من یه جایی خوندم که امسال ظاهرا pes 2010 برای pc منتشر نمیشه.
این صحت داره؟؟
من یه جایی خوندم که امسال ظاهرا pes 2010 برای pc منتشر نمیشه.
این صحت داره؟؟
خوب چون می دونستم می خونی گفتم نگنید تا حس کنجکاویتون گل کنه بخونید
نه خیر شایعه اس و توی گیمینگ اگزس شوخی سوم آوریل بود که منتشر شد فرداش گفت که شوخی بود
:دئ
ولی خیلی حال کردم آرمین جان واقعا باهال بود!!!
دیگه تا آخر عمرشون چیزی به فیفا نمی گن![]()
سلام krauser جان!!
ببین این یک چیز طبیعی هست و هیچ کس نمیتونه جلوی این مسائل را بگیری مخصوصا بازی فوتبال که طرفدار به مراتب زیاد داره!!
ما این 10 یا 12 صفحه صحبتهایی کردیم ولی وقتی چیز زیادی مشخص نشده نباید غیر از این هم انتظار داشت تا به مرور زمان تاپیک اون شکل مفیدش را به خودش بگیره!
در مورد Pes 2010 و عکس مسی شک نکنید بازی ساخته شده چرا که بازی را به احتمال زیاد داشتند 2 سال میساختند!و این یک عکس ریل تایم میتونه باشه!حالا در خبرهای بعدی میشه چیزهای زیادی دونست و شما هم حق داری!!
بحث فیفا و Pes یک چیز عادی میتونه باشه چرا که من با سایر دوستان هم دوستانه در مورد این دو بازی بحث کردیم!و به نظر من ایرادی نداره!و زیاد نباید روش حساس شد!بلاخره خیلی از افراد متاسفانه میان دو بازی را در پلتفرم Pc خلاصه میکنن در حالی که موضوع فرق داره و همونطور که شما اشاره کردی!
ممنون از پست خوبتون!
فیفا رو نمیدونم ولی اگه EA بخواد همینطوری ما PC Game بازها رو با کارنت دادن فیفا پکر کنه هر چی از دندونم در بیاد بار میکنم بر پدر و جد آبادشون مسخره کردن ما رو. بابا من نخوام 360 بگیرم کیو باید ببینم؟ (البته دیروز که تبریز بودم یه XBox360 Arcade دیدم قوطیش سبز فسفری بود تقلا می کردم بهش نگاه نکنم شیطونه داشت وسوسه ام میکرد بخرم با زور خودم رو نگه داشتم) آخه آدم دلش نمیاد بعد این همه خرجی که واسه یک سیستم قوی میذاره دوباره بیاد کنسول بخره لعنت به هر چی شرکت کارنت ساز اه لعنتی آخه الان دیگه PC های گیمینگ دیگه راحت می تونن بازی های نکست رو اجرا کنن چطور پس کریسیس 2007 میاد نکست میده ولی این فیفا مونده توی غم اونهایی که سیستم بالا ندارن از این بابت دم کونامی گرم. در ضمن شایان جان اصلا تفکرت رو نسبت به بازی عوض کن فیفا یا PES یه بازی هستند خوب ساخته بشن باید تحسین بشن و اگه ضعیف عمل کنن باید زد تو سرشون تا حق ما گیمر ها رو ضایع نکنن من نمیدونم EA چرا داره این ظلم رو در حق PC باز ها می کنه الان می بینم که راک استار چه قدر با مرام هست یه زمانی بود همش به راک استار لعن و نفرین می کردم همینی هم که واسه PC داد لطف کرد ولی EA اصلا ککش هم نمیگزه وقتی می بینه زجر میده ما رو با نکست نساختن حداقل با این کار خیال مقایسه کننده ها هم راحت میشه
نه نه دوست خوب من منظورم جلوگیری از مقایسه نبود اتفاقا شدیدا دوست دارم این بازی ها مقایسه بشه ولی با دید منطقی می بینی بعضی ها می پرن توی فروم حرف پیدا نمیکنن چنین پستهای چرتی رو میزنن :
" فقط PES یا نمی دونم فقط فیفا " PES سرور فیفا " PES به گرد فیفا نمی رسه " امسال فیفا قراره شکست گرافیکی بخوره" و ....
آخه این شد مقایسه؟
من منظورم این بود که چنین پست ها بی مورد و تحریک آمیز که حتی پست به این بی ارزشی باعث شروع کل کل میشه توی تاپیک نبینیم یادتون هست یکی یه بار قفل شد تاپیک های 2009 هم PES هم فیفا شروع کل کل هم از همین پست های بی اهمیت هست که به قول خارجی ها باید از طرف کاربرای عاقل و فهمیده ایگنور بشن و حتی جوابی به این ها داده نشه. ورنه نقدی که من توی صفحه قبلی گذاشتم از آسمون نگفتم طبق شواهد و اخبار و گفته ها و شنوده ها نوشتم مطمئن باشید. من نه عاشق چشم و ابرو شرکت های آمریکایی و ژاپنی EA و Konami هستم که بخوام سنگ اینارو به سینه بزنم و نه میشناسم که بخوام ازشون بدم بیاد و بخوام بد گویی کنم هر کدوم خوب عمل کنن تحسین می کنم و اگه بد عمل کنن مورد انتقاد قرار می دم واسه خاطر همین یه گیمر واقعی باید دیدش رو به مسئله فوتبال گیم عوض کنه سالهای متمادی هست که این دو شرکت دارن با هم رقابت می کنن الحمدالله ما ایرونیا واسه هیچ کدوم نه خیر داریم و نه شر بازی های هیچکدوم رو هم اورجینال نمیگیریم پس دیگه اصلا FAN هیچ کدوم محسوب نمیشیم EA و Konami صد سال سیاه نمی خوان فنی مثل ما داشته باشن که از دشمن براشون بدتر هستیم اونها از گیمر ها و مصرف کننده ها انتظار دارن بازی و محصولشون رو اورجینال تهیه کنیم این بالاترین انتظاری هست که از ما دارن آیا به این انتظار ما لبیک گفتیم (به قول برادران اهل بیت دینه که نگفتیم پس امیدوارم مقایسه وجود داشته باشه تا اگه به هر نحوی این مقایسه ها به گوش اونهایی که باید برسه , برسه باعث پیشرفت بشه. و همونطور که عرض کردم مقایسه باید بر طبق شواد و مدارک موثق باشه. دیگه مقایسه فیفا 09 (PC) و PES 2009 به لحاظ گرافیک که مقایسه نداره کدوم بازیه کارنت از هم نوع نکستش می تونه برتر باشه خوب معلومه دیگه اصلا نیاز هست بگیم بابا فیفا هم که گرافیک نداشت خوب بله روی PC واقعا گرافیکش به عنوان یک بازی محصول سال 2009 ابدا قابل تائید نیست. واقعا گیمر هایی که بازی هایی مثل کریسیس و COD و فارکرای و سایر بازی های گرافیکی نکست رو روی PC بازی کردند می فهمند من چی می گم. دقیقا این همه سر و صدا و داد و بیداد فیفا باز ها هم سر همین هست که EA ازنکست ندادن بازی برای PC چه هدفی رو واقعا داره دنبال میکنه. بذارید بازی بیاد بعدش ان شالله تا دلتون بخواد توی هر دو تاپیک نظرات خوب کاربران متخصص و صاحب نظر رو خواهیم شنید و بحث های مفیدی رو در رابطه با خصوصیات و ویژگیهای هر دو گیم رو می گیم و می شنویم. البته اگه عمری باقی بمونه . موفق و پیروز باشید. در آخر ببخشید که سر همگی رو با پست طولانیم و ملال آور به درد آوردم بعد این سعی خاهد شد پستهای مفید بدیم ان شالله اگه قسمت شد بعد انتشار مراجعه کننده ها رو در مورد بازی راهنمایی کنیم پچ بسازیم فایل بذاریم که همگی بتونن لذت ببرن.
یا حق... و گیمر باشید
ایول آرمین جان!!
منم خیلی وقته همینو میگم که کسانی که حتی رنگ نکست فیفا رو ندیدن الکی نظر میدن میگن " فیفا به گرد که هیچی به باده PES هم نمیرسه" واقعا جالبه!
منم دیگه اصلا اعتناعی بهشون نکردم چون واقعا حرف های چرت میزنن!
EA همیشه جزو یکی از بهترین شرکت هایه بازی سازی برای کامپیوتر بوده و هست!
اما جدیدن داره واقعا ضد حال میزنه مثلا بازی هایی که میده یا گرافیک نداره یا گیم پلی که تک و توکی ازشون خوب در میاد مثل Dead Space یا Crysis که واقعا بازی هایه خوبین!!!
قدیم همیشه عالی بود EA طوری بود که من بازی ای که مال شرکت EA بود رو رو هوا ندیده میخریدم چون میدونستم خیلی توپ بود!!
اما الان شواهد نشون میده که خیلی ضعیف کار میکنن مثل همین GodFather 2 که اصلا گرافیک خوبی نداشت یا همین NFS معروف خودمون که تا هیچ موقع رقیبی قبل از Carbon نداشت و هیچ کس نمی تونست رقیبش بشه و در آخرم همین فیفا که فکر کنم از سال 95 بهترین بازی بود که تا 2006 جزو بهترین فوتبال برای PC بودش اما کلا از همون سال 2007 به بعد واقعا خراب کردش!!!!!!
نمیدونم و خیلی حرس میخورم که جایی نمیتونم پیدا کنم که واقعا نشون بدم Fifa NG فوق العاده ی !!!!!
وقعا جالبه بدونم چرا EA همچین کاری رو کرد که تا سال 2007 بهترین شرکت بازی سازی از نظر خیلی ها بود اما از اون به بعد ...
خیلی از اون جلو زدند مثل یوبیسافت و حتی کپ کام و اکتیویژن بلیزارد هم دارن جلو میزنن اما نمیدونم EA کی می خواد به خودش بیاد!!!!
در انتظار نسخه ی نکست برای PC من هنوزم منتظرم هیچی PC نمیشه .......
Pro Evolution Soccer 2010 (PS3)
Release Region: United States
Release Date: Sep 30, 2009
Publisher: Konami
Rating Pending
Release Region: United Kingdom
Release Region: Australia
Publisher: Atari
.................................................. .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pro Evolution Soccer 2010 (X360)
Rating Pending
.................................................. .............................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pro Evolution Soccer 2010 (PC)
Rating Pending
.................................................. ............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند روز پیش نوشتم که آتاری برای بازی داره با کونامی همکاری میکنه ...................
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همکاری در ساخت بازی که نمیشه گفت!
Atari مسئول انتشار بازی در استرالیا هست!
KONAMI ™ برای تبلیغات در بازی با doublefusion به توافق رسید ...........
لینک زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامون علیکم اجمعین:
نا مردا بدون ما ؟؟؟
میدونید که نا سلامتی یه پای اساسی تمام تاپیکهای فوتبالی بودیم نا سلامتی دی
خوب میبنیم که بحث های شیرین و مورد علاقه من راه افتاده.
و این مهراااااااااااااااان باز داره گرد و خاک میکنه.
چطوری مهران جان عزیز خوبی؟
یادش بخیر بحثهای پارسال یادته؟
اوه اوه چه بحثهای بودش کولاک.
یادمه یه بار اونقدر از فیفا فجیع تعریف کردم که چندین نفر پ خ دادن که جان ما راسته.
البت به دوستان بگم بنده یه فن فیفا هستم که به ساکر هم احترام داریم.
ما خودمون یه زمانی ساکر باز بودیم.
از 99 شروع کردیم تا 2008.
تا اینکه چشممون به 08 نکست روشن شد و دیگه تموم.
خلاصه به مهران اخطار میکنم که منو سر لج نیاره تا دوباره اون بحث ها رو شروع نکنم دی
ایشالا که ساکر هم امسال بتونه یه رقیب خوب برا فیفا باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)