو از شر همه چي سوال و .. هست خلاص بكن تقصيرو بنداز گردن يكي ديگه
    من موافق نيستم
    شما ميتوني به همه چي به چشم سرگرمي هم نگاه كني اما سرگرمي شما فقط بازي كردنه

رفيق اينايي كه شما گفتي تو چشم اين اساتيد به عنوان يك كار دشوار هستش نه تفريح
    برا اينا تفريح فقط بازيه بعد از اون ديگه حوصله ي هيچ كاري رو ندارن و تقصير هم تقصير ايرانه كه همچين جماعتي داره مثله خوده من

سلام
    والا منم یه سرگرمی دیگه دارم که عشقمون ورزشه ولی بابت پولش باید سالی200000تومن پیاده شم واسه بدن خودم
    خب بگزریم والا ما که دمب ساعت یا دانشگاهیم یا پای Pc یا تو باشگاه خلاصه سرگرمی اصلیمون گیمه اونم که فکر کنم اگه خارج بود عمرا میزاشتن
    نگو خارج
    الان نخجوان هم خارجه
    افغانستان هم خارجه
    عراق هم خارجه
    منظور شما كجاست؟؟؟
    اروپا؟؟؟
    آمريكا؟؟
    كجا؟؟؟
    چرا همه اينو حفظ شدين؟؟
    خارج اصلا يعني چي دوست گرامي؟؟؟

17. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نگو خارج
    الان نخجوان هم خارجه
    افغانستان هم خارجه
    عراق هم خارجه
    منظور شما كجاست؟؟؟
    اروپا؟؟؟
    آمريكا؟؟
    كجا؟؟؟
    چرا همه اينو حفظ شدين؟؟
    خارج اصلا يعني چي دوست گرامي؟؟؟
    خارج یعنی ازادی ..یعنی ...بتونی هرلحظه هر چی به فکرت میرسه برای سرگرمی انجام بدی..
    همین افغانستان کنسرت هایی داره که ملتی میریزن لذت و شور شادی می کنن.
    یا همین پاکستان اولین روز نمایش اواتور رو با کیفیت 3 بعدی با عینک های سه بعدی در اختیار بینندگانش قرار داد.
    خارج یعنی اینکه بدون نیاز به پاسپورت و ویزای مدت دار بری به سفرهای طولانی و لذت بخش
    خارج یعنی اینکه صدای ماشین رو کمی بلند میکنی کل سیستم با ماشین نره اسقات
    خارج یعنی 2 دقیقه بتونی با اونی که دوستداری بیرون قدم بزنی..
    خارج یعنی این که 3 هزار دلار بدی یک مسدس بنز مدل 2005 بخری نه این که 30 هزار دلار بدی پژو پارس بخری.
    خارج یعنی اینکه قراره هفته بعد هنرپیشه معروف هالیوودیتو ببینی....
    خارج یعنی اینکه دوچرخه سواری میکنی برات ارزش قائل هستن
    خارج یعنی دیسکو..پارتی...
    خارج یعنی اینکه یهو نریزن کامپیوتر مغازه رو بردارن برن.
    خارج یعنی بازی بدون مشکل کرک...
    خارج اینترنت پرسعت رایگان...
    خارج یعنی اینکه قانون...که شمال کلیه کشورهای دنیا به غیر از ایران کره شمالی و سودان میشه.
    =================

19. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •