مگه من گفتم از خودش خبر بذاره
خوب ایشون گفته بودن سه شنبه هفته قبل
من هم میگم یک هفته گذشته و هنوز خبری نشده
مگه من گفتم از خودش خبر بذاره
خوب ایشون گفته بودن سه شنبه هفته قبل
من هم میگم یک هفته گذشته و هنوز خبری نشده
میدونم بهزاد جون ولی شاید ea بد قولی کرده خبری نذاشته !!!
خود آرمین سرش درد میکنه واسه اینکه ازین بازی خبری بیاد 3 سوت ترجمه کنه بزاره اینجا : دی
بابا مگه تقصير منه ea بازي رو رو نمايي نمي كنه و در موردش اطلاعات رو فاش نمي كنه. همه خبر گذاري ها اعلام كرده بودند كه ea هفته پيش بازي رو رونمايي مي كنه حالا نكرده به قول نويد بايد از خودم خبر منتشر كنم. ديگه كم كم حالا كه فيفايي شدي بايد به بدقولي هاي ea هم عادت كني
اي قربون آدم چيز فهم
این ea هم خیلی بی سرو صدا داره کار می کنه و همین ادم رو متعجب می کنه
معلوم نیست که چه خبره که صداش رو در نمیارن؟!
فقط خدا کنه هر چی هست نسخه pc رو نکست بزنن
شاید میخوان به جای فیفا یه بازی دیگه بسازنشوخی کردم.ولی این ea معمولا خبر زود میداد.نمیدونم چی شده امسال secret شده
آرمین تو که میگفتی "فیفا 10 صد درصد نکست بید"حالا خودتم به شک افتادی هابابا مگه تقصير منه ea بازي رو رو نمايي نمي كنه و در موردش اطلاعات رو فاش نمي كنه. همه خبر گذاري ها اعلام كرده بودند كه ea هفته پيش بازي رو رونمايي مي كنه حالا نكرده به قول نويد بايد از خودم خبر منتشر كنم. ديگه كم كم حالا كه فيفايي شدي بايد به بدقولي هاي ea هم عادت كنيمیخوای زود خبرا بیاد.
حالا چرا اینقدر عجولانه؟؟؟؟یکم صبر کنید.شاید ea میخواد همه ی اطلاعاتو با هم بده.شایدم نخواد فعلا اطلاعات بده تا همه قدر فیفا رو بدونن و تو کفش بمونن.ولی این جور کارا نشون میده ea میخواد چیز تمیزی عرضه کنه
راستی چرا آواتار عوض کردی آرمین؟؟؟همون قبلیه بهتر بود که![]()
من هنوزم به شما مي گم كه بازي بي برو برگرد نكست هست فقط مي خوام 100% مطمئن بشم از فيفا 08 به اينور مطمئن بودم فيفا 10 نكست خواهد بود. حالا ببينيم چي ميشه ديگه ايشالا كه ته قلبم دوروغ نگه وگرنه ته قلبم رو به جرم دروغگويي و خيانت به 80 سال تپيدن بي عيب و نقص محكوم مي كنم دي:
آواتار رو همينطوري عوض كردم آخه re5 خبري از كراوزر نيست
(متن زیر کپی برداری نیست و تحلیل شخصی بنده می باشد)
خوب بزارید یه تحلیل کوچک بر اینکه چرا نسخه Next فیفا واسه ی PC نیومده انجام بدیم !
(( البته دوستان برای بهتر فهمیدن مطلب می بایستی اندکی با ابزار ساخت بازی های رایانه ای آشنا باشن ))
باید بگیم که فیزیک بازیکنا در فیفا نکست گفته میشه بر اساس موتور قدرت مند Euphoria engine هست و دیگه از rag doll ها استفاده ای نشده ! و حرکت بازیکنا on the fly توسط CPU پردازش میشه (یعنی دیگه خبری از motion capture و اینها خبری نیست !) و در نتیجه استفاده از CPU بسیار افزایش پیدا می کنه ! و یه جورایی اون حرف EA هم زیاد بی ربط نبوده که PC های فعلی واسه این بازی ضعیف هستند ! بخاطر CPU های ضعیفشون ! چون فیفا نکست از نظر گرافیک واسه PC مشکلی ایجاد نمی کرد ! ولی مشکل همین موتور بود که در کنار موتور اصلی بازی می تونست پردازش رو خیلی سنگین کنه ! (( شاید از این جهت بود که برای GTA IV گفته شد حداقل CPU دو هسته ای !! چون GTA IV ازین موتور قدرتمند واسه پردازش فیزیک حرکت اشخاص استفاده می کرد ))
تفاوت Motion Capture و Rag Doll (تکنولوژی های فعلی , فیزیک حرکتی) با Euphoria engine :
16MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب خوشبختانه از نظر فنی این موتور خفن برای فیزیک حرکتی در بازیها برای PC هم قابل استفاده هست (همونطور که دیدم GTA IV برای PC هم اومد) .. ولی با توجه به چیزی که در GTA IV دیدیم با سیستم های خیلی از بچه ها بازی سنگین اجرا می شد ! در نتیجه سیستم های خیلی خوب می تونستند بازی رو خوب اجرا کنن ! و اگر نسخه نکست فیفا هم برای PC می اومد قطعا و به احتمال خیلی زیاد همین مشکلات رو با فیفا داشتیم ... خوب حالا که نا امید شدیم ازینکه سیستم مون حتما باس توپ و بالای 2 هسته ای باشه تا بتونیم از بازیهای نکستی که ازین موتور استفاده می کنن لذت ببریم (مثل فیفا نکست و GTA IV) وقتشه که یه خبر خوش بهتون بدم !
چند نکته : (که برای خبر لازمه که اینارو بدونید از قبل)
- یکی اینکه CPU های چند هسته ای قیمت هاشون داره خوب افت می کنه شما CPU 3 هسته ای AMD رو می تونی با قیمتی زیر 100 تومن بخری ! ( که پیشنهاد می کنم واسه بازیهای نکست که دیگه کم کم می خوان واسه PC سروکلشون پیدا بشه حتما دیگه یه دستی به سرو گوش سیستم تون بکیشین ! (برین تو کاره بالای دو هسته ای !)
- دوم اینکه تکنولوژی نسبتا جدید nVidia که همون CUDA هست واقعا یه جوری انقلابی در PC ایجاد کرد ! کدوم انقلاب ؟؟ خوب در واقع CUDA خواصیتش اینه که شما فقط از GPU تون دیگه فقط برای رندر و بازی استفاده نمی کنید ! شما با این تکنولوژی می تونید از گرافیکتون به عنوان یه کمک پردازنده استفاده کنید ! یعنی انویدیا با این کار پردازش فیزیک رو برای کارتهای گرافیکی فعال کرد (قبلا برای فیزیک قوی فقط می بایستی پردازنده های فیزیک Agiea رو خریداری می کردید) علاوه بر پردازش فیزیک , کارتهای گرافیکی که از CUDA بهره می برند , می توانند در پردازش های Encoding , Decoding نیز استفاده شوند (همون تبدیل فایلهای تصویری به یک دیگر , که قبلا تمام محاسبه بر دوش CPU بود !) که با این کار استفاده از CPU بسیار کاهش می یابد و GPU در محیط windows هم قطعه بسیار کارآمد تری نسبت به حال می شود ! پس توجه داشته باشید با خرید کارتهای گرافیکی Geforce 8000 به بعد می توانید در سیستم خود یه کمک پردازنده هم داشته باشید !
حال خبر خوش اینه که انویدیا برای قدرت مند کردن خودش داره با این تیم Natural Motion (سازنده Euphoria) همکاری می کنه تا بتونه CUDA رو برای پردازشهای سنگین Euphoria engine آماده کنه .. این کار باعث میشه دیگه وقتی شما می خواهید بازی ای رو بازی کنید که این Euphoria engine توش بکار رفته ( مثل FIFA Next-Gen ) دیگه مشکل پردازشی ای که الان دارید رو نداشته باشید !
حال بخاطر اینکه کمی تصویری تر با این Euphoria engine آشنا بشید شما رو به لینک زیر دعوت می کنم !
اگه سوالی هست در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by djmd; 04-05-2009 at 16:53.
بابا اینا نسخه ی نکست رو واسته pc بدن کاری به سیستم مردم نداشته باشن.مردم خودشون خوب میدونن چیکار کنن![]()
بخ نظر من این ارامش قبل از تفانه![]()
ینی موتوری که پارسال تو فیفا نکست بود (موشن کپچر) دیگه به کار برده نمیشه مطمئنی میخواد از یوفوریا استفاده کنه.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)