تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 165 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

در این بازی چهره ی سم شیک تر شده ولی من فکر می کردم بازی حول محور واقعیت می چرخه ما بیشتر به واقعیت کار داریم تا زیبایی.رقیب این بازی Metal Gear Solid که درش تخیلات هم موجوده همچین بلای تخیلی رو سر شخصیت اصلیش نیاورد که تبدیلش کنه به یکی دیگه!
    شما خودتون قضاوت کنید در MGS 4 اسنیک(شدیدا) هم پیر تر شده هم شکسته تر! شما فقط ببینید چه قدر هنرمندانه اسنیک پیر و شکسته شده.

<<<<<

<<<<<

می دونم که شاید این بحث ها بی فایده باشه
    ولی آخر که چی؟باید نظرمونو راجع به بازی بگیم یا نه؟
    به نظرتون اگه سازندگان همون روال قبلی رو ادامه می دادن بهتر نبود؟!

Last edited by S.Y.K; 02-08-2009 at 01:03.

2. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نه من با این نظرت مخالفم بلاخره یه بازی خوبی مثل splinter Cell بعد از چهار قسمت می بایست یه تغییر کلی بکنه تا طرفداراش حس نکنن بازی تکراری شده مطمئن باشید این ورژن از ورژنهای قبلی بیشتر فروش میکنه

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من خودم به شخصه ازون Gameplay کند و خسته کننده ی SC خسته شده بودم ! و با دیدن Trailer نسخه ی جدید بازی خیلی به بازی امیدوارم شدم !

میشه گفت خیلی ها مثل من هستن خیلی ها هم دوست دارن همون روال قبلی ادامه داده بشه اما خب خوشبختانه تغییرات اساسی تو Gameplay بازی دادن .

5. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

معمولا بازی هایی که به این صورت عرضه میشن یعنی با فاصله زیاد از نسخه قبل بازی های خوبی از آب در میان
    مثلا همیشه سری GTA دلچسب هست.
    SC هم نشون داده تا اینجا موفق بوده .
    قاعدتا MAFIA هم باید بازی قشنگه باشه
    ------------------------------------------------
    من کلا از یوبی خوشم میاد ، شرکتی نیست که هی شب و صبح بازی بزنه ، کلا به بازی هایی که عرضه کرده یک نیم نگاهی بندازید متوجه میشید که چه آثار ارزشمندی داره درست برعکس EA که صبح که میشه ، شب نشده 6 نسخه بازی میزنه .

7. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من خودم به شخصه ازون Gameplay کند و خسته کننده ی SC خسته شده بودم ! و با دیدن Trailer نسخه ی جدید بازی خیلی به بازی امیدوارم شدم !

میشه گفت خیلی ها مثل من هستن خیلی ها هم دوست دارن همون روال قبلی ادامه داده بشه اما خب خوشبختانه تغییرات اساسی تو Gameplay بازی دادن .
    نوید جان شاید شما از اون روند کند ( حالا چه کندی ای داشته خدا میدونه! جاسوسی باید با دقت انجام شه نکه سره تو بندازی پایین بری تو ) خوشت نیاد! اما باید بگم که سبک بازی همین است و من به شخصه تا الان از این گیم پلی خوشم نیومده!
    بسیار بسیار مسخره ی!! ( بد نگم ها من خودم عاشق اسپلینتر سلم )
    آخه یعنی چی!
    بازیه استیلز رو اومدن یک بازی جنگی به تمام معنا کردن!
    تریلر ها رو نگاه کنین....
    میدویه! همش میدویه بنگ بنگ عینهو GeOW !!!!!
    واقعا مسخره ی!
    یک تریلر دیگه بود نوشته بود : Stealth Feature ! من دیدم ! چی بود؟ هیچی!
    دقیقا نشون میداد که سم میدویید و تیر میزد موقعی که خیلی شدن می پرید پشت پنجره یا جاهایه دیگه!
    عین همسایه مزاحم ( ).
    خوب شاید از نظر بعضی ها که عاشق بکش بکش هستند خوب باشه اما من که حالم از این سبک در این بازی به هم می خوره! ( ببین یک SC داشتیم اونم رفت .... میمونه MGS که تخیلیه ! )
    یک زمانی من با این بازی مخصوصا نسخه ی قبلش خیلی حال می کردم ... کشتی ، برج ها ، برف! حالا باید بدویی و بکوشی!

9. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی میگن بازی رو هم میشه بصورت اکشن پیش برد و هم بصورت سبک مخفیانه
    انتخاب با خودمونه و کارهایی که انجام میدیم
    فکر کنم صفحه اول متنش باشه

11. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

نه من با این نظرت مخالفم بلاخره یه بازی خوبی مثل splinter Cell بعد از چهار قسمت می بایست یه تغییر کلی بکنه تا طرفداراش حس نکنن بازی تکراری شده مطمئن باشید این ورژن از ورژنهای قبلی بیشتر فروش میکنه
    پس با این حساب بهتره ASSASSINS CREED 3 هم سبکش شوتر بشه چون من الان احساس می کنم بازی در این دونسخه خیلی یکنواخت و تکراری شده!این که دلیل نمیشه بیان همه چیز بازی رو عوض کنن!سبک بازی خیلی هم عالی بود.بعد یه سوال دیگه الان MGS 4 که سبکش مثل سه نسخه ی قبلی باقی موند بد بود یا طرفداراش ازش خسته شدن؟
    این بازی رو بهتره از الان با MAX PAYNE یا GEARS OF WAR مقایسه کنیم.چون من بعید می دونم مخفی کاری مثل قبل در این بازی جایگاهی داشته باشه!
    از همین الانم بهتره این بازی رو در مقابل MGS 4 شکست خورده بدونید.البته بهتره دیگه این بازی ها با هم مقایسه نشن بهتره چون سبک دو بازی الان دیگه تا حدود زیادی با هم فرق داره.البته یک وجه مشترک دارن و اونم تخیلی بودنشونه چون فقط تو تخیلات ممکنه یکی این طوری قیافش عوض بشه!

13. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه جناب شما مطمئن باش بازی شکست نمی خوره
    بازی پیشرفت های زیادی داشته و بر حسب این که شما مخفی کاری توی تریلرهای پخش شده ندیدی پس باید بازی رو شکست خورده دونست...
    من که به این نسخه جدید بازی خیلی امیدوارم
    یوبی هم هر سال این بازی رو بهتر از سال قبل عرضه کرده و میکنه

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

حق با فاشیسته این یازی یکی از بهترین بازی های سال میشه.
    دلیلی نداره چون سبک تغیر کرده بازی هم بد بشه.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

حالا کی گفت بازیه بدیه؟
    همیشه شما همینو اشتباه می گیرید!
    کی میگه بازی بدیه؟ الان حتمی یکی دیگه میاد میگه " بهر حال چه بد باشه چه خوب ما میگیریدم " خوب اینا اصلا ربطی نداره!
    برایه من مهم اینکه سبک بازی تغییر کرده و من هیچ تفاوتی با یک بازیه تمام جنگی ندیدم! حتی در یک سری از جاها به نظره من بیشتر از یک بازیه جنگی بود!!!!
    منم گفتم بهزاد جان من تریلر Stealth Feature رو دیدم برا همین میگم! این یارو میومد میگفت که شما در واقع همش در حال فرار هستید و در باره ی قایم شدن حرف میزد!!
    یعنی چی؟ یعنی ما مخفی کاریمون قایم شدنه! پس دیگه جاسوس نیستیم! چی هستیم؟ یک دیوونه!
    دقیقا یک جاهاش رو یحی جان خوب اشاره کرد این دقیقا یک قسمتاش مثل AC هست! یعنی یارو می خواد در بره یا میره کنار پنجره یا تو اتاق ها و ...!
    در هر صورت منتظرم ببینم تریلر هایه دیگش چجوریه!
    ولی هیچ موقع نمی گم بازی بازیه بدیه! میگم به سبکش نمی خوره! عینه اینکه AC 3 تیر اندازی بشه!
    یا GeOW 3 شمشیری بشه!

17. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •