من که دارم خیلی راحت دانلود می کنم !!!براي من كه با سرعت پايين وصل ميشم Crying or Very sad همان لينك صفحه اول هم غنيمته ولي اون هم دانلود نميشه Confused
خواهش ميكنم يه لينك جديد از همون بديد Mr. Green
مهران جان دستت درد نکنه بریم ببینیم چی کار کردی![]()
من که دارم خیلی راحت دانلود می کنم !!!براي من كه با سرعت پايين وصل ميشم Crying or Very sad همان لينك صفحه اول هم غنيمته ولي اون هم دانلود نميشه Confused
خواهش ميكنم يه لينك جديد از همون بديد Mr. Green
مهران جان دستت درد نکنه بریم ببینیم چی کار کردی![]()
مهران جان دستت درد نكنه بابت رگ كي
فقط 1 سوال داشتم كه اميدوارم جوابشو بدوني
من بعد از اينستال و اپديت برنامه تو ديتابيسم 111670 تا ويروس رو ميشناسه
ولي تويه اون عكسي كه شما صفحه قبل گزاشتي 118349 ويروس رو تو ديتا بيس نشون ميده
ممنون ميشم اگه راهنمايي كني منو
روش نصب Kaspersky را يكي لطف كنه بگه :idea: :!: :mrgreen:
اقا من نتونستم دانلود كنم ..هم لينك مهران و هم لينك ناردين رو وقتي كليك مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته :cry:
اقا درست شد تو صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لينك
(Softpedia Mirror (US دانلود ميشه :mrgreen:
اقا من دانلود كردم رجيستر هم شد.. :mrgreen:
مهران جان دمت گرم..واقعا دستت درد نكن خدا يك در دنيا صد در اخرت بهت بده ..خيلي حال دادي![]()
فقط يه چيزي ...تو اون عكسي كه تو دادي antivirus database هست 118349 ولي مال من بعد از نصب و update كردن 111698 هست!!! :roll:
مال من 111698 ..مال starsboorg هست 111670 و مال تو 118349 هست ...همه يك نسخه رو نصب كردن وهمه از يك فايل رجيستر كردن ولي چرا antivirus database ها با هم فرق مي كنه؟؟؟؟
سلام دوستان
اولا خواهش میکنم دوستان ...کاری نکردم و از این بابت خوشحالم که به هر حال تونستید دانلود کنید.. چون من لینکها رو ازمایش نکرده نمی زارم و اولش خودم ازمایش میکنم
اما در مورد Antivirus Database راستش این موضوع برای من هم یکم عجیبه ولی اول شما یک بار هم به صورت دستی انتی ویروس رو Update کنید ...اگر Database به 118448 رسید که هیچی و اگر نشـــــد به نظر من این مربوط میشه به موقعیت جغرافیایی ...
حالا شما امتحان کنید ببینیم چی میشه... بهر حال دوستای دیگه هم نظر بدن که چرا باید فرق داشته باشه
موفق باشید
اینجا میتونید روش نصب رو به صورت تصویری دنبال کنیدنوشته شده توسط ghatel
فقط جایی که به Reg Key میرسه و ازت درخواست میکنه ...اون رگ کی رو که من لینکشم برای دانلود قرار دادم دانلود کرده و بعدا Extract و بعد همین رگ کی رو برای رجیستر کردن به Kaspersky میدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
مال من هم كرك شد با تشكر از آقا مهران .![]()
ضمنا اينكه گفتم پوشه كرك خاليه كار زون آلارم بوده.![]()
ميشه بگين كه بهمراه انتي ويروس kaspersky از چه فايروالي استفاده كنم :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)