اینا نیست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا نیست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
آهان من فکر کردم SPB Mobile Shell رو استفاده کردید.اینو هم تست کنی بد نیست.در مورد اس ام اس خیر وقتی برای من میاد صفحه روشن میشه.
آقا مشکل phonealarm به بهترین شکل ممکن حل شد.
دوستان از ورژن 2.23 به بعد این برنامه استفاده کنید. یک آیکون کنار استارت اضافه میکنه که با یه کلیک نوار phonealarm رو تو همون صفحه تاچ فلومیآره. خوبیش اینه که همون کرک ورژنهای قبلی هم روش جواب میده.
واقعا هم عالیه. من که کاملا راضیم.
ولی مشکل روشن نشدن چراغ LED وقتی میسد کال دارم یا مسیج یا ریمایندر هوز هست. اون چراغ که باید چشمک بزنه رو میگم.
از چیه یعنی؟
سلام.
شما باید برید به قسمت :
Settings=>Personal=>Sound &Notifications بعد از قسمت پایین صفحه Notifications رو انتخاب کنید توی Box اول گزینه Reminders رو انتخاب کنید سپس توی گزینه هایی که میاد Flash Light رو تیک بزنید و مدت زمانش رو بر حسب دلخواهتون تنظیم کنید.(البته برای میسد کال و... هم به همین ترتیب باید از اون باکس انتخاب و تنظیم کنید)![]()
Last edited by AryanLand; 21-02-2010 at 03:03.
من منظورم اون چراغ کوچک چشمکزن بالای گوشی بودها
اضافه شد:
دوستان مشکل حل شد. مشکل از نصب برنامه phonealarm بود که یک سری تغییراتی تو تنظیمات گوشی میداد. با یک کمی تغییر تو کدهای برنامه، همزمان با استفاده از برنامه مشکل هم حل شد.
اگر کسی از دوستان phonealarm نصب داره و این مشکل رو داره اینجا روش حلش توضیح داده دشه:
pocketmax.net/smf/index.php?topic=6939.0
مشکل روشن کردن بلوتوث رو phonealarm هم اینجا توضیح داده شده:
pocketmax.net/smf/index.php?topic=7842.0
Last edited by phoenix333; 22-02-2010 at 09:59.
دوستان من پیامهایی که میفرستم ساعتشون درسته ولی پیامهای دریافتی ساعتشون رو اشتباه میزنه. دو سه ساعت جلوتر! به نظر شما از چیه این مشکل؟
یه سوال دیگه هم هست توی فایلها که داشتم میگشتم تو my documents>UA contacts>Emoticon یک سری اسمایلی بود. اینا دقیقا چیه؟ تو مسیجها میشه فعالش کرد که اسمایلیها رو تبدیل کنه مثلا تبدیل (-: به؟ اگر نه اینا اصلا واسه چیه؟
Last edited by phoenix333; 25-02-2010 at 13:12.
سلام
یک مسئله بی ربط به ذهنم رسید! ضرر ندارد!
دوستانی که تمایل به نصب Microsoft .Net Comapct Framework 3.5 دارند، پک اصلی و کامل این بسته را میتوانند از مسیر زیر دانلود کنند:
microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e3821449-3c6b-42f1-9fd9-0041345b3385
ولی به طور خاص برای Pro2 نصب یک تک فایل NETCFv35.wm.armv4i.cab و نهایش NETCFv35.Messages.EN.cab کفایت میکند و در پک فوق هم فقط این دو بسته روی گوشی نصب خواهند شد که میتوانند از لینک زیر دانلود کند:
mediafire.com/?zlodkd1zeod
(( برنامه های نوشته شده با زبان های دات نت برای اجرا به Framework نیاز دارند. ))
آقا ما یه netframe 3.7 پیدا کردیم نصب کردیم. (NETCFv37.cab) حالا شما میفرمایید این رو. نمدونم یعنی به نظرتون 3.5ش بهتره؟
سلام
منظورتان Net Compact Framework 3.7 است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقا ما یه netframe 3.7 پیدا کردیم نصب کردیم
من زندگی و شغلم به Framework گره خورده، نسخه بعد از 3.5 نسخه 4.0 است که هنوز برای ویندوز موبایل عرضه نشده!
باز هم گفتم شاید من اطلاع نداشتم !!!!
در سایت مایکروسافت جستجو کردم، هیچ لینک دانلود 3.7 پیدا نکردم.
میتوانم با اطمینان بالا بگویم شرکت مایکروسافت Microsoft .Net Comapct Framework 3.7 ای ارائه نکرده!
احتمالاً مثل ماجرای XP-SP3 است که یک سال قبل از عرضه توسط مایکروسافت در CD فروشی های ایران CD تحت عنوان XP-SP3 عرضه میشد!!!!!
یا از ماه ها قبل نسخه ای با نام Winrar 4.XXXX در اینترنت موجود است، در حالیکه در خود سایت rarlab الان 2010 تازه نسخه Winrar 3.92 عرضه شده!!
اینها را معلوم نیست چه افرادی و با چه اهدافی تولید میکنند!
کلاه برداری و منفعت مالی(!)، ویروس و تروجان و کش رفتن اطلاعات کاربر(!) دستکاری نسخه اصلی از روی بی کاری و کنجکاوی و حتی مثلاً تکمیل آن(!!!!) سرکاری(!) ... نمیدانم!
بحرحال مایکروسافت نسخه 3.7 نداده و احتمالاً نخواهد داد و نسخه بعدی 4.0 خواهد بود. (شرکت دیگر و فرد دیگر را نمیدانم)
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)