سلام
توي battlefield 2142 چطوري ميشه همه اسلحه ها رو باز كرد؟
سلام
توي battlefield 2142 چطوري ميشه همه اسلحه ها رو باز كرد؟
سلام . تو باید به صورت آنلاین بازی کنی و امتیاز بگیری تا اسلحه ها باز شن. ولی اگر به صورت تک نفره هستی فکر نمی کنم راهی داشته باشه جز دانلود یکی از مودها.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by KAHAKDAM; 27-08-2009 at 09:43.
سلام.به نظر من وقتتونو روي 2142 نزاريد برين بتلفيلد2 بازي كنيد بهتره.من يه پچ بود يا مدنقشه هاي 64 نفره رو ريختم اسلحه هاي جديد باز كرد يكي 2 تا نقشه 64 نفره هم دانلود كردم چه كيفي ميده!
بعد رفتم ارAIdefueltتعداد بازيكنان رو زدم 511!شير تو شير ميشه خفن!آدم وقتي با هليكوپتر هست نميدونه بايد كي رو بزنه بعد 1023 زدم كه افت فريم داشتم همون 511 خيلي خوبه درجه سختي بازي رو هم كه روي experet بزاري عالي ميشه!
علیک سلام. بابا فکر نمی کنم بد باشه لینک دانلود مپ رو بزاری کیفشو بردی بزار تابقیه هم ببرند.
ببخشید..................
سلام.یه ترینر باحال برای bf2 با حجم 10kb .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. آقا کسی اینجا میدونه چگونه میشه توی Battlefield 2 عدد 200 که اون بالا هست رو افزایش داد؟هرچی گشتم نبود.
منم كلي گشتم اما پيدا نكردم.
اون مپ ها رو داشتم خودم.اشتباه شد ميخواستم بنويسم مود64 نفره براي spرو دانلود كردم.
مپ ها يكيشOperation Night trap هست اون يكي Road to jalal abad با 3-4 تا مپ ديگه دارم البته اون سفر به جلال آباد وقتي پچ ريختم خودش اومد يهو اومد.
سلام . .برای زیاد کردم عدد 200 باید به ادرس زیر برید فقط دقت داشته باشید که هر چی عدد رو کوچیکتر بگیرید توی بازی بیشتر میشه.مثلا من 50.0 گرفتم که در بازی شد 400 برید حلشو ببرید.\mods\bf2\python\game\gamemodes\ gpm_cq.py حالا Ratio رو سِرچ کنید و اون عدد روبرویی رو کم کنید.همین.مثال: (bf2.serverSettings.getTicketRatio() / 50.0 ))
Last edited by KAHAKDAM; 01-02-2010 at 08:56.
چه جوری میشه جون سربازا و وسایل رو تغییر داد ؟
Last edited by mohamadless; 30-08-2009 at 02:52.
سلام به همهٔ دوستان
پک کامل این بازی (۲) ۲۹.۹۹ دلاره یکی از فامیلامون داره از اون ور میاد
بهش گفتم یدونه برام بخره ، مفته دو نقطه دی
به نظر من که میارزه شماها هم بگیرید بد نیست دو نقطه دی
دو نقطه دی||| دو نقطه دی|||| دو نقطه دی||| دو نقطه دی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)