خب اون my desire رو رنگی کن که جوون مردم (حسین) اینجوری به اشتباه و انحراف نیفته!!!
البته کی میدونه شاید اینو الان اضاف کردی....![]()
خب اون my desire رو رنگی کن که جوون مردم (حسین) اینجوری به اشتباه و انحراف نیفته!!!
Last edited by Turok-71; 22-05-2010 at 13:18.
دوست عزیز یه های-لایت کنی به اشتباهتون پی میبری!
هدفم به اشتباه افتادنه! اونوقت میگی رنگی کن؟!!!!!خب اون my desire رو رنگی کن که جوون مردم (حسین) اینجوری به اشتباه و انحراف نیفته!!!
لیلی زن بود یا مرد؟
پ.ن: در بازار تهران موجوده این بازی برای pc ؟ اگه اره، کجا؟
Last edited by aRThaS_08; 22-05-2010 at 13:23.
بله موجوده.
تو اصفهان که اومده بود.
Last edited by tonypb; 22-05-2010 at 21:29.
اینم نقد من.
با یک بازی کاملا متفاوت روبه رو هستیم.تا حالا همچین ریسینگی رو تو عمرتون تجربه نکردید.هدف این بازی مانند PURE فقط سرگرمی است که کاملا به آن رسیده است.گرافیک زیبا,صدا گذاری عالی و کم نظیر/گیم پلی فوق العاده/با جذابیت فراوان در یک بازی گنجانده شده است برای شما.
بازی های مشابه:رد فاکشن/برن آوت/بلور/نید فور اسپید
گرافیک: (18)
+ : واقعا متفاوت است.دیدن آن لذت بخش است.تا حالا همچین گرافیکی رو تو بازی ریسینگ ندیدم.محیط بسیار پر جزئیات و بافت های نسبتا خوب و نمایش تا فاصله های بسیار دور.HDR فوق العاده.
- : کمی باگ دار ولی قابل چشم پوشی است: مثلا بعضی انفجار ها یک دفعه بی کیفیت میشود.وقتی اشیا 2 کیلو متر دور تر را رندر کرده یک دفعه یک برج که 200 متر فاصله داره ظاهر میشه.نمایش یک چیزها ی عجیب در زمین گاهی اوقات.افت فریم.ماشین ها خراب نمیشوند تنها در لحظه کرش خراب میشوند اونم بی کیفیت.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
موسیقی و صدا: (15)
+ : افکت گذاری خوب و بی نظیر.صدای ماشین ها عالی است.جون میده واسه دالبی.
- : اغراق در افکت گذاری : مثلا از زیر یک میله خیلی کوچیک رد میشی.انگار داره جت از بالات رد میشه.صدای هلیکوپتر های فراوان آزار دهنده است.موسقی هایی که بیشتر به بازی ابهت میدن تا هیجان.
گیم پلی: (18)
+ : کنترل ماشین ها خوب است.انفجار ها به موقع و تاثیر گذار انجام میشود.
- : کمی ایراد دارد.جا برای بهتر شدن است.
جذابیت: (20)
انفجار...انفجار...انفجار...ان جار...انفجار...انفجار...انفجا ر...انفجار...
امتیاز کل:17/7
ارزش:20
بزرگترین ایراد بازی نبود BOOST است برای من که خیلی مهمه.
این بازی را حتما تجربه کنید.
دانلود عکس ها با کیفیت بالا + عکس های بیشتر:
برای گرفتن عکس ها خیلی سختی کشیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرض کنید آدم هم بازی کنه.هم ساختمون منفجر کنه.هم عکس بگیره.![]()
Last edited by tonypb; 22-05-2010 at 18:25. دليل: HD PIC
آقایون من دوباره حرف از آنلاین زدم رفتم تو لیست سیاه! واقعاً چرا بدتون میاد درست جواب مردمو بدین !
میدونید چقد جون کندم تا نصفه دانلودش کردم؟ خب حیف نیست بعداً حالم گرفته بشه اصلاً بازی نکنم چون آنلاین نداره؟
اگه واقعاً هیچ راهی برای آنلاین نداره و یکی از دوستان امتحانش کرده بگه که من الکی زحمت نکشم چون من از پریروز رفتم تو کار دانلود فقط برای همین قسمتش !!
خواهشششش !!!!!!
سلام
من که خدمتون عرض کردم. وقتی که انلاین رو انتخاب م یکنم. دو گزینه ligin و password میاد. که روی همون لاگین هم هیچ اتفاقی نمییوفته چه برسه با پسورد. میگه که نام رو وارد کنید. و این نام شخصی شما یا فامیلی و یا ادرس ایمیل نباشه . هر چی بدم هیچ اتفاقی نمیوفته. فکر نکنم بشه.
آره یه مشکل بزرگ اینه که باری نیترو نداره.
برای بازی game pad فعال نمیشه ؟؟؟؟؟ اینجوری که فاز نمیده با کیبورد؟؟؟ راهی نداره؟؟
چرا فاز نمیده.بشین بازی کن حالشو ببر.
وایسا تست کنم جوابتو میدم...
پ.ن:کار کرد.با دسته ps2 تست کردم کار کرد.
میری تو قسمت کنترل.بعد میری تو قسمت joy pad تنظیمات رو انجام میدی.
Last edited by tonypb; 22-05-2010 at 22:18.
امروز منم گرفتم بازی خیلی عالی
هیجان بازی خیلی توپه
حتما تجربه کنید
===========
راستی بچه ها من بازی رو نصب کردم حجمش شد 6.86 GB مال شما هم همینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)