شدیدا تائید میشهسعید جون من هنوز اندر کف سونی اریکسون موندم که با این همه کاری ( حدود 7 ماه) که روی گوشیاش میکنه باید دو سه بار اپدیت بشه تا قابل تحمل بشه...!!!![]()
شدیدا تائید میشهسعید جون من هنوز اندر کف سونی اریکسون موندم که با این همه کاری ( حدود 7 ماه) که روی گوشیاش میکنه باید دو سه بار اپدیت بشه تا قابل تحمل بشه...!!!![]()
تو و بهراد به راه راست هدایت شدین و نوکیا خریدین ان شا ا.. همه به راه راست بیان !!!
علی جان این متنیه که آرنا نوشته:
اینم لینکشthe 12MP cameraphone resolves as much detail as the 4 year-old 8MP Canon 350D DSLR.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگا پیکسل بیشتر از 15 عملا استفاده ای نداره حتی دوربین های اس ال آر هم بیشتر از 15 رزولوشن ندارن (معمولا البته)
روزی میرسه که باید بیایید و ساتیو بخرید تا به راه راست هدایت بشید !!تو و بهراد به راه راست هدایت شدین و نوکیا خریدین ان شا ا.. همه به راه راست بیان !!!
کلآ 15 به بالا عملآ خوارک زووم دیجیتالهمگا پیکسل بیشتر از 15 عملا استفاده ای نداره حتی دوربین های اس ال آر هم بیشتر از 15 رزولوشن ندارن (معمولا البته)!!! هر چی زووم کنی کیفیتش کم نمیشه
البته 15 به لالا تفاوت که داره !!!آلفا 900 سونی 21 مگایپکسل هست ! عکساش میترکونههههه
برین تو دیپی ریویوو ببینین
تو و بهراد به راه راست هدایت شدین و نوکیا خریدین ان شا ا.. همه به راه راست بیان !!!
روزی میرسه که باید بیایید و ساتیو بخرید تا به راه راست هدایت بشید !!
تکثیر ....ااااببخشید یعنی همون تکبیر...
مگا پیکسل بیشتر از 15 عملا استفاده ای نداره حتی دوربین های اس ال آر هم بیشتر از 15 رزولوشن ندارن (معمولا البته)اتفاقا توی نمایشگاه قبلی الکامپ یه وری باهاش رفتم چیز عجیبی به نظر میومد...: دیکلآ 15 به بالا عملآ خوارک زووم دیجیتاله !!! هر چی زووم کنی کیفیتش کم نمیشه
البته 15 به لالا تفاوت که داره !!!آلفا 900 سونی 21 مگایپکسل هست ! عکساش میترکونههههه
برین تو دیپی ریویوو ببینین
ولی اگه طبق سنوات گذشته پیش برن دوربین بعدی یحتمل باید 20مگایی باشه
چون تا حالا از فرمول دوربین قبلی * 1.6 استفاده شده که اگه 1.6 در 12 ضرب کنیم میشه 19.2 که شاید رندش کنن 20 بزنن...
Last edited by Ali_BlueBoy; 06-07-2009 at 00:17.
تازه فک کنم 24 مگایی هم داریم
خداکنه ! به نفع خودمونه
هرچی زودتر معرفی بشن 12 ها ارزون تر میشن![]()
سلام دوستان. این گوشی در اول ماه اگوست وارد بازار انگلیس خواهد شد و هم اکنون توسط سایت Phones4U با پرداخت ماهیانه 40 پوند پیش فروش میشود :
منبع:
سلام دوستان. با مشخص شدن زمان ورود این گوشی به بازاردیگه میشه این ادعا رو کرد که این گوشی اولین گوشی 12 مگاپیکسلی خواهد بود که علاوه بر اون دارای صفحه نمایش AMOLED نیز خواهد بود:
The Samsung Pixon 12 is set to be the first all Touchscreen handset to be released incorporating a 12MP digital camera
- 12 Megapixel Digital Camera
- AMOLED Touchscreen
- Touch Autofocus Tracking
- Geo-tagging
- DivX/Xvid video player
منبع:
کی میاد ایران؟فکر کنم اگه بیاد قیمت omnia بدجور بشکنه![]()
سلام به همگی .
بررسی تخصصی دوربین این گوشی از Eldar Murtazin :
Translate :
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××مقایسه عکسهای این گوشی با CanonIXUS 750 ( دوربین دیجیتال 7 مگاپیکسل )
- عکسهای سمت راست Pixon12
- عکسهای سمت جپ مقایسه
![]()
![]()
![]()
![]()
××××××××××××××××××××××××× ×
مقایسه با W995 سونی اریکسون :
![]()
![]()
××××××××××××××××××××××××× ××
مقایسه با i8910 HD :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
×××××××××××××××××××××××××
فلاش گوشی :
![]()
![]()
××××××××××××××××××××××××× ×××××××
نظر Eldar رو حتما بخونید مخصوصا جمله آخرش![]()
مخلصیم
چی شــــــــــــد؟؟؟؟i8910 HD که همه رو بهتر انداخته.مطمینی عکسای آخری سمت چپیا پیکسون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)