من اون کاری رو که شما گفتی انجام دادم ولی باز موقع اجرا ارور یک فایل دیگه رو داد.
این نرم افزار ageia phycis رو شما نداری واسه دانلود؟حجمش چقدره؟
من اون کاری رو که شما گفتی انجام دادم ولی باز موقع اجرا ارور یک فایل دیگه رو داد.
این نرم افزار ageia phycis رو شما نداری واسه دانلود؟حجمش چقدره؟
این نرم افزار تا جایی که من یادمه تو سی دی بعضی بازی ها هست و همراه بازی نصب میشه و یک ایکون تو کنترل پنل به نام خودش ایجاد می کنه این لینک دانلودش برای ویندوز xp و vista هستش حجمش هم
مگ
مشکل شما همین نرم افزار اما این که بتونه نصب این نرمافزار مشکل رو حل کنه رو نمی دونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک بار بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم.این دفعه قبل از این که کرک رو کپی کنم رفتم تو بازی.یک صفحه لودینگ اومد که هرچی صبر کردم تموم نشد.تسک منیجر رو باز کردم دیدم بازی هنگ نکرده.بعد یادم اومد کرک رو کپی نکردم.وقتی کپی کردمش موقع اجرا دوباره همون ارور رو داد. میشه یک نفر کرک خودش رو بذاره من دانلود کنم؟
در ضمن الان یادم اومد که انتی ویروسم به این کرک جدیده گیر میداد.
ممنون.
دوستان اونجايي كه اون چيزه سبز رو ميبرن داخل قلعه و ما هم بايد يكي از مينيون هاي سبز بشيم و به قلعه نفوذ كنيم . من اونجا رو رد كردم فقط يه دختري بود اونو نميشد ازادش كنم ؟!!!!!!!!آخه خيلي خوب بود
![]()
حالا شما اونجارو رد کردی یا موندی اگه موندی کمی بیشتر توضیح بده ...
نه كامل مرحله رو رد كردم اون چيزه رو هم آوردم بيرون ، ميگم اون دختره رو نميشد آزاد كرد ؟ يعني خود بازي اينطوريه كه نشه ازادش كرد يا من كارهاي لازم رو نكردم ؟!
اینم لینک کرک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من لينکي رو که دادي نگاه کردم ديدم کرکي در کار نبود!
اگه ممکنه يک لينک درست اپلود کنيد.
ممنون.![]()
واقعا مسخره ترين سيستم سيوي كه تا به حال ديدم همين بازي داره ، بين دو تا غول بازي كه كشتن هر كدومشون زمان ميبره يه سيو نشد حالا من مجبورم دوباره از اول برم .
از نظر گیم پلی بازی جالبیه ولی گرافیک نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)