تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 100 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

با سلام
    من نميدونم شما تو كدوم باغ هستين ؟؟؟؟
    من خودم امور مشتركين دارم و اينكه بچه ها شارژ ميكشن اينه كه به همه قفل سخت افزاري دادن و فقط ميشه شارژ 5000 توماني رو به قيمت 4800 خريد و شارژ 2000 توماني نميشه خريد كرد.
    و اما در خصوص اينكه اين نرم افزارها كلاهبرداريه بايستي بگم شما كلا از غافله عقب هستيد و ميشه با نرم افزار كلي شارژ خريد و به اطمينان ميگم قابل خريد است و هيچ ربطي به ip نداره.
    مديريت سايت كارت شارژ دات كام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیر من ما گوشمون از این حرفا پره شما دارید تبلیغ می کنید چون تو سایتتون دارید این نرم افزارو میفروشید اون کسی که اینو میفروخت 1000تومن خیلی کت و کلفت از شماست و جز اولین سایتایی که شارژ 2000میفروشه
    شما تو کدوم باغید
    اگه به این راحتی ها ست چرا شرکتا دارن له له 2000تومنی میزنن حالا واسه ما 40تومن و 100 تومن 700تومن پوله واسه این شرکتا که پول نیست عزیز من یه سری به سایتای معتبر فروش شارژ بزنید چرا دیگه عمده خیلی کم میدن ؟؟ یا کلا تکی می فروشن ؟
    بیخیال بابا
    خیلی راست میگید نحوه کارشو به ما بگید اصلا یه چند تا عکس از مراحل خرید شارژ توسط نرم افزارتون اینجا بذارید چجوری که هیچدوم بچه های پی سی ورد هیچکدوم اینو تایید نکردن یعنی یکی نبوده بره اینو بخره و اینجا بگه؟؟؟!!
    شما ثابت کنید من حرفمو پس میگیرم
    Last edited by beckham7; 24-08-2009 at 22:23.

2. 4 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

با سلام
    من نميدونم شما تو كدوم باغ هستين ؟؟؟؟
    من خودم امور مشتركين دارم و اينكه بچه ها شارژ ميكشن اينه كه به همه قفل سخت افزاري دادن و فقط ميشه شارژ 5000 توماني رو به قيمت 4800 خريد و شارژ 2000 توماني نميشه خريد كرد.
    و اما در خصوص اينكه اين نرم افزارها كلاهبرداريه بايستي بگم شما كلا از غافله عقب هستيد و ميشه با نرم افزار كلي شارژ خريد و به اطمينان ميگم قابل خريد است و هيچ ربطي به ip نداره.
    مديريت سايت كارت شارژ دات كام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ما اصلا تو باغ نیستیم شما ما رو روشن کن.
    در مورد شارژ 5000 تونی که قبلا هم گفتیم و دیگه نمیصرفه.خواستی بیا زیر قیمتی که بالا گفتی بهت کارتش رو بدم
    در مورد نرم افزار هم شما که اطمینان میدی یه چشمه ازش رو رو کن.
    2 تا عکس ازش بزار تا ببینیم راست میگی یا نه.
    آخه کدوم نرم افزاریه که مثل بچه آدم بره از سایتی که چند وقته شارژ نمیده شارژ بخره.
    نرم افزار شما هم چیزی نیست به جز یک نرم افزار پرکردن خودکار فرمهای اینترنتی که با یک سرچ کوچیک میشه چند مدلشو گیر آورد.بیشترشون هم خودکار نیستند و کاربر باید هر فرم رو تایید کنه.الان هم که سایت شارژ نمیده این نرم افزارها هم کار نمیده یعنی NULL میده.
    حالا شما که مدیر سایت هم هستی بیا یک کم در مورد نرم افزارت توضیح بده.

4. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته اينجور نرم افزارهايي هست من خودم ديدم اما مال اين آقا اينطور نيست

اين نمونه يكيش با عكس

6. 2 کاربر از mitr@ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

هر کی میخواد از برنامه تعریف کنه با یک یوزر جدید میاد
    این برنامه که الان نمیتونه شارژ بگیره؟
    قیمتش چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عزيز من قصد تعريف از برنامه رو ندارم ولي ديدم و مي دونم كه الان هم كار ميكنه حتي همين ديشب باهاش 2750 تا شارژ گرفتن قيمتش هم قيمت خون باباشه ميگي نه ببين
    حرفه اي - Professional3.4يك سيستم6،000،000
    حرفه اي - Professional3.5يك سيستم7،000،000
    حرفه اي - Professional3.5دو سيستم13،000،000
    حرفه اي - Professional3.5سه سيستم19،000،000
    حرفه اي - Professional3.5پنج سيستم30،000،000
    Last edited by mitr@; 25-08-2009 at 15:11. دليل: تغيير رنگ نوشته كه درست ديده نمي شد

9. این کاربر از mitr@ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض دوستمون از گرگان بخونن

شما که برنامه داری میتونی بگیری سایت داری میتونی میفروشی اگه میتونی روزی 3000 تا بخری واسه چی تبلیغ نرم افزار رو تبلیغ میکنی رو هر شارژ 200 تا هم ببری میشه روزی 600 هزار و ماهی 18 میلیون
    مثلا روزی که سایت پیغام میده در حال حاضر امکان خرید شارژ با این قیمت میسر نمیباشد برنامه تون میخواد چی کنه یا خطا و نول میده چه گلی به سر ما میزنه
    من خودم دیشب تو یه ساعت تونستم 100 تا بخرم و تو ساعت بعدی 40 تا همش هم به سایت مربوطه برنامه شما هیچ چیز رو سریع نمیکنه فقط یه نظمی میده که 300 هار تومان نمی ارزد .
    راستی شما خبر نداری کارت 2000 تونی کی میاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض مدیریت سایت کارت شارژ

سلام
    در هر صورت من مطمئنم نرم افزار تاثیر چندانی نداره چون من خودم شده تو یک ساعت بالای 100 تا شارژ بخرم
    بدون نرم افزار و روبوفرم از شما سوالی داشتم که این شرکت کی میخواد دو تومنی به بازار بفرسته فکر کنم شما اطلاعات زیادی داشته باشید میتونیم امیدوار باشیم به ادامه کار یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اره دیگه نرم افزار به درد نمیخوره چون سایت باز شده ، من همون اول هم گفنم این نرم افزار چیزی جز سرکاری نیست!
    خوب دوستان از کدوم بانک خرید میکنید؟ که میتونید این قدر زیاد کارت بگیرید چون خود من توی 6 یا 7 ساعت میتونم 100 تا بگیرم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من خودم به شهر موبایل پول واریز کردم تا نرم افزار خرید کارت شارژ را برایم بفرستند پول را گرفتند ولی نرم افزار که نفرستاند هیچ - جواب تلفن هم دیگه نمی دند - همش سرکاریه و کلاهبرداریه

14. این کاربر از sabamobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقا من اين نرم افزار رو که عکسشو نشون داده دارم هر کي ميخواد يه اميل به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده تا واسش بفرستم وقتي که سايت خوب باشه واقعا خوب کار ميکنه و در ساعت 400 ميگيره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •