کی کیفیت فیلم برداریش معلوم میشه آخه....
به امید کیفیت hd همه بگین آمین : دی
کی کیفیت فیلم برداریش معلوم میشه آخه....
به امید کیفیت hd همه بگین آمین : دی
به نظرم همون hd میشه.مثل امنیا اچ دی.چون یه جورایی مجبورن واسه کم نیاوردن.مخصوصا حالا که قرار هست نیمه دوم 2009 بیاد بازار.
دوستان ، فکر می کنین کی بیاد ایران ؟ یه بر آورد قیمت می تونین بکنین که حدودا با چه قیمتی میاد و خیلی ارزون شه چند میشه ؟
.
در ضمن در مورد مالتی تاچ اگه یادتون باشه Microst Surface هم مالتی تاچه ( اونم چه مالتی تاچی ) پس در انحصار اپل نیست :
![]()
قرار هست سه ماهه سوم 2009 به بازار بیاد.در خوشبینانه ترین حالت در سه ماهه چهارم 2009 ایران هست و اگر بخوای قیمت متعادل بشه فکر کنم تا اوایل 2010 صبر کنی.البته این حدسی هست که من میزنم.
شاید دیدی سیمبین زودتر از موعد تکمیل شد و تونستن زودتر وارد بازارش کنن.
البته GSMArena گفته بود حاضره شرط ببنده که این گوشی زودتر از دسامبر یا نوامبر وارد بازار نخواهد شد....
منم فکر کنم سه ماهه چهارم البته اواخرش و قبل از سال نوی 2010 وارد بازار بشه
خدا کنه مثل اکسپریا کم نقص باشه...
همه چیز بستگی به تکمیل سیستم عامل داره.من هم امیدوارم...
دیر و زودش زیاد مهم نیست.حتی اگه برندای دیگه زودتر 12 مگاپیکسلیشون رو بدن بازار...مهم اینه که بهترین باشه
سامان خبری ازت نیست کجایی ؟
دیر و زودش چطور مهم نیست؟ 86 نوکیا بهترین عکس ها رو میگیره ولی هنوز نیومده بازار فروش 8 مگی ها تموم شد!!
سیستم عاملش که مشکلی نداره
به شدت دارن روش کار میکنن ضمنا یه خبر خوب هسته اش اس 60 هستش نه یو ای کیو
من فکر میکنم که اگه دست سونی اریکسون باشه گند بزنه به فیلمبرداریش (دقیقا مثل سی 905)
تو کمرافون هاش همیشه فیلمبرداریش میلنگید
مگه این که مثل اکسپریا با کمک اچ تی سی کاری بکنه
فقط یه سوال بجز ایکس وان گوشی ای سونی اریکسونی هست که 30 فریم وی جی ای بگیره ؟
امیدوارم البته این جوری نشه چون این گوشی چشممو گرفته
ولی از طرفی هم فکر میکنم فیلمبرداری فول اچ دی یا اچ دی مستلزم بکار گیری سی پی یو قوی هستش
سی پی یو قوی هم هزینه رو بالا میبره هم مصرف باتری
و میشه یه گوشی باتری خوری مثل8510 سامسونگ هر مثل 95 های سابق باید یه شارژر جیبت باشه
باید منتظر بود ببینیم چی میشه
درسته که cpu قوی باعث افزایش مصرف میشه ولی قاعدتا نباید جوری باشه که همه موارد حتی زمانی که از دوربنی استفاده نمیشه مصرف بالایی داشته باشه.همیشه که با حد اکثر توان کار نمیکنه.
من به فیلم برداری این خوشبینم.یعنی سونی اریکسون راهی جز این نداره.بخ خصوص که این گوشی Entertainment unlimited هست.نمیشه که توی چیز به این مهمی لنگ بزنه.
Last edited by hamed1297; 06-03-2009 at 17:26.
با سلام به دوستان فرمت فیلمبرداریش چییه ؟؟؟همون qvgaدرپیت؟؟؟؟البته تقریبا" مطمئن هستم اگه سرعت فیلمبرداریش 120فریم در ثانیه هم باشه اندازه اش کوچیکه مثل اکسپریا ..این فیلمبرداری هم برای سونی یه عقده شده هر کاری میکنه نمیتونه به پای ال جی برسه چه برسه به بقیه برندها....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)