تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 190 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از ديروز دوباره شروع كردم نسخه ي يك رو بازي ميكنم . ديدار دوباره ي Wrex عزيز بعد از حدودا دو سال خيلي لحظه ي غريبانه اي بود ! نميدونم چرا ولي احساس ميكنم قبلا اين بازي رو نكردم چون همه چيزش برام تازگي داشت . ماشاالله به خودم تو اين دو سال عجب پيشرفتي كردم البته ميدونم هنوزم به جايي نرسيدم!

اميدوارم بتونم تو اين 10 روز باقيمانده به كاملترين شكل بازي رو تموم كنم . از نه ساعتي هم كه از امروز صبح بر من گذشته 6 ساعتش رو Mass Effect بازي ميكردم ! در كل كساني مثل شايان كه دارن اين 10 روز فرصت رو تا شماره ي دوم از دست ميدن بزرگترين اشتباه گيمي عمرشون رو مرتكب ميشن !
    دوست عزیز من از علاقه مندان بدجور بازی های سبک نقش آفرینی هستم ولی با کمال تعجب این بازیو بازی نکردم نمی دونم چرا ولی شاید اطلاعات در موردش نداشتم و یا شرایطش پیش نیومد که اونو بازی کنم.میشه به طور خلاصه بگی شماره یکش چه جوری بود و در چه سالی منتشر شده؟بازیش فکر کنم خیلی قدیمی نباشه گیر میاد بخرم؟ بعد اگه بگی سیستم مورد نیاز برای شماره 1 و 2 این بازی چیه دیگه خیلی ازت ممنون میشم
    راستی فکر کنم دوستان میدونن که شماره 3 این بازی در 31 دسامبر سال 2011 منتشر میشه یعنی در آخرین روز سال 2011 منتشر میشه که خیلی جالبه.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

بازیش که محصول شرکت Bioware هست . همونی که الان Dragon Age Origins ازش بازی می کردی. بازی یک Shooter- RPG هست که خصوصیات یک شوتر و RPG را باهم مخلوط کردند. بازی از یه سیستم کاور گیری مثل Gears of War استفاده می کرد و پیروزی در درگیری ها بستگی به استفاده صحیح از هم تیمیهاتون و قدرت های خودتون بر می گشت. شماره دوم این بازی بیشتر حالت Shooter پیدا کرده و آرمان های RPG تا حدی تغییر کرده.
    بازی در سال 2007 برای 360 و 2008 برای PC منتشر شد.
    سیستم مورد نیاز شماره 2 در همین تاپیک می تونی پیدا کنی و خودت هم می تونی در فروم به تاپیک شماره یک بازی مراجعه کنی.
    راستی فیلم های جدید از بازی در سایت gametrailers زده شده که حتما ببینید.

3. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جوری که من فهمیدم واقعا بازی عالی هست و از الان کاندید بهترین بازی سال 2010 هستش.کلا کمتر بازی من دیدم که فضایی باشه و در عین حال نقش آفرینی باشه و واقعا این بازی فوق العاده است.فقط حیف من سیستمم پایین هستش.راستی حتما باید برای اجرای این بازی سی پی یو دو هسته ای داشته باشی؟ بعد کسی میدونه که نسخه PC با Xbox360 فرق داره؟ من فکر کنم یک Xbox360 بخرم خیلی بهتر باشه.خوش به حال شما سیستم بالاها برید حال کنید با این بازیمیگم وقتی اونو بازی کردین به یاد من هم یه بار بازی کنید من که هر جوری تا چند ماه دیگه یا سیستم عوض می کنم یا Xbox360 میخرم. شماره 3 بازی واقعا چی میخواد بشه. واقعا Bioware تک است.ولی بیلیزارد یه چیز دیگه استالبته شوخی کردم دوستان نارحت نشین.
    Last edited by vahidgame; 17-01-2010 at 14:13.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من که از شماره یک حالم به هم خورد امیدوارم این یکی نظرم رو جلب کنه!کلا از این تریپ لیزر بازی اصل فضایی حالم به هم میخوره!

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

از ديروز دوباره شروع كردم نسخه ي يك رو بازي ميكنم . ديدار دوباره ي Wrex عزيز بعد از حدودا دو سال خيلي لحظه ي غريبانه اي بود ! نميدونم چرا ولي احساس ميكنم قبلا اين بازي رو نكردم چون همه چيزش برام تازگي داشت . ماشاالله به خودم تو اين دو سال عجب پيشرفتي كردم البته ميدونم هنوزم به جايي نرسيدم!

اميدوارم بتونم تو اين 10 روز باقيمانده به كاملترين شكل بازي رو تموم كنم . از نه ساعتي هم كه از امروز صبح بر من گذشته 6 ساعتش رو Mass Effect بازي ميكردم ! در كل كساني مثل شايان كه دارن اين 10 روز فرصت رو تا شماره ي دوم از دست ميدن بزرگترين اشتباه گيمي عمرشون رو مرتكب ميشن !
    بله معلومه اگه منم مثله تو بیکار بودم می کردم
    بابا این همه بازی سرم ریخته! همین دسته سوم DA رو جدیدا تموم کردم
    الانم که Darksiders اومده رو کلم!! چیکار کنم دیگه : دی
    والا خیلی جالبه که من این بازی رو نکردم

7. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من که از شماره یک حالم به هم خورد امیدوارم این یکی نظرم رو جلب کنه!کلا از این تریپ لیزر بازی اصل فضایی حالم به هم میخوره!
    پس بهتره بیخیال شماره 2 هم بشی.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا میشه یکی در مورد کلاس‌ها و قابلیت‌هاشون توضیح بده؛ برای کسانی که میخوان از ابتدا بازی رو شروع کنن فکر کنم مهم بشه که از بین 6 تا کلاس کدوم رو انتخاب کنن، البته یه کار جالبی که Bioware کرده من دیدم در مورد چندتا از کلاس‌ها و تواناییهاشون یه تریلر پخش کردن که توش توضیحاتی داده بود. با این حال هم هر 6 تا کلاس نیست هم خیلی کامل نیست، کسی اگر میدونه اطلاعاتی بزاره تا همه استفاده کنن.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بله معلومه اگه منم مثله تو بیکار بودم می کردم
    بابا این همه بازی سرم ریخته! همین دسته سوم DA رو جدیدا تموم کردم
    الانم که Darksiders اومده رو کلم!! چیکار کنم دیگه : دی
    والا خیلی جالبه که من این بازی رو نکردم
    صحبت از وقت نكن من هنوز cod 6 رو هم بازي نكردم !
    dao رو هم يه ماهي delay زدم تا بعد مس افكت 1 و 2 بشينم بكوب تا awaking بازي كنم .
    جالبـــــــــــــــــــــ ـــــه!

راستي قضيه ي اين زخم روي صورت Shepard چيه ؟ خيلي از اطلاعات بازي رو نخوندم تا كاملا Fresh بمونه بازي ولي اين زخم رو دوست دارم زودتر بدونم !

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

صحبت از وقت نكن من هنوز cod 6 رو هم بازي نكردم !
    dao رو هم يه ماهي delay زدم تا بعد مس افكت 1 و 2 بشينم بكوب تا awaking بازي كنم .
    جالبـــــــــــــــــــــ ـــــه!
    خوب من مثله تو نزده به سرم که بازی هایه دیگه رو ول کنم بیام سره R.P.G : دی
    حالا واقعا COD MW2 رو بازی نکردی؟ مشکوکیا
    همیشه R.P.G رو باید آخر بازی کنی!

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس بهتره بیخیال شماره 2 هم بشی.
    بی خیال 3 هزار تومان بیشتر نیست که میگیریم میزنیم تو رگ تا بازی کرده باشیم!
    ولی اصلا جدیش نمیگیرم!برای من به سان پیش غذایی است برای غدای اصلی (BioShock 2) !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •