درباره مشکل صندلی عقب 405 من هم موافقم چونکه وقتی 3 نفر عقب بشینند کله ادم میخوره به ستون عقب و اصلا صندلی راحتی نداره
پرشیا؟
ال؟90
درباره مشکل صندلی عقب 405 من هم موافقم چونکه وقتی 3 نفر عقب بشینند کله ادم میخوره به ستون عقب و اصلا صندلی راحتی نداره
توجه کرده باشید بغل صندلی عقب نزدیک به در شیب داره و آدم توش راحت نیست!
13 سال پیش دیگه پژو تولید نکرده!405 تا سال 97 توی فرانسه تولید شده
چرا؟!
به نظر شما 405 ماشین ایمنی هست؟
به نظر شما این بحث هایی که ما می کنیم ربطی به موضوع تاپیک داره؟
مقایسه تندر فول و پارس معمولی
سلام.
عنوان تاپبک: مقایسه تندر فول و پارس معمولی
مقایسه باید بین پارس و تندر فول باشه. نه بین 405 و تندر فول.
اگه خیلی تمایل دارید به مقایسه تندر فول و 405slx بهتره یه تاپیک جدا بزنید. ما هم پست های مربوطه رو از اینجا به اون تاپیک انتقال میدیم.
به عقاید همدیگه هم توهین نکنیم.
بحث رو منحرف نکنیم.
با دلیل و با توجه به شرایط حرف بزنیم.
از اینجا به بعد پستهای مقایسه 405 و تندر حذف میشه.
![]()
چون این پست یه جورایی به صندلی های عقب پرشیا هم مربوط میشه با اجازه فرشاد جان من جواب میدم
این ماشین برای 4 نفر طراحی شده نه 5 نفر!!!
به این دلیل به این شکل هست که نشیمنگاه آدم () راحت تر اونجا قرار بگیره
![]()
با سلام
دوست من دیگه لازم نیست برای بزرگ کردن 405 اینقدر پست های طویل بزنی .
الام دیگه همه چیز رو شده برای مردم . به نظر سنجی هم نگاه کنی می فهمی .
در مورد تست لوگان بگم که با ید بدونی یکی از ایمنترین ماشین های تو رده خودش هست و تو این شکی نیست . و اون که تو تست کرش سقفش موج برداشته بود به دلیل طراحی بسیار عالی ماشین هست که نیروی حاصل از ضربه رو در تمام قسمت ها پخش می کنه چیزی که 405 برای 20 سال پیش بویی از ش نبرده حتی تست هم نشده . باید بدونی که وقتی خودروهای مثل لوگان وقتی رو می خوان بسازن اون رو حسابی در ابتدا با ازمایش های کامپیوتری ورانداز می کنند و بعد محصوال رو تولید میکنند . چیزی که در زمان ساخت 405 حتی کامپیوتر های اون موقع اجازه این کار رو بهشون نمی داده . پس در زمینه ایمنی لوگان چیزی 2 برابر 405 میشه .
همچنین در مورد اسپورت شدن بگم لوگان یکی از زیباترین خودروها واسه اسپرت هست و اینو همه می دونند .
بعد یه سوال از شما : وقتی یه خودرو داره تولید میشه و هم روش ایربگ و ABS , ABD هست دیگه طرف چرا بره 405 30 سال پیش رو که روش ایربک نصب نمیشه رو بخره و بهش ایربگ و ABS بخورونه . تا کیفیت وحشتناک 405 با باز کردن دوباره قطعات و وصل ABS ایربک دهشتناک بشه .
در مورد موتور هم لوگان 105 اسب و 405 97 اسب
در شتاب هم لوگان 10.2 هست و تقریبا با اختلاف یک ثانیه از 405 بهتر هست . و در سرعت هم لوگان خیلی بهتره .
می گم شما بهتره اون مقاله روسی بین چری و لوگان و ریو جدید که از ریوی ما بالاتر هست و سمند LX با 2 ایربگ و ABS رو ببینی که تو بین اینها لوگان و سمند اول شدند که امتیاز لوگان و سمند دقیقا یکی شد و نکته قابل ذکر هم این هست که لوگان با موتور 90 اسبی حضور داشته که اگه لوگان هم با موتور 105 اسبی می یومد سمند رو هم با اختلاف کنار می گذاشت .
علیک سلام
این بحث رو یه بار فرشاد جان گفت تموم کنیم فکر کنم
فرشاد جانه مناین پست رو پاک نکن
یا حداقل اگه خواستی کاری انجام بدی یه تاپیک مجزا براش ایجاد کن و زحمت انتقال پست هارو بکش
ممنون
405 هم ماله 30 سال پیش نیست
قرار هم نیست air bag و abs بهش خورونده بشن
به صورت آپشن هست
از همون مدل abs و air bag که روی سمند هم هست
همونطور که برای تندر 90 یه جورایی آپشن هست
اینطور که شما از کامپیوتر و این تکنولوژی های روز دنیا حرف میزنی(که مطمئنا اصلا منم اطلاعی ندارم) که این ماشین چه طراحی شیک و به روزی داره و صد البته ایمن
این کامپیوتر ها حالا چرا یه خودرو با 5 ستاره ایمنی مثل مگان طراحی نکردن؟؟
وایمنی این ماشین با air bag شده 3 ستاره؟؟؟؟؟(حالا بدون air bag رو دیگه کاری ندارم)
مثلا چرا چرخ های عقبش دیسکی نشده؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
405هم تا 1997 توی فرانسه تولید شده
به مدت 10 سال
حتما دلیلی وجود داشته که 10 سال تولید شده
اگه قرار باشه به ماشین های خارج از کشور و موتور هایی که میشه روی 405 گذاشت بدون دست کاری حتی دسته موتور ها استناد بکنم که دیگه ......
ABD چه نوع سیستمی هست ؟؟؟
نکنه منظورت EBD هست؟؟
خوب 405 های abs هم این خاصیت رو دارن
در مورد قدرت موتور هم نباید از موتور 16 سوپاپ تندر 90 گذشت
ولی یه چیز میگم نریزین سرم
سرسیلندر GTi برای این 405 ها هست که چیزی حدود 15 اسب در توان ماشین به تنهایی تاثر گذار هست
قیمت چندانی هم نداره
ولی...
ولی گشتاور هر دو خودرو به یک میزان هست
148 نیوتون بر متر
در مورد top speed هم اولا اینکه کی توی این جاده ها میخواد این همه سرعت بره؟؟
دوم اینکه اگه 405 هم میتونه به سرعت 200 کیلومتر در ساعت دست پیدا کنه
سوم اینکه نباید از رینگ های 15 اینچی تندر فول و 14 اینچی 405 هم گذشت
میدونی که تقریبا هر یه اینچ بزگتر 5% توی top speed تاثیر مثبت میذاره
از نظر اسپورت پذیری و خوشگلی هم که دوستان میتونن نظر بدن
در مورد نظر سنجی هم من خودم به تندر رای دادم
چون اول 405 توی این لیست نیست
دوم اینکه پرشیا الکی گرونه
به نظر من این مقایسه هیچ جوره صحیح نیست چون چه 405 و چه پژو پارس هیچ حرفی برای گفتن جلوی تندر ندارن حالا از هر
نظر که بخواید چه موتوری چه فنی و... فقط پارس ظاهرش خوبه ( که با وجود زیاد شدنش تو خیابونا خیلی یه نواخت شده و جلوه خودشو از دست داده 405 هم که جای خودشو داره )
حتی توی کیفیت مونتاژ هم 405 و پارس همیشه جزو رتبه های آخر فهرست ارایه شده از سازمان بازرسی هست !
و کلا به نظر شما تکنولوژی 20 سال پیش مثل 405 یا حتی پارس ارزش اینهمه جنگ و دعوا داره ؟؟
پارس (یا 405) فقط تو بحث آیرودینامیک و ارتفاع و فاصله ی اکسل تا زمین نسبت به تندر برتری داره .
در ضمن یه نکته هم راجبه شتاب پارس که سایت ایرانخودرو نوشته 0 تا 100 در 8/11 ثانیه باید بگم این چیزی
نیست جز یه سیاست کثیف و عوام فریبانه که این شرکت پیش گرفته . هرکسی شک داره میتونه پشت 405
بنشینه و پشت پارس هم بنشینه تا ببینه چقدر راحت 405 میتونه پارس رو بگیره !
پارس بعلت وزن سنگینتری که نسبت به 405 داره فقط سرازیری رو خیلی خوب و شناور میره !
یاحق....
Last edited by Ssarshar; 26-06-2009 at 16:24.
جنگ و دعوا که نیست
بحث کردنه
خوب مگه سایت ایرانخودرو اشتباه نوشته؟؟؟
ماله پارس رو 11.8 و 405 رو 11 ثانیه اعلام کردن
امیرحسین جان فقط من یه سری چیز ها برام جای سواله
مثلا طراحی داخلی 405 و تندر کدوم شیک تر هست؟؟
مخصوصا slx ها که یه تغییر های کوچیکی کرده که بنظرم خیلی به چشم میاد
از نظر فضای سرنشینان و میزان دید و راحتی نظرت چیه؟؟
قیمت قطعات؟؟
موجودی قطعات؟؟
این ملت هم یه چیزی گیر آورد به اسم 20 سال پیش این بنده خدا شاید سنش زیاد باشه ولی دلش جوونه
تندر 90 هم وقتی دست قطعا سازان ایرونی یواش یواش در تولیدش پیدا شد خودشو نشون میده![]()
دوستان بحث بی مورد نکنید امیر جان لطفا بدون در نظر گرفتن علایق شخصی نظر بده .
405 مال 20 سال پیش هستش دقیقا پس نمیشه از نظر طراحی و اینی زیاد روش بحث کرد و پارس هم که یه فیس لیفت زیبا و دقیق با الهام از 406 هستش ولی بازم چهره قدیمی و کیفیت پایین مونتاژ داخل
تندر درمقبل با وجود طراحی نا مانوسش ولی مدرنتر هستش و به خاطر استفاده بیشتر از فضا اینطوری شده و مدلی که توی اران مونتاژ میشه از نظر فنی قویترین مدل این ماشین هستش و زیاد سر قیمتشم غر نزنید چون مدل پایه این ماشین موتور 1500 سی سی داره و 8 سوپابه.ایمونی قابل قبولی داره ولی در حد خودش نه برای سرعتهای سرسام آور (هر ماشین یه سرعت مطمئنه داره )
من شخصا با اینکه از طراحی ایتالایی فرانسوی که کلا سنت دهه نود فرانسوی ها بوده و توی ماشینهای زیادی میشه دیدش (زانتیا و رنو 21 )خوشم میاد و حالتی تهاجمی ماشینا دارن ولی به خاطر مسایل کاربردی و امکانات تندر رو ترجیح میدم .
با اینکه کم کم مشتری ایرانی هم با دیدن گزینه های بیشتر سعی میکنه خوب نیازهاش رو در نظر بگیره ولی باز هم ت حدودی سلیقه ای هستش نه منطقی انتخاب ماشین .
فعلا هم کیفیت پارس پایینتر از تندر هستش .در مورد قطعه سازی تا جایی که میدونم فعلا رنو خودش نظارت داره و هنوز اجازه کار رو به کپی کار ها و چینی ها نداده(شوخی نیست این ماشین بین المللی هستش )اینم بدونید اگه قطعه سازهای ما درست حسابی حمایت بشن تولیدشون با کیفیت میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)