تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 19 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 181

نام تاپيک: لودر و بولدوزر ( Loder & Bulldozer )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز نظرتون در مورد کوماتسو 90 حدود 50 60 میلیون چطوره بهتر نیست ؟
    سلام . بلاخره شما 50 تومن داری یا 60 تومن این خیلی مهمه اگه 50 تومن داری میخوای 10 تومن قرض بگیری بخری کار اشتباهیه واگه 60 تومن داری فقط به اندازه پولت خرید کن و یک مقدار پول پیش خودت نگهدار چون بقول قدیمیا این ماشین الات با آب و آتیش کار میکنه و هر لحظه امکان داره خرج زیادی روی دستت بزاره ، لودر کوماتسو 90 یکی از خوش نام ترین و کارآمد ترین ماشین الات شرکت کوماتسو( حداقل در ایران )است ، محاسن زیادی دارد در مقابل معایب کم، یکی از معایب این لودر وجود لوازم یدکیهای زیادآن با مارکهای مختلف و اکثرا" تقلبی در بازار است که خریداران را دچار سردر گمی میکند، بعد از تعطیلی شرکت خیبر و شروع نمایندگی شرکت محورماشین عملا" این تولیدات قدیمی شرکت کوماتسو در ایران بدون حامی رهاشدند و شرکت محور ماشین خودش را در قبال این سری از تولیدات شرکت کوماتسو مسئول نمی داند حالا به دلایلی درست یا غلط . بهر حال شما با این پولها فقط میتونید مدل های 61000 این مارک رو بخری که قدیمی تره ، و البته خیلی مواظب باش چون به دلیل قدرت زیاد گیربکسهای اونا تقریبا" نمیتونی سالم بودن یا خراب بودن این مدل لودر رو تشخیص بدی، مگر اینکه از سابقه این لودری که میخری اطلاعات کافی داشته باشی که این خودش یه راه تقریبا" مطمئن برای خرید ماشین الات دست دومه،---------------بهتره به قول اون دوستمون اگه میتونی یه لودر با مارک کاترپیلار برای خودت تهیه کنی مطمئن باش پشیمون نمیشی و این دنگ و فنگها رو هم نداره. موفق باشید .

2. این کاربر از 2010researcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خوب کار لودر کندن و دپو کردن و بار زدنه اما واسه کار کنار کامیون مثلا(معدن مصالح واسه آسفالت تو کارهای راهسازی و سد سازی کلا کارهای سنگین)
    دوست خوبم کار لودر کندن نیست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

پيش فرض

از اینکه راهنمایی کردی بینهایت ممنون
    اره شما راست میگی کار لودر کندن نیست اما ما تو ایران بعضی وقتا از لودر واسه کندن هم استفاده میکنیم که این خیلی واسه موتور و گیربکس و لاستیکاش مضر هست چون هم بهش فشار وارد میشه وهم اینکه هرز گردی داره .
    ما 3 سال با یه لودر کوماتسو 90 کار کردیم مثل این نیسان گاوی می مونه فقط کار میکرد خودشم معیوب بود ولی به قول شما بروز نمی داد .
    ما تو تبریز زندگی میکنیم اینجا قطعات پیدا میشه نشد هم می ریم کردستان می گیریم اونجا همه چیز پیدا میشه.
    ما یه اپارتمان اضافی داریم می خواهیم اینو بفروشیم بعد یه لودر با یه بنز 10 چرغ بگیریم البته یکم هم خودمون روش میزاریم.حالا به نظر شما میشه از کردستان لودر اورد (ازعراق)من یه دوست کردی دارم میگه میشه اورد نظر شما چیه؟
    در ضمن با 50 تا 60 تومن میشه چه مارکهایی رو گرفت البته تا حدودی می دونم میشه کاوازاکی 70 و کوماتسو 90 و کاتر پیلار 950 گرفت اون کاوازاکی 70 زیاد خوب نیستاما یه جورایی ازتون خشم اومد نظرتونو نسبت به اینا چیه؟
    Last edited by mehrdad1921; 03-11-2010 at 22:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

پيش فرض

من در مورد این ولوو L120 کاملا موافق هستم چون ما خودمون شاهد دردسرات یکی از اینا هستیم در عرض 3 سال 3 بار موتورش باز شده در ضمن هیچ کس ازش سر در نمیاره.کاترپیلار 966 بهتر از اون کار میکنه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از اینکه راهنمایی کردی بینهایت ممنون
    اره شما راست میگی کار لودر کندن نیست اما ما تو ایران بعضی وقتا از لودر واسه کندن هم استفاده میکنیم که این خیلی واسه موتور و گیربکس و لاستیکاش مضر هست چون هم بهش فشار وارد میشه وهم اینکه هرز گردی داره .
    ما 3 سال با یه لودر کوماتسو 90 کار کردیم مثل این نیسان گاوی می مونه فقط کار میکرد خودشم معیوب بود ولی به قول شما بروز نمی داد .
    ما تو تبریز زندگی میکنیم اینجا قطعات پیدا میشه نشد هم می ریم کردستان می گیریم اونجا همه چیز پیدا میشه.
    ما یه اپارتمان اضافی داریم می خواهیم اینو بفروشیم بعد یه لودر با یه بنز 10 چرغ بگیریم البته یکم هم خودمون روش میزاریم.حالا به نظر شما میشه از کردستان لودر اورد (ازعراق)من یه دوست کردی دارم میگه میشه اورد نظر شما چیه؟
    در ضمن با 50 تا 60 تومن میشه چه مارکهایی رو گرفت البته تا حدودی می دونم میشه کاوازاکی 70 و کوماتسو 90 و کاتر پیلار 950 گرفت اون کاوازاکی 70 زیاد خوب نیستاما یه جورایی ازتون خشم اومد نظرتونو نسبت به اینا چیه؟
    سلام . خوشحالم که تونستم به شما کمک کنم یه خاطره یادم اومد براتون بگم از تبریز. چند سال پیش برای خرید یک دستگاه لودر کوماتسو 90 مدل 63000 به پارس آباد مغان رفتیم در اردبیل به همراه خانواده جای دوستان خالی خیلی خوش گذشت به شهرهای تبریز ، سراب ، سرعین و چند شهر دیگه هم سرزدیم بلاخره بعداز بازگشتمون اون لودر رو خریدم، خیلی عالی بود ولی به من وفا نکرد، فروختمش-- 68000000 --در همون زمان من لودر های کاترپیلار 950 و هپکو 530 هم داشتم از کاترپیلار خیلی راضی بودم واقعا" لودر بی نظیریه این وسیله تا به حال هیچ کس رو ازخودش نا امید نکرده ، بنظر من اگه شما لودر برای معدن احتیاج داری یک 966 سریال پائین بگیر ولی سالم ، با این پول می تونی بگیری، ولی اگه کارت سبکتره 950 بگیر، ولی با این پول فکر نکنم بتونی یه 950 تمیز بگیری ولی لاشه 950 به بقیه لودر ها می ارزه، اگه پولت بازم کم آمد کوماتسو 90 بگیر ، اگه تمیزشو نتونستی پیدا کنی هپکو 530-A2بگیر لودر های خوبی هستند ، گیربکسهاشون همون گیربکس کوماتسو ،فقط موتورش یکم پرهزینست . مخصوصا" تو منطقه شما .بهر حال بااین پول لودر کاوازاکی، کوبلکو یا لودر دست دوم چینی نخری------------------- این که گفتی دوستت میگه میشه لودر از عراق بیاری دروغ نگفته البته این بحث دیگه قدیمی شده قبلا خیلی این کار مرسوم بود هم بصورت قاچاقی و هم رسمی ولی از زمانی که لودر های قاچاق مورد تعقیب گمرک قرارگرفت این کار(قاچاق )کلا" متوقف شد (که البته از حوصله بحث ما خارجه) و گمرک مقررات سختری را هم برای لودر های ورودی از مجاری قانونی وضع کرد که دیگه برای کسی نمی صرفید این کارو انجام بده ، اگه خواستی این کارو بکنی خیلی مواظب باش دوستی خاله خرسه اتفاق نیفته. موفق باشید.

7. این کاربر از 2010researcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض لودر L120 یا کاتر پیلار 966

من در مورد این ولوو L120 کاملا موافق هستم چون ما خودمون شاهد دردسرات یکی از اینا هستیم در عرض 3 سال 3 بار موتورش باز شده در ضمن هیچ کس ازش سر در نمیاره.کاترپیلار 966 بهتر از اون کار میکنه .
    سلام . برای تعمیر لودرهای ولوو باید به نمایندگیهای اونا مراجعه بشه البته اگه هم به تعمیرکارهای بیرون واگذار کردید باید حتما" تعمیرکار موتورهای ولوو باشه که اینم باز برمیگرده به تجربه کاری اون تعمیرکار که در این زمینه تعمیرکارهای تهران و اصفهان بهتر از بقیه هستند چون هم قبلا" تو نمایندگیها کار کردند و هم تجربه بیشتری دارند. ----------- فرق اساسی لودر های ولوو و کاترپیلار موجود در ایران ظرافت و آسایش در مدلهای ولوو و سادگی و استهکام در مدلهای کاترپیلار است . که البته برای منطقه شما همون کاترپیلار بهتره . ضمنا" من تایپ قبلی شمارو هم دیروز که پنج شنبه بود جواب دادم ولی هنوز تایید نشده ( امروز که این تایپ را مینویسم جمعه است) موفق باشید.

9. 2 کاربر از 2010researcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اگه میخواهی خاک دپو بار کنی تعداد ماشینها زیر لودر زیاد یه کوماتسو 90 بگیر اگه می خواهی بکنی بار کنی با این پول به فکر یه 950 باشه اگه پول به 180 تومان میرسه یه 470 مدل 2004 بگیر حالشو ببر

11. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

پيش فرض

سلام دوستان از همه ی شما تشکر میکنم.
    شما هر وقت امدی تبریز قدمتان رو چشم ما (اگه باز امدین تبریز بهم بگو شمارمو بدم).
    تو این منطقه تو شهر میاندواب زیاد لودر میارن واسه فروش یعنی از کردستان میارن اونجا میفروشن.
    اما باز از شما چند تا سوال داشتم.
    1.لودری که شما گرفتین چند گرفتین از پارس اباد ؟
    2.اگه قیمت دستتون باشه الان قیمت 966 تمیز و 950 تمیزو میخواستم بدونم البته منظور از تمیز یعنی کار کنه؟
    3. از شرایط گمرک اطلاع دقیقی دارین واسه اوردن لودر (یعنی اگه قاچاقی بیاریمش )مشکل ایجاد میشه یا نه ؟
    البته پول ما مقدارش نا معلوم هست چون یه اپرتمان هست شاید الان بره حدود 100 تومن ولی اگه بازار یکم تکون بخوره شاید 120 هم بره اما ما حداقل 60 تومن و حداکثر 70 تومن واسه لودر خرج میکنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان از همه ی شما تشکر میکنم.

شما هر وقت امدی تبریز قدمتان رو چشم ما (اگه باز امدین تبریز بهم بگو شمارمو بدم).
    تو این منطقه تو شهر میاندواب زیاد لودر میارن واسه فروش یعنی از کردستان میارن اونجا میفروشن.
    اما باز از شما چند تا سوال داشتم.
    1.لودری که شما گرفتین چند گرفتین از پارس اباد ؟
    2.اگه قیمت دستتون باشه الان قیمت 966 تمیز و 950 تمیزو میخواستم بدونم البته منظور از تمیز یعنی کار کنه؟
    3. از شرایط گمرک اطلاع دقیقی دارین واسه اوردن لودر (یعنی اگه قاچاقی بیاریمش )مشکل ایجاد میشه یا نه ؟

البته پول ما مقدارش نا معلوم هست چون یه اپرتمان هست شاید الان بره حدود 100 تومن ولی اگه بازار یکم تکون بخوره شاید 120 هم بره اما ما حداقل 60 تومن و حداکثر 70 تومن واسه لودر خرج میکنیم.
    سلام . من هم در باره میاندوآب شنیدم حتی چندتا شماره تلفن از بنگاههای اونجادارم که یکی دوبار باهاشون تماس گرفتم یکی از دوستان هم یک کاترپیلار 966F چندسال پیش از اونجاخرید با اینکه دوستم خیلی آدم واردی بود سرش کلاه رفت و مجبور شد برای تعمیر اون لودر قطعه از دوبی بخره ، در خرید ماشین الات راه سازی و معدنی هیچ وقت روی آشنا بازی حساب کامل باز نکن سعی کن از تجربیات خودتم استفاده کنی، ------------- حالا میریم سروقت سوال اول - اگه قیمت اون لودر رو بهتون بگم گمراه میشی چون باید در مورد نحوه خرید و هزینه هاش توضیح بدم بحث طولانی میشه. ---------------- سوال دوم هم خیلی کلی ،ما انواع مدلهای 966 و 950 جدید وقدیم رو در ایران داریم بسته به مدل دستگاه،سال ساخت، کشور تولید کننده ( بلژیکی ، امریکائی ، ژاپنی و غیره ...) یا اینکه تا چه اندازه سالم هستند و شرایط ریز و درشت دیگه ، ولی کلا" 966 سریال پائین سالم داریم از شصت میلیون تومن بگیر تا بالای سیصد میلیون تومن که در اختیار بعضی از شرکتهاست، اما داستان 950 فرق میکنه اگه میخوای سالم باشه باید بالای هفتادو پنج یا هشتاد تومن پول بدی . چون 950 خیلی سریال پائین نسبت به سریالهای بالا تر کوچک تر و ضعیف تر هستند مثل سریال حول و حوش 2000 اگر میخوای بخری حتما" 4500 به بالا باشه،---------------------سوال سوم . به هیچ عنوان لودر های قاچاق رو نخر چون اگه یکی گذارش بده ( که حتما" این اتفاق میافته ) باید لودر هر جا هست بندازی و فرار کنی چون اگه بگیرنت صاحب لودر نیستی بماند به عنوان قاچاقچی باید بری آب خنک بخوری ، و برای پس گرفتن لودرت باید در مزایده گمرک شرکت کنی و دوباره لودر رو بخری ، این اتفاق برای خیلی از دوستان من اتفاق افتاده خودم شاهدش بودم . میگی نه به بچه های مشهد زنگ بزن بهت بگن گمرک چند سال پیش چه بلائی به سرشون آورده.---------- بهرحال صحبت بیشتر در این زمینه به جای کمک به شما باعث سردرگمی شما میشه، بهتر هر وقت پولت نقد شد با یک آدم وارد (اگه تو منطقه خودتون نتیجه نگرفتی ) راهی شهرک نمایشگاههای ماشین الات سنگین در تهران بشی، یا یه زیارت بری مشهد پیش امام رضا(ع ) چون تو خراسان هم کاترپیلار زیاده، انشالاه امید به خدا لودر زیاده . موفق باشید.

14. این کاربر از 2010researcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

12

ممنون از لطفتون.
    اگه باز سوال داشتم مزاحمتون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •