نبود؟......
سلام دوست عزیز
شما اول ببین توقعت از گوشی چیه!
این گوشی برای مدیا خوب جواب میده البته دوربین این گوشی هم از سیستم خوبی استفاده می کنه در مورد عکاسی راضیت می کنه![]()
سلام
چندوقته این گوشی را داری؟صدای اسپیکرها در مقایسه با گوشیهای نوکیا چطوره به بلندی صدای گوشیهای نوکیا میرسه؟دوربینش به پای 5 مگاپیکسلی هایی مثل ان 95 میرسه؟
دکمه هاش چطوره به خصوص دکمه های نیم دایره ای شکل؟کار کردن باهاش سخت نیست؟در مجموع از خرید این گوشی راضی هستی؟![]()
دوستانی که این گوشیو دارند چند تا عکس باهاش بندازند یه مقایسه ای با گوشی های دیگه بشه.تا این تاپیک یه کمی از سوت و کوری در بیاد.در صورت امکان عکاسو را هم از محیط داخل خونه و هم از بیرون بندازید تا تفاوتش مشخص باشه.
آقای امین شما این گوشیو داری یا فروختیش؟![]()
دوربین این گوشی در مقایسه با c905 ضعیف تره این رو تست کردم به هر حال این گوشی از سری واکمن می باشد و نباید ازش انتظار دوربین عالی در حد سری کا یا سی داشت.
دوستانی که این گوشی رو دارند میشه بگن بعد از مدتی کشویی گوشی لق نمیشه ؟
واقعا کسی این گوشیو نخریده؟؟
بهترین واکمن سونی اریکسون اینه تاپیکش؟؟![]()
سلام
آیا به سرفه هست این گوشی رو الان بخرم یا باز هم افتقیمت خواهد داشت؟
من یه مشکلی دارم!
وقتی میخام از اینترنت استفاده کنم چه وایرلس چه GPRS با اکسپلورر خود گوشی بدون مشکل کانکت میشه ولی هیچ نرم افزار دیگه ای کانکت نمیشه!میگه کانکشن تعریف کن اونم نمیشه!![]()
دوستان چرا با آخرین آپدیت فقط دوتا زبان انگلیسی و فرانسوی رو داره و خبری از زبان فارسی نیست ؟
باسه فارسی کردن و اضافه کردن زبان و کیبرد فارسی باسه اس ام اس چکار باید بکنیم ؟
ممنون
Last edited by Elis; 05-06-2010 at 14:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)