اگه کد تقلب یا ترینر دارید ممنون میشم بزاریدچون من تواون مرحله ای که سوار کالسکه میشم هی تیر میخورم ومیمیرم
![]()
اگه کد تقلب یا ترینر دارید ممنون میشم بزاریدچون من تواون مرحله ای که سوار کالسکه میشم هی تیر میخورم ومیمیرم
![]()
ترينر توي پست اول هست از اونجا دانلودش كن
سلام کسی سریال بازی رو نداره من میخوام مولتی پلیز تو اینترنت بازی کنم سریال می خواد
نه دوست عزيز بازي اصلا سريال نداره حتي كرك هم لازم نيست كه بشه بازي كاملا مفت عرضه شده. ميشه گفت يك هديه قابل از طرف يوبي و تچلند هست. كه به ما داده شده و جاي بسي تشكر هست براي مولتي پلير بايد شما يك پرو فايل بسازيد توي سايت بازي. كه البته ممكن هست اونجا پولي باشه ولي براي سينگل پلير هيچ كرك و سريال و دنگ و فنگي نياز نيست.
بازی داره خیلی جالب میشه . چه عجب بالاخره یه بازی خوب هم اومد .
تو این چند ماهه اخیر که هرچی اومد جالب از کار در نیومدش
پست اول ویرایش سوم لینکش خرابه.( دانلود میشه ولی فایل rar باز نمیشه).
لينك پست اول اصلاح شد حالا مي تونيد دانلود و استفاده كنيد.
شما سيو هم مي خواستيد نميدونم الان دير شده يا نه به هر حال adsl امروز صبح رسيد دستم برات آپلود كردم اينم لينك:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی رو رو 360 تموم کردم.(در عرض 5 ساعت)
نسخه ی اول بازی داستانی قوی داشت ولی در برخی زمینه ها خوب عملا نکرد مثل گیم پلی موقعی که کنترل بیلی دستت بود.
در این نسخه تمام اون صحنه ها عوض شدن و جاشونو به یک گیم پلی عالی دادن.بازی در یک کلام شاهکار بود.گرافیک بازی عالی بود.هنوز هم تو فکر اون فیزیک قوی اب بازی یا جنگل هاش هستم.
اگه دقت کرده باشین مرحله اخر تو همون مکانی اتفاق می افته که تو نسخه ی اول هم مرحله ی اخر همونجا بود.(مکان juarez)
این بهترین prolouge بود که می شد برای این بازی ساخت.
تنها نکته ی منفی بازی کوتاهی اون بود.(من ظرف نیم روز بازی رو تموم کردم) انتهای بازی هم بسیار زیبا بود اما به زیبایی پایان نسخه ی اول نبود.
نکات مثبت هم همه چیز از گیم پلی گرفته تا فیزیک صداگذاری موسیقی گرافیک و....هیجان.
دوستان
اجرا شدن بازی چه جوریه ؟ آیا مثل شماره یکش سنگینه ؟
درود به همه دوستان.
من توی اجرای بازی به مشکل برخورد کردم،
مشکل اینجاست که با اینکه سیستمم خیلی عالیه ولی بازی روی ویستا خیلی کند اجرا میشه و
هیچ فرقی هم نمی کنه که تنظیمات گرافیکیش در چه حدی باشه ، بازم کنده!
روی XP واقعا عالی اجرا میشه ولی یه مشکل بزرگتر داره و اونم اینه که صدا نداره، کسی میدونه مشکل از کجاست؟
درضمن آخرین ورژن درایور کارت گرافیک(Connect3D 4870 Extreme OC) و DirectX هم نصبه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)