اتفاقا به نظر من از این طرح فعلی ساده و قدیمی الان خیلی قشنگ تر و بهتره
البته من فکر میکنم چون رنگش سیاهه دوستان فکر میکنن که زشته !
اتفاقا به نظر من از این طرح فعلی ساده و قدیمی الان خیلی قشنگ تر و بهتره
البته من فکر میکنم چون رنگش سیاهه دوستان فکر میکنن که زشته !
به نطر منم خیلی زیبا هم نشه گفت بهش بسیار خوش فرم و روان
فقط اگه قراره کیفیت مواد این باشه خیلی پایینه
طراحی ساده روان و به روزی داره
من از طراحیش خوشم اومد! ولی اگه کمک فنرهاش مثل سند های دیگه باشه یه تومن! میگن کمک فنرهای مک فرگوسن آمریکایی هستش که خیلی نرم و روان هستند وقتی عوض می کنی خیلی خوب میشه . کمک فنرهای سمند جوری هستند که موقع افتادن چرخ تو دست انداز انگار یه چیز سنگین رو قوروپ انداختی تو چاله!
قیمتش چنده؟ اتو هم داره؟
چقدر رو سر این ماشین زدین
مثلا می خواستم بخرم ولی قشنگ ادم رو پشیمون می کنید![]()
ولی از نظر من موتورش با این گرونی بنزین می ارزه و من قصد خرید سمندef7 داشتم که تولیدش خیلی کم بود و من دیر رسیدم...دی
و از نظر داخلی هم طوری دکمه ها رو روی داشبورد گذاشتند که انگار کلی ابشن داره در حالی که می تونستند اینها رو با صلیغه بیشتری قرار بدند{ حداثل یک مانیتور میزاشتند که خیلی راحت با چند تا دکمه از توی اون این کار رو کرد : دیگه دارم رویایی فکر می کنم }![]()
به نظرم این دورنگ و دو تیکه بودنه داشبورد کارو خراب کرده
یعنی توی ایران به این عظمت و با این همه استعداد طراح خوب پیدا نکردن!؟
یا به خاطر اینکه میدونن بازارشون در هر حال و با تولید هر ماشینی همیشه تضمینه زحمت استفاده از طرح و طراحه خوبو
به خودشون نمیدن
فقط میتونم بگم دلم به حال این مملکت میسوزه که فقط و فقط به خاطر مدیریت غلط توی همه زمینه ها پیشرفت نمیکنه
افسوس و 100 افسوس
که اگه از این استعدادا خوب استفاده میشد ما نباید همیشه حسرت خور بقیه کشورها باشیم
دوستان عزیز سورن ELX الان قیمتش کمتر از 18 تومنه ! و از موتور XU7 در اون استفاده میشه !
تغییراتی که کرده اینهاست :
داشبورد جدید و سیستم تهویه ی اتوماتیک و دو ایربگ داره به همراه سیستم برقی مالتی پلکس.
ترمز های عقبش هم دیسکی هستند .
سیستم تعلیق فرقی نکرده و Twist Beam نشده . که امیدوارم نشه !
من شخصا حاضرم سیستم تعلیق ماشینم مثل قبل خشک باشه ولی هندلینگش ضعیف نباشه !
سیستم تعلیق Twist Beam در زمینه هندلینگ از سیستم تعلیق فعلی سمند خیلی عقبه ...
اگه با سمندی که سیستم تعلیقش Twist Beam هستش رانندگی کنین ( یا حداقل توش بشینین ) میفهمین چی میگم !
Last edited by MoHaMaD ZaNd; 02-01-2011 at 11:56.
تاریخی مشخص نشده برای فروش یا پیش فروش ؟؟![]()
یه چیز فقط در مورد نمای داخلش بگم
واقعا متاسفم برای ایرانخودرویی ها
این بود قول و ایده ای که داده بودید
طرح های اول تاپیک رو با عکس های منتشر شده در صفحه قبل نگاه کنید زمین تا آسمون فرق دارن
عکس های اول تاپیک طوری بودن که وقتی میدیدیش به این پی میبردی که ایرانخودرو پیشرفت خوبی داشته و طرحش مثل داشبورد ماشین های خارجی شده بود
اما با این چیزی که به تولید رسوند واقعا گند زد !!!
سمند متاسفنه هر چیشم خوب باشه شتاب اولیش افتضاحه!
کمک فنرهاش ناجوره
صندلی های داخلیش جوری که کناراش بالا اومده و وسطش گوده دیگه یه نفر اضافی بشینه توش یه چزی انگار بهش فرو می کنن
دید خوبی به پشت سر نداره
از قدیم گفتن ماشینی هستش که خیلی زود لش میشه
ولی امنیتش خوبه!
زیاد تو ساختش بخصوص قسمت های پلاستیکی داخل دقت نمیشه اکثرا قطعات ارزون قیمت و بدرد نخور به نظر میرسه
وو.......
قرار بود تو اسفند امسال تولید آزمایشی رو شروع کنه و تولید انبوده رو میگفت از سال 90 شروع میکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)