دقيقا منم همين سوال برام پيش اومده!!!!
اين چند وقته كمبود يه آهنگ رپ خوب پيدا كرديم،هيچكس آهنگ نميده
دقيقا منم همين سوال برام پيش اومده!!!!
اين چند وقته كمبود يه آهنگ رپ خوب پيدا كرديم،هيچكس آهنگ نميده
سلام
تقریبا بعد از یه سال دوباره اومدم تو این تاپیک.کل تاپیکو خوندم واقعا روحم شاد شد وقتی دیدم بیباک طرفدارای بیشتری پیدا کرده.
خیلی بیشتر از رپرای دیگه باید بهش توجه بشه.واقعا معرکست ولی اگه آهنگای اجتماعی بیشتری بخونه خیلی بهتره.از آهنگای لاوش خوشم نمیاد
من خودم طرفدار پر و پا قرص یاس هستم ولی بیباک رو اگه بیشتر از یاس قبول نداشته باشم کمترم ندارم.
دوستان نظرتون چیه یه لقب خوب واسش پیدا کنیم؟؟؟
هر کدوم از رپرای بزرگ بالاخره یه لقبی دارن بیباکم باید لقبی که برازندش باشه داشته باشه.شاید اینطوری کسای بیشتری باهاش آشنا بشن.هر کسی هر چیزی به ذهنش میرسه بگه که اگه شد اسم تاپیکم عوض کنیم.
شما قبلا تو فروم لی عضو نبودین؟؟همونی نیستین که منو با بیباک آشنا کردین؟؟![]()
سلام
دوستان این همون بیباک ــه که با احسان غیبی (قیبی؟؟!!) میخوند؟
آره خودشه ...
من كه از وقتي آهنگ 300 رو داد طرفدارشم.درباره اينكه آهنگهاي اجتماعيش خيلي بهتره و همچنين انتخاب لقب براش باهاتون موافقم
جناب MCSE MAN خوب شما هم يه نظري در مورد لقبش بدين ديگه.
مثلا من ميگم: بيباك سلطان قافيه بازي يا سلطان قافيه ها
چون به نظر من خيلي خوب قافيه ميسازه.البته ميدونم كساي ديگه اي هم هستن كه خوب قافيه ميسازن
نظر شما چيه؟؟
ممنون از دوستان بابت لقبهاي خوبشون.من ميگم اگه لقبش با اسمش قافيه داشته باشه و همچنين تو جمله امون كلمه "سلطان" نداشته باشه خيلي بهتره چون "سلطان" خيلي تكراري و كليشه اي شده!!!
نظر منم اينه(البته اينم قافيه نداره):
بي باك،صداي اعتراض رپ فارس
حالا بازم بيشتر فكر كنيد،حتما چيزاي بهتري يادمون مياد.بازم ميگم كه قافيه داشته باشه قشنگتره
حالا که اینجوریه:
بیباک! نماد اعتراض پاک!
بیباک! نماد رپ پاک!
بیباک! صدای اجتماع ما
بیباک! ...
درسته سلطان تکراری شده.با قافیه بهتره مثل چیزی که تو امضام هست.ممنون از دوستان بابت لقبهاي خوبشون.من ميگم اگه لقبش با اسمش قافيه داشته باشه و همچنين تو جمله امون كلمه "سلطان" نداشته باشه خيلي بهتره چون "سلطان" خيلي تكراري و كليشه اي شده!!!
نظر منم اينه(البته اينم قافيه نداره):
بي باك،صداي اعتراض رپ فارس
حالا بازم بيشتر فكر كنيد،حتما چيزاي بهتري يادمون مياد.بازم ميگم كه قافيه داشته باشه قشنگتره
آقا شما پیشنهاداتون خیلی جالبه بازم حتما اگه چیزی به ذهنتون رسید بگین.حالا که اینجوریه:
بیباک! نماد اعتراض پاک!
بیباک! نماد رپ پاک!
بیباک! صدای اجتماع ما
بیباک! ...
مثلا: محمد بیباک رپری با صدایی از دل خاک
دوستان لطفا بیان نظر بدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)