خوشحالم مشكلتون حل شد![]()
خوشحالم مشكلتون حل شد![]()
سلام
من فقط ناد رو دارم. با اين تنظيمات آيا نياز به برنامه هاي ديگه " مثل آنتي اسپاي و آنتي تروجان" هست.
آگر برنامه هاي ديگه هم بايد نصب بشه لطف كنين بگين بهتره چه آنتي اسپاي و .... در كنار ناد نصب بشه.
ببخشيد اگر سوالم ابتدايي هست . من تو اين موارد اطلاعاتم صفره.
ممنون
[QUOTE=divarfx;1633261]سلام
من فقط ناد رو دارم. با اين تنظيمات آيا نياز به برنامه هاي ديگه " مثل آنتي اسپاي و آنتي تروجان" هست.
آگر برنامه هاي ديگه هم بايد نصب بشه لطف كنين بگين بهتره چه آنتي اسپاي و .... در كنار ناد نصب بشه.
ببخشيد اگر سوالم ابتدايي هست . من تو اين موارد اطلاعاتم صفره.
ممنون[/QUOTE]
NOD32 در واقع یه آنتی ویروسه البته تا حدودی هم در زمینه شناسایی اسپای و تروجان هم کاربرد داره اما نه به صورت تخصصی
برای انتی اسپای الان گزینه مناسب SPYWARE DOCTOR است که نسخه ی استارترش به صورت رایگان البته با محدودیت هایی در بسته نرم افزاری گوگل ارائه شده که نیازی به کرک و سریال و این جور چیزا نداره و راحت هم آپدیت می شه فقط حالت REAL TIME اکثر گزینه هاش غیر فعاله که خیلی مهم نیست برا اسکن دستی هر چند وقت کا مپیوتر خوبه
البته به یه فایروال هم احیاج دارید که اگر چه ZONEALARM گزینه خوبیه اما سرعتو یه کم می گیره
اگه برا فایروال در مورد سرعت به مشکل خوردی بسته امنیتی کسپر هم انتخاب خوبیه KASPERSKY INTERNET SECUTITY 7
نسخه ی STARTER اسپای ور داکتر رو به علت محدودیت های گوگل از سایت download.com می تونی بگیری
[QUOTE=Nine;1638483]
سلام
ممنون از راهنمائيتون دارم اسپايوار رو دانلود ميكنم
بعد از اسكن چند تا ويروس و تروجان و ..... پيدا كرده ولي پاكشون نميكنه . چه كار بايد كرد؟
Last edited by divarfx; 01-10-2007 at 00:54.
فعلا در اين زمينه نميتونم بهتون كمك كنم ،ولي يه تاپيك اختصاصي براي اين انتي اسپاي وير داريم.سوالتون رو اونجا مطرح كنيد تا دوستاني كه از اين برنامه استفاده ميكنند بهتون كمك كنند:
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=divarfx;1652103]اگه نسخه رو درست دانلود کرده باشین که اینجوری می شه پاک کرد
نسخه استارتر که رایگانه این مشخصه رو داره
اینم لینک دانلودش
اما اگه نسخه اصلی و پولیشو دانلود کردی بسته به عددی نسخه ای که دانلود کردی باید دنبال کرکی بگردی که با کپی کردن در پوشه برنامه به جای فایل اصلی - برنامه کرک شه و بتونه چیزایی که پیدا کرده رو پاک کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد من مي خواستم ببينم اين آنتي ويروس NOD32 تنظيماتي داره كه وقتي كولديسك يا mp3 به يواس بي صل بشه اتوماتيك بره چك كنه كه ويروس نداشته باشه چون ما از طريق كولديسك خيلي ويروس مي گيريم مي خوام به صورت اتوماتيك اين كار رو انجام بده
ممنون مي شم
كسي نمي تونه كمكم كنه
لازم نیست آنتی ویروس حتما فلش مموری رو چک کنه
کافیه شما بخش AMON رو فعال نگه داشته و تنظیمات کرکی (بهترین تنظیمات برای NOD32) رو انجام بدبد
اینطوری خود NOD32 جلوی آلوده شدن سیستم رو می گیره - ویروس رو بلاک می کنه و سپس اونو پاک می کنه
این همون بخش حفاظت بلادرنگ آنتی ویروس شماست
جناب NINE عزيز درست ميگن انتي ويروس ناد 32 يه بخش داره به نام Amon كه به صورت مخفي فايل ها رو آناليز ميكنه.شما اگه تنظيمات كركي رو به درستي انجام بديد وقتي فلش تون رو به USB وصل كنيد اين بخش فايل هاي درون فلش رو براتون اناليز ميكنه و اگه چيز مشكوكي پيدا كرد اول اونو بلوك ميكنه تا جلوي هر نوع فعاليت فايل هاي مخرب رو بگيره و اون فايل رو به بخش Quarantine ميفرسته و بعدش هم فايل مخرب رو پاك ميكنه.
وقتي تنظيمات كركي انجام داديد NOD32 همه ي اين كارها رو به صورت خودكار و بدون اطلاع شما انجام ميده و اگه خواستيد بدونيد كه ايا ويروس و فايل مخربي روي فلش تون بوده به بخش Quarantine و Threat Log سر بزنيد.
پس اول تنظيمات كركي رو انجام بديد ( مطمئن بشيد كه بخش Amon فعاله،يعني مربع كناريش بايد سبز رنگ باشه)
بعدش هم فلش تون رو وصل كنيد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)