من با 935 دقيقا همين مشكل رو داشتم.
من با 935 دقيقا همين مشكل رو داشتم.
من الان اهواز هستم ، یک ماهی میشد همراه اول توی sms مشکل داشت ... اما الان عالی شده ... نه sms مشکل داره نه تماس
اما این ایرانسل همیشه هم مشکل sms داره ، هم مشکل تماس های افتضاحش !
خداییش ایرانسل به چه چیز می نازه ؟ هان ؟
به اینکه وقتی بری 20 کیلومتر خارج شهر دیگه آنتن نده ؟ خوب باید همون موقع بندازیش توی دله !!!
همین که همراه اول تقریبا پوشش 100 درصدی داره همه جا ، بهترین امتیازه ... بگذریم از کم هزینه بودن تماس ها ، کیفیت بهتر تماس و ...
Last edited by REGISTERED USER; 21-02-2009 at 12:04.
من فقط با قیمت هاش مشکل دارم
اخه دقیقه ای 62تومان با ایرانسل خیلی زیاده با غیر ایرانسل هم که دیگه خدا تومان کم میکنه
دائمی بخرید ... من کلا از روش اعتباری خوشم نمیاد چون کلاه برداریه !
دوستانم دارند 20 تومن 20 تومن کارت شارژ می خرند و همیشه هم ناراضی هستند برای اینکه این همه پول میدن آخر کیفیت هیچ !
دقیقا کلاه برداریه
sms دوبرابر دائمی مکالمه هم که هیچی دیگه...![]()
نظر سنجی رو که نگاه کردم دیدم 61 در صد گفتن خوبه ...
بابا آخه کجاش خوبه ؟!!
من میگم ایرانسل خوب نیست ، عالیه![]()
از نظر هزینه بیشتره ولی از نظر خدمات باید مثل هم باشند!دائمی بخرید ... من کلا از روش اعتباری خوشم نمیاد چون کلاه برداریه !
دوستانم دارند 20 تومن 20 تومن کارت شارژ می خرند و همیشه هم ناراضی هستند برای اینکه این همه پول میدن آخر کیفیت هیچ !
کجاش کلاه برداری ...این چیزیه که شما داری میبینی ... خب نخر اگه کلاه برداری ... به نظر من اعتباری خیلی بهتره چون دیگه خبری از قبض نیست .....
با این موافقمکجاش کلاه برداری ...این چیزیه که شما داری میبینی ... خب نخر اگه کلاه برداری ... به نظر من اعتباری خیلی بهتره چون دیگه خبری از قبض نیست .....
اما این رو هم در نظر بگیر که خدمات اعتباری نصف خدمات دائمی هم نیست
ما عید رفته بودیم ساری بعد تو این مدت که ساری بودیم من دائم انتنم خالی بود....
ولی خواهرم که دائمی داشت انتنش فول بود...
حالا خودتون انصاف بدین این کلاه برداری نیست؟؟
ایرانسل تعهد کرده که پهنایه باندش برایه مشترکان دائمی و اعتباری یکسان باشه اما اصلا این طور نیست
من تو هفته حداقل 2 روزش رو انتن ندارم یا اگه دارم نصفه است
حالا خودتون بگین نظرتون رو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)