سلام بچه ها
فرشاد پی ام داده بود که تو این تاپیک نظرم رو بگم
1- تعریف پلتفرم
قسمتهایی از ماشین که دیده نمیشن!
یعنی باید سپر و گلگیر و ... رو برداشت تا به پلتفرم رسید
خب مثل گلف و سیات ----
مثل مدلهای هم رده پژو و سیترون
من خودم تو موتور عوض کردن بین ماشینها به ارایش موتور( طولی یا عرضی) و ویل بیس (مرکز چرخ جلو تا چرخ عقب) دقت میکنم
این دو تا پلافرم رو تعیین میکنن
حتی صندوق دار و بی صندوق هم ممکنه پلتفرمشون یکی باشه( 206 اس دی و هاچ بک و یا گلف دو و جتای 91)
حتی ممکنه تعلیقشون هم فرق کنه( مثل عقب 206 اس دی و هاچ بک و یا ایودی های دف جلو و کواترو که تعلیق و اصلا اکسل عقبشون فرق داره ولی به هم میخورن و پلتفرم یکیه)
حالا واسه چی پلتفرم یکیه؟
یه شاسی با قابلیت تصادف و مقاومت پیچشی بالا و ... طراحی میکنن و یه اتاق جادار و امن و با قابلیت های مربوط به کلاس خودش واسش میذارن و تا سالها و تو ماشینهایی حتیی تو برند های مختلف ازش استفاده میکنن(مثل همون فولکس واگن و سیات و اودی واشکودا و.....) و تو ماشینهای مختلف بنا به بازار هدف با قیافه و امکانات و اپشن های متفاوتی به بازار میدن تا هزینه طراحی واسه ماشین کم بشه و همه از یه بنیان استفاده کنن و هم هزینه ساخت قالب و .... هم بیاد پایین و حتی تو قطعات قابل دیدن هم از قطعات بکسان استفاده کنن
مثل داشبورد و یا شیشه ها که این ها هم باعث کم شدن هزینه واسه کارخونه مادر و کارخونه های تابعه میشه
پس جواب چیه ؟ هزینه
2-حالا این ماشین
این ماشین چیزی بیشتر از یه فیس لیفت نیست
سپر جلوی اس دی عوض شده!
حتی اگه موتور رو هم ملی بذارن( که موتور خوبی هم هست) یه ماشین جدید نیست
نتیجه:
کار خوبیه و خب خیلی ها میتون ماشین امن تری و با تکنولوژی بهتری نسبت به پولشون در قیاس با حالا سوار بشن و این خوبه
ولی این که این ماشین رو اینجوری و با عنوان یه ماشین نو خطاب کنن و این همه سر و صدا کنن خیلی خنده داره
البته قبلا هم از این خنده دار تر کردن و با عوض کردن سپر سمند اونو به اسم سورن و با کلی اختلاف قیمت دادن بیرون که همه میدونیم
این ماشین جدید نیست
تا یادم نرفته تو پست اول اون تست پدسترین که گفته تست تصادف با عابر پیاده هست که عابر نباید از حدی بیشتر اسیب ببینه البته واسه یه سرعت خاص
![]()