تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 18 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 174

نام تاپيک: HTC Touch Pro2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مجدد زنگ نزدم و پیگیری نکردم ولی بالاخره انشاا... رام رسمی 6.5 را نمایندگی بیاورد آپگراید میکنم
    اینا نیست؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

MTPInstall_v0.3.6.2 که در واقع همون Manila Today Page هست رو استفاده کردم. منتها یه جورهایی خیلی اصولی نیست دیگه.

اون نقص Task تو تاچ‌فلو هم که همه بهش اعتراض دارند.

راستی برای شما هم وقتی مسیج می‌اد فقط زنگ میزنه و صفحه روشن نمی‌شه ؟!؟ من گفتم شاید ایراد از برنامه‌ها یا تنظیماته هاردریست کردم ولی همچنان اینجوریه. وقتی مسیج می‌اد صفحه روشن نمی‌شه با اینکه توی sounds and notification برای قسمت flash light for تو مسیج‌ها روشنه

کسی می‌دونه دلیل ممکنه چی باشه و چه‌طور حل می‌شه؟

سلام.

آهان من فکر کردم SPB Mobile Shell رو استفاده کردید.اینو هم تست کنی بد نیست.در مورد اس ام اس خیر وقتی برای من میاد صفحه روشن میشه.

3. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا مشکل phonealarm به بهترین شکل ممکن حل شد.
    دوستان از ورژن 2.23 به بعد این برنامه استفاده کنید. یک آیکون کنار استارت اضافه می‌کنه که با یه کلیک نوار phonealarm رو تو همون صفحه تاچ فلومی‌آره. خوبیش اینه که همون کرک ورژن‌های قبلی هم روش جواب میده.
    واقعا هم عالیه. من که کاملا راضیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ولی مشکل روشن نشدن چراغ LED وقتی میسد کال دارم یا مسیج یا ریمایندر هوز هست. اون چراغ که باید چشمک بزنه رو میگم.
    از چیه یعنی؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ولی مشکل روشن نشدن چراغ LED وقتی میسد کال دارم یا مسیج یا ریمایندر هوز هست. اون چراغ که باید چشمک بزنه رو میگم.
    از چیه یعنی؟

سلام.

شما باید برید به قسمت :

Settings=>Personal=>Sound &Notifications بعد از قسمت پایین صفحه Notifications رو انتخاب کنید توی Box اول گزینه Reminders رو انتخاب کنید سپس توی گزینه هایی که میاد Flash Light رو تیک بزنید و مدت زمانش رو بر حسب دلخواهتون تنظیم کنید.(البته برای میسد کال و... هم به همین ترتیب باید از اون باکس انتخاب و تنظیم کنید)
    Last edited by AryanLand; 21-02-2010 at 03:03.

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.

شما باید برید به قسمت :

Settings=>Personal=>Sound &Notifications بعد از قسمت پایین صفحه Notifications رو انتخاب کنید توی Box اول گزینه Reminders رو انتخاب کنید سپس توی گزینه هایی که میاد Flash Light رو تیک بزنید و مدت زمانش رو بر حسب دلخواهتون تنظیم کنید.(البته برای میسد کال و... هم به همین ترتیب باید از اون باکس انتخاب و تنظیم کنید)
    من منظورم اون چراغ کوچک چشمک‌زن بالای گوشی بودها

اضافه شد:
    دوستان مشکل حل شد. مشکل از نصب برنامه phonealarm بود که یک سری تغییراتی تو تنظیمات گوشی می‌داد. با یک کمی تغییر تو کدهای برنامه، همزمان با استفاده از برنامه مشکل هم حل شد.
    اگر کسی از دوستان phonealarm نصب داره و این مشکل رو داره اینجا روش حلش توضیح داده دشه:
    pocketmax.net/smf/index.php?topic=6939.0

مشکل روشن کردن بلوتوث رو phonealarm هم اینجا توضیح داده شده:
    pocketmax.net/smf/index.php?topic=7842.0
    Last edited by phoenix333; 22-02-2010 at 09:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من پیام‌هایی که می‌فرستم ساعتشون درسته ولی پیام‌های دریافتی ساعتشون رو اشتباه می‌زنه. دو سه ساعت جلوتر! به نظر شما از چیه این مشکل؟

یه سوال دیگه هم هست توی فایل‌ها که داشتم می‌گشتم تو my documents>UA contacts>Emoticon یک سری اسمایلی بود. اینا دقیقا چیه؟ تو مسیج‌ها میشه فعالش کرد که اسمایلی‌ها رو تبدیل کنه مثلا تبدیل (-: به ؟ اگر نه اینا اصلا واسه چیه؟
    Last edited by phoenix333; 25-02-2010 at 13:12.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    یک مسئله بی ربط به ذهنم رسید! ضرر ندارد!
    دوستانی که تمایل به نصب Microsoft .Net Comapct Framework 3.5 دارند، پک اصلی و کامل این بسته را میتوانند از مسیر زیر دانلود کنند:
    microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e3821449-3c6b-42f1-9fd9-0041345b3385

ولی به طور خاص برای Pro2 نصب یک تک فایل NETCFv35.wm.armv4i.cab و نهایش NETCFv35.Messages.EN.cab کفایت میکند و در پک فوق هم فقط این دو بسته روی گوشی نصب خواهند شد که میتوانند از لینک زیر دانلود کند:
    mediafire.com/?zlodkd1zeod

(( برنامه های نوشته شده با زبان های دات نت برای اجرا به Framework نیاز دارند. ))

11. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    یک مسئله بی ربط به ذهنم رسید! ضرر ندارد!
    دوستانی که تمایل به نصب Microsoft .Net Comapct Framework 3.5 دارند، پک اصلی و کامل این بسته را میتوانند از مسیر زیر دانلود کنند:
    microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e3821449-3c6b-42f1-9fd9-0041345b3385

ولی به طور خاص برای Pro2 نصب یک تک فایل NETCFv35.wm.armv4i.cab و نهایش NETCFv35.Messages.EN.cab کفایت میکند و در پک فوق هم فقط این دو بسته روی گوشی نصب خواهند شد که میتوانند از لینک زیر دانلود کند:
    mediafire.com/?zlodkd1zeod

(( برنامه های نوشته شده با زبان های دات نت برای اجرا به Framework نیاز دارند. ))
    آقا ما یه netframe 3.7 پیدا کردیم نصب کردیم. (NETCFv37.cab) حالا شما می‌فرمایید این رو. نم‌دونم یعنی به نظرتون 3.5ش بهتره؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    آقا ما یه netframe 3.7 پیدا کردیم نصب کردیم
    منظورتان Net Compact Framework 3.7 است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من زندگی و شغلم به Framework گره خورده، نسخه بعد از 3.5 نسخه 4.0 است که هنوز برای ویندوز موبایل عرضه نشده!

باز هم گفتم شاید من اطلاع نداشتم !!!!
    در سایت مایکروسافت جستجو کردم، هیچ لینک دانلود 3.7 پیدا نکردم.

میتوانم با اطمینان بالا بگویم شرکت مایکروسافت Microsoft .Net Comapct Framework 3.7 ای ارائه نکرده!

احتمالاً مثل ماجرای XP-SP3 است که یک سال قبل از عرضه توسط مایکروسافت در CD فروشی های ایران CD تحت عنوان XP-SP3 عرضه میشد!!!!!

یا از ماه ها قبل نسخه ای با نام Winrar 4.XXXX در اینترنت موجود است، در حالیکه در خود سایت rarlab الان 2010 تازه نسخه Winrar 3.92 عرضه شده!!

اینها را معلوم نیست چه افرادی و با چه اهدافی تولید میکنند!
    کلاه برداری و منفعت مالی(!)، ویروس و تروجان و کش رفتن اطلاعات کاربر(!) دستکاری نسخه اصلی از روی بی کاری و کنجکاوی و حتی مثلاً تکمیل آن(!!!!) سرکاری(!) ... نمیدانم!

بحرحال مایکروسافت نسخه 3.7 نداده و احتمالاً نخواهد داد و نسخه بعدی 4.0 خواهد بود. (شرکت دیگر و فرد دیگر را نمیدانم)

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •