تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 13 از 469 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

من كه قبلش گفته بودم ميخوام سوتي 81+ بدم و لطفا يكي از مدير هايي كه قراره منو بن كنه اگر وقت ميكنه بگه قبلش براي اون بفرستم اگر تائيد شد اونوقت بذارمش اينجا

سوت جان ديگه خودت ماشالله مي دوني كدوم موضوع مطرح كردنش مشكل داره تو انجمن

اگر هم بخواهي سانسور شده و ... بگي كه هيچ كدوم از دوستان سوتي رو متوجه نميشه
    خودت اينجور معلوم هست آخر سوتي هستي پس از اون زير 18 ساله هاش انتخاب كن

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نيش نيش عزيز تر از جان شما هم خواهش مي كنم پست هات رو از حالت چت كه پاي هر پستي شما پست چت گونه مي ديد خارج كن كه تاپيكي كه خود شما زدي و اين همه هم پرطرفدار شده مطالب خوندني تر داشته باشه تا
    تشكر ها و .... هاي ....
    چشم ديگه تكرار نميشه !

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام.
    راستش من به جز اون سوt كه همه دادن (كه در مورد كارت اينترنت و فكر مي كردم(يم) كه مثل كارت تلفن يا كارت اعتياري كه بايد توي يه جايي قراربديم تا وصل بشته توي اينترنت (راستش زير فلاپي يه جاي خالي هست من فكر مي كردم بايد اونجا واسه اينه كه يه دستگاهي جاش بزاريم تا كارت اينترنت رو تو اون ببريم!!))
    سوتي خاص ديگه اي خودم ندادم ولي ولي همه دبيرامون تا دلت بخوان سوتي ميدن (البته يكسان نيستن كم وزياد دارن) و ما هميشه در سر كلاس در حال خنده هستيم!! و دبيراي بيجاره هر دقيقه نگاه مي كن به ساعتاشون تا ببينن كي زنگ مي خوره!!!
    (مخصوصا دبير عربي و فيزيك!!!)
    اوه بله يه سوتي توي امتحان هندسه دادم كه به ضررم تموم شدو و2 نمره مفت از دست دادم.
    امتحان ترم هندسه بود كه سوال داده بودن طول پاره خط Pc رامحاسبه كنيد!!
    ما هم آستينارو زديم بالا و شروع به حل مسئله كرديم.ولي در پايان كار عدد آوگاردورو بدست آوردم!!
    همه ي بچه ها يه چيز بدست آوردن و من يه چيز ديگه. وقت دادن ورقه ها رسيد. ورقه ي من رو كه ديد دبيرمون گفت فلاني بيا اين جا ببينم.
    گفتم بله آقا؟!
    گفت اين مسخره بازي هاي در اوردي؟! چرا اين جوري نوشتي تو برگت؟
    گفتم چي شده آقا؟
    گفت چرا C رو 30 نوشتي؟ ها؟
    برو گمشو بشين!!!
    من هم سرم رو انداختيم پايين و رفتم سرجام نشستم.
    بعد از اون بچه هر وقت منو مي ديدن مي گفتن اين هم آخر عاقبت پي سي ورلد.
    (اخه همه ي مي دونن من عضو پي سي ورلدم و بهم ميگن بچه پي سي!!!)
    Last edited by Mehran; 19-02-2006 at 10:09.

پروفشنال ميلاد پوررجب's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    daneshju.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MaFia
    دقيقا رسيديم سر بحث جنبه بعضي از دوستان و احترام به جمع و چهاچوب هايي كه هست
    اين چند تا پست آخري رو كه خوندم دقيقا شده بود موضوع فقط پورنو و موضوعاتي بود كه براي انجمن شرم آور بود
    دوستان خوبم احترام به قوانين و يا حتي جمع يه اصل هست براي همه ما
    و فكر مي كنم وقتي نه يك بار چندين بار اين موضوع توسط دوستان رعايت نميشه هيچ ارزشي رو براي جمع قائل نيستند
    پس خواهش مي كنم براي بار آخر از آقاي Sooot كه فكر مي كردم احترامي براي جمع قائل هستند موضوعات سكسي و ... كه براي خودشون جالب هست رو در اين انجمن مطرح نكنند و همين طور آقاي
    milad-poorrajab !
    همين طور باقي دوستان كه ديگه تكميل كردن صحبت هاي ايشون رو از جمله Sina.G
    شايد خيلي از ما ها حداقل من شخصا جرات اين موضوع رو دارم كه با دوستاني بعضي از مباحث رو داريم اما هر سخن جايي هر نكته مكاني!!!!
    واقعا حيف هست كه تاپيك سر اين بي توجهي ها قفل شه

نيش نيش عزيز تر از جان شما هم خواهش مي كنم پست هات رو از حالت چت كه پاي هر پستي شما پست چت گونه مي ديد خارج كن كه تاپيكي كه خود شما زدي و اين همه هم پرطرفدار شده مطالب خوندني تر داشته باشه تا
    تشكر ها و .... هاي ....
    مافیا جان واقعا ببخشید من فکر کردم همه اینطور سوتیایی مینویسن در اینجا از شما و از همه ی خوانندگان این تاپیک عذر خواهی میکنم

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

14

نقل قول نوشته شده توسط MaFia
    دقيقا رسيديم سر بحث جنبه بعضي از دوستان و احترام به جمع و چهاچوب هايي كه هست
    اين چند تا پست آخري رو كه خوندم دقيقا شده بود موضوع فقط پورنو و موضوعاتي بود كه براي انجمن شرم آور بود
    دوستان خوبم احترام به قوانين و يا حتي جمع يه اصل هست براي همه ما
    و فكر مي كنم وقتي نه يك بار چندين بار اين موضوع توسط دوستان رعايت نميشه هيچ ارزشي رو براي جمع قائل نيستند
    پس خواهش مي كنم براي بار آخر از آقاي Sooot كه فكر مي كردم احترامي براي جمع قائل هستند موضوعات سكسي و ... كه براي خودشون جالب هست رو در اين انجمن مطرح نكنند و همين طور آقاي
    milad-poorrajab !
    همين طور باقي دوستان كه ديگه تكميل كردن صحبت هاي ايشون رو از جمله Sina.G
    شايد خيلي از ما ها حداقل من شخصا جرات اين موضوع رو دارم كه با دوستاني بعضي از مباحث رو داريم اما هر سخن جايي هر نكته مكاني!!!!
    واقعا حيف هست كه تاپيك سر اين بي توجهي ها قفل شه

تشكر ها و .... هاي ....
    سلام مافیا جان ، خسته نباشی.
    اول می خواستم این پست رو به صورت خصوصی واست بفرستم ولی دیدم بد نیست دوستان دیگه هم این رو بخونن.
    مافیا جان ، بیخود شلوغش نکن .
    اگه شما می دونستی پست سوت خارج از چهارچوبه ، خوب از اول باید اون رو پاک می کردی تا من هم جواب سوالشو ندم ، این از نکته ی اول .
    دوم اینکه تو یه طوری اخطار دادی که اگه کسی از موضوع خبر نداشته باشه فکر میکنه من یه کلمه بسیار رکیک رو به کار بردم ، در حالی که اصلا اینطور نیست ، به نظر من خود کلمه ی سکس از اون کلمه ای که من به کار بردم 100 برابر رکیک تره ( چون که او کلمه اصلا رکیک نبود).
    در ضمن ، خوبه که تو ساکن سیسیلی ، چون اگه ساکن ایران بودی حتما می خواستی منو Ban کنی.
    والسلام ، نامه تمام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Am!d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هر جا که تو نباشی !!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Sina.G
    سلام مافیا جان ، خسته نباشی.
    اول می خواستم این پست رو به صورت خصوصی واست بفرستم ولی دیدم بد نیست دوستان دیگه هم این رو بخونن.
    مافیا جان ، بیخود شلوغش نکن .
    اگه شما می دونستی پست سوت خارج از چهارچوبه ، خوب از اول باید اون رو پاک می کردی تا من هم جواب سوالشو ندم ، این از نکته ی اول .
    دوم اینکه تو یه طوری اخطار دادی که اگه کسی از موضوع خبر نداشته باشه فکر میکنه من یه کلمه بسیار رکیک رو به کار بردم ، در حالی که اصلا اینطور نیست ، به نظر من خود کلمه ی سکس از اون کلمه ای که من به کار بردم 100 برابر رکیک تره ( چون که او کلمه اصلا رکیک نبود).
    در ضمن ، خوبه که تو ساکن سیسیلی ، چون اگه ساکن ایران بودی حتما می خواستی منو Ban کنی.
    والسلام ، نامه تمام.
    دوست عزيز همه چيز هايي كه مافيا جان ديشب پاك كرده بود رو من خوندم .
    مافيا كه هرچي رو پاك نميكنه . وقتي ميبينه كه شما ول كن نيستي خوب مياد همه رو پاك ميكنه و كسي هم نميتونه برا اشتباهش دليل بياره حتي اگه منطقي باشه .
    كار خطا كه دليل نداره . داره ؟
    شما به چيز ركيكي اشاره نكردي اما متنت ذهن ادم رو بسمت مسايل .... سوق ميداد . حتمآ نباث مستقيمآ اشاره كني كه .
    غير مستقيم اشاره كردي . چه فرقي ميكنه .
    در هر صورت كار درستي نبود و اعتراضي وارد نيست .

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

Masih جانن ، منظورت رو از لفظ " ول نمی کردی " متوجه نمی شم ، اون اولین پست من توی این تاپیک بود ، عزیز من ، ول نمی کردی یعنی چه ، مگه من کنه ام.
    ٍٍٍٍثانیا با تموم احترامی که واسه ی تو و کارهای گرافیکی قشنگت قائلم ، ولی من اون پست رو خطاب به مافیا دادم ، شما لازم نبود جواب بدی ( با عرض معذرت)
    از این به بعد هم اگه کسی چیزی رو می خواد به من بگه بهتره خصوصی بگه تا من مجبور نشم جوابشو ( اگه داشتم ) اینجا بدم تا به قول دوستان پست بیهوده تولید نشه ( منظورم از پست بیهوده همون پست هاییه که توی این تاپیک زیاد به چشم می خوره است )
    با تشکر

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

سينا جان جمله شما كه پاك شد از نظر من مشكل داشت
    در مورد پاك كردن پست خارج از چهارچوب خب بله 100% بايد پاك مي شد كه شد حالا اول و وسط و آخرش مهم نيست
    در مورد رابطه محل سكونت و بن شدن هم من متوجه نشدم ولي خب من در تهران زندگي ميكنم و شما هم بن نشدي
    من از محيطي كه هر كاربري سريع بن شه و مديران اونجا فقط اعمال قدرت كنند اصلا خوشم نمي ياد و سعي مي كنم هميشه پست هام از نوع خواهش باشه تا عقده نمايي
    من مفهوم كلي صحبتم يه چيز بود: يه خواهش كه چهارچوب ها رعايت شه
    پس فكر شما كه فرمودين همه فكر مي كنند شما جمله ركيك استفاده كرديد درست نيست چون مفهوم صحبت من خرفي از حرف هاي ركيك و ناسزا نبود بلكه خط قرمز هايي بود كه در يه انجمن رعايت ميشه ( انجمن پي سي ورلد)
    وگرنه شايد اين مباحث بين خيلي از دوستان هم باشه ( كه در پست قبلي گفتم يكيش خود من)
    در ضمن طرز فكر من و يا عقيده من به موضوعات و يا محل زندگي من چهارچوب ها و موارد ذكر شده رو اصلا تعيين نمي كنه بلكه فقط بنده ناظر هستم حال چه موافق چهارچوب ها و يا مخالف تعهد نظارت دادم
    اما خب حفظ چهارچوب ها يه اصل هست

اميدوارم موضوع براي شما روشن شده باشه و سو’ تفاهم حل شده باشه
    با سپاس از شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه رويا خانوم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

انتخابات ریاست جمهوری امسال بعنوان بازرس یکی از حوزه های انتخاباتی, انتخاب شدم. جمعه ساعت 6:30 صبح بیدار شدم چادر چاقور کردم واز خونه اومدم بیرون. حوزه انتخاباتی(مدرسه) هم نزدیک خونمون چند تا کوچه پایین تر بود. نرسیده به مدرسه دیدم دو تا مامورنیروی انتظامی دم درب ایستادن. پیش خودم فکر کردم الان اگر جلومو گرفتن و گفتن چی کار داری چی بگم...
    برگه و کارت معرفی رو دستم گرفتم و با اعتماد بنفس زیادی رفتم جلو
    و گفتم : آقا سلام
    من بازپرس هستم....این هم معرفی نامه و کارت من ...( من بازرس بودم)
    دو تا مامور رو می گی بزور خودشون را نگه داشتم تا نخندن و من خجالت زده ...اصلا نفهمیدم که کی رسیدم داخل ساختمون.
    یکی از مامورا هم نکرد نامردی 1 ساعت بعد اومد داخل ساختمون با نیشخند و صدای بلند داد زد این خانم بازپرس کجا هستند... منو مي گي در تمام اون روز سعی میکردم که دو تا مامورا منو نبینن...خیلی روز بدی بود. ( نکته جالب تر اینه که انتخابات به دور دوم کشیده شد و من مامورا را یک جمعه دیگه هم زیارت نمودم.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Am!d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هر جا که تو نباشی !!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Sina.G
    Masih جانن ، منظورت رو از لفظ " ول نمی کردی " متوجه نمی شم ، اون اولین پست من توی این تاپیک بود ، عزیز من ، ول نمی کردی یعنی چه ، مگه من کنه ام.
    ٍٍٍٍثانیا با تموم احترامی که واسه ی تو و کارهای گرافیکی قشنگت قائلم ، ولی من اون پست رو خطاب به مافیا دادم ، شما لازم نبود جواب بدی ( با عرض معذرت)
    از این به بعد هم اگه کسی چیزی رو می خواد به من بگه بهتره خصوصی بگه تا من مجبور نشم جوابشو ( اگه داشتم ) اینجا بدم تا به قول دوستان پست بیهوده تولید نشه ( منظورم از پست بیهوده همون پست هاییه که توی این تاپیک زیاد به چشم می خوره است )
    با تشکر
    ببين سينا جان اون حرف ضايع نبود ؟؟؟ شما نميدوني كه اينجا دخترام ميان ؟؟؟
    شما خيلي پست تو فر’وم ميدي كه همشون خوبن . اما من با اين يكي تعجب كردم .
    حالا بگذريم . سوئتفاهم نشه فقط يكم ضايع بود همين كه نمينوشتي بهتر بود .
    از دست كسي هم ناراحت نشو چون اينجا همه دوستن .
    قربانت مسيح

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •