Phonearena هم مقایسشون کرده
n95 8g
lg kc910
samsung innov
samsung pixon
Phonearena هم مقایسشون کرده
نتیجه چیه؟
مقايسه phonearena:
innov8.................pixon..................reno ir..................c905
display size.....3.......................5................ .......4.........................1
display quality..........4......................3.5....... ...............3.........................5
interface.........4.......................4....... ................4.........................4
music player interface..........4.5......................5..... ..................1......................4.5
speaker......4.5.......................5.......... ............2.........................3
headphone......5.......................4.5........ .............4.........................4
video codec support......3.5.......................5.......... ............4.........................1
video quality..........3........................4....... ...............5.........................1
camera interface........3........................5....... ..............2.5.....................3.5
outdoor pictures......5........................4.......... ............4.........................3
indoor pictures flash.......2........................2............ ..........1.........................5
internet connectivity........5......................3.5.... .................5.........................5
internet browser.......5........................3.......... ..........3.5......................4.5
keypad.......3.........................5.......... ...........4.......................2.5
gps........5.........................2............ .........1.........................4
sound quality battery interface speed.......5......................4.5............ .........4.........................4
miscelanius.............5......................3.5 ...................3.5........................4
overall........69.5....................68.5....... ...........55.5.....................59
مقايسه phonearena فقط روي دوربين نيست همه قسمتها رو مقايسه كرده
یعنی ا سپیکر پپیکسون از 8510 بهتره؟هندزفری پیکسون از renoir بهتره؟یعنی کیفیت تصویر c905 از 8510 بهتره؟من که شاخم در اومد
یعنی با این امتیازا c905 از renoir بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
c905 كيفيتش بالاتره چون رزولوشنش با i8510 يكيه ولي صفحش كوچيكتره
عزیز من خوب یه سری چیزهاش بی خوده. مثلا قسمت اینترفیس موزیک به رنوار داده 1! شاید یکی باشه از اینترفیسش خوشش بیاد بده 5. سلیقه ایه. کمرا اینترفیس هم همینطور. یا مثلا به Display Size داده 4. آخه 3 اینچ مگه بس نیست! درسته با پیکسون مقایسه کرده ولی باید به رنوار و اینوییت هم 5 میداد. عکس های اوت دور رو داده که باید 5 میشد4، ایندور فلش رو داده 1 که تو چند تا عکس هم (تو کلوپ رنوار) دیدیم فلش رنوار قابل قبوله.یعنی ا سپیکر پپیکسون از 8510 بهتره؟هندزفری پیکسون از renoir بهتره؟یعنی کیفیت تصویر c905 از 8510 بهتره؟من که شاخم در اومد
یعنی با این امتیازا c905 از renoir بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Michael Ropy; 15-04-2009 at 20:16.
و جالب تر اينجاست كه اگه فقط امتيازهاي مربوط به دوربين ( منهاي فيلمبرداري ) رو در نظر بگيريم ، c905 از همه امتياز بيشتري آورده.
این سایت فون آرنا .... بار ها گفته شده نظراتش معتبر نیست فقط gsmarena معتبر و بدون تعصبه
همین صفحات اول تاپیک که یه بار دوستان این نظرات گهربار فون آرنا رو گذاشه بودن گذاشتنش ..
راستی در مورد تنظیمات پیشرفته تر عکاسی ..
رنوار خیلی سر تره تو مقایسه ی gsm تو قسمت ویژگی های پیشرفته تر به رنوار
بیشتر از همه امتاز داده
مثلا یکیشون تاچ فکوسه یعنی شما هر جای lcd رو لمس کنید اون جا فکوس میکنه !!
یکی دیگه یه امکانیه که باعث روتوش اوتوماتیک میشه و برای چاپ کردن عکس خیلی
مفیده
در مورد فیلم برداری لطفا دوستان از روی تعصب نظر ندن ... رنوار فیلم برداریش یه چیز دیگس
نمره ی بالاتری هم گرفته توی gsm
Last edited by dark fear; 15-04-2009 at 20:51.
این مقایسه فون آرنا بیخوده
من فیلم برداری رنوار رو دیدم همون که شب تو پارک برف میومد با 8510 فرقی نداره بزارید یه شب برم پارک براتون فیلمشو آپ میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)