منم ديال آپ هستم ولي اين گزينه نيست.
منم ديال آپ هستم ولي اين گزينه نيست.
منم همچین گزینه ای ندارم
شاید به جای Disable unimodem half-duplex audio device یه گزینه دیگه باشه که باید Disable کنیم
بله باید توپ جلوی زمین حریف فرود بیاد .
برای این حرکت باید دکمه اسلایس رو بهمراه جهت پایین نگهداشت .خیلی هم راحت میشه انجامش داد .من در عرض 12 ثانیه سه بار این حرکتو انجام دادم .راستی الان چندمی ؟
اوكي يه امتحاني مي كنم . الان 130 هستم بين حرفه اي ها
سلام...من نمیدونم چیکار کنم...........تا بازی میخواد لود بشه و مسابقه برگزار بشه میره تو ویندوز......فکر کردم ماله گرافیکه........همه چیزشو حداقل کردم ولی باز نرفت.......از 40 بار فقط 2 بار میره تو مسابقه......مشکل از کجاست؟
ما چند نفر هستیم اینجا که همین مشکلو داریم.میایم اینجا این رفقا دلمون رو آب می کنن.انواع و اقسام سرویس ها را با هم تمرین می کنن.هر ساعت رنکشون میره بالا و ما هنوز نتونستیم وارد بازی بشیم.
هی ما هم خدایی داریم...
من دوک و کینگ و یه المانی رو واز کردم اون دوتای دیگرو چجوری باید باز کرد.
خب شاید مشکل از بازیتونه چرا نمیرین این بازیو از یک شرکت دیگه بگیرین ؟ قیمتش که هزار تومن بیشتر نیست .
واسه منم همچین مشکلی پیش میاد ولی مثلآ بعد از 10 تا بازی !!! حتی بعضی موقع ها موقع گرفتن جام که خیلی حالم رو میگیره .
البته اون اول که تو درایو d نصب کرده بودم همش میومد بیرون ولی وقتی تو c نصب کردم خوب شد
زمینها رو چی ؟؟ شما زمینها رو باز کردید ؟ با این که الان لوس انجلس و بارسلونا و یا زمین بالای برج العرب رو تو مسابقاتم هست ولی تو بازی معمولی دو نفره اینا باز نشده !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)