یعنی deley lag تیک گیر کردن ثانیه ای تیک زدن در بازی تیکه تیکه شدن یه ثانیه ای بازی
این بازی برای کنسول پلی استیشن دو هست
یعنی deley lag تیک گیر کردن ثانیه ای تیک زدن در بازی تیکه تیکه شدن یه ثانیه ای بازی
این بازی برای کنسول پلی استیشن دو هست
اها يعني بازي يه ثانيه گير ميكنه . راستشو بخواي خبر ندارم بازي تو شماره ي اوندر فال لايف اهسته شده گرسنه ميشي
دست از شكمت ميگيري اين همون گير كردنه يا خسته ميشي بازي سرعتشو نداره.مشكل از لنزت نيست شايد خط برداشته.
سرعت بازی پایینه همین مثل هاروستمونای قبلی سریع نیست یه جوریه
سلام دوستان بنده ابتدا بازیمو با بذرهایی که خریدم و کاشتم شروع کردم و بازی در فصل بهار آغاز میشد و همه چیز خوب پیش میرفت که بذر ها به عمل اومد و از بین رفتند اما بعد از اون بنده هر چی سعی کردم که بذز های دیگری بکارم اما نشد و گیاها خود به خود از بین میرفتن من زمان دوم خودم رو بصورت شطرنجی به کاشت بذر اختصاص دادم و هر دفعه در هنگام بذد پاشی به اونها کود میدادم و روزی دو بار ولی بازیم از بین میرفتن میخوام بدونم آیا در هر فصل باید بذز خاصی در زمین کاشته بشه یا باید عملیات دیگری انجام داد
و آیا به درختان فقط یک بار باید کود داد و همینطور به گیاهان؟
لطفا بنده رو کمک کنید با تشکر
اقا من روی ps2 بازی میکنم ولی تصویر سیاه و سفیده چکار کنم؟
مرسی.
درسته هر فصلی بذر مخصوصی داره بعد هم تو باید تو زمین دوم بکاری نیازی هم به کود نداره
بهار و پاییزTomatoes: Spring- Fall.
Watermelon: Spring- Summerبهار و تابستان.
Melons: Summer- Fall.تابستان و پاییز
پاییز و بهارStrawberries: Fall- Spring.
تابستانو زمستانTurnips: Summer- Winter.
زمستان بهارPotatoes: Winter- Spring.
پاییز و زمستانCarrots: Fall- Winter.
Sweet Potatoes: Fall only.فقط پاییز
برای منم همینطوره ولی مقع بازی هاروست مون از کونورتور ps2 استفاده میکنم درست میشه تو هم میتونی تهیه کنی ok
سلاماقا مشكل شما از تلويزيون هست كه بايد ازPALبهNTCKيا بر عكس تغييرش بدي شما مدل كامل تليويز يون واينچش را بگو تا دكمه هاي تغيير رنگ را نشونت بدم ايا شما تلويزيون را جديد خريديد؟
.در ضمن از اقا مصطفي هم ممنونيم
اگه شما هم اين هايي كه گفتم را بديد مشكل تليويزيون شما هم حله.ممنون.
![]()
خیلی ممنون.تلویزیون من 21 اینچ سامسونگ بالاش هم نوشته plano.همینارو میدونم اگه بیشتر لازمه که بدونید برم دنبال جعبه اش بگردم؟هان؟
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)